Photo Diary

Photo Diary #179 – De laatste weken van 2019

6 januari 2020

Met maar acht(!) posts in heel 2019 is dit zonder twijfel het meest dramatische blogjaar ooit geweest. Super zonde, want het schrijven kriebelt nog steeds. En dus pakken we het gewoon weer op. Vandaag een nieuwe Photo Diary met de leukste momenten van december. Een tripje naar Londen, Kerst, een nieuwe camera en mijn goede voornemens. Kijk je met me mee?

Happy december! Ik vlieg samen met mama naar Londen voor een paar dagen. Mega leuk verjaardagscadeau nog, ik bof maar. Heel Schiphol staat vol met deze mooie bomen, ik kom al helemaal in de Kerstsferen en het is nog niet eens Sinterklaas geweest.

Dé typische Londen foto’s met bus en uiteraard ook een flinke bui, haha. Gelukkig heeft het vooral ‘s nachts geregend en hebben we het overdag droog gehad. Dat viel dus reuze mee allemaal 🙂

Dit was echt een fantastisch leuke plek in Londen om deze spectaculaire foto te maken. We liepen er toevallig langs en moésten wel naar binnen. Mocht je binnenkort in Londen zijn dan moet je sowieso naar de schoenenwinkel ‘Melissa’. Daar staat deze gave spiegelwand en niemand kijkt je raar aan wanneer je even de tijd neemt om een kiekje te maken. Mijn jas is trouwens van NA-KD (wel van vorig jaar). Daar kreeg ik nog best wat vragen over via Instagram.

Typische Londen foto met de London Eye en een heerlijke grauwe lucht kan ook niet ontbreken. We hebben het echt enorm naar ons zin gehad. Londen blijft zo’n fijne stad met mea veel leuke bezienswaardigheden, cafeetjes en gezelligheid. Vooral Camden Market vonden wij een aanrader om lekker buiten te eten en de marktjes af te struinen.

Bij terugkomst ontvang ik meteen mijn gloednieuwe camera van Olympus: de Olympus Pen E-PL10. Echt een fantastisch fijn ding en dat design… wauw. Ik ben het komende half jaar ambassadeur voor dit prachtige merk en dat is echt een droom die uitkomt. Tijdens mijn studie heb ik een half jaar fotografie gestudeerd, het is echt iets wat ik altijd al heel interessant heb gevonden. Deze camera is zo makkelijk om mee te nemen, waardoor ik nu veel meer foto’s met de camera maak in plaats van alles met mijn telefoon. En hij verstuurt alle foto’s met bluetooth of Wi-Fi naar mijn telefoon. Over deze camera komt deze week nog een uitgebreid artikel online, want dat is hij meer dan waard 🙂

Samen met mijn beste vriendinnen organiseren we een Kerstdinertje. Ik bof, want ik mag gewoon aanschuiven en alles wordt voor me geregeld en op tafel gezet. Uiteraard wordt er volgend jaar wel een spetterend diner van mijn kant van de tafel verwacht, maar dat is alleen maar leuk. We hebben de hele avond getafeld, vier gangen gegeten en DIT TOETJE…. Het lekkerste en mooiste dat ik ooit gegeten heb.

Eerste Kerstdag gaan we gezellig eten met de familie van Jos en Tweede Kerstdag bij mij thuis. De volgende dag moet er weer gewoon gewerkt worden, dus vroeg ons bed in en een beetje uitrusten na al die hectische dagen vol met koken, eten, gezelligheid en wijntjes.

De volgorde van deze foto klopt niet helemaal zie ik nu, want de Kerstshoot voor Gossip was natuurlijk vóór Kerst er niet erna, maar dat terzijde. Ik vind de party collectie altijd een van de leukste en dat moet goed vastgelegd worden voor de socials. We toverden het huis om tot een grote gezelligheid en ook dat was dit jaar weer een groot succes. Mega snel uitverkocht. Trots ♡

Tussen alle december drukte door werden we ook nog uitgenodigd om een nachtje te verblijven in het Exploris Hotel in Utrecht. En wát een kamer. Fan-tas-tisch groot, luxe en mooi. Ze hebben ons echt in de watten gelegd en we hebben genoten. Super fijn om er even een weekendje tussenuit te zijn.

Nikkie in Concert! Één van de allerleukste evenementen van het jaar. Samen met m’n zusje en collega’s rijden we met een grote touringcar richting het Ziggo Dome én staan we helemaal vooraan. Echt een feestje om hierbij te mogen zijn. Ondanks dat we ontzettend verdrietig nieuws kregen, onze lieve kat Floris werd deze avond ingeslapen, hebben we er toch een leuke avond van weten te maken. Volgend jaar weer!

Happy New Year! Love you ♡

Het houdt na december trouwens niet op met al dat gefeest: Jos is 4 januari gewoon jarig. En daarom een ontbijtje op bed, een mooi cadeau en veel familie over de vloer. Helemaal gezellig!

Wat betreft mijn voornemens voor 2020: iets meer tijd voor mezelf nemen, het sporten weer oppakken (2 tot 3 keer per week!) en verder nog meer groeien met mijn eigen bedrijf en bij Gossip. Vooral iets vaker nee zeggen ook, want echt ‘vrije tijd’ heb ik in 2019 iets te weinig gehad. We gaan er weer een fantastisch mooi jaar van maken. Mijn eerste sportsessie zit er alweer op 😉

Voor jullie ook de beste wensen voor 2020! Hebben jullie nog speciale voornemens?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Yvette 6 januari 2020 at 22:43

  Zo zielig van floris ? sterkte ermee . Meer tijd voor jezelf nemen is altijd goed ?

 • Reply Anna 7 januari 2020 at 09:48

  Wat een leuke foto’s! Londen lijkt me ook zo leuk tijdens de kerstperiode :-). Ik wens je een heel fijn, gezond en gelukkig 2020 toe! 😀
  Anna plaatste onlangs…Happy list #7 | Kerstvakantie, nieuwe laarzen en puzzelen!My Profile

 • Reply Simone 7 januari 2020 at 14:24

  Fijn overzicht weer. London ziet er altijd zo mooi uit met de Kerst. Heel fijn dat je het bloggen weer oppakt. Leuk! En echt heel verdrietig van Floris! 🙁 Ik wens je een heel fijn jaar met wat meer vrije tijd toe! 😉

 • Reply Kelly 7 januari 2020 at 16:12

  Oeh, die camera ziet er heel mooi uit! Ik ben benieuwd naar je review daarvan. Wat vervelend van je kat, sterkte daarmee!

 • Reply Larissa 7 januari 2020 at 19:24

  Leuk weer eens een overzichtje te zien! Happy 2020!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten