Photo Diary

Photo Diary #134 – Nu al in de kerstsferen?

16 oktober 2017

Welkom bij weer een nieuwe Photo Diary! Ik had weer een fijne en volle week, waarbij ik veel van huis was. Zo kwam ik al in de kerstsferen (nu al?!), had ik een leuke afspraak bij My Jewellery in Breda en at ik de lekkerste sushibowl ooit. Kijk je met me mee?

Op maandagochtend zit ik altijd standaard achter de laptop, tijd om mijn wekelijkse Photo Diary in elkaar te zetten én om al mijn mail te gaan beantwoorden. ‘s Middags probeer ik er meestal even uit te gaan, heel de dag achter die laptop zitten is gewoon niet zo aan mij besteed. Deze week reed ik met mijn moeder naar Intratuin en guess what, het is daar echt al helemaal in de winter en kerstsfeer! Super leuk om te zien en alles was zó mooi aangekleed, echt een aanrader om gewoon eens te gaan kijken.

Outfit of the day: jas van Only (collectie van vorig jaar), witte blouse en mijn nieuwe tas van Ted Baker via Brandfield. Ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinst, hier verschijnt deze week nog een artikel over online 🙂

En wat vinden jullie van mijn nieuwe horloge? So pretty! Ik draag eigenlijk alleen nog maar exemplaren met mesh bandjes, die voel je gewoon echt niet zitten en ik vind ze super mooi. Dit horloge is ook niet te groot en dus ideaal voor mijn kleine polsen.

Op dinsdag werk ik lekker aan m’n blog en Instagram-account en ‘s middags ga ik naar Gossip om de nieuwe collecties weer vast te leggen. Blijft leuk om te doen en ze hebben gewoon zó veel mooie dingen, iedere keer kan ik weer lekker wegkwijlen bij die items.

Tussendoor altijd een mandarijntje of een appel, blijft ook gewoon lekker en een stuk gezonder dan een voorverpakte koek of iets anders zoets. Deze keer had ik trouwens echt pech, kennen jullie die smaak van zo’n vieze mandarijn? Ieh. Of een mandarijn met 100 pitjes per partje? Ieh. Altijd maar gokken dat je lekkere treft.

Ik heb weer wat items op mijn account van United Wardrobe gezet, yay. Hier kun je voor super fijne prijsjes kleding kopen van anderen. Misschien zit er wel iets leuks voor jou tussen? 🙂

Donderdagavond pak ik de trein naar Breda om daar gezellig te gaan eten met een vriendinnetje. We halen de lekkerste sushibowl EVER af bij Kahuna Breda, een nieuw tentje. Je kunt hier je bowls helemaal zelf samenstellen en ik ging voor sushirijst met komkommer, zalm, krab, mais, avocado, sesam, macadamia noten en een dressing. ZO LEKKER, hier ga ik sowieso de volgende keer weer naartoe.

En ‘s avonds natuurlijk samen Expeditie Robinson kijken en kroelen met Puck, de mooiste kat die ik ooit gezien heb (sorry Floris). Een kleine boef is het wel, maar goed, dat zijn volgens mij alle kittens. Zo jammer dat ze zo snel groeien 🙁

Vrijdag werk ik ‘s ochtends en in de middag rijden we naar Breda om even langs te gaan bij de My Jewellery Boutique. Ik heb een samenwerking met ze en mag een aantal items uitkiezen in de winkel, super leuk natuurlijk een droom van iedere vrouw. Uiteindelijk pas ik heel veel items en sieraden en ga ik met een mega volle tas weer weg.

Ik heb al een aantal items laten zien op mijn Instagram Stories (@beautybydenies), maar ze komen sowieso nog voorbij in verschillende outfitposts op mijn Instagram zelf. Dan zal ik ze ook hier delen 🙂

Daarna lunchen we nog even bij ‘t Hart van Breda, altijd lekker daar. Ik ga voor de afwisseling eens voor een wrap met carpaccio en die vult zéér goed. Erg lekker, dat wel. ‘s Avonds ga ik lekker de op de bank liggen en ik kom er ook gewoon helemaal niet meer vanaf, ook wel eens fijn zo’n rustig begin van het weekend.

Dit zijn trouwens alvast een paar items die ik heb uitgekozen bij My Jewellery! Het is een wit shirtje met de quote ‘girls do it better’, plus een subtiel gouden armbandje met een sterretje en gouden kettinkje met een zonnetje. Ik draag eigenlijk bijna altijd gouden sieraden, dus deze zal ik lekker vaak dragen.

Zaterdag is een saaaaie dag, ik moet namelijk aan de slag met de belastingaangifte en de rest van mijn administratie. Boring. Het is leuk hoor zo’n eigen onderneming, maar wat mij betreft mag die administratie wel weggelaten worden, het is gewoon niet zo mijn ding. Gelukkig kom ik er na wat bellen en mailen helemaal uit en zit het er weer op voor dit kwartaal.

Daarna zoek ik mijn make-up lades uit en uiteindelijk vul ik een VOLLE doos met allemaal items die nog niet gebruikt zijn, maar die ik toch weg ga geven. Ik heb zó ontzettend veel en gebruik gewoon echt niet alles, dus hier ga ik de komende periode vrienden en familie blij mee maken.

Zondag slapen Joost en ik lekker uit en vervolgens kijk ik bij zijn voetbalwedstrijd én bij de hockeywedstrijd van mijn zusjes. Joost wint, mijn zusjes niet, maar de dag is héérlijk. Ik word zo blij van het zonnetje, van mij mag het echt het hele jaar door dit soort weer zijn.

Aankomende week doe ik het rustig aan en heb ik nog vrij weinig afspraken gepland staan. Uiteindelijk is mijn week altijd lekker volgepland, dus dat komt vast helemaal goed. Ik moet in ieder geval aan de slag met wat campagnes en andere deadlines en daarnaast ga ik vandaag natuurlijk nog even genieten van het mooie weer (25 graden, OMG!). Wat zijn jullie plannen?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Justine 16 oktober 2017 at 12:58

  Ahhh ik heb stiekem ook wel zin om te kerstshoppen haha! Wat leuk ook al die samenwerkingen mup <3
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – oktober 2017 #3My Profile

 • Reply Simone 16 oktober 2017 at 16:04

  Wat een fijne foto’s weer! Ben heel benieuwd naar de rest van de items die je bij My Jewellery geshopt hebt, ze hebben altijd teveel leuke dingen!

 • Reply Judith 16 oktober 2017 at 18:25

  Wat een leuke samenwerking! Ben benieuwd naar de items 🙂
  Judith plaatste onlangs…Hongarije – BudapestMy Profile

 • Reply Sija 16 oktober 2017 at 19:50

  Leuke foto’s Denise! Zo leuk dat de Intratuin alweer helemaal in de kerstsfeer is, kan niet wachten om het te bezoeken. Prachtig horloge trouwens!
  Sija plaatste onlangs…Unboxing || StyleTone box oktober 2017My Profile

 • Reply anna 16 oktober 2017 at 21:50

  Ja wat een heerlijk weertje was het vandaag, echt genieten! Zo te zien heb je een leuke week gehad. Ben benieuwd naar de kleding die je hebt uitgekozen!
  anna plaatste onlangs…My life besides blogging #103My Profile

 • Reply Larissa 17 oktober 2017 at 09:45

  Wat een leuke week heb je weer gehad! Die kerstsferen bij Intratuin, haha. Lekker op tijd!
  Larissa plaatste onlangs…OUTFIT | Back to the seventiesMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 17 oktober 2017 at 10:16

  Wat een leuke foto’s weer! Ik vind het horloge heel erg gaaf!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Rondreis door Thailand Deel 5My Profile

 • Reply Kaylee 21 oktober 2017 at 23:30

  Wat een mega leuke week weer! Erg mooie foto’s. Die tas van Ted Baker! <3 Ben alweer benieuwd naar de aankomende Photo Diary.
  Kaylee plaatste onlangs…Happy List #10My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten