Photo Diary

Photo Diary #177 – I’m still alive!

17 juli 2019

Het is op dit moment woensdagavond, 22.42 uur, en ik voel opeens de drang om weer eens wat van me te laten horen hier op m’n blog. De laatste weken zijn cra-zy druk geweest en ik heb nog nooit eerder zó ontzettend lang geen nieuwe blogpost geplaatst. Niet oké. Ik heb het gemist. Vandaag dus meteen een update van de afgelopen weken, uiteraard in jullie favoriete Photo Diary vorm. Hope you still like it 🙂

Één van mijn favoriete aankopen de afgelopen tijd is dit badpak uit de samenwerking van Love Stories en H&M. Ik heb er even voor moeten strijden aangezien alles binnen een paar minuten was uitverkocht, maar I did it en hij staat prachtig. Slippers zijn trouwens ook top dingen! Ik had twee maten besteld en heb nu nog een maat 38 (M) van het badpak in plastic thuis liggen, dus mocht je hem nog willen geef me even een seintje. 🙂

Op de dagen dat het zomerse weer in Nederland het toelaat vind ik het nog steeds heerlijk om te lezen. Altijd wel een dingetje hoor, want a) ik doe dit veel te weinig en b) daardoor kan ik me moeilijk langer dan een half uur concentreren. De gouden slippertjes zijn trouwens nieuw en van Sacha. Echt top dingen want ze zitten vanaf het eerste moment héérlijk en hoeven niet ingelopen te worden. Mocht je nog nieuwe zomerschoenen zoeken, dan moet je zekers eens bij Sacha gaan snuffelen.

Dat ik (naast véél werken) niet heb stil gezeten is een feit, want er zijn de afgelopen maanden heel wat feestjes geweest waar ik bij aanwezig was. Één van de toppers was toch wel dit tuinfeest met het thema ‘1000 en één nacht’. Vind ik leuk. ♡

Gezellig lunchen met een schoolvriendinnetje. We zien elkaar veel te weinig, zo jammer. Geluk bij een ongeluk: we hebben wel altijd extra veel om bij te praten wanneer de agenda’s het eindelijk toelaten.

Ondanks dat het weer op dit moment niet al te best is (ik bedoel, het is half juli, maar het voelt alles behalve hartje zomer wanneer ik gewoon een lange broek aan moet?!?!), konden we drie weken geleden wel voor de eerste keer naar het strand. We wonen niet ver van Zeeland dus dat is super fijn, binnen een uurtje staan we met onze voetjes in het zand.

Hier zie je de slippertjes trouwens in actie! Deze outfit van Loavies heb ik trouwens gekocht omdat ik door iemand ben ‘geinfluenced’ haha. Ik zag hem voorbij komen en ik dacht: ‘dit moet ik hebben!’. Opgezocht en meteen besteld. Zo werkt dat dus, dat influencen. Ik doe er lekker aan mee.

Ook héél veel etentjes de afgelopen weken. Zo veel, dat ik ze echt niet allemaal kon laten zien (beetje gênant). Samen met mijn zussen en papa ben ik naar Bobbi’s bar geweest voor vaderdag. Echt een tof plekje in Breda, super fotogeniek en lekker en betaalbaar eten.

En date night met Jos, de beste avondjes. Geef mij maar pasta, een wijntje en een mooie zomeravond. ♡

Vinny kennen jullie inmiddels wel volgens mij. Naast dat het gewoon een schat is, is ‘ie ook erg fotogeniek en doet hij het per-fect op mijn Instagram foto’s. Voor een campagne moesten we wat beelden schieten, dus als beloning kreeg hij een fantastische wandeling door het bos. Extra lang, want hij had immers goed gewerkt daarvoor. Haha, de schat. Om die tweede foto kan ik nog steeds zo hard lachen.

Ik werk nog steeds als marketing manager bij Gossip en dat bevalt ook nog steeds meer dan prima. Een week geleden zijn we de nieuwe collectie van Scotch & Soda gaan fotograferen bij Bocadero in Antwerpen. Zo’n toffe plek, echt een vakantiegevoel krijg je daar. Er was helemaal niemand, dus perfect voor de foto’s. ‘s Avonds is het er altijd wel heel druk en kun je er heel gezellig borrelen en een hapje eten. Kon het natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan om ook snel even te poseren. Mijn outfit: blazer Comma, tas NA-KD, broek Nikkie, sneakers Nubikk.

Happy birthday to Nikki! M’n zusje werd de 11e alweer 23 jaar. Time flies 🙂

Raad maar welke kant ik ben, haha. Mijn benen worden (gelukkig) altijd het meest bruin van heel mijn lichaam. Bij veel mensen is dit dus niet zo, dan krijg je deze taferelen. Mijn hoofd blijft dan echt weer achter bij de rest, maar goed, je kan niet alles hebben. First world problems..

Mijn lieve vriendin is geslaagd en nu officieel fysiotherapeut, dus dat moet gevierd worden. Ik draag hier trouwens mijn nieuwe playsuit van Nikkie, echt verliefd op dat ding. ♡

Afgelopen weekend zijn Jos en ik spontaan naar Düsseldorf gereden voor een weekend weg. Te gezellig! Ik was er nog nooit geweest (naast dat ik er altijd alleen maar doorheen rijdt ben ik eigenlijk nog nooit écht in Duitsland geweest), en het heeft ons ook niet teleurgesteld.

We mochten een nachtje komen slapen in het net geopende Ruby Leni hotel en een nachtje in het zusje Ruby Coco. Twee fantastisch fijne hotels midden in het centrum, met de lekkerste bedden OOIT en een heerlijk (en gezond!) ontbijt. Regendouche, speakers in de hotelkamer en zelfs rolluiken zodat je heerlijk uit kunt slapen. No spon, absoluut aanraders 🙂

Wij zijn blij! ♡ In Düsseldorf kun je mega goed winkelen en dat hebben we dan ook gedaan. De bekende Köningsalle lag naast ons hotel, dus daar moesten we natuurlijk een kijkje nemen. Naast deze luxe winkels heb je er ook heel wat betaalbare ketens, er is dus voor ieder wat wils. Afgelopen weekend was het toevallig de grootste kermis van Duitsland in Dusseldorf, te grappig. We zijn hier zaterdagavond overheen gelopen en hebben echt onze ogen uitgekeken. ZO. veel. mensen. Zo. veel. bier. Hilarisch.

Op de terugweg zijn we nog even langs outlet Roermond gereden. Ondanks dat het echt VEEL te druk was (je moest in de rij om een winkel binnen te kunnen komen?), heb ik nog wel deze fantastische Furla tas gescoord. Helemaal verliefd op, ik wilde deze al zo lang en nu heb ik eindelijk voor een iets leuker prijsje kunnen scoren.

Een paar uur geleden ben ik samen met m’n vader naar Breda gereden voor de officiële opening van de Pathe Relax Seats. Zó chill, alle stoelen in de hele bioscoop zijn dus vervangen voor van die grote, zachte stoelen waarbij je met een knopje je benen omhoog kunt doen en dus echt kunt liggen. Ideaal en héérlijk om zo een film te kijken.

We werden met een glaasje champagne ontvangen en kregen vervolgens de Lion King te zien. Deze film is zo bizar mooi gemaakt, ik kan me niet voorstellen hoe ze dit doen. Ik kende het verhaal natuurlijk al, maar als je van Disney houdt dan is dit echt een topper. Dankjewel voor de invite Pathé!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Simone 18 juli 2019 at 11:16

  Wat heb je een hoop leuke dingen gedaan! Die gouden Sacha slippertjes gaan trouwens echt meteen op mijn wishlist, zo leuk!
  Simone plaatste onlangs…Healthy Lifestyle: hoe ik 5 kilo afviel met een kantoorbaanMy Profile

  • Reply Denise 18 juli 2019 at 19:08

   Ja echte aanraders! 🙂

 • Reply Rachel 18 juli 2019 at 14:34

  oh ik wil ook zo graag naar de Lion King, en wat zie je er allemaal weer mooi uit. Jij kan ook echt alles hebben.
  Die lichtblauwe blazen met die witte broek is ook zo’n leuke set zo samen

  • Reply Denise 18 juli 2019 at 19:08

   Lion King was super leuk, doen! Heel lief verder, dankjewel 🙂

 • Reply Justine 24 juli 2019 at 11:59

  IS ZE WEER! Leuk om te zien mop. Ik ga vanavond naar Lion King en ik ben zooooo excited. Kijk er echt mega naar uit!

 • Reply Marloes 26 juli 2019 at 10:07

  Ah zo leuk dit overzicht! Hele leuke foto’s en ik ben verliefd op je mooie paarse rok van Loavies <3

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten