Photo Diary

Photo Diary #169 – Dit kan echt niet!

28 oktober 2018

Tijd voor een update van de afgelopen twee weken! Heel veel lekkere etentjes, fijn gezelschap, een geslaagde dinnershow, veel sporten en een foto van mijn schrikbarende schoenencollectie… Oeps.

Buiten de deur eten is iets wat ik héél graag doe (en tegenwoordig ook bizar veel doe), bereid je dus maar voor op veel lekkers. Van deze zoete aardappel salade met onder andere kip, tomaatjes, parmezaan en sla word ik in ieder geval erg blij. En van goed gezelschap ook 🙂

Om even terug te komen op dat goede gezelschap… Dit is dus Jos. Ik heb al wel eens een foto van ons samen op Instagram Stories geplaatst, maar ik weet dat niet iedereen mij daar ook volgt. Dan weten jullie ook meteen met wie ik veel van deze leuke dingen doe ♡

D R E A M  P L A C E ♡ Ik maakte deze foto in Londen (toen ik op persreis was met Primark een paar weken geleden) en ik kreeg er zó veel leuke reacties op. Veel van jullie dachten trouwens dat dit het kantoor van Gossip was, maar helaas, daar kunnen we alleen nog maar van dromen. Toch ben ik er zeker van dat ik óóit zelf zo’n kantoor heb, gewoon in jezelf blijven geloven toch?

Een heel fijn geurtje van DKNY! Mocht je houden van zoete geuren, dan moet je zeker deze eens gaan ruiken.

Voor Gossip organiseerde ik een dinner show en deze was afgelopen dinsdag voor het laatst. Weer een super spannende avond, maar gelukkig weer hartstikke geslaagd. Ik draag trouwens een jurkje van My Jewellery. Deze is bij ons in de winkel binnen een dag uitverkocht, maar volgens mij hebben ze hem op internet nog wel 🙂

Tussen al het werken en eten door is er gelukkig ook nog tijd voor een andere hobby: tijd om te winkelen! Ik rijd samen met m’n moeder en zusje weer eens naar Tilburg en we slagen goed. Uiteindelijk ga ik trouwens met geen een van de items die ik hier in mijn mandje heb liggen naar huis. Altijd het vervelende van Primark, die modellen vallen váák heel raar. Moet je echt geluk mee hebben.

Vrijdagavond ga ik sushi eten met mijn beste vriendinnetje. De sushi bij Lounge 8 is trouwens echt niet goed, ik ben er nu meerdere keren geweest en het wordt alleen maar slechter. Super jammer eigenlijk, want ik vind het wel een gezellig plekje om te zitten.

Wat vinden jullie van m’n nieuwe laarzen? Ben er zó blij mee! Ze zijn van Via Vai en lopen hartstikke fijn, ondanks dat de hak best wel hoog is. Het is iets dat ik eigenlijk nog nooit gedragen heb, maar wel een fijne aanwinst voor m’n garderobe.

Nou ja… Dat ik iets teveel schoenen heb is wel een feit. Op deze foto zie je zelfs nog maar een selectie, in totaal kom ik boven de 55 paar schoenen. ALLEEN VAN MIJ. Dit kan echt niet! Ik ga dus meteen aan de slag met het poetsen van m’n schoenen en het uitzoeken van alles dat ik nooit draag. En geloof me, dat zijn er nogal wat.

Let’s be honest.. het sporten is niet meer wat het is geweest. Het is zo frusterend dat ik minder tijd heb om te fitnessen, waardoor ik er ook gewoon minder zin in heb wanneer ik wél een gaatje vrij heb. Maar goed, het lukt nog steeds om 1 of 2 keer per week te gaan en ik denk dat ik me daar maar gewoon bij moet neerleggen. Spierpijn gegarandeerd, dat wel.

Nog steeds ga ik iedere week een paar uurtjes op pad om foto’s te schieten voor Instagram. Dit jurkje is van Loavies! Nu het kouder begint te worden is het wel een stuk pittiger om die foto’s te maken hoor. Toch ook wel een klein nadeel van de winter.

Afgelopen maandag ben ik samen met mijn moeder, zusje en Jos gaan padellen (een soort tennis in een kooi) en aangezien ik het weer zo leuk vond om een racket vast te houden, gingen we donderdag nog een keer. Nu gewoon tennissen op een normale tennisbaan, maar na vijf jaar was dat toch weer even wennen. Heb ‘m wel van de baan geslagen hoor, dat wel 😉

Outfit of the day: jas van Famous Store, blouse en riem van Loavies, schoenen van Via Vai. En oja.. de labradoodle is van Jos, haha.

Gezellig foto’s maken met Marloes in Breda, zo leuk om af en toe met een collega blogger op pad te gaan ♡

Vrijdagavond ga ik weer eens op stap met een paar vriendinnetjes. We doen een kroegentocht en na heel wat uren lig ik met een voldaan gevoel in bed. Op deze foto zijn we trouwens een spel aan het spelen op een gokkast… hahaha. Ik denk dat dit de avond mooi omschrijft.

Hoé lekker was deze sushi bowl? Jum. Gezellig uiteten bij een nieuw restaurant in de stad ♡

Vanochtend ben ik foto’s gaan maken van het hockeyteam van mijn zusjes. Jongens, wat is het opeens KOUD. Mijn vingers waren na drie kwartier shooten compleet bevroren, dat belooft nog wat voor deze winter. Uiteindelijk heb ik mezelf wel opgewarmd in de kantine met flink wat warme chocolademelk en tijdens de wedstrijd met een lekker dekentje in de dug-out.

Aankomende week belooft weer een leuke te worden. Morgen ga ik de hele dag shooten in Antwerpen met Gossip, dinsdag ben ik jarig(!) en dit weekend ga ik wéér stappen in Antwerpen. Zin in!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Yvette 28 oktober 2018 at 21:28

  Mooi al die schoenen 🙂 ik vond mijn verzameling van 25 al veel .

 • Reply Justine 28 oktober 2018 at 23:36

  Djuuuu wat heb jij veel schoenen zeg, wooooah. Denk dat ik nog niet half zoveel paar heb haha!
  En ja, het is echt mega koud he. Ik dacht precies hetzelfde vandaag, vond het echt niet oké.
  Justine plaatste onlangs…5 favorieten van het moment #5 – Australisch tintje, deo toppers, Airpods, toffe sokken & verhuiskriebelsMy Profile

 • Reply Vera 29 oktober 2018 at 07:08

  Ahhh jou schoenen collectie!! Heerlijk, ik denk dat ik nog niet eens op de helft uit kom. Wat een schatje, de labradoodle!!
  Vera plaatste onlangs…Outfit // Luipaard print en biker bootsMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 29 oktober 2018 at 10:52

  Wat een leuke Photo Diary weer, top collectie schoenen! Ik vind de geur van DKNY ook heerlijk!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Kocostar Hand Moisture PackMy Profile

 • Reply Kelly 29 oktober 2018 at 20:00

  Oeh leuke foto’s! En wat betreft je schoenencollectie; the more the better haha 🙂
  Kelly plaatste onlangs…Nieuwe Bath & Bodyworks ZeepjesMy Profile

 • Reply Rachel 29 oktober 2018 at 20:04

  Echt liefde voor je outfit foto’s! ik vind Shabu Shabu tot nu toe het lekkerst qua sushi en Sushi Today is ook enorm fijn! liefs

 • Reply Alexandra 1 november 2018 at 16:52

  Fijn weekje! En heerlijk zoveel schoenen, haha! 😉
  xx
  Alexandra plaatste onlangs…Nieuwe favoriete bureau gadgetsMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten