Geen categorie

Photo Diary #18 – Dagje dierentuin, Eyewish event en Martini

22 september 2014
Time flies when you’re having fun zeggen ze wel eens toch? Een week met veel mooie en spannende momenten vloog voorbij! Ik ontmoette voor het eerst hele lieve bloggers op het Eyewish event, mocht een dagje in de Antwerpse dierentuin rondlopen met Joost én dronk mijn favoriete drankje. Kijk je mee naar mijn bomvolle Photo Diary?

De week begon goed met een hartverzakking tijdens het fietsen. JA, je leest het goed: fietsen! Het was heerlijk weer, m’n college begon pas later op de dag én ik had stiekem ook gewoon de bus gemist. Helaas vond m’n tas het een minder leuk idee dat ik zoveel meenam, de eerste barsten in het hengsel zijn een feit. Shit..

Doordat het college zo laat begon waren we ook pas rond 17:00 uur klaar met éxtra veel honger. Ik had met mezelf afgesproken om geen pastasalades meer op het station te kopen – veel te duur! – dus werd het een karig zakje Snack a Jacks. Kreeg ik uiteindelijk alleen nog maar méér honger van..

Dinsdag was ik al weer twee jaar samen met Joost, aawh! Door zijn stage in België – geen internet! – spreken we elkaar veel minder dan eerst, het is dus even aanpassen en wennen!

‘s Avonds besloten we om het te vieren tijdens een etentje. Yes, je had het goed geraden. Ik nam natuurlijk weer een carpaccio met extra parmezaanse kaas! Verder aten we als hoofdgerecht roodbaars en tournedos, die vielen helaas wat minder goed waardoor we ons een beetje misselijk voelde.

Woensdag sprong ik al vroeg in de trein om me te verplaatsen naar het mooie Amsterdam. Ik had met m’n bontjasje een totaal verkeerde inschatting gemaakt van het lekkere weer – ik ging dus kapot onder het jasje – maar het was érg gezellig. Ik kreeg zelfs een mooie pas met Beauty By Denies er op. Stiekem was ik best een beetje trots.

Op het Eyewish event maakten we nog even een leuke selfies met de lieve bloggers die ik voor het eerst ontmoette: Dagmar, Sophie, Anne, Sarah, Lisanne en Yara

Ze showden ons de mooiste brillentrends voor het najaar met prachtige vrouwelijke – én mannelijke! – modellen. Na afloop kregen we nog een goedgevulde goodiebag mee naar huis met als verassing een waardebon om een bril uit de collectie uit te zoeken!

Dagelijks komen er veel pakketjes binnen en deze keer een wat minder leuke. Een gedeelte van m’n studieboeken kwam binnen, ik kan het studeren nu dus écht niet meer uitstellen. Veel boeken zijn in het engels, wat het toch nog een stukje pittiger maakt. Ik moet nu dus écht aan de slag. Balen.

Genieten van het heerlijke weer in de tuin! Het viel me trouwens meteen op hoé vies m’n beeldscherm eigenlijk wel niet is. Arme MacBook, hij moet nodig schoongemaakt worden. Mooi klusje voor aankomende week!

In mijn What did I do? -artikel vertelde ik al over onze gewonnen cadeaubonnen. Super leuk en lekker – en nóg ongezonder! – dat we drie keer een multipack Ben & Jerry’s op kunnen halen door de Nationale Postcode Loterij!

Ik vraag me steeds als ik dit ‘ding’ zie af wie in godsnaam de eierkoker heeft uitgevonden. Allemaal leuk en aardig, maar voor mij totaal geen toegevoegde waarde. Waarom we hem thuis hebben staan? Geen idee, een luxeprobleempje denk ik.

Nom nom, favorite food! Pasta met parmezaanse kaas, tomatensaus, gehakt, rucola en drie tomaatjes.

Mijn kamer is al maandenlang een onoverzichtelijke bende. Mama appte deze foto door, ze had twee planken in m’n kamer afgestoft en een beetje proberen te ordenen. Er is gewoon geen ontkomen meer aan dat ik te veel producten in bezit heb en er écht wat dingen weg moeten.. Overigens heb ik nog twee van deze planken en lades vol liggen.

Ik kreeg een leuk pakketje van Vita Liberata! De eerste tanningmousse die maar liefst tot 3 weken lang een bruin kleurtje beloofd. Snel testen!

Een compleet verwoest pakketje lag in de brievenbus.. Wat zou hier mee gebeurd zijn? Nee, we hebben geen hond en onze kat is niet zo agressief aangelegd. Misschien was de postbode benieuwd wat ik nu weer besteld had?

Vrijdag avond besloten ik en nog drie vriendinnetjes spontaan om nog even een terrasje te pakken. Het was heerlijk weer en we hadden alle vier geen plannen: bijkletsen dus! Met een Martini Fiero – sowieso mijn allerlekkerste drankje so far – werd het een ontzettend gezellige avond.

Joost loopt stage bij de Zoo in Antwerpen en het leek ons leuk om daar in het weekend een kijkje te nemen. Even een selfie in de trein en gaan! Zo makkelijk was het helaas niet, we misten de trein op een seconde na én toen zagen we pas dat hij om het uur reed. Hebben we nog een uur zitten wachten dus.. 
Omdat we dus redelijk laat aankwamen in de Zoo werd het een persoonlijke rondleiding waarbij we flink door moesten stappen. Gelukkig hebben we alles gezien in de 2,5 uur dat we er waren en het was ontzettend leuk en gezellig. Interessant om nu ook een beetje te weten waar Joost al die tijd uithangt en waar hij zich mee bezig houdt!
Aankomende week ga ik op zoek naar een nieuwe fiets – ik rijd nu al ongeveer een jaar op de reserve, haha! -, heb ik weinig school maar helaas veel zelfstudie en ga ik naar de opening van Primark in Venlo met wat lieve bloggers. Een volle week maar ik heb er ontzettend veel zin in! <3

You Might Also Like

87 Comments

 • Reply Mandy Bos 22 september 2014 at 04:32

  Leuke photodiary! En…heb je de tanningmousse al getest? Ben wel nieuwsgierig 😉 Xx

 • Reply Felicia Rodrigues dos Santos 22 september 2014 at 06:04

  Ik las net een artikel over fake Ben & Jerry's (wat er heerlijk uit zag) en nu zie ik at jij B&J gewonnen hebt. Het water liep me al in de mond, wat een leuke prijs! Ga er heerlijk van genieten meid 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 22 september 2014 at 06:59

   Ah dat artikeltje heb ik ook gelezen! Heerlijk he, dankjewel Felicia! <3

 • Reply Dagmar Valerie 22 september 2014 at 06:23

  Aah superleuk dat je ook morgen naar Venlo gaat! Echt heel gezellig om je woensdag te zien en wat gaaf dat Joost in de Zoo stage loopt, superleuk!

 • Reply Oum Feerozah 22 september 2014 at 06:32

  Wat super! Zag er weer leuk uit;)

 • Reply Svenja 22 september 2014 at 07:09

  Zo te zien heb je een heerlijke week gehad. En wat leuk om eens naar een dierentuin te gaan, daar ben ik echt in geen eeuwen geweest! Fijne nieuwe week gewenst <3

  • Reply Denise van Kalmthout 22 september 2014 at 07:34

   Haha ik was er ook zeker vijf jaar niet meer geweest! Blijft leuk! <3

 • Reply Mandy Doornenbal 22 september 2014 at 07:18

  Leuke week!! Super gezellig het persevent van Eyewish. Ik ga dinsdag ook naar Primark opening, misschien zie ik je dan wel :).

 • Reply Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 22 september 2014 at 07:35

  Leuke photo diary! Van de postcodeloterij heb ik Hema appeltaart bonnen gekregen 😉

  • Reply Denise van Kalmthout 22 september 2014 at 07:36

   Dankjewel Nesrin! Aaah super lekker, die heb ik ook wel eens gewonnen haha!

 • Reply Sophie 22 september 2014 at 07:37

  Wat een leuke photodiary! Ik vond het heel erg leuk om je te ontmoeten! En lekker al die Ben & Jerry's, die carpaccio ziet er ook heerlijk uit!

 • Reply Yara 22 september 2014 at 07:37

  De zoo van Antwerpen lijkt me heeeel gaaf! Wil daar nog eens heen gaan. Gefeliciteerd nog met het twee jarige jubileum! ^_^

 • Reply saskia 22 september 2014 at 07:41

  Gezellige week weer, en herkenbaar zo veel spullen haha 😉

 • Reply Anouk 22 september 2014 at 07:46

  Wat een leuke foto's! Tof dat je naar het eyewish event ben geweest. En het dagje dierentuin lijkt me ook heel gezellig!

 • Reply Laura - Sunlight Dream 22 september 2014 at 07:52

  Wat erg dat je drie multipack Ben & Jerry's moet ophalen xD
  Ik heb al een tijd niks meer gewonnen…

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 22 september 2014 at 07:58

  Super leuke foto's weer Denise! Die carpaccio ziet er lekker uit!

 • Reply Esther 22 september 2014 at 08:00

  Oehhh die ben en jerry's zijn heel erg chill, en wat cool dat je ook naar eyewish mocht! leuke foto's (:

 • Reply Raounak 22 september 2014 at 08:21

  Wat onwijs leuk dat je bij een evenement mocht zijn! Hardwerken loont!

 • Reply Kimsbloglife 22 september 2014 at 08:48

  Altijd leuk om te lezen die diaries 🙂 wat jammer dat je je vriend nu zo weinig ziet en hoort 🙁

 • Reply Renee Raadsheer 22 september 2014 at 09:20

  Je pasta ziet er zooo heerlijk uit en wat een toffe stage heeft Joost! Heeel veel plezier in Venlo!!!

 • Reply Laura 22 september 2014 at 09:23

  Wat een leuke foto's weer! En wat een heerlijke food foto's. Wat leuk dat je naar het eye wish event mocht. Ziet er erg gezellig uit!

 • Reply Malou 22 september 2014 at 09:30

  Heel leuk om te zien!

 • Reply Manon 22 september 2014 at 10:06

  Wat lijkt het me leuk om stage te lopen in een dierentuin, dat was vroeger echt mijn droombaan hahah ik wil er wel nog een keer heen 🙂 Ik heb zoveel zin in morgen! 😀

 • Reply Anne Solveig 22 september 2014 at 10:16

  Leuk weekje!!

 • Reply Irene Bienefelt 22 september 2014 at 10:34

  Hmmm heerlijk die carpaccio! liefs irene

 • Reply Lisanne 22 september 2014 at 11:49

  Leuke diary! En wat leuk dat je naar de opening van Primark gaat.

 • Reply Ellemieke 22 september 2014 at 14:01

  Superleuk dat je naar een dat eyewish event bent geweest en dat je naar de opening van de primark gaat 🙂

 • Reply liefsannebelle 22 september 2014 at 14:02

  Klinkt als een leuke week!

 • Reply Gea W 22 september 2014 at 15:24

  Wat een leuke diary!

 • Reply Maaike 22 september 2014 at 15:28

  Wat heb jij super veel spulletjes op je kamer! Ik zou gek worden, ik kan namelijk niet werken of zo als niet alles geordend en netjes is ;p

  • Reply Denise van Kalmthout 22 september 2014 at 15:52

   Haha ik vind het normaal ook heel belangrijk dat alles geordend is maar wat betreft beauty spulletjes kan ik nooit genoeg hebben!

 • Reply Beautyjuf 22 september 2014 at 15:54

  Haha, ik moest eventjes lachen om je tekst bij het pakketje wat binnenkwam 😉 Wat leuk dat je afgelopen weekend in de dierentuin bent geweest. Ik ben afgelopen zaterdag wezen shoppen in Antwerpen.

  • Reply Denise van Kalmthout 22 september 2014 at 16:35

   Haha, helaas een minder leuk pakketje dan anders! Wat leuk, ik ga volgend weekend shoppen in Antwerpen!

 • Reply Kimberley NJ 22 september 2014 at 15:55

  Heel leuk om te zien! En wat een hoop spullen heb je staan. Wauw. Haha. En inderdaad een eierkoker, toegevoegde waarde: 0. En wat een leuke stageplek heeft je vriend!

 • Reply withlovefroms 22 september 2014 at 16:01

  Wat een drukke week!
  Leuk dat je de zoo van Antwerpen hebt bezocht!
  Ik ga er super graag heen!
  Liefs, xxx

  • Reply Denise van Kalmthout 22 september 2014 at 16:36

   Ah wat leuk dat je er graag heen gaat, het was inderdaad erg gezellig!

 • Reply Tessa 22 september 2014 at 16:06

  Haha die eierkoker! Ik vind het een geweldig ding! Die snack and jacks vind ik zo lekker!
  Liefs, Tessa

  • Reply Denise van Kalmthout 22 september 2014 at 16:36

   Haha echt een nutteloos 'ding' in mijn ogen, ik snap niet wie het uitgevonden heeft!

 • Reply Marloes Mol 22 september 2014 at 16:22

  Wat een leuk weekje heb je achter de rug Denise! Enne erg herkenbaar teveel producten hihi! Ik ben nu ook een hoop aan het verzamelen voor mijn moeder, zus en vriendinnen. Ik gebruik zoveel van mijn producten niet!

  • Reply Denise van Kalmthout 22 september 2014 at 16:36

   Dankjewel Marloes! Super slim inderdaad, moet ik ook écht eens gaan doen…

 • Reply Kim 22 september 2014 at 16:39

  Leuk om te zien weer allemaal! Leuk ook dat je naar het event bent geweest!

 • Reply Marlayne Vermeulen 22 september 2014 at 16:51

  Leuke foto's!

 • Reply beautyinsideandoutNL 22 september 2014 at 18:14

  Ziet eruit als een fijn weekje! Leuke foto's en gaaf dat je bij een evenement aanwezig mocht zijn;)

 • Reply Window On My Wardrobe 22 september 2014 at 18:30

  Leuke foto's meid, en woooow wat heb je veel beauty producten in je kamer staan!

  X Sara

 • Reply Manon Boerakker 22 september 2014 at 19:09

  Wat een gezelligheid en jeetje wat een gaaf event!!! Wat een heerlijke week heb je gehad, ik wou dat ik in jou schoenen stond

 • Reply The Beauty Delivery 22 september 2014 at 19:19

  Wat ziet het er allemaal leuk uit zeg! Ik wil ook naar de dierentuin haha.

 • Reply Sara - lovelowbudget 22 september 2014 at 19:46

  Leuke foto's zeg. Tja, schoolboeken zijn inderdaad iets minder leuke dingen die je binnen krijgt, maar wel heel erg belangrijk. Succes met de studie!

 • Reply Michaela 22 september 2014 at 21:07

  Het eyewish event zag er super leuk uit!

 • Reply Jill Van Dooren 22 september 2014 at 21:12

  Wat een leuke foto diary meid! Wat een hoop producten heb jij haha wauw! Ik maak die fout met Snack A Jacks trouwens ook altijd, denk ik "prima voor tussendoor" heb je uiteindelijk alleen maar meer honger..

  • Reply Denise van Kalmthout 23 september 2014 at 19:44

   Dankjewel lieve Jill! Inderdaad, je kunt beter niets eten dan die Snack A Jacks..

 • Reply Lieselot Vandemeulebroucke 23 september 2014 at 06:30

  Leuke foto's :)! Het Eyewish evenement zag er erg leuk uit :)!

 • Reply Anna 23 september 2014 at 14:44

  Wat een leuke foto's! Dat probleem met eten herken ik. Het is ook allemaal zo duur! X

 • Reply Annelies DP 25 september 2014 at 10:30

  Leuk dat hij stage doet in de Zoo van Antwerpen, ik loop er elke dag voorbij en ben er nog zelf nog maar 1 keer geweest! Liefs

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten