Photo Diary

Photo Diary #117 – Deadlines en veel schoenen

22 mei 2017

Het is weer maandag, tijd voor een nieuwe Photo Diary! Afgelopen week leverde ik mijn conceptscriptie in (gepaard met heel wat stress), scoorde ik maar liefst zeven paar schoenen(!) en at ik veel lekkere dingen. Kijk je met me mee?

Allereerst wil ik nog even iets kwijt. In mijn vorige Photo Diary vertelde ik jullie namelijk dat er veel artikelen online zouden komen vorige week, maar uiteindelijk kwam er geen een. Afgelopen woensdag stond dé deadline van mijn conceptversie gepland en helaas ben ik minder ver gekomen dan ik hoopte. De afgelopen dagen is mijn motivatie gewoon heel ver te zoeken, ik weet zelf ook niet helemaal waar het door komt. Alle vrije tijd die ik heb probeer ik hierdoor gewoon aan mijn scriptie te zitten, het gaat de laatste dagen gewoon twee keer zo sloom dan eerst. Heel vervelend, maar goed, het is even niet anders. Helaas ben ik hierdoor dus ook niet aan bloggen toegekomen en kan ik ook niet voorspellen hoe de komende week eruit komt te zien. Ik wilde in ieder geval weer een Photo Diary maken, want gelukkig heb ik nog wel wat leuke dingen kunnen doen in de afgelopen week 🙂

Maandag en dinsdag werk ik op kantoor in Tilburg. Het zijn alweer een van de laatste dagen dat ik stage loop, dus het is tijd om alle meewerk activiteiten af te ronden en nog een klein beetje aan mijn scriptie te werken. Hierbij zie je meteen een kiekje achter de schermen, zo gaat het maken van die Instagram-foto’s er dus aan toe!

Tussen de middag loop ik even langs de supermarkt met een collega om lekkere dingen te halen. Ze is jarig geweest en uiteraard is de gouden regel: wie jarig is trakteert! Lekkerrrrr.

‘s Avonds moet ik helaas ook doorpakken om mijn conceptscriptie zo ver mogelijk af te hebben. Het is me echt tegengevallen hoe veel werk er in dat document zit, man man. Mijn onderzoeksverslag is in ieder geval tot in de details afgewerkt, maar aan mijn advies moet ik zo’n beetje nog beginnen. En daar kan ik jullie eigenlijk heel goed bij gebruiken. Voor alle mensen tussen de 20-30 jaar (het liefst werkend): wat zou Manfield moeten doen zodat jullie meer aangesproken worden door dit merk? Ik heb het hierbij vooral over middelen, zoals meer reclame, het gebruik van bloggers, events, kortingen etc. Ik zou het heel lief vinden als jullie hieronder zouden willen reageren of me een mailtje zouden willen sturen met jullie antwoorden. Ik zit momenteel een beetje vast en hiermee helpen jullie me echt verder! Alvast bedankt <3

Ik krijg ook deze week weer veel leuke pakketjes. Helaas komt het ook wel eens voor dat er iets misgaat, deze keer ontvang ik alleen de rechterschoen. Oeps, haha. Een dag later verschijnt schoen nummer 2 nog in een pakketje, maar ik moest toch even grinniken. Pretty zijn ze trouwens he? Nieuwe heels van Elise Store en ze lopen echt ontzettend fijn.

Woensdag is het prachtig weer, maar ik moet helaas heel de dag doorbikkelen aan mijn scriptie. Aan het eind van de dag vind ik het wel prima geweest, ik heb mijn best gedaan en productief ben ik nu toch niet meer. Ik lever het in en ga samen met mijn vader en zusje uiteten, zo lekker. Ik neem de tijgerzeewolf als hoofdgerecht en ga voor een TE lekker ijsje met aardbeien na. Fijne avond zo!

Ik draag vanavond trouwens mijn nieuwe playsuitje van Elise Store. Deze kreeg ik vandaag ook in de post en ik vind hem echt ontzettend mooi. Hier komt sowieso nog een outfitpost over online! Na één keer dragen heb ik er al een stuk of tien complimentjes over gehad, dus waarschijnlijk valt ‘ie bij jullie ook wel in de smaak 🙂

Na het etentje drink ik nog een welverdiend wijntje op het terras met vriendinnen. Helaas fiets ik om 22.00 uur weer richting huis, morgen gaat om 06.00 uur de wekker weer voor een dag stage! Nog even bikkelen..

Op kantoor hebben we een sample sale, waardoor ik al deze paren voor een super leuk prijsje kan scoren. Dit is echt wel het voordeel van stage lopen of werken in de modebranche! De schoenen zijn overigens niet voor mij. Maat 38 stond er niet tussen en daarnaast heb ik al véél te veel schoenen die nu al niet allemaal meekunnen verhuizen naar het appartement. Met deze paren heb ik dus mijn zusjes en ouders blij gemaakt. Klein beetje voorschut wel hoe ik erbij liep de rest van de dag, haha….

Volgende week loop ik nog twee dagen stage, maar donderdag is mijn laatste officiële dag samen met mijn stagebegeleidster. Ik krijg alvast een lief kaartje van mijn collega’s, wijn én een nieuw paar schoenen van Steve Madden, zo mooi. Laat ze jullie in mijn volgende Photo Diary zien. Echt heel lief dat ze dit voor me gedaan hebben.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe jurk? Zo fijn dat we eindelijk weer met blote benen de deur uit kunnen gaan. De weersvoorspelling voor de komende twee weken ziet er ook SUPER goed uit, gemiddeld zo’n 26 graden. Super fijn, ik word hier echt héél vrolijk van <3

Vrijdagochtend fotografeer ik bij Gossip de nieuwe items, daarna ga ik lunchen met mijn zusjes, moeder en tante. Gezellig! Ik ga voor een halve clubsandwich met frietjes, niet heel goed voor mijn bikini body (haha) maar wel lekker.

‘s Middags werk ik aan mijn scriptie en ga ik met mijn moeder nog even op pad om een aantal outfit foto’s te maken. Ik heb zo veel nieuwe items liggen en ze stapelen maar op, dus het is tijd om ook nog een klein beetje tijd te besteden aan mijn blog en Instagram. Deze top is van Comegetfashion, ik vind vooral de mouwen heel gaaf.

I’m watching you! Dit zijn een van de paren die ik voor mijn zusje tijdens de sample sale heb gescoord. Vind ze echt ontzettend leuk en ze lopen erg lekker, nieuwe favorietjes.

IJS, lekker en fotogeniek!

Zaterdagochtend slaap ik uit na een gezellige stapavond met vriendinnen en vervolgens rijd ik richting Breda om bij de opening van de nieuwe praktijk van Joost’ moeder te gaan kijken. De rest van de dag doen we het rustig aan en probeer ik niet aan mijn scriptie te denken, maar daar faal ik gigantisch in. Iedere keer wanneer ik leuke dingen doe heb ik echt zo’n schuldgevoel, erg irritant. Herkennen jullie dat?

‘s Avonds maak ik een lekkere salade met pasta, tomaat, paprika, avocado, rucola, druiven, kip en feta. Sowieso een van mijn favorieten voor de zomer, deze gaan jullie ook dit jaar waarschijnlijk weer veel voorbij zien komen. Fijne week allemaal! <3

Liefs,
Denise

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Larissa 22 mei 2017 at 11:47

  Wat tof dat je zo veel schoenen voor een klein prijsje kan scoren! Zo kun je nog eens leuk schoenen kopen!
  Larissa plaatste onlangs…Fijne dingen in het leven #4My Profile

 • Reply Daphne 22 mei 2017 at 13:09

  Of ik dat schuldgevoel herken? Every damn time!!
  Daphne plaatste onlangs…La vie de Daphne – Nieuwe tas, Gourmetten & Gek feestje!My Profile

 • Reply mieke | mieksmind 22 mei 2017 at 13:55

  Oeh leuk dat je die schoenen hebt kunnen scoren! wel heel verleidelijk om zelf in te slaan. Ik heb zelf ook 38 en dat is wel een hele gangbare maat. Ik kan dan eigenlijk ook nooit in de sale slagen.

 • Reply Yvette 22 mei 2017 at 19:57

  Ik zou alle schoenen voor mezelf kopen xD lief dat je ze weggeeft. Reclame is best wel lastig . Ik krijg altijd mailtjes maar vaak lees ik ze niet omdat ik er zoveel krijg . Miss kunnen ze het wat persoonlijker maken dat spreekt mij wat meer aan . Verder vind ik het aanbod niet zo boeiend maar ik ben meer van de merk schoenen . Samenwerking kan ook leuk zijn net als de h&m en van haren doen met een bekend persoon 🙂 .

 • Reply alexa 22 mei 2017 at 23:38

  klinkt als een heerlijke week en wat lief dat je al die schoenen voor je moeder en zus koopt! en wat leuk dat joost zijn moeder een opening had van die praktijk, ziet er leuk uit!
  alexa plaatste onlangs…30 dagen detoxkuur met TasteaMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten