Photo Diary

Photo Diary #156 – Een mega closetsale

11 april 2018

Afgelopen week waren zeven dagen vol met lekker eten, een fijn zonnetje en goed gezelschap. Zo mogen de weken er van mij altijd uitzien! Ook verkocht ik mega veel kleding (en heb ik nog wat leuke items over!). Kijk je met me mee?

We schakelen even terug naar maandag: Tweede Paasdag. Ik slaap lekker uit, begin aan het opruimen van mijn kledingkast en aan het begin van de middag drinken we nog een bakje koffie bij mijn oma. Inclusief heel veel paaseitjes.

Daarna rijden mama en ik meteen door naar de stad, tijd voor een lekkere lunch. Het is MEGA druk in het centrum, maar mijn broodje carpaccio (met mega veel parmezaan) maakt alles goed. Zooo lekker ♡

Dinsdag leveren we definitief de sleutel in van het appartement. Alles wordt nog een keer extra nagekeken en uiteindelijk tekenen we, het is nu officieel niet meer van ons. Heel gek om in zo’n lege ruimte te staan waar je toch een half jaar met veel plezier gewoond hebt, maar goed. Het is niet anders. Tijd voor iets nieuws, daar ga ik me nu maar gewoon op focussen 🙂

Na het inleveren van de sleutel duik ik meteen het terras op met een vriendinnetje. Ons állereerste terrasje van 2018 en ZO lekker, echt genieten. Het is ook kermis in de stad, dus we hebben een extra leuk uitzicht.

Ook ga ik deze week weer fanatiek drie keer naar de sportschool! Ik zal jullie iedere keer dezelfde saaie sportfoto’s besparen, want heel boeiend om te zien is het niet. Woensdag train ik m’n benen een keer anders dan ik normaal doe. Resultaat: ZO VEEL SPIERPIJN. Ik heb twee dagen amper kunnen lopen, oeps.

De kermis is ook een héle goede plek om foto’s te maken. Mijn denim jacket en shirtje zijn van Garcia, petje is van Famous Store.

Donderdag ben ik de hele dag bezig om mijn garderobe uit te mesten. Ik heb té veel kleding, veel dingen zijn ook nog ongedragen en met de kaartjes eraan. Veel te zonde, hier kan ik sowieso een ander heel blij mee maken. Dus zo begon ik met het sorteren en opruimen. Daarna heb ik van alle items foto’s gemaakt en ze in mijn Instagram Stories gezet, waar iedereen er op kon bieden. Uiteindelijk heb ik echt heel veel items kunnen verkopen, deze zijn inmiddels ook al verzonden. Fijn dat ik er een zakcentje bij heb en de spullen een nieuw thuis hebben gevonden. Dit jasje van Only en deze (gloednieuwe!) tas van Guess heb ik trouwens nog wel thuis staan, dus mocht je interesse hebben. Let me know en doe een leuk bod 🙂

Vrijdag werk ik thuis en ‘s middags neem ik samen met mijn zusje Rosalie een pauze bij McDonalds. Ben hier oprecht al een half jaar niet meer geweest en heel het gebouw is veranderd. Het ziet er nu zelfs best wel fancy uit, haha. Op de terugweg nemen we nog een happy meal mee, daar moet natuurlijk ook even een foto van gemaakt worden.

Ik merk dat ik steeds minder pakketjes laat zien die ik ontvang, maar ook dat gaat nog steeds iedere dag door. Vinden jullie het leuk om te zien wat ik zoal ontvang? Lancaster stuurde me in ieder geval deze twee nieuwe zonnebrand crèmes op om uit te proberen. Ik kon ze gelukkig meteen uit de kast trekken, want afgelopen zaterdag en zondag waren ZO LEKKER. Ik heb er echt enorm van genoten.

‘s Avonds rijd ik naar drie vriendinnen in Breda voor een spelletjesavond. Uiteraard ging ik er met de winst vandoor…

Het is zaterdag té lekker weer om binnen te blijven, dus duik ik samen met een vriendin het terras op. We bestellen wijntjes en een hele lekkere tosti met avocado, kip en kaas. Goede combi! Ook neem ik nog even een kijkje bij de tennis. Af en toe mis ik het wel hoor, misschien dat ik het toch weer eens op moet gaan pakken.

Zaterdagavond is mijn vriendinnetje jarig, dus het is tijd om te borrelen! Erg gezellig weer, uiteindelijk lig ik om 03.00 uur met een voldaan gevoel in bed. Zondag doe ik niet veel meer dan lekker bij oma in de tuin zitten en bijkletsen. Een typische relaxte zondag, heerlijk.

Deze week heb ik vooral veel leuke dingen gepland. Ik merk dat ik daar behoefte aan heb en ik zit gelukkig in de luxe positie dat ik het dan ook gewoon kan doen. Zo ga ik lunchen met oma en mijn zusjes, donderdagavond stappen met mijn beste vriendinnetjes en zaterdag de hele dag op pad in Rotterdam. Zin in!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Quinty 11 april 2018 at 18:36

  Ik vind het ook zo heerlijk dat het weer terrasjesweer is! Helaas heb ik nog niet op een terrasje gezeten, maar dat gaat er snel van komen denk ik.
  Quinty plaatste onlangs…Mijn all-time favoriete make-upMy Profile

 • Reply Justine 11 april 2018 at 23:24

  Heerlijk he dat terrasjesweer? Alleen beetje jammer van het weer vandaag, maar goed. Hopelijk kunnen wij binnenkort ook lekker buiten lopen zonder jas en foto’s maken hihii!
  Justine plaatste onlangs…5 grootste verschillen tussen Australië en NederlandMy Profile

 • Reply Marloes 12 april 2018 at 07:17

  Ziet eruit als weer een fijn weekje zeg! En ideaal dat je zoveel kleding hebt kunnen verkopen. Ik moet mijn kast ook nodig eens uitmesten. Er hangt teveel in haha!
  Marloes plaatste onlangs…Urban Decay X Kristen Leanne Highlight PaletteMy Profile

 • Reply anna 12 april 2018 at 19:57

  Wat een leuke pakketjes heb je ontvangen, ik vind dat altijd wel leuk om te zien! Super tof dat je zoveel kleding hebt verkocht, ik moet ook echt mijn kasten eens uitruimen…
  anna plaatste onlangs…Over de verandering van het bloggen, Instagram en YouTubeMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten