Photo Diary

Photo Diary #170 – It’s my birthday!

12 november 2018

Tijd voor een update van mijn afgelopen twee weken! Ik vierde mijn verjaardag (happy 24!), ging shooten en stappen in Antwerpen, at veel te veel lekkers én er stond ook nog een weekendje weg naar Den Haag op de planning. 

Happy Monday! Samen met een aantal meiden van Gossip (de kledingwinkel waarvoor ik werk) rijden we naar Antwerpen om een volle dag te shooten. De trui die ik draag is trouwens van Colourful Rebel en zit méga lekker #nospon.

Normaal gesproken maak ik alle foto’s, maar vandaag mag ook ik een aantal keer op de foto. Bijzonder en stiekem ook best leuk om voor de camera te staan. Deze jas is trouwens van Josh V en echt ZO mooi, ze verkopen hem bij Gossip dus wie weet kan ik hem binnenkort echt niet laten hangen.. 😉

Happy birthday to me! 24 jaar alweer, time flies. Ik lunch samen met mijn zusjes, moeder en vriend en ze regelen een vuurwerkje in mijn eten, haha. Ik heb toch zo’n hekel aan dit soort momenten, helemaal niks voor mij (kun je ook wel zien, haha). Toch is deze foto stiekem wel grappig geworden.

En ik krijg een mega leuk cadeau: we gaan samen vijf dagen naar Lissabon. YAY!

Mocht je nog op zoek zijn naar super fijne gezichtsmaskers: deze van TONYMOLY zijn echt fantastisch. Je hebt verschillende varianten, ik heb ze inmiddels zo ongeveer allemaal geprobeerd en heb niet echt een voorkeur. Je plakt ze op je gezicht, laat ze even 20 minuutjes intrekken, trekt het vel er weer af en je hebt een mega zacht en gehydrateerd gezicht. Ideaal als oppepper voor mijn droge huid deze koude maanden!!

In Antwerpen mocht ik ook onder andere deze look van NIKKIE aan. Ben echt verliefd op het rokje, jammer dat het prijskaartje wat minder is (160 euro voor een rokje dat ik eigenlijk niet nodig heb, daar is mijn portemonnee het op dit moment niet mee eens).

Tussen het werken door probeer ik ook nog steeds een paar keer per week te sporten. We gaan ‘s middags even een balletje slaan en ik merk dat het steeds beter gaat. Oefening baart kunst, zelfs nadat ik zes jaar geen racket heb aangeraakt. Dit moet ik echt vaker doen 🙂

Kijk even hoe een mooi pakket ik binnen krijg van YSL, deze twee lipsticks zijn zó mooi. Hier kun je me dus echt enorm blij mee maken, ik denk dat de roze kleur mijn favoriet is.

Zaterdag ga ik samen met drie meiden weer terug naar Antwerpen om de beste sushi EVER te eten (uiteraard die van Zao Wang) en te gaan stappen. Onderweg begeeft de koppelingsplaat het en staan we dus in het pikdonker langs de snelweg. Wat een top begin van ons uitje, hahaha. Uiteindelijk bellen we de ANWB en kunnen we met een andere auto alsnog gaan.

We gaan naar Sky Club, maar we hebben er helaas geen rekening mee gehouden dat er overal tentamens zijn in België en er dus bijna niemand is. Helaas, volgende keer beter. Uiteindelijk lig ik om 04.30 uur in bed en voel ik me de volgende dag gelukkig hartstikke goed. We slapen trouwens bij een vriendinnetje thuis, ze heeft zo’n mooi appartement. Echt MEGA fijn om in wakker te worden. Deze trui is trouwens van NAKD en met de code ‘denise15’ krijg je 15% korting op alles! Dus ook op Colourful Rebel, Levi’s, Mango etc.

Maandag ben ik meestal vrij en dat vieren we met een heerlijke lunch, inclusief de beste carpaccio in town. Eigenlijk alles met truffelmayonaise en parmezaanse kaas is echt fantastisch, haha. Ik heb deze lunchbon gekregen voor mijn verjaardag, dus die ruilen we meteen in. Mij maak je hier héél blij mee 🙂

Outfit of the day: jurkje van Elise Store, laarzen van Via Vai. En back to work!

Tussendoor heb ik een meeting met een aantal studenten die de SEO van de webshop willen verbeteren. Ik heb deze opleiding zelf ook gedaan en vind het daarom extra leuk om hier meer van te horen. Soms zou ik echt wel weer op school willen zitten..

Outfit of the day: blouse en broek uit de nieuwe collectie van Loavies en de schoenen zijn van Via Vai. Ik kan niet waaachten om naar Lissabon te gaan, maar we moeten helaas nog heel eventjes wachten.

Woensdagavond ga ik samen met Marloes en Tedje uiteten bij Red Apple in Breda. Het is een soort Zusje, maar dan een stukkie luxer en beter. Echt een aanrader! Daarnaast heb ik deze meiden al veel te lang niet gezien, dus we hebben veel om bij te kletsen  ♡

Zaterdagochtend rijd ik samen met Jos richting Den Haag, tijd voor een beetje q-time! De Redbull Knock-out race wordt gehouden op het strand in Scheveningen, dus daar gaan we eerst even een kijkje nemen. Vanuit het reuzenrad kun je het ook nog zien, zo leuk om daarin een drankje te doen en de hele boulevard te bekijken. Helaas laat het weer ons wel een beetje in de steek, maar héy, dat mag de pret niet drukken.

Ik krijg veel vragen over de roze fluffy jas, deze is van Comegetfashion en zó lekker zacht.  De broek is ook van Comegetfashion, het tasje van Furla.

‘s Avonds gaan we uiteten bij ‘T Gouden Hooft in het centrum van Den Haag. Dit is echt zo’n tof restaurant, het is namelijk de oudste herberg van de stad en helemaal gerenoveerd. Nu is het echt een fancy plekje met fantastisch lekker eten en een hele fijne sfeer. Daarnaast hoort er ook nog een hotel bij, maar wij hadden al iets anders geboekt voordat we dit überhaupt wisten. Vooraf delen we de sushi en de carpaccio, als hoofdgerecht ga ik voor de zalm en Jos voor de steak. We delen ook nog een te lekker dessertje na. Rode wijntjes erbij, dit is echt een topper van een plek. We komen hier zeker nog eens terug. Aanrader!

Deze week werk ik drie dagen bij Gossip, heb ik verschillende afspraken gepland met vriendinnetjes en ook nog een hockeyfeestje in de agenda staan. Zin in!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Anita te Gussinklo 12 november 2018 at 15:32

  Nog Gefeliciteerd met je verjaardag

  • Reply Denise 12 november 2018 at 19:42

   Ah dat is lief, dankje!!

 • Reply Kelly 12 november 2018 at 17:16

  Leuke foto’s! Die jas van Josh V is inderdaad vet leuk! 🙂
  Kelly plaatste onlangs…Styletone Box NovemberMy Profile

 • Reply Justine 12 november 2018 at 23:29

  Ahh wat doe jij toch altijd veel leuke dingen en vooral veel lekkere etentjes. love it!
  Zo’n jas zoek ik ook nog. Lijkt me heerlijk zo’n teddy coat. Issie ook lekker warm?
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – november 2018 #2My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 13 november 2018 at 09:42

  Nog van harte gefeliciteerd! Leuke diary om te lezen, ik ben ook fan van de maskers van Tonymoly!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Masque Me Up Moisturizing Sheet MaskMy Profile

 • Reply Larissa 13 november 2018 at 11:47

  Leuk weekoverzicht, weer! Nog gefeliciteerd! X

 • Reply Judith 13 november 2018 at 13:07

  Superleuke weken weer 🙂 de jas van Josh V is inderdaad prachtig!

 • Reply Marloes 14 november 2018 at 22:57

  Wat een leuke foto’s allemaal! Etentje was gezellig, doen we snel weer X

 • Reply Rachelkromdijk 14 november 2018 at 23:37

  Langleven carpaccio haha! en nog gefeliciteerd wijfie!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten