Photo Diary

Photo Diary #167 – I’ve got a new job!

13 september 2018

Na twee weken radiostilte is het weer de hoogste tijd voor een nieuwe update. En big news… I’ve got a new job! Naast veel foto’s van winkelen en sushi ga ik jullie daar vandaag ook meteen meer over vertellen. 

De afgelopen weken ben ik bizar veel gaan winkelen. Waar het precies door kwam weet ik eigenlijk niet, maar ik was de inhoud van mijn kast opeens zo beu en ik kon ‘s ochtends niets “leuks” meer vinden om aan te trekken. Verschrikkelijk overdreven natuurlijk aangezien mijn kast uitpuilt met kleding, maar ik heb mijn herfst garderobe in ieder geval een goede update gegeven.

Sushi eten met vriendinnetjes blijft het leukste wat er is. Bij Geisha Lounge hebben ze echt veel keuze en je kunt er tegenwoordig bestellen via je eigen telefoon. Te handig en het eten komt daardoor echt heel snel!

Ik krijg súper veel vragen over hoe ik mijn haar asblond houd, dus bij dezen. De zilvershampoo van Kis is echt SUPER goed en gebruik ik al een half jaartje. Afgelopen maand ontving ik de Sheer zilvershampoo en conditioner van Maria Nila en deze is ook echt heel fijn. Ze zijn allebei best wel heftig en mijn haar is vrij dun, dus na vijf minuten intrekken zie je echt al verschil. Heel fijn 🙂

En nog meer sushi bestellen ♡

Nou, komt ‘ie hoor jongens, NEW JOB ALERT. Drie weken geleden tekende ik officieel het contract voor mijn nieuwe baan. Sindsdien werk ik 24 uur per week als marketing manager bij Gossip, de kledingwinkel en webshop waar ik al zo’n twee jaar ook foto’s voor maak. Ik ga nu dus drie volle dagen per week aan de slag met de webshop, SEO, social media, fotografie, vormgeving, events organiseren en nog véél meer. Eigenlijk teveel om zo even op te noemen, haha. Tot nu toe bevalt het echt super goed, al moet ik wel even wennen aan mijn planning wat betreft mijn eigen Instagram en blog. Ik heb natuurlijk een jaar lang iedere dag daaraan kunnen werken, maar nu ik drie volle dagen op kantoor zit vereist het gewoon een iets betere planning. Maar, komt goed. Mochten jullie er nog vragen over hebben, dan kunnen jullie die gewoon altijd stellen natuurlijk!

De spiegel bij Gossip is perfect voor een goede outfit of the day foto. Laarsjes zijn van Sacha, rokje en topje zijn van Costes (ook gekocht in zo’n verschrikkelijke shopbui afgelopen weken).

Het is weer kermis in de stad geweest en uiteraard heb ik er weer een paar vrije uurtjes doorgebracht. De top die ik hier aanheb is trouwens van Loavies, kreeg ik veel vragen over 🙂 Ik ben trouwens een ramp met knuffels grijpen, m’n moeder is er daarentegen iets beter in haha.

Er zitten weer redelijk veel outfit posts in deze Photo Diary, maar ik heb ook weer veel nieuwe dingen die ik graag wil laten zien haha. De ruitjes zijn dit seizoen weer helemaal terug, dus zo’n blazer MOEST ik hebben. Deze komt uit de nieuwe collectie van Garcia en zit súper lekker.

Van Sacha kreeg ik deze fantastische laarsjes opgestuurd. Ik draag al minstens vier jaar laarsjes van ze en ik ben oprecht GROOT fan, dus ik ben hier natuurlijk enorm dankbaar voor. Je hoeft deze niet in te lopen, ze zitten gewoon meteen goed. En je kan er echt een paar seizoenen mee vooruit. Komende week heb ik een bruiloft en ik mis nog een goed stel pumps voor onder mijn jurk (die laat ik in het volgende weekoverzicht ook zien!), dus ik denk dat ik deze ook even bij Sacha ga scoren. Wordt vervolgd…

Op Instagram probeer ik wat meer story’s te maken waarin je mijn dagelijkse outfits ziet. Kan natuurlijk niet beter dan bij Gossip in de winkel, dus dat is ideaal. Jasje is van Goosecraft, shirtje is van Balmain en rokje is van Distrikt. En daaronder mijn nieuwe laarsjes van Sacha, maar die zijn er een beetje afgevallen zie ik 🙂

Ik zie mijn vriendinnetjes van mijn HBO opleiding gelukkig af en toe nog en afgelopen week stond er weer een etentje én een rondje kermis gepland. Veel te gezellig zijn deze avonden, ze vliegen voorbij. Soms mis ik het wel hoor, school en student zijn. Achteraf gezien was dat toch echt wel een héérlijke tijd (ik klink nu overdreven bejaard).

OMG!!! Kijk nou hoe snel ze groeien… Dit is toch té lief, te schattig… Af en toe ga ik even bij ze kijken en kroelen, ze worden echt met de dag schattiger en mooier. Mama als je dit leest, zullen we er echt niet eentje nemen? ♡

Gezellig (en redelijk ongezond) lunchen met mama, oma, mijn tante en zusje.

Zaterdagavond zijn we weer eens met alle vriendinnen bij elkaar. De laatste tijd heeft iedereen het méga druk, ik maak mezelf daar ook zeker schuldig aan. We maken pizza’s en spelen het spel Ranking the Stars, maar dan gebaseerd op onszelf. ZO leuk jongens, dat moet je echt eens doen.

Zondag is een fijne zonnige dag, die kun je niet beter besteden dan gewoon op het terras met een Aperol Spritz. Te lekker ♡

See you next week!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Larissa 13 september 2018 at 14:05

  Wat een leuk weekoverzicht heb je weer geplaatst! Gefeliciteerd met je nieuwe baan bij Gossip! X

 • Reply Judith 13 september 2018 at 14:39

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan 🙂 klinkt superleuk! En die katjes, niet te doen zo schattig!!
  Judith plaatste onlangs…26 Feitjes Over MijMy Profile

 • Reply Yvette 13 september 2018 at 16:32

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan en die kittens zijn zo lief 🙂

 • Reply Lieke van Veen 13 september 2018 at 17:11

  Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat een leuke kleding heb je geshopt!

  • Reply Denise 27 september 2018 at 12:40

   Dankjewel Lieke!

 • Reply Dionne 13 september 2018 at 17:42

  Aaah wat leuk zeg. Gefeliciteerd. Ideale combinatie; 24 uur op kantoor en de rest voor je blog en Insta.

  • Reply Denise 27 september 2018 at 12:39

   Ah dankjewel!

 • Reply Justine 13 september 2018 at 23:05

  Ahhh moppie, zo leuk, gefeliciteerd met je nieuwe baan! Ik kan me voorstellen dat het even wennen is, maar dat komt allemaal wel weer goed. Topper!! <3
  Justine plaatste onlangs…5 redenen waarom ik een ‘slechte’ blogger benMy Profile

 • Reply Simone 14 september 2018 at 09:04

  Aaaah die kittens, wat lief! En ik ben super benieuwd naar wat je allemaal hebt geshopt, er zijn teveel leuke dingen te koop op dit moment!

 • Reply Anna 14 september 2018 at 12:47

  Wauw wat gaaf zeg, je nieuwe baan! Het klinkt echt onwijs leuk. Wel even wennen natuurlijk, ook qua plannen, maar dat komt vast helemaal goed!
  Anna plaatste onlangs…Outfit | Favoriete herfstkleur en eindelijk weer een panty aan!My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 14 september 2018 at 17:06

  Wat een leuke foto’s! Van harte gefeliciteerd met je job!! x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten