Photo Diary

Photo Diary #157 – Gewoon omdat het kan

17 april 2018

Afgelopen week besloot ik om véél leuke dingen te doen. Winkelen met mama, lunchen met oma en  stappen en bowlen met vriendinnen. Daarnaast kreeg ik toffe pakketjes en deed ik een leuke shoot. Kijk je met me mee?

Maandag rijd ik gezellig samen met mama richting het centrum van Dordrecht. Ik heb nog een cadeaubon van Primark liggen met een leuk bedrag, tijd om die eens te gaan spenderen. Uiteindelijk vind ik de collectie trouwens best wel tegenvallen. Natuurlijk ga ik weer met de standaard dingetjes naar huis zoals haarclipjes, elastiekjes, sokken en een zonnebril. We lunchen vervolgens méga laat bij Delifrance, maar ik vind dat echt een aanrader blijven. Lekker en goedkoop 🙂

Als ik thuis kom ligt er een pakketje van Nubikk op me te wachten met deze gave sneakers. Ze zijn goud en hebben een redelijk dikke zool, you hate it or you love it. En ik ben er héél blij mee, ze lopen namelijk fantastisch en ik heb er al hele afstanden mee af kunnen leggen zonder dat ik ze in moet lopen. Ga er nog een uitgebreide review over schrijven. Deze sneakers kun je in ieder geval vinden onder de naam Elise Lace Perfo Metal sneakers.

Het PR-bureau van Origins stuurde me twee verschillende gezichtsmaskers op, afgelopen week kon je namelijk op de Instagram van Origins zelf op je favoriet stemmen. Volgens mij gaan ze uiteindelijk het masker met de meeste stemmen daadwerkelijk uitbrengen. Ik vond het masker met dragon fruit in ieder geval erg fijn, mijn huid werd er mega zacht en egaal van.

Gaat het net lekker met sporten en gezond eten, komt je tante met deze enorme hoeveelheid chocolade aanzetten. Oeps… Maar erg lekker en lief ♡

Outfit of the day: roze pak van Ydence (is van mijn zusje!), petje heb ik gescoord bij Primark maandag, shirtje Pull & Bear. Redelijk heftig roze wel, maar dat kan wel voor een keertje.

Woensdag gaan we lunchen bij De Berk samen met oma, erg gezellig. Ik ga voor een pasta met paddestoelen en truffel, zó zó lekker. Vind dat sowieso een hele grote aanrader wanneer je lekker wilt lunchen of dineren rondom Bergen op Zoom. Je krijgt daar echt waar voor je geld (de porties zijn enorm!).

Donderdag ga ik de hele dag op pad met een aantal meiden van Gossip. We gaan de nieuwe party collectie schieten op een toffe locatie, dus daar zijn we wel even zoet mee. Ballonnen met helium, 145223 outfits en GO. Uiteindelijk kan ik het zelf ook niet laten om nog even op de foto te gaan. Na vijf uur shooten ben ik he-le-maal gaar, maar het resultaat is echt heel mooi geworden. Mijn blouse is trouwens van Garcia, echt een fijn ding.

‘s Avonds rijd ik samen met een paar vriendinnen richting Breda om gezellig samen te eten én te gaan stappen. Ik speel voor het eerst het spel 30seconds en we zijn er eigenlijk best wel heel erg goed in, YAY. Uiteindelijk liggen we om 05.45 uur in bed. Véél te laat, maar het was gewoon net iets te gezellig. De volgende ochtend kan ik mijn ogen dus ook amper openhouden.. Ik word oud.

Vrijdag lig ik dus oprecht de hele dag in bed, ik voel me niet goed. Rond een uur of zes ‘s avonds vraagt een vriendin of ik mee ga bowlen. Waarom ook niet? Dus om 22.00 uur sta ik weer fit op de bowlingbaan, gevolgd door nog een drankje in de stad. Soms heb je van die weekenden dat je de hele tijd thuis zit, dit weekend is gewoon het tegenovergestelde.

Want ja, zaterdag heb ik afgesproken met drie vriendinnen in Rotterdam. Het zonnetje schijnt en we kletsen heel de middag op een super gezellig terrasje in het park. Kan me de naam van het tentje alleen even niet meer herinneren.. Wijntje, bitterballen, goed gezelschap, de zon en kaasstengels. Wat wil een mens nog meer ♡

Sushi natuurlijk! We sluiten onze gezellige dag af bij Sushi Oriental in Kralingen. Vind daar de sushi en alle gerechten gewoon nét iets lekkerder en luxer dan bij de normale Sumo. Allebei prima trouwens, mij kun je eigenlijk altijd wel wakker maken voor een goede portie.

Afgelopen verjaardag kreeg ik onder andere een bon van Bloomon van mijn vriendinnen. Door de verhuizing en alle chaos eromheen heb ik daar eigenlijk nooit meer gebruik van gemaakt, terwijl ik juist heel erg van een mooie bos bloemen houd. Dus ik besloot om er eens een te bestellen, kan daar echt heel blij van worden 🙂

Zondag is mijn oma jarig, dus we gaan op bezoek en blijven meteen eten. Lekker gourmetten, een goede afsluiter van de week.

Deze week wordt het fantastisch weer, dus daar wil ik zeker gebruik van gaan maken. Ik ga veel outfits shooten, heb een afspraak bij Cosmo om mijn haar weer te verven/knippen en zondag staat er een bloggerssale op de planning. 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jessica 17 april 2018 at 18:34

  Ziet er weer uit als een leuke week!

 • Reply Lindsey Beljaars 17 april 2018 at 22:22

  Wat een leuke foto’s! Die sneakers vind ik echt fantastisch, oh en grappig, ik heb die blouse van Garcia ook 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…De nieuwste smartphone van HuaweiMy Profile

 • Reply Rachel 18 april 2018 at 00:05

  Wat leuk dat je oma jarig word en je er dan ook gezellig gaat gourmetten, alvast gefeliciteerd!
  ik ga altijd graag sushi eten bij Shabu Shabu, kwaliteit is daar echt super!
  Rachel plaatste onlangs…Iphone X unboxen + reviewMy Profile

 • Reply anna 19 april 2018 at 10:28

  Wat een heerlijke week! Ben benieuwd naar de foto’s van de shoot!

 • Reply Larissa 21 april 2018 at 12:41

  Leuk weekoverzicht, weer!
  Larissa plaatste onlangs…My week in Pictures #101 | Boeklancering, documentaire en AmsterdamMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten