Photo Diary

Photo Diary #158 – Een typische zomerweek

23 april 2018

Afgelopen week was een typische week vol met leuke dingen. En stiekem hoort dat ook wel een beetje bij dit fijne weer natuurlijk. Sporten, werken, zonnen, genieten op het terras en een grote bloggerssale. Kijk je met me mee?

Het is weer maandagochtend, tijd om mijn sportkleding aan te trekken en naar de sportschool te fietsen. Het gaat nog steeds goed met mijn sportritme, dus dat wil ik graag zo houden. Drie of vier keer per week ben ik er te vinden, maar met het lekkere weer wordt het wel een stukje lastiger om daadwerkelijk te gaan… Ben benieuwd hoe dat deze zomer zal zijn.

‘s Middags ga ik heel veel outfits shooten samen met mijn moeder. Ik draag hier mijn nieuwe gouden sneakers van Nubikk, echt zulke fijne schoenen. Het pak is van Ydence!

De perspakketjes stroomden ook weer binnen deze week. Deze nieuwe mascara van Estée Lauder vond ik wel erg bijzonder. Ik bedoel, ROZE op je wimpers?! Ik ben altijd in om nieuwe dingen te proberen, maar dit stond bij mij alles behalve mooi. Sommige producten vallen ook best wel eens tegen, dat mag ook wel gezegd worden.

Tussen het werken door moet er ook vooral veel genoten worden van het lekkere zonnetje dat zich opeens laat zien. Hier in Nederland weet je het nooit, het kan zomaar weer afgelopen zijn. Daarom moet je echt genieten als het een keer lekker weer is ♡

Outfit of the day: vest, zonnebril en tasje van Comegetfashion. Echt een fijn lookje voor de lente, met het warme weer wel véél te warm natuurlijk. Ideaal voor deze week denk ik zo 🙂

En mijn favoriete horloge EVER zette ik ook nog even op de foto voor een samenwerking. Vind het vierkante model zó gaaf. Mocht je een horloge willen bestellen, dan krijg je er met de code ‘BEAUTYBYDENIES’ een gratis extra bandje naar keuze bij. En het is trouwens niet gesponsord om dit hier te vermelden, ik ben oprecht erg enthousiast!

Donderdag geeft de temperatuur op Instagram om 12.00 uur al 26 graden aan. Dit is toch eigenlijk te gek voor woorden in april? Gek Nederland. Samen met een vriendinnetje ga ik lunchen op één van de gezelligste terrasjes van onze stad.

En uiteraard nog een ijsje na! Ik kreeg trouwens een doggybag mee, want ik kreeg maar één kant van mijn clubsandwich op. Toch best handig dat systeem, ik heb er later weer van kunnen genieten.

Work it baby! Vrijdag is het wéér fantastisch, het is warm en het zonnetje schijnt. Het ideale moment om mijn playsuitje uit de kast te trekken die jullie waarschijnlijk nog wel kennen van vorig jaar. Ik heb oprecht weinig zomerkleding, dus daar moet ik de komende tijd eens wat aan gaan doen. Vrijdagochtend fotografeer ik in ieder geval weer een aantal nieuwe sets bij Gossip.

En ‘s middags begin ik met het editen én geniet ik van een welverdiend ijsje van de ijscoman die iedere dag langs ons huis rijdt. Erg verleidelijk…

Sporten met dertig graden, ik zou het niemand aanraden. Maar goed, het moet gebeuren en op deze manier blijf ik lekker in de flow. Een uurtje knallen en het is weer gedaan!

Vrijdagavond fiets ik naar een vriendinnetje. We maken lekkere cocktails met vooral véél aardbeien, frambozen, ijsklontjes en een beetje rum. Echt een aanrader, zo lekker. We kletsen vooral erg lang en om 01.00 uur lig ik weer in bed.

Ik kan wel blijven zeggen hoe fantastisch ik dit weer vind, maar dat zal ik jullie niet aandoen. Zaterdag maak ik er in ieder geval goed gebruik van en ben ik eigenlijk heel de dag op de tennis te vinden. Ik heb vroeger zelf altijd jarenlang competitie gespeeld en het is oprecht zo gezellig om daar te zijn. En wanneer ik naar al die wedstrijden kijk begint het toch weer te kriebelen… Misschien dat ik me toch weer ga inschrijven.

Mijn bank is met pijn in mijn hart nog steeds te koop jongens. Ik heb wel een aantal geïnteresseerden gehad, maar deze haakten helaas op het laatste moment weer af of het bod was niet serieus genoeg. Mocht je nog op zoek zijn naar echt een mooie bank (een half jaar oud!) laat het me weten. Doe een leuk bod (rond 400-600 euro) en hij is meteen voor jou ♡

Naar zondag heb ik wel een paar dagen uitgekeken, ik ging namelijk voor de eerste keer meedoen met een bloggerssale. Hij werd georganiseerd bij kledingwinkel Ratatouille in Heeze en het was erg gezellig om eens mee te maken. Met dertig graden op de thermometer was het helaas wel iets minder druk dan verwacht, maar ik heb toch nog wel wat spulletjes kunnen verkopen. Heel fijn.

De lunch werd verzorgd door het leuke eettentje tegenover de winkel: Eventjes Eten. Was oprecht een van de lekkerste (en grootste) salades die ik ooit heb gegeten. Mega aanrader mocht je in Heeze zijn 🙂

Deze week staat alles in het teken van werk. Er moet nog veel gedaan worden voordat ik het vliegtuig instap, dus ik moet echt even doorbijten nu. Ook zit ik donderdagochtend bij de kapper voor een nieuwe behandeling en vrijdag is het KINGSDAY! Ik ben te vinden op het Kralingse Bos Festival in Rotterdam, erg benieuwd. 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Judith 23 april 2018 at 10:22

  Leuke week! Ook lekker van de zon genoten zo te zien 🙂 Zo fijn die temperaturen de afgelopen dagen!
  Succes met de laatste loodjes voor je vakantie en veel plezier bij het Kralingse Bos festival!
  Judith plaatste onlangs…Snapshots – Een zonnig lang weekend vrijMy Profile

  • Reply Denise 23 april 2018 at 12:35

   Dankjewel Judith!

 • Reply Liset - Beautydagboek 23 april 2018 at 11:48

  Een druk weekje, maar met leuke dingen! Ik had inderdaad op Insta voorbij zien komen dat er een bloggerssale was, maar helaas zo ver weg voor mij! Anders was ik even wezen kijken :).

  • Reply Denise 23 april 2018 at 12:35

   Ah ja, dat heb ik meer gehoord! Zie je vast snel weer 🙂

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 23 april 2018 at 13:17

  Wat een drukke week, maar ziet er ook erg gezellig uit! En met dit weer moet je zeker genieten, je weet nooit wanneer het voorbij is. Nederland kennende zou het volgende week zomaar weer kunnen sneeuwen (laten we hopen van niet!).
  Nog heel veel succes met alle voorbereidingen!
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Ceasar SaladMy Profile

  • Reply Denise 23 april 2018 at 13:27

   Precies! Als het kan, dan moet je er maar gewoon meteen van genieten 🙂

 • Reply José 24 april 2018 at 22:36

  Ziet er uit als een fijne week! Ik moest aan het begin wel wennen aan de vierkante horloges van Cluse, maar inmiddels vind ik ze echt gaaf!
  José plaatste onlangs…Snel ontbijtje: wentelteefjesMy Profile

 • Reply anna 25 april 2018 at 08:47

  Wat een heerlijk weekje! Fijn dat je ook zo hebt genoten van de zon!
  anna plaatste onlangs…25 dingen die ik wil doen voor mijn 25e!My Profile

 • Reply Anje 8 mei 2018 at 09:49

  Klinkt als een leuke week! Ik hou zelf ook erg van tennis. Heerlijke sport.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten