Photo Diary

Photo Diary #131 – Zo ziet mijn werkweek eruit

25 september 2017

Leuk dat je weer komt kijken naar een nieuwe Photo Diary, de 131e alweer. Ik was afgelopen week vooral druk aan het werk, kreeg veel bijzondere pakketjes binnen en at érg lekker (helaas niet altijd even gezond..). Ook viel Joost’ iPhone in duizend stukken en lag ik een dag ziek in bed. Kijk je met me mee naar afgelopen week?

 Mijn week begint goed, het zonnetje schijnt en ik ga samen met mijn moeder een potje tennissen. Ik heb al vier jaar niet meer getennist (vroeger wel heel fanatiek), maar helaas lukt het dus voor geen meter. Ik raak de bal en hij gaat (vaak) over het net, maar daar is het ook wel mee gezegd. Zo frusterend, maar best logisch na vier jaar… Heel leuk was het dus niet, maar misschien moet ik gewoon iedere week een keer gaan. Dan gaat het vast beter. Aan het eind van de middag krijg ik een pakketje binnen van Miinto met mijn nieuwe faux fur winterjas van Goosecraft, ZO LEUK! Ik ben echt verliefd op dat ding.

‘s Avonds eet ik nog gezellig bij mijn ouders want mijn zusje maakt risotto, yum.

 Dinsdag staat vooral in het teken van werken. Ik maak foto’s (onder andere dus met mijn nieuwe jas!) en post deze op Instagram, beantwoord mijn mail, schrijf blogs en doe wat in het huishouden. De dagen vliegen echt voorbij nu ik voor mijzelf werk, dit is tot nu toe in echt de beste keuze die ik ooit heb gemaakt.

‘s Avonds maak ik een pastasalade voor mij en Joost. Ik doe hier meestal pasta, rucola, feta, kip, tomaat en komkommer in. Als verrassing komt Joost ook nog met carpaccio thuis die we als voorgerecht eten, veeel te lekker.

 Er komen zo veel nieuwe spullen binnen deze week, ongelofelijk. Alleen maar leuk natuurlijk, maar dat betekent dat ik echt aan de bak moet. Dus dat doe ik! Op mijn Instagram-account (klik!) unbox ik vaak twee keer per week de pakketjes die ik krijg. In een van de pakketjes zitten deze nieuwe producten van Rituals uit de Ritual of Ayurveda lijn. Deze ruikt echt super, ik ga hier nog een review over schrijven.

 In plaats van vrijdag ga ik dit keer op woensdag naar Gossip om te fotograferen. Er zijn te veel leuke items binnengekomen en die moeten natuurlijk allemaal op de foto worden gezet, dus daar ben ik wel even zoet mee. Vind dit nog steeds zo leuk om te doen, het zijn ook allemaal lieve meiden die zonder problemen model willen staan. Echt heel fijn 🙂

De rest van de dag zit ik achter mijn computer en ‘s avonds komen er vrienden langs. Ze hebben ons appartementje nog niet gezien en we hebben eindelijk een gaatje kunnen vinden, gezellig. Ze nemen deze super schattige bloemen voor ons mee.

 We springen even door naar vrijdag. Vandaag werk ik niet alleen thuis, maar zit Joost gezellig naast mij te werken. Intussen zijn er monteurs aan de slag in de slaapkamer, we krijgen namelijk een nieuw raam. Het oude raam kon niet open (mega vervelend natuurlijk) en dat wordt nu verholpen. Straks kunnen we zelfs vanaf de slaapkamer naar het balkon, hoe chill is dat.

Oja jongens, hoe pijnlijk is deze foto? Het scherm van de iPhone van Joost was al vrij kapot, maar afgelopen week liet hij hem vallen en toen zag het er gewoon zo uit. Weg scherm, hilarisch eigenlijk wel. Het is echt mijn grootste nachtmerrie, maar gelukkig kon hij meteen een telefoon lenen van mijn zusje. Nu weten jullie ook meteen hoe een iPhone 6 er van binnen uitziet.

 ‘s Middags lunchen we samen met mijn twee zusjes gezellig in de stad. Roos en ik gaan uiteraard weer voor een boterham carpaccio, dat blijft gewoon de lekkerste. De vorige keer besloot ik om iets anders te nemen en dat viel echt tegen, dus ik blijf gewoon lekker bij mijn favoriet.

Ook maak ik nog even van de gelegenheid gebruik om een aantal outfit foto’s te maken. Ook mijn zusjes hebben nieuwe aankopen gedaan, dus die gaan ook op de foto. Zo leuk om dat samen te doen! Aan het einde van de middag bewerk ik meteen alle foto’s, dat is altijd nog wel een karweitje. Ik probeer om alles zo goed mogelijk in mijn feed te laten passen, maar af en toe is het écht een klus haha.

 Uiteindelijk post ik deze foto van mij en Joost, samen in onze nieuwe shirtjes van Suspicious.

Vrijdagavond komt een vriendin langs en drinken we gezellig een wijntje, ook komen er nog vrienden van Joost over de vloer. Uiteindelijk besluiten we om nog naar de stad te gaan en liggen we om 03.00 uur in bed.

 De volgende dag word ik alleen alles behalve fris wakker. Ik heb hoofdpijn, een enorme droge mond en ben gigantisch misselijk. Zoiets noemen ze een kater, toch? Ik vind het heel raar want zo veel heb ik helemaal niet gedronken, maar ik voel me écht beroerd. Dus lig ik gewoon de hele dag in bed, moet kunnen op de zaterdag.

‘s Avonds voel ik mezelf weer beter en haalt mijn zusje me op om een pizza te gaan halen bij Domino’s. Daar is nu een stuntweek en kun je dus pizza’s afhalen voor 3 euro(!). Helaas waren wij niet de enige die dit plan hadden en stonden we dus EEN UUR te wachten. Op straat. Het moet niet gekker worden.

Het zonnetje schijnt zondag zo lekker dat ik besluit om eens bij Joost’ wedstrijd te gaan kijken. Ik zal jullie de uitslag besparen (gigantische nederlaag), maar het was wel fijn om even lekker buiten te zijn.

‘s Middags loop ik naar de stad om daar gezellig een terrasje te pakken met twee vriendinnetjes. Het is smartlappenfestival (verschrikkelijk), maar het weer is zo lekker dat ik niet binnen kan blijven zitten. Lotte bekijkt hier trouwens de uitslag van Ajax… Haar gezichtsuitdrukking zegt genoeg denk ik.

Deze week ben ik ook weer lekker aan de slag. Veel bloggen en foto’s maken en donderdag een hele dag in Amsterdam. Ook ga ik bij vriendinnen eten in hun nieuwe appartement en komen er vrienden langs bij ons. Een leuke week dus, ik heb er zin in!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Justine 25 september 2017 at 11:23

  woop woop, first hahaha!
  Lekker weekje hoor. Yes girl, dat noemen ze een kater. Hoort erbij, moet kunnen! 😉
  Justine plaatste onlangs…Wat zou ik doen met een miljoenMy Profile

  • Reply Denise 25 september 2017 at 11:33

   Haha, oepssss!

 • Reply Judith 25 september 2017 at 12:01

  Superleuke nieuwe jas! Zo chill dat je nu gewoon lekker voor jezelf kunt werken 🙂
  Judith plaatste onlangs…Friday Faves – 2 My Profile

 • Reply Rowan 25 september 2017 at 12:30

  Haha, wat jij zaterdag had, had ik zondag! Echt zo vervelend was het, vooral omdat ik de hele dag moest werken. ‘S avonds voelde ik me gelukkig alweer wat beter en toen haalde ik een kapsalon haha, ook mega ongezond.
  Rowan plaatste onlangs…Autumn Leaves – mijn herfstige afspeellijst!My Profile

 • Reply Sija 25 september 2017 at 12:52

  Wat een fijn weekje! Heerlijk dat je nu voor jezelf kunt werken. Oh jee, smartlappenfestival klinkt echt verschrikkelijk, maar geloof ik niet zo erg als het draaiorgelfestival wat hier jaarlijks georganiseerd wordt.. Alle draaiorgels spelen dan in het park door elkaar, ik dacht dat ik gek werd haha! Fijne week <3 Liefs, Sija
  Sija plaatste onlangs…Unboxing || StyleTone box september 2017My Profile

 • Reply anna 25 september 2017 at 12:53

  Ziet eruit als een hele fijne week! Ik heb dat soms ook, zo beroerd zijn wanneer je niet eens veel hebt gedronken haha. We worden oud ;-). Ik vind je nieuwe jas echt onwijs mooi <3
  anna plaatste onlangs…XL LIPSTICK REVIEW | PRIMARK EN MAKE-UP REVOLUTIONMy Profile

 • Reply Dionne 25 september 2017 at 14:52

  Leuk om zo mee te kijken! Die jas, oh my! Wat een leukerd!
  Dionne plaatste onlangs…Vier tips om een baan te vinden via social mediaMy Profile

 • Reply Manon 25 september 2017 at 16:16

  Ik kan helemaal niet zoveel meer drinken. Ik dronk afgelopen weekend 2 wijntjes nou ik was me toch moe hahaha! jeetje.
  Risotto vind ik erg lekker, dit ga ik weer eens een keer maken!
  Manon plaatste onlangs…Hoe ik mijn blogfoto’s maak en bewerkMy Profile

 • Reply Larissa 25 september 2017 at 21:37

  Wat een leuke jas heb je aan op de eerste foto!
  Larissa plaatste onlangs…Mijn allereerste bullet journalMy Profile

  • Reply Denise 26 september 2017 at 10:16

   Yay, dankjewel 🙂

 • Reply Cassandra 25 september 2017 at 22:26

  Ik drink nooit te veel, maar vanaf ik iets drink voel ik me al beroerd de dag erna, echt irritant! Maarja ik zal dan wel een goeie BOB zijn later!
  Cassandra plaatste onlangs…My School Story TagMy Profile

 • Reply Daphne 26 september 2017 at 12:18

  Wow, ik had nog noooit een iPhone van de binnenkant gezien, bizar wel! En die carpaccio van ‘t Paviljoen is inderdaad echt de beste!
  Daphne plaatste onlangs…Tuesday’s Thesis Update: Moeilijkste ooit!?My Profile

 • Reply Marloes 26 september 2017 at 14:43

  Leuk weekje heb je achter de rug en mooie pakketjes ook gekregen! Zo fijn dat je lekker voor jezelf kunt werken nu! Lijkt me heerlijk :-)X
  Marloes plaatste onlangs…In the Picture #163My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten