Photo Diary

Photo Diary #129 – Wonen op de kermis

11 september 2017

Afgelopen week was anders dan anders, de kermis stond namelijk zeven dagen lang(!) voor de deur. We konden door alle drukte en de attracties amper de deur uit, dus deden we maar gewoon mee met de menigte. Deze Photo Diary staat dus bomvol met foto’s van ons leven op de kermis. Kijk je met me mee?

 Laten we beginnen bij maandag. Een dag waarop ik eigenlijk héél veel moet doen wat betreft werk, maar door al het geluid kan ik me alles behalve concentreren. Als mijn moeder en zusje ‘s middags vragen of ik mee een rondje wil lopen kan ik dan ook geen nee zeggen. Ook drinken we nog een drankje op het terras én scoren we deze schattige knuffel in de grijpautomaat. Ik ben er inmiddels achter gekomen dat ik maar beter gewoon mee kan doen met al dat kermisgeweld, dan heb ik er zo min mogelijk last van. Van heel de dag thuis zitten met die dramatische geluiden word ik niet heel gelukkig namelijk.

Oh jongens, dit is zó zó lekker. Ik eet churros echt alleen maar als het kermis is, dus deze week heb ik het er even goed van genomen. Eigenlijk kun je het ook heel goed zelf maken, maar dat moment wil ik eigenlijk nog zo lang mogelijk uitstellen. Veel te ongezond om vaker te eten, haha.

 Op Facebook zag ik dat de webwinkel ModeMusthaves gaat stoppen (jammer!) en ze nu een enorme sale hebben. Alle items zijn onder de 50 euro, súper goedkoop! Ik stuurde deze foto meteen door naar een vriendin, zij is namelijk al een tijdje op zoek naar zo’n gouden sieradendoosje. Ik heb er zelf een van Leen Bakker, maar deze variant is nu ook lekker betaalbaar. Note: ik zie dat alle items in de shop nu zelfs nog onder de 40 euro zijn. Wellicht leuk om even tussen te neuzen! #nospon

Na het werken bij Gossip koop ik meteen een leuk kaartje. Ik schrijf hem, stop hem in de envelop en zie opeens dat er super schattige stickertjes bijzitten waarmee je de envelop dicht kan maken. Zo leuk, echt iets extra’s. Dit kaartje en de envelop zijn trouwens van The Gift Label, zij hebben zulke leuke en schattige items!

 Sugar treats, woop woop. Ik trek meteen mijn nieuwe blouse aan van Lofty Manner, staat die ook weer mooi op de foto 🙂

Woensdag loop ik ‘s middags nog even een rondje over de kermis met mama. Het is morgen de laatste dag van de kermis en stiekem ben ik blij dat het weer voorbij is voor dit jaar. Wat een hectiek wanneer je er echt IN woont zeg, heel anders dan ‘even’ naar de kermis gaan. We drinken een theetje op het terras en grijpen wéér een knuffeltje.

 Joost en ik kunnen het ‘s avonds niet laten om nog één laatste ronde te doen. Ik draag hier mijn nieuwe bomber van Lofty Manner, deze zit echt ontzettend lekker. Uiteindelijk komen we mijn zusje en een vriendin tegen en besluiten we met zijn allen nog even in een attractie te gaan. En daarna lekker naar huis, wij hebben genoeg kermis gehad voor een heel jaar.

 Oh jongens, soms mis ik het zo erg om een eigen auto te hebben. Vooral de afgelopen dagen met dat dramatische weer… Ugh. Ik probeer zo weinig mogelijk door de regen te fietsen, maar af en toe ontkom ik er gewoon niet aan. Gelukkig weet ik vrijdag snel tussen de buien door te fietsen richting mijn ouders.

Ik ga daar namelijk mijn kamer opruimen, daar staan namelijk nog ontzettend veel spullen in die ik eigenlijk niet gebruik. En kleding, véél kleding. Ik zoek het een en ander uit en besluit alvast wat items op United Wardrobe te zetten en te verkopen voor leuke prijsjes. Mocht je benieuwd zijn, hier (klik) kun je mijn account vinden.

 Van de gelegenheid maak ik natuurlijk ook gebruik om Floris nog even dood te knuffelen. Ik zie hem nog steeds vaak, maar het is toch anders omdat ik niet meer bij hem woon. Mensen vragen wel eens waarom ik geen eigen kat neem nu ik op mezelf woon, maar ik vind het zó ontzettend zielig om in een appartement een kat te houden. Misschien omdat ik gewend ben dat Floris bijvoorbeeld ieder moment naar buiten kan, ik zou dat echt niet anders willen bij een ander beestje. Mocht er ooit een huis komen (in de verre toekomst) dan zou ik wel heel graag een katje willen trouwens!

Een van de mooiste foto’s die ik heb gemaakt in New York is toch wel deze hoor. Ik maak dus nog even van de gelegenheid gebruik om hem aan jullie te laten zien, haha. De artikelen over New York komen er trouwens aan hoor, het kost me iets meer tijd om ze te schrijven dan ik vooraf dacht. Vooral omdat ik zo veel foto’s gemaakt heb en deze allemaal moet selecteren, bewerken en er daarna nog informatie bij moet schrijven. Maar goed, uiteindelijk ben ik vast wel tevreden met het eindresultaat 🙂

 Vrijdag heb ik echt een off-day, ik kan met geen mogelijkheid uit bed komen. Uiteindelijk sleep ik mezelf uit bed om twee boterhammen te smeren, maar deze eet ik zelfs in bed op omdat ik zo lui ben. Ik mis het wel een beetje hoor, structuur in mijn leven. Het is heerlijk om lekker thuis te werken en alles zelf te bepalen, maar ik merk dat ik super onregelmatig slaap en eet. Niet echt een aanrader, want hierdoor word ik ontzettend moe. Voortaan ga ik dus gewoon op een fatsoenlijke tijd de wekker zetten en aan de slag, ik denk dat ik me daardoor een stuk beter en productiever ga voelen.

Van schrijfster Elma van Vliet kreeg ik een pakketje opgestuurd met haar nieuwe boek erin. Het heet ‘voor mijn zusje’ en het is ideaal om bijvoorbeeld cadeau te doen aan je eigen zus. In het boek staan allemaal vragen die je zelf in kunt vullen, zo kun je op een leuke manier herinneringen met elkaar ophalen en het is daarnaast ook een súper persoonlijk cadeau.

Vrijdagmiddag voel ik mezelf gelukkig al een stuk beter en ga ik de deur uit om de officiële opening van kledingwinkel Gossip te fotograferen. Ze hebben zo veel lekkere dingen, zoals deze te schattige cupcakes, drankjes en kleine hapjes. Daarna loop ik samen met mama nog een rondje door de stad.

‘s Avonds maak ik zelf verse tomatensoep, dit is zo veel lekkerder dan uit blik. Daarnaast natuurlijk ook véél gezonder en het enige dat je nodig hebt voor een volle pan zijn 6 verse tomaten, knoflook, ui, een aardappel, peper, zout, 2 bouillonblokjes en een paprika. Staafmixer erin et voila!

Voordeel aan voor jezelf werken: je kunt je eigen tijd inplannen. Nadeel van voor jezelf werken: hierdoor moet er bij mij in het weekend ook altijd nog wel wat werk verricht worden. Zaterdagmiddag ga ik dus even aan de slag met het schrijven van deze Photo Diary en het maken van een foto voor Instagram. Volg jij mij trouwens al? 🙂

Oké jongens, ik heb ook nog een heel random vraagje aan jullie. Wij hebben helaas te veel tickets gekocht voor een super leuke boottocht in New York (Best of New York cruise van The Circle Line). Deze vaart langs alle highlights in New York en het is écht de moeite waard. Gaan jullie wellicht voor april 2018 nog naar New York en zouden jullie wellicht kaartjes willen overnemen voor een leuk prijsje? Ze kosten origineel 42 dollar per persoon, maar dat hoef ik er uiteraard niet voor terug. Mocht je geïnteresseerd zijn, laat het me even weten via een mailtje! Het zijn originele tickets.

Van GutsGusto krijg ik zaterdag een mega schattig pakketje opgestuurd. Ik heb een paar items bij ze mogen bestellen, maar alleen de verpakking is al ontzettend leuk. Alle items kun je binnenkort terugzien op mijn Instagram-account, maar ik zal ze zeker ook in mijn Photo Diary’s delen.

Deze foto maakte ik voor Instagram, inclusief mijn nieuwe horloge van Violet Hamden. Echt een plaatje <3

Aankomende week heb ik ein-de-lijk mijn officiële diploma-uitreiking, dat heeft echt ontzettend lang geduurd. Ik heb zin om al mijn schoolvriendinnetjes weer te zien en dit hoofdstuk af te sluiten, maar daarnaast voelt het ook heel gek. Verder ga ik lekker aan het werk en is mijn doel om deze week 7 artikelen voor jullie klaar te zetten. 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply anna 11 september 2017 at 09:19

  Leuke foto’s! Fijn dat de kermis is afgelopen, hoop dat je toch wat werk hebt kunnen verrichten. Zelf zou ik denk ik een rustig cafeetje opzoeken haha. Dat pakketje van Guts Gusto ziet er zooo leuk uit! <3 Ik ben trouwens erg benieuwd naar je NY artikelen 🙂
  anna plaatste onlangs…REVIEW | KIKO WATER EYESHADOW NR. 219My Profile

 • Reply mieke | mieksmind 11 september 2017 at 14:06

  leuke foto’s vooral die op de kermis met je lofty manner items, en OMG churros..love it, daar ga ik binnenkort speciaal voor naar de kermis haha
  mieke | mieksmind plaatste onlangs…Plog Vichy en La Roche-Posay bloggerseventMy Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 11 september 2017 at 15:29

  Wat een heerlijke foto’s weer zeg! en die met de suikerspin is ook echt cute
  Rachel Kromdijk plaatste onlangs…7 Kilo afgevallen met BodieboostMy Profile

 • Reply Larissa 11 september 2017 at 16:56

  Wat een leuk weekoverzicht heb je er weer van gemaakt! X
  Larissa plaatste onlangs…Trend: uitlopende mouwenMy Profile

 • Reply Maaike 11 september 2017 at 20:52

  Lijkt me echt vervelend om de hele tijd die kermis in de buurt te hebben! En gaat modemusthaves stoppen ja? omg, wat jammer!
  Maaike plaatste onlangs…Weekly Journal #100 – Veel werken & veel relaxenMy Profile

 • Reply Laura | I scream beauty 11 september 2017 at 20:56

  Je horloge is mooi zeg!! Ik ben benieuwd wat je bij Guts and Gusto hebt besteld, ik ben gek op die winkel!
  Laura | I scream beauty plaatste onlangs…Review | Moroccanoil Treatment LightMy Profile

 • Reply Jorinde 12 september 2017 at 09:22

  Dat horloge is zo leuk! En wat een te gekke foto! Net als die van New York trouwens. Ben heel erg benieuwd naar je blogs over NY! Ik zou trouwens inderdaad ook wel een beetje gek worden van al die kermisgeluiden. ‘Gelukkig’ duurde het maar een weekje. 😉
  Jorinde plaatste onlangs…Heel Holland Bakt in 10 hoogtepuntenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten