Photo Diary

Photo Diary #154 – Stress en de verhuizing

27 maart 2018

Afgelopen week was redelijk hectisch. Het appartement is opeens snel verhuurd en dat betekende dat we binnen een paar dagen tijd alles leeg moesten halen. Redelijk stressvol en ook de reden dat deze Photo Diary een dag later online staat! Afgelopen week stond dan ook in het teken van spullen verhuizen, tussendoor nog wat sporten en vooral veel opruimen. Kijk je met me mee?

Maandag start ik eigenlijk altijd met een goede workout bij de sportschool. Ik ben niet de enige die er zo over denkt, want bij ons is de maandag by far het drukste. Nieuwe week, nieuwe kansen. Ik denk dat iedereen er zo over denkt 😉

Outfit of the day: jeans met leuke rafeltjes van Guts Gusto, schoenen van Superga, tasje van Furla en mijn fluffy jas van Elise Store. Lekker over de top, moet af en toe gewoon kunnen.

Dinsdag word ik wakker met een HEEL mooi getal op mijn Instagram-account. 30.000 volgers jongens, ik kan het echt niet geloven. Zoooo veel en zo leuk! Ik heb er hard voor gewerkt en goed mijn best voor gedaan, dus dan is het extra leuk als je zo’n mijlpaal behaald ♡

Ik maak meteen een foto die ik kan delen op Instagram, wel zo leuk. Een virtueel bloemetje voor jullie allemaal en bedankt voor het volgen van al mijn avonturen! Mijn outfit is trouwens nieuw en van het merk Sisters Point.

Woensdag ga ik uiteraard stemmen. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen die stemrecht heeft er ook gebruik van maakt, we leven niet voor niets in een democratie.

‘s Middags ga ik gezellig lunchen met een vriendinnetje in de stad. Hier hebben ze dus echt de állerlekkerste carpaccio, héérlijk. Daarna werk ik en krijg ik te horen dat er nieuwe bewoners zijn uitgekozen voor het appartement. Dat wordt dus meteen een plan opstellen wat betreft de verhuizing, want vanaf april is het definitief niet meer van ons.

Tsja, donderdagochtend staat natuurlijk meteen de nieuwe aflevering van Temptation Island op. Dit is echt een mega guilty pleasure, maar het blijft leuk om te zien. Ik kijk altijd een aflevering vooruit, volgens mij doet iedereen dat? Kan me niet voorstellen dat je kunt wachten met het kijken van afleveringen als je al de mogelijkheid hebt om ze te zien, haha.

En ‘s middags weer lunchen, YAY!

Het is deze week ook het ideale moment om al mijn spullen eens uit te zoeken. Uiteindelijk heb ik een enorme doos vol met nieuwe make-up producten die ik zelf niet gebruik en ontvangen heb. Ik besluit om ze te verdelen in tasjes voor mijn beste vriendinnen. Zo maak ik er meteen andere mensen blij mee, ik heb zelf gewoon véél te veel.

Deze foto stuur ik naar mijn zusje terwijl ik op het stepapparaat sta in de sportschool. Ik was alvast vertrokken en ze zou later komen, maar ik was inmiddels al bijna 200 calorieën verder. Uiteindelijk sporten we dik 1,5 uur en heb ik weer een voldaan gevoel. Héél fijn. ‘s Avonds ga ik samen met mijn zusjes en vriendinnen naar een festival in Breda. Ik ben helemaal vergeten foto’s te maken, maar het was erg gezellig! Om 05.30 uur lig ik gebroken in bed.

Outfit of the day: mijn nieuwe roze spijkerjasje van Ichi, shirtje met bloemen van Elise Store en baret van St. Oliver. Vind het jasje echt ontzettend leuk, heel blij mee ♡

En dan de verhuizing… Heel het weekend heb ik eigenlijk niets anders gedaan dan spullen in dozen stoppen, sjouwen en alles verhuizen. De tafel en stoelen hierboven hebben we binnen een avond verkocht op Facebook, zo fijn. Ze zijn inmiddels ook al opgehaald. Het is ontzettend jammer dat we al onze nieuwe spullen weer moeten verkopen, maar wel de beste keuze. Ondanks dat alles nog zo mooi, nieuw en helemaal onze smaak is… Er is thuis gewoon geen plek voor. De lampen zijn overigens nog wel te koop, dus mocht je ze leuk vinden.. Stuur me een berichtje! Dit geldt ook voor de bank, salontafeltjes, spiegelkast voor de badkamer en eventuele rolgordijntjes.

En nog even een laatste foto in een lege slaapkamer. Ziet er een beetje zielig uit zo, haha… Tijd voor een nieuw avontuur 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Linda 27 maart 2018 at 13:27

  Gefeliciteerd met je nieuwe IG mijlpaal, zo gaaf als je een droom uit ziet komen <3 Je hebt er zeker hard voor gewerkt!

 • Reply jetske 27 maart 2018 at 14:53

  Good Luck, je bent een kanjer

 • Reply Daniëlle Springer 27 maart 2018 at 15:48

  Leuk om je overzicht te zien! Hopelijk is het allemaal een beetje gelukt met de verhuizing.

 • Reply anna 28 maart 2018 at 10:24

  Ohhh al die tassen vol make-up, haha! Goed dat je het weggeeft als je het toch niet zelf gebruikt. Wat jammer dat jullie al die mooie nieuwe items van het huis moesten verkopen.
  anna plaatste onlangs…Review | Rimmel London INSTA-lijn voor een picture perfect lookMy Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 28 maart 2018 at 13:24

  Love je outfits, mooi Insta getal, je foto’s zijn ook zo mooi! Jammer van die nieuwe spullen inderdaad maar wie weet wat de toekomst je brengt. Ik geef ook regelmatig vriendinnen wat van de spullen die ik teveel heb/niet gebruik.
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Jane Iredale Pretty in a Snap Lentecollectie 2018My Profile

 • Reply Daisy 28 maart 2018 at 17:41

  Leuke diary weer, zoals altijd! 🙂
  Even een vraagje; want ik snap niet zo goed waarom jullie weer gaan verhuizen? Was het maar een tijdelijk huurappartement?

 • Reply Yvette 28 maart 2018 at 23:03

  Mocht je er maar tijdelijk wonen dan . Ook apart.
  Dat roze jasje is echt super leuk 🙂

 • Reply Lindsey Beljaars 29 maart 2018 at 08:14

  Gefeliciteerd met de 30K op je instagram, inderdaad een heel tof aantal! Leuk overzicht verder, ik hoop dat het allemaal een beetje gelukt is met de verhuizing!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Etos AromalijnMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten