Photo Diary

Photo Diary #138 – Hele leuke giveaway

13 november 2017

Super leuk dat je mijn Photo Diary weer komt bekijken! Afgelopen week was koud, maar erg gezellig. Ik had afspraken in Amsterdam, kreeg hele leuke pakketjes binnen én ik mag iets heel tofs aan jullie weggeven. Kijk je met me mee?

Oké, vanaf deze week is het dus écht winter. En winter betekent kou, dikke winterjassen en ‘s ochtends krabben. Ik vind het altijd wel wat hebben hoor, die winterdagen. Het is gezellig en ik kan mijn winterkleding weer eens dragen, maar toch kijk ik na een paar koude dagen altijd weer ontzettend uit naar de zomer.

Een mega nadeel van voor jezelf werken: internet dat thuis niet meewerkt. Dan kun je dus echt niks nuttigs doen. Bloed irritant. Eigenlijk hebben we sinds we hier wonen nog nooit problemen gehad met het internet, maar deze week was het gewoon echt even om te janken. Donderdagavond besloot Joost er eens even goed naar te kijken en wat blijkt? Zit die kabel er gewoon niet goed in. Zucht… Stiekem ook best een beetje grappig. Het probleem is in ieder geval weer opgelost 🙂

Ook deze week heb ik weer een aantal workouts gedaan met video’s van Casey. Ik vind deze video’s van Blogilates echt heel fijn om te doen en er is zoveel variatie in de video’s dat je steeds andere oefeningen kunt doen. Ik zit eraan te denken om mijn favoriete workouts voor thuis op een rijtje te zetten in een artikel. Wat vinden jullie?

Na het sporten lunch ik met crackers met avocado en kipfilet. Zo lekker!

Ik liet jullie in mijn vorige Photo Diary al zien dat ik van Cluse het nieuwe horloge in samenwerking met Negin heb ontvangen. Deze week zette ik hem op de foto én droeg ik hem voor het eerst, uiteraard met het roze velvet bandje. Op deze foto lijkt het klokje trouwens best groot, maar dat komt omdat ik mijn pols voor de foto heb gedraaid. Hij is namelijk best wel klein en ideaal voor mijn mini polsen. Vind dit absoluut een van de mooiste horloges in mijn collectie, aanradertje!

En plotseling staat de postbode ook nog voor de deur met twee MEGA dozen. Wanneer ik ze openmaak zie ik dit prachtige boeket van Grace Flowerbox, met jawel, échte roze rozen. Ze blijven tot drie jaar(!) mooi en je hoeft ze geen water te geven, gewoon helemaal niks. Dit is dus echt iets voor mij. En guess what, ik heb er dus twee ontvangen en mag net zo’n prachtig boeket weggeven. Volgens mij ga ik een van jullie daar héél gelukkig mee maken! De giveaway staat deze week online op mijn Instagram, maar ik zal ook hier even laten weten wanneer het zo ver is.

Donderdag reis ik af naar Amsterdam voor een aantal afspraken met PR-bureaus en een gezellige lunch met Lieke bij Café Blond. Ik heb vandaag de hele dag geplogd (foto’s gemaakt van mijn dag) en in dit artikel kun je mijn hele dag teruglezen.

Ik neem vandaag mijn nieuwe tasje mee van Valentino, vind hem zó leuk. Kan ‘ie meteen de foto op!

 Wie herkent dit? Haha. Alles voor die perfecte foto…

Ik draag vandaag trouwens mijn winterjas van Goosecraft en ik krijg hier zo veel vragen over. Volgens mij was het een jas uit de herfstcollectie en limited edition, ik kan hem zelf online ook zo snel niet meer vinden.. Ik heb hem bij Miinto besteld dus wellicht dat ze daar nog een paar maatjes hebben! Tasje is natuurlijk van Valentino, sweater van Catwalk Junkie en rokje van H&M.

Mijn allereerste oogschaduw palette van MAC, het is een feit hoor jongens. Ik ben de laatste tijd heel erg aan het experimenteren met oogschaduw. Moet zeggen dat ik de rest van het opmaken wel onder de knie heb, maar die ogen liet ik altijd maar een beetje voor wat het was. Hier kan ik dus deze week goed mee aan de slag, er volgt nog een review!

Ik ben trouwens heel erg blij en trots over mijn Instagram-account en hoe goed de foto’s bij elkaar matchen. Hier besteed ik natuurlijk veel aandacht aan, maar het is extra leuk wanneer je ook veel lieve berichtjes erover ontvangt. Het blijft een uitdaging om iedere dag weer iets leuks en origineels te posten, maar de laatste tijd lijkt het bijna vanzelf te gaan en dat geeft een heel fijn gevoel 🙂

 PRETTY BADASS! Ik ben zo verliefd op deze outfit jongens, nu al een grote favoriet. Het baretje is nieuw en van het merk S. Oliver, ik moet er nog wel even aan wennen. En de rest van de outfit hebben jullie hierboven ook al gezien, maar hier zie je het allemaal net iets beter.

Vrijdagavond gaan Joost en ik gezellig met zijn tweeën naar het theater, lekker burgerlijk. Een vriend treedt hier op samen met een cabaretier en we gaan uiteraard een kijkje nemen. Uiteindelijk hebben we hartstikke gelachen en duiken we daarna de stad nog even in voor een drankje. Om 03.00 uur vind ik het wel welletjes geweest en lopen we weer richting huis. Ik word oud jongens, ik word oud.

Zaterdag doe ik dus ook niet heel veel (iets met weinig slaap en lekkere wijn), maar ik krijg wel een ontzettend mooi jurkje binnen van het Italiaanse merk Kocca. Hij past echt precies en lijkt wel op maat gemaakt haha, ik zal binnenkort nog een aan-foto met jullie delen. Ik weet in ieder geval wat ik aandoe met de feestdagen, hoef ik daar niet meer over na te denken.

Zondag ben ik lekker bij mijn ouders en aan het einde van de middag rijd ik weer richting huis. Even schoonmaken en daarna met de voetjes omhoog op de bank. Dekentje erbij, kaarsjes aan, de perfecte zondagavond.

Vanaf deze week ga ik officieel aan de slag bij Parfumerie Douglas en ook vandaag zal ik er heel de dag weer staan. Zin in! Verder heb ik gezellige afspraken staan met vriendinnetjes, etentjes en er moet natuurlijk gewoon gewerkt worden aan mijn blog en Instagram. Ik heb zo’n voorgevoel dat het een hele drukke, maar gezellige week gaat worden. To be continued.. 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Marloes 13 november 2017 at 09:56

  Fijn weekje heb je achter de rug en die box met mooie rozen is echt heel erg mooi! Super leuk! <3
  Marloes plaatste onlangs…In the Picture #170My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 13 november 2017 at 10:27

  Wat een leuke foto’s! Ik vond dat krabben in de ochtend toch wat minder grappig. Heb net een nieuwe auto en had nog geen krabber gekocht, oeps haha!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Paula’s Choice Perfect Cleansing OilMy Profile

 • Reply Kaylee Joosten 13 november 2017 at 11:37

  Wat een toffe week, erg veel moois en gezelligs om je heen! Wat een mooie doos met rozen, wauw! En die foto’s op je Instagram zijn echt mega goed. Geniet deze week van je werk bij Douglas en al het andere wat er te wachten staat.
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Hallo November – Amsterdam, Verjaardag, Dineren en blogdoelenMy Profile

 • Reply Simone 13 november 2017 at 12:30

  Wauw, het Kocca jurkje ziet er echt heel mooi uit. Ben super benieuwd naar de aanfoto’s. En die box met rozen, WAUW! Ik ben echt helemaal gék op rozen. Aan die winactie ga ik zéker meedoen.
  Simone plaatste onlangs…5 tips voor als je iemand tijdelijk moet missenMy Profile

 • Reply anna 13 november 2017 at 12:58

  Oeh dat rode jurkje is super mooi! Ik ben heel benieuwd naar je review van het MAC palette! En wow, nu al krabben? Is gelukkig bij ons nog niet het geval, brrrr!
  anna plaatste onlangs…5 DINGEN DIE IK LEUK VIND AAN DE HERFST!My Profile

 • Reply Rosanne 13 november 2017 at 16:30

  Ik vind je outfit met de baret echt super leuk! Ben zelf ook nog op zoek naar een leuk baretje..
  Rosanne plaatste onlangs…Inspiratie| Ouftits voor Kerst & Oud en nieuw (Misspap, Asos, River Island, Bershka)My Profile

 • Reply Lieke van Veen 13 november 2017 at 18:48

  Wauw dat op maat gemaakte jurkje en je nieuwe tas zijn zo mooi!
  Lieke van Veen plaatste onlangs…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Reply Larissa 15 november 2017 at 13:40

  Wat een mooi horloge, die van Cluse met Negin! Leuke week heb je weer gehad, zo te zien. 🙂
  Larissa plaatste onlangs…OUTFIT | MaarnMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten