Photo Diary

Photo Diary #145 – Twee toffe winacties

22 januari 2018

Super leuk dat je de 145e Photo Diary op rij komt bekijken! Afgelopen week deed ik veel leuke dingen. Zo boekte ik twee vakanties, zette ik een hele toffe winactie online tvw 160 euro en organiseerden we een surprise party voor een vriendin. Kijk je met me mee?

Ik heb mezelf voorgenomen om iedere maandag goed te beginnen met een masker. Goed voor mijn huid én lekker ontspannend. Deze keer zijn de nieuwe producten van Origins aan de beurt. Ik heb vorige week een mega pakket gekregen met deze hele lijn erin en ik ben alles deze week goed aan het uittesten. Kan je alvast verklappen dat ik FAN ben en ze ideaal zijn voor een vette/gecombineerde huid, tussen de 20 en 30 jaar. Een XXL review volgt deze week!

Verder werk ik en aan het einde van de middag besluit ik om nog even langs Action te gaan. Vorige week brak mijn SD-kaart voor de honderdste keer (eigen schuld) en bij Action hebben ze oprecht goede kaartjes voor weinig geld. Ik zie ook dit schattige memoblok en op de een of andere manier heb ik daar een zwak voor, ik neem hem dus meteen mee naar huis.

 Ook dinsdag staat er dag thuiswerken op de planning. Het is een beetje stil wat betreft afspraken en events in Amsterdam, maar dat is eigenlijk ook wel een keer lekker. Kan ik iedere keer open doen wanneer de pakketbezorger voor de deur staat, haha. Superga stuurde me deze pareltjes op, ik vind ze zó tof. Heel blij mee <3

‘s Avonds hak ik samen met drie andere vriendinnen de knoop door: we gaan naar Boedapest! Zo veel zin in, nu al. Nog een paar weken wachten, maar de voorpret kan alvast beginnen. Op Instagram plaatste ik deze post en ik kreeg veel goede tips, dank daarvoor! Ik ben al bezig met een hele planning, want we gaan er die vier dagen natuurlijk wel alles uithalen wat erin zit 😉

 Waarom eten we ‘s winters eigenlijk geen ijs? Ik wel hoor, haha. Ik kreeg veel vragen over deze body trouwens, ik heb hem ontvangen van Guts Gusto en hij hoort bij de nieuwe collectie. Hij is gemaakt van een soort velvet stof en lekker zacht, echt een fijn ding.

GIVEAWAY ALERT! Ik mag in samenwerking met vegan cosmeticamerk Au Naturale een groot make-up pakket weggeven ter waarde van 160 euro!!! Ik heb de producten zelf ook en ze zijn héél fijn, vooral de lipstick is prachtig. Het enige dat je moet doen om kans te maken is de stappen volgen die in deze Instagram-post vermeld staan. Even volgen en een reactie achterlaten, that’s it! Au Naturale heeft echt ontzettend veel fijne producten, dus het is zeker de moeite waard om even mee te doen.

 Woensdag zit ik ‘s ochtends achter mijn laptop en ‘s middags rijd ik samen met mama en oma even langs IKEA. Het is echt een tijd geleden dat ik hier geweest ben, volgens mij voor het laatst toen we de sleutels het appartement net gekregen hadden? Alles is in ieder geval weer vernieuwd en ik vind het altijd wel leuk om even rond te neuzen. Uiteindelijk gaan we met een paar kleine dingen weer naar huis, inclusief een fijn nieuw dekbedovertrek. Die zijn van IKEA toch wel echt heel fijn.

Zoals jullie misschien ook wel gelezen hebben in mijn post over mijn goals in januari, ben ik op zoek naar een nieuwe iPhone en een nieuw bijpassend abonnement. Op dit moment heb ik al een jaar een sim only abonnement omdat mijn iPhone 6 nog prima een jaartje mee kon, dat heeft me enorm bespaard in de kosten. Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik dit keer de iPhone 7 Plus los ga kopen in combinatie met een sim only (is dit goedkoper?) of een abonnement waarbij ik maandelijks voor de telefoon betaal. Maar goed, ik heb nog even. 1 februari loopt mijn huidige abonnement af, dus ik kan nog even rond te neuzen! Ik kijk nu al uit al naar die portret camera en gewoon weer een telefoon waarvan de batterij een hele dag meegaat.*

Mijn werkdagen zien er zo uit, leuk toch? Ik ben nog steeds zo blij met al die mooie producten en het feit dat ik ze als een van de eersten mag testen, LOVE IT.

Donderdagavond heb ik afgesproken met vier studievriendinnetjes om gezellig uiteten te gaan en bij te kletsen. Ik heb ze al drie maanden niet gezien, dus we hebben weer genoeg te bespreken. De toetjes zijn in ieder geval weer héérlijk, echt een feestje.

Vrijdag fotografeer ik de hele middag bij Gossip en daarna haast ik me richting een vriendin. We hebben een surprise party voor haar georganiseerd met alle vriendinnen, omdat ze na vier maanden rondreizen in Azië weer terug is. Zo leuk!!!

 Een ander vriendinnetje heeft de hele middag in de keuken gestaan om een mega hoeveelheid aan sushi te maken, HEERLIJK. Ze zijn ook echt mega fotogeniek, echt plaatjes. Roze sushi krijg je trouwens door gebruik te maken van bietensap 🙂

Even een kiekje met mijn twee lieve vriendinnies Amber en Laura <3

De dag na de surprise party ben ik niet heel veel waard (ik geef de schuld aan de champagne), maar de eerste vlog van Gossip verschijnt wel online. Ik ben er ook héél even in te zien wanneer ik foto’s maak voor de social media kanalen. Leuk!

EN er staat op dit moment nog een hele gave winactie online jongens. Ik geef namelijk twee van deze palettes van Smashbox weg op Instagram en jullie hebben alleen vandaag nog om mee te doen. Ze zijn méga pretty en liggen pas sinds deze maand in de winkels. Het enige wat je moet doen om kans te maken is mij volgen (@beautybydenies) en reageren op deze foto in mijn verhaal. Vanavond deel ik de winnaars al!

Pfoe, dit was een vrij heftige week. Aankomende week ga ik dus even bijtanken en moet er veel gewerkt worden. Daarnaast heb ik nog een lunchafspraak gepland en wil ik mijn carnavalsoutfit voor dit jaar scoren. EXCITED!

Liefs,
Denise

*Deze alinea bevat een samenwerking.

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Yvette 22 januari 2018 at 08:31

  Super leuk dat je naar boedepast gaat 🙂
  Een abbonement met telefoon is sltijd duurder .

  • Reply Denise 22 januari 2018 at 16:07

   Ik heb er geloof ik nu een gevonden waarbij dat niet het geval is (wel een zakelijk abonnement)?!?!?! Op hoop van zegen dat ik hem straks kan bestellen 🙂

 • Reply Judith 22 januari 2018 at 10:20

  Heel leuk die superga’s <3
  Judith plaatste onlangs…Friday Faves – 6My Profile

 • Reply Laura | I scream beauty 22 januari 2018 at 10:25

  Wat doe je toch veel leuke dingen met jr vriendinnen!
  Laura | I scream beauty plaatste onlangs…Review: The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau de ToiletteMy Profile

 • Reply anna 22 januari 2018 at 10:27

  Wat gaaf dat jullie naar Boedapest gaan! Daar wil ik ook graag heen met mijn vriend. Ik ben er nog maar een keer geweest, heel lang geleden, dus ik heb niet echt tips 🙁
  anna plaatste onlangs…Mini shoplog | Diana Leeflang desk planner & drogisterij goodies!My Profile

  • Reply Denise 22 januari 2018 at 16:07

   Er zijn nu zoooo veel goede aanbiedingen. Je moet echt even kijken naar tickets nu!

 • Reply chucky1012 22 januari 2018 at 10:38

  Wat tof dat je naar toe op holiday gaat 😉
  Leuke foto’s.

  Xoxo

 • Reply Mieke | mieksmind 22 januari 2018 at 12:40

  wat een leuk weekje heb je achter de rug, en yess ik doe mee met je winactie van Au Naturale, super tof
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Photodiary 143 Tonpraoten en Catrice Lente Zomer Collectie 2018My Profile

 • Reply Tedje 22 januari 2018 at 15:53

  Oh, ik moet dat notitieblok van de Action hebben!!!!
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: Januari #3My Profile

 • Reply Marloes 22 januari 2018 at 16:35

  Wat een leuke foto’s allemaal mop! Zo te zien heb je een heerlijk druk weekje achter de rug. En zo leuk dat de reisjes geboekt zijn! Fijn vooruitzicht <3
  Marloes plaatste onlangs…De perfecte valentijnsdate!My Profile

 • Reply Marielle 22 januari 2018 at 19:09

  Wat een gezellige plaatjes! Die notitieboekjes bij de Action zijn verslavend haha!
  Marielle plaatste onlangs…HEMA | Heartbreaker RougeMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 22 januari 2018 at 20:52

  AH wat een leuke foto’s! Dat notitieboekje van Action is echt superleuk!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Playboy Endless Night FragrancesMy Profile

 • Reply Au Naturale Cosmetics 26 januari 2018 at 13:35

  Ziet er allemaal leuk uit!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten