Photo Diary

Photo Diary #171 – Shop my closet!

26 november 2018

Tijd voor een diary van de afgelopen twee weken! Het waren dagen met veel perspakketjes, VIP bij een nieuwe musical en de Black Friday madness. Daarnaast ging ik met m’n collega’s op stap en had ik een gezellig hockeyfeestje. Kijk je met me mee?

Dit perspakketje van Dove is toch té leuk? Het is altijd tof wanneer bedrijven de perspakketjes net een beetje anders inpakken. Dikke sokken erbij (die ik op dit moment ook daadwerkelijk aan heb, haha), kaarsje, mok, chocolade en uiteraard de nieuwe wintercollectie. TOP!

Af en toe laat ik mezelf even gaan in de speelgoedwinkel. Sorry not sorry.

Er wordt uiteraard ook gewoon weer veel gewerkt deze week. Ik deelde deze outfit op Instagram en ik kreeg zó veel vragen over de broek, deze is van Loavies. Echt een toppertje, ik heb hem meteen ook in een andere kleur besteld 🙂

Vorig weekend stond in het teken van een hockeyfeestje van mijn zusjes. Wanneer je de serie La Casa de Papel hebt gekeken weet je waarschijnlijk wel waarom ze zo verkleed zijn, haha. Was errrrg gezellig en een mooi einde van de week.

Mama en ik zijn uitgenodigd om naar de premiere van Soof de Musical te gaan in Breda. Te leuk! Bij deze nieuwe musical mag iedereen in het publiek proeven en je kunt er zelfs voor kiezen om kaarten te kopen waarbij je OP het podium zit. Echt een ervaring, ik had nog nooit zoiets meegemaakt.

Nog even een kiekje met een gedeelte van de cast! Ze spelen tot januari in Breda, echt een aanrader om samen met je moeder, zussen of vriendinnen naartoe te gaan.

De hond van Jos is zo’n schatje, ik ben helemaal verliefd op dat beestje. Het feit dat ik dagelijks te horen krijg wie dat ‘lieve hondje is die ik meerdere keren per week op Instagram deel’, betekent dat ‘ie jullie aandacht ook getrokken heeft. Kan ook niet anders met zo’n lief snoetje 🙂

Deze jas kun je trouwens tot en met vandaag winnen op mijn Instagram-account! Go check it out.

Ook bij Gossip stond afgelopen vrijdag in het teken van Black Friday. Er moesten verschillende voorbereidingen getroffen worden, dus daar was ik wel even zoet mee.

Hoe leuk is deze nieuwe trui van Scotch trouwens? Dat mouwtje is echt té leuk ♡

Donderdag ga ik samen met een aantal meiden die ik ken via Instagram op pad in Eindhoven. Allereerst staat er een event bij Yoghurt Barn op de planning. Deze Oreo choco is echt veel te lekker, echt een topper.

De Bijenkorf is echt té leuk ingericht met discoballen en kerstversiering trouwens, dus ik kon het niet laten om daar nog even een fotootje te schieten. Altijd handig ook als je met de insta babes op pad bent, zij weten precies hoe het moet (haha!).

Helaas heb ik op de terugweg ENORME pech met de trein en kom ik vijf uur(!) later dan gepland aan. Mijn hele middag liep dus eigenlijk in de soep, wat erg balen was aangezien ik maar weinig vrije dagen heb. Maar goed, het is niet anders. ‘s Avonds ben ik dus gesloopt, maar moet ik helaas nog veel werken.

Afgelopen weekend heb ik mezelf er eindelijk weer toe gezet om mijn kast op te ruimen en veel leuke items op United Wardrobe te zetten. Alle items zijn nieuw en hebben leuke prijsjes, dus sla je slag 🙂 Je kunt mijn garderobe vinden onder de naam ‘Denise van Kalmthout’. Deze trui staat er ook nog op!

Zaterdagavond ga ik samen met m’n collega’s op stap in Breda. We beginnen op de bowlingbaan en het een keer gaat verrassend goed. Misschien word ik er na al die falen dan toch ooit eens goed in.

En vervolgens drankjes doen in de stad. Ik vind het altijd leuk om elkaar eens in een andere setting te zien dan op het werk :-). Uiteindelijk eindigen we de avond bij McDonalds waar we gigantisch gelachen hebben, ik lig op een schappelijke 02.30 uur weer in bed.

Deze week ga ik gezellig wat eten met een vriendinnetje en heb ik veel werk aan de december campagnes die eraan komen. Te leuk! 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Kelly 26 november 2018 at 15:32

  Wat leuk zo’n event bij Yoghurt barn! Leuke week 🙂
  Kelly plaatste onlangs…GOODIEBOX – Unboxing ‘Prep-n-Go’ boxMy Profile

 • Reply Marloes 26 november 2018 at 15:39

  Wat een fijn weekje heb je achter de rug! En bij de Yoghurt Barn ziet er zo goed uit. Ik ben blij dat ie in Breda ook komt ;-). Het hondje van Jos is echt te schattig <3 Succes met werken en campagnes babe! X

 • Reply Evelien 26 november 2018 at 22:11

  Oeh dat pakketje van Dove, wat mooi ingepakt! En wat een leuke foto’s die met de hond van Jos <3 Veel succes met de campagnes in december!

 • Reply Lindsey Beljaars 27 november 2018 at 09:28

  Wat een fijn weekje, ik wil heel graag met mijn schoonmoeder naar Soof! in het Chassé, ben super benieuwd.
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…OOTD Leven in een Coltrui + Winactie!My Profile

 • Reply Anna 27 november 2018 at 10:53

  Wat een leuke foto’s allemaal! Dat hondje is echt te lief <3 En wat tof die musical!!
  Anna plaatste onlangs…Real Techniques by Sam&Nic kwasten reviewMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten