Photo Diary

Photo Diary #148 – Zes dagen carnavallen

14 februari 2018

Vandaag een XXL Photo Diary met véél dansen, weinig sporten en lekker eten. Carnaval zit er weer op, dus het is tijd voor een terugblik naar het mooiste feestje van het jaar! Kijk je met me mee?

We beginnen dit weekoverzicht uiteraard weer op maandag, mijn ‘vaste’ sportdag. Ik heb inmiddels in de gaten dat veel mensen maandagochtend gaan sporten, dus ik fiets voortaan ‘s middags naar de sportschool en dat bevalt goed. Lekker alle ruimte, héérlijk.

Will you be my Valentine? 🙂 Ik draag hier mijn nieuwe jurkje van NA-KD met super schattige kusjes erop.

Warme chocolade melk is geen overbodige luxe met dit verschrikkelijke koude weer van afgelopen week. Met de dag verlang ik meer naar de zon, ik ben geloof ik gewoon niet gemaakt voor de winter.

Deze foto plaatste ik afgelopen week op Instagram en ik kreeg er zo veel leuke reacties op. Niets lekkerder dan in bed liggen en uitslapen <3

Woensdag ga ik weer sporten samen met m’n zusje en we doen een mega pittige workout. Naast cardio en krachttraining op de apparaten doen we nu ook oefeningen op de grond en die zijn zwaaaaar. Gevolg: mega erge spierpijn, maar wel een voldaan gevoel.

Ik voel me de laatste dagen helaas wel steeds beroerder worden. Keelpijn, futloos, hoofdpijn en een verstopte neus. Aangezien half Nederland ziek aan het worden is misschien niet heel gek, maar ik heb hier zó geen zin in. Een dag voor carnaval… wat een timing. Vitamine C tabletjes to the rescue!

Donderdag werk ik overdag en ‘s avonds is het ein-de-lijk zover: CARNAVAL. Ik vertelde jullie al wat over mijn carnavalsplanning in dit artikel, dus maak je borst maar nat voor véél feestfoto’s in dit artikel. Donderdagavond spreken we in ieder geval af bij een vriendinnetje om een wijntje te drinken en vervolgens gaat de eerste officiële avond van start. Om 02.00 uur is het af, maar dit was er absoluut weer een voor in de boeken.

Vrijdag voel ik me gelukkig top wanneer ik wakker word. Samen met een vriendin rijden we aan het begin van de middag even naar de Primark in Rotterdam, daar verkopen ze namelijk veel onesies maar voor vijf euro(!). Ideaal voor de carnavalsoptocht morgen, want het is méga koud en ik voel me nog steeds goed verkouden. Uiteindelijk koop ik het rechtse pak voor zowel mezelf, als mijn zusjes en moeder.

Op de terugweg gaat het opeens hard sneeuwen en wanneer we thuis komen ligt er echt al een laag op de grond. Hallo, dit hadden we niet afgesproken? Ik moet hier vanavond nog doorheen….

Vrijdagnacht ben ik redelijk op tijd thuis als gevolg van de overvolle kroegen (ik irriteer me daar zo aan, ugh), maar daardoor was ik zaterdag al vroeg uit de veren. Ieder nadeel heeft z’n voordeel 🙂 Samen met mijn zusje en vriendinnen ga ik zaterdagmiddag een kijkje nemen bij de optocht. Onesies aan en gaan!

Geen carnaval zonder loempia’s <3

Tussendoor ontvang ik ook nog perspakketjes, zo gek aangezien ik altijd het idee heb dat de wereld even stil staat met carnaval (haha!). Merci Handy heeft vier verschillende handcremes uitgebracht en ze ruiken héérlijk. Heb ik toch alvast nog een Valentijnscadeautje gekregen, lief.

Zondag voel ik me goed brak (en vooral ontzettend moe, dag 4 is altijd pittig). Toch ging om 10.00 uur(!) de wekker al, want vandaag staat er een flinke kroegentocht op het programma. We verzamelen op de voetbalvereniging en gaan daar met 120 man in bussen cafés langs, zo gezellig. Uiteindelijk ben ik het na dertien uur carnavallen wel beu en strompel ik naar huis. Zo. Moe. Maar zó gezellig 🙂

Maandag sla ik het carnavallen overdag dus maar even over, lijkt me wel zo verstandig. Even een dag bijkomen van weinig slaap en vooral ongezond eten en drinken. ‘s Avonds bestellen mijn zusje en ik sushi bij Sushi Point, deze hebben we sinds kort bij ons in de stad zitten. Absoluut een aanrader en héérlijk voedsel wanneer je je niet zo lekker voelt.

‘s Avonds gaan we uiteraard de deur weer uit, zelfs na vijf dagen feesten verveelt het nog niet. Ook ga ik nog even met mijn twee zusjes op de foto, haha. Deze is vrij wazig uitgevallen, maar het was ook vanavond erg gezellig.

Dinsdag (gister) is mijn lieve vriendin Amber jarig en daarom verzamelen om 14.00 uur bij haar thuis voor een heerlijke brunch met lekkere hapjes. Ultiem genieten om na zo veel dagen feesten gewoon even lekker rustig wakker te worden met lekker eten. Uiteraard hebben we ons carnavalspakkie al aan, want vanavond is het alweer de laatste avond… De tijd is zo snel gegaan.

Uiteindelijk staan we om 00.00 uur op de markt om het ook voor dit jaar weer af te sluiten. Ik heb weer genoten met een hoofdletter G, het blijft een bijzonder feest en zó enorm gezellig. Vanaf nu weer back to reality en het gezonde leven weer oppakken. Die vette loempia’s, bier en frikadellen hebben hun werk goed gedaan de afgelopen dagen 😉

Aankomende week heb ik dus heel wat in te halen wat betreft werk. Ik ben bijna een hele week afwezig geweest op mijn blog en social media en dat was heerlijk, maar vanaf nu gaan we dus weer flink aan de slag. En daarnaast ga ik mezelf echt eens verdiepen in Boedapest, want het is al bijna zo ver…

Liefs,
Denise

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Larissa 15 februari 2018 at 11:20

  Hahaha, zo leuk om dit te zien! Een week lang carnavallen, wat lijkt me dat gezellig! Nu lekker uitbrakken, dus. 😉
  Larissa plaatste onlangs…Hoe ik in nog geen 24 uur verliefd raakte op OostenrijkMy Profile

 • Reply Justine 15 februari 2018 at 13:09

  God. ik ben jaloers. Ziet eruit alsof je echt een fijne carnaval hebt gehad! Is je ook gegund moppie <3
  Justine plaatste onlangs…OOTD – van backpack garderobe naar een sprookjeMy Profile

 • Reply anna 15 februari 2018 at 14:09

  Wat een heerlijke foto’s allemaal, wat een gezelligheid! Tof dat je een leuk perspakketje binnenkreeg voor Valentijnsdag!
  anna plaatste onlangs…5 belangrijke lessen die ik heb geleerd van 5 jaar bloggenMy Profile

 • Reply Marloes 15 februari 2018 at 14:53

  Ah wat een leuke foto’s Denise! Zo te zien heb je echt een heerlijke carnaval achter de rug. Heerlijkste feessie wat er is! Ik mis het nu alweer! Haha, hou ervan.
  Marloes plaatste onlangs…Witte tanden met Charcoco Natural Teeth WhitenerMy Profile

 • Reply Simone 15 februari 2018 at 15:49

  Wat leeeuk dat je carnaval zo uitgebreid hebt gevierd, en ik krijg honger van al dat lekkere eten!
  Simone plaatste onlangs…Happiness: Hoe ik positiever ben gewordenMy Profile

 • Reply Demi 15 februari 2018 at 22:07

  Klinkt als een gezellige week 🙂 Zelf vier ik geen carnaval. Het is gewoon niet mijn ding. Die overvolle kroegen waar jij het over hebt, vind ik inderdaad heel irritant en laat het nou net zo zijn dat mijn vriendinnen juist die kroegen altijd op weten te zoeken. Wat ik dan wel weer mis is het vette eten tijdens carnaval. Als je gewoon aan het werk bent, heb je immers niet echt een excuus om jezelf aan McDonalds, pizza of friet te vergrijpen haha.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten