Geen categorie

Photo Diary #19 – 600 volgers, fluffy jacket en feest 80 jaar

30 september 2014
Misschien was het je al wel opgevallen dat er gister geen artikel verschenen is en m’n standaard Photo Diary maandag een beetje leeg was. Natuurlijk sla ik deze niet over en is ‘ie er nu, gewoon een dag later! Een ontzettend drukke week met veel lekker eten, fluffy aankopen van Primark en quality time met de Sims 3 en heel veel lekker ijs. Ook behaalde ik al weer de 600 volgers, wauw! Kijk je met me mee wat ik deze week uitgespookt heb?

Nu Sims 4 nog niet verkrijgbaar is voor MacBook houd ik het nog maar even bij de oude versie van de game. Stiekem na al die jaren nog steeds ontzettend leuk om te spelen, ik vergeet écht altijd de tijd wanneer ik eenmaal bezig met ben huizen bouwen en families creëren. 
Na het gamen bedacht ik me dat het eigenlijk ontzettend lekker weer was. Mijn kans om productfoto’s te maken voor de aankomende reviews!

Er gaat niets boven een lekkere grote bak Ben & Jerry’s. Na ze alle vier geproefd te hebben ben ik er toch over uit dat Caramel Chew Chew mijn favoriet is. Bleek NATUURLIJK dat na het bestuderen deze bak ook de meeste calorieen bevatte. Ach, wanneer je slecht eet kun je maar beter gewoon het allerslechtste eten, toch?!

Look of the day, pretty pink!

Dinsdag ging ik samen met Manon en Esmée op weg richting de opening van Primark Venlo. Onze nachtmerrie werd werkelijkheid, we reden een file in en stonden letterlijk stil. Gelukkig duurde het maar tien minuutjes waardoor we precies op tijd aankwamen.
Look how pretty! De opening was ontzettend gezellig en zeker de moeite waard. Hoe nice om in een nette en compleet opgeruimde Primark te winkelen zonder bemoeizuchtige mensen, aah! In dit artikeltje kun je m’n aankopen bekijken!

Ik trok meteen m’n nieuwe fluffy babyroze jas uit mijn Primark tas en stapte de trein in richting school. Samen met m’n heerlijke warme Shabbies uit de collectie van vorig jaar vond ik m’n outfit best geslaagd. Croissantje erbij en aan de studie, moet helaas ook gebeuren.

Een heerlijke zelfgemaakte panini en een GlamGlow maskertje! Wat kan ik genieten van een school-vrije dag! Stiekem weet ik wel dat deze dagen bedoeld zijn voor zelfstudie maar op de een of andere manier is m’n motivatie ver te zoeken. Ik denk dat ‘ie nog in Amerika ligt, ga ‘m binnenkort maar eens ophalen 🙂
Ik dook ook nog even de stad in en ontdekte het nieuwe schap van Sleek in onze V&D. Natuurlijk kon ik niet met lege handen weer richting huis vertrekken dus nam ik twee mooie producten mee. Jaja, ik heb het netjes gehouden! Binnenkort verschijnen er reviews van op m’n blog!

Dit was de ware hel. Na een ontzettend lange schooldag van 9-17 uur kwam ik er achter dat de trein niet verder dan Breda reed. Fijn dat ze dat ook pas omriepen toen ik op dat station aankwam.. Er zat niets anders op dan een rit van meer dan een uur (!!!) in de bus richting mijn hometown.
Toen ik ein-de-lijk thuis kwam zat het welkomst comité me al op te wachten met wat lekkere shoarma. Lief!

Vrijdagavond wijnavond! Samen met drie lieve vriendinnen kletsten we weer heerlijk bij onder het genot van wat vino’s. Geslaagde avond met deze schatten! <3

Zondag trok ik mijn nieuwe jurkje van Primark aan, het was tijd om de verjaardag van de opa van Joost te vieren. 80 jaar alweer! Ik vond het jurkje een beetje als een zoutzak om mijn lichaam hangen dus besloot ook nog een riempje rond mijn taille te doen. Wat vinden jullie?
Het feest was voorzien van allerlei heerlijke hapjes en drankjes. Zo waren er lekkere wraps, broodje met verschillende soorten salade, passievruchten en vijgen, mini pizza’s en nog veel meer lekkers.

Even een lieve foto samen met Joost! Knapperd hè!

En een kiekje met de schoonfamilie, speciaal voor Julia die ook een keertje op m’n blog wilde (haha!)

Joost bakte ook nog wat lekkere sate spietjes op de barbecue. Ziet er goed uit!

Een selfie in mijn favoriete nieuwe herfstjas! Ik tekende mijn contract voor Douglas en ging met een tevreden gevoel naar huis. Fijn om in november en december weer vol op aan de slag te kunnen!
Daarna had ik zin om Joost spontaan te verassen. Ik wachtte op het station tot zijn trein aankwam – helaas had ‘ie 30 minuten vertraging, freaking cold! – zodat we nog wat tijd samen hadden en nog even gezellig konden kletsen. Spontane dingen zijn leuk!
Aankomende week staat er iedere dag wel iets gepland, druk maar ontzettend leuk. Donderdag heb ik een event in Amsterdam waar ik ook blijf slapen, om vervolgens vrijdag er meteen een dagje achteraan te plakken. Het weekend bestaat ook uit veel gezelligheid met vriendinnen en helaas komen de tentamenweken er ook weer aan. Dat wordt flink plannen en veel blogposts vooruit schrijven!

Hoe was jouw week?

You Might Also Like

83 Comments

 • Reply Justine A 30 september 2014 at 04:14

  Leuk weer, ondanks dat ie een dagje later is, hihi! En lees ik nou dat je er donderdag bij bent? Leeeeuk! Ik blijf ook slapen, super gezellig! Een waar bloggershotel haha!

 • Reply Laura Steenks 30 september 2014 at 04:42

  Ik ben benieuwd wat je van Sleek hebt gekocht! Vervelend zeg van het OV. Fijne week!

 • Reply wellnewss 30 september 2014 at 05:03

  Die jas is echt heel leuk. Lekkere hapjes allemaal! Succes en have fun deze week 🙂

 • Reply Anniek 30 september 2014 at 05:26

  Wat leuk dat je naar de opening van de Primark in Venlo bent geweest! Ik was zelf ook graag gegaan, maar helaas kon ik niet, ik moest gewoon naar school… Ze plannen die openingen altijd een beetje vervelend in, haha 🙂 Leuk artikel weer, het ziet eruit alsof je een leuke week gehad hebt!

  • Reply Denise van Kalmthout 30 september 2014 at 08:46

   Dankjewel, het was inderdaad druk maar gezellig! Ik kon vandaag helaas ook niet gaan..

 • Reply Esther 30 september 2014 at 05:31

  Super leuke jas! En die Shabbies heb ik ook, alleen dan zonder de voering! Heel leuk artikel!

  • Reply Denise van Kalmthout 30 september 2014 at 08:46

   Dankjewel Esther! Ah wat leuk, ik twijfelde of ik het bont er in moest nemen maar het is wel lekker in de winter!

 • Reply Tessa 30 september 2014 at 05:33

  Hahah ik heb nu ook zin om de sims te spelen, ik wil 4 ook zo graag hebben! En die Ben&Jerry's lijken mij ook niet erg! 😀
  Liefs, Tessa

 • Reply Kim 30 september 2014 at 06:32

  Oeeh die Ben & Jerry's, jum! En je jurkje vind ik echt onwijs leuk!

 • Reply Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 30 september 2014 at 06:33

  Wat ben ik blij dat ik niks met het openbaar vervoer te maken heb. Klinkt als één grote bende.

  Leuke foto's weer en de fluffy jas is erg mooi!

 • Reply Kimsbloglife 30 september 2014 at 06:46

  Ik vind dit altijd zo leuk om te lezen, ben altijd benieuwd naar wat anderen zoal doen, haha! Mooie foto met Joost!

 • Reply Marloes Mol 30 september 2014 at 06:46

  Wat een leuke foto's Denise! Je fluffy jas is zo leuk <3

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 30 september 2014 at 06:59

  Je jurkje is echt super leuk! En helaas is mijn favoriete Ben&Jerry's ijsje ook die caramel haha. Maar je hebt gelijk, als je dan toch al slecht bezig bent…

 • Reply xannsplace.com 30 september 2014 at 07:00

  Ooo, die jas is fantastisch! En waarom hebben ze niet zo'n mooi Sleek-schap in mijn V&D? Leuke, jaloersmakende diary hoor 😀

 • Reply Lou Leeft 30 september 2014 at 07:06

  Drukke maar leuke week zo te zien. Ik vind je jurkje echt heel tof!:-)

 • Reply Mariëlle M. 30 september 2014 at 07:19

  Wat heb jij een leuk leven zeg 🙂 En echt een leuke foto van jou en je vriendje, de jurk staat je erg mooi!

 • Reply Renee Raadsheer 30 september 2014 at 07:29

  Wat een leuke lijst!!! Je jas is prachtig en je jurkje ook! Al dat ijs, wauw. Wat een prachtige foto's!

 • Reply Madeleine 30 september 2014 at 07:49

  Ja dat jurkje staat je erg leuk! Mmm, hier nog iemand met een grote liefde voor Ben&Jerry's! Strawberry cheesecake is mijn favoriet 🙂

 • Reply Maaike 30 september 2014 at 07:55

  Die jurk staat je erg mooi Denise!

 • Reply Northflix 30 september 2014 at 08:01

  Die fluffy jas is vast heerlijk warm! Je ziet ook overal van die fluffy truien nu.
  Ik sluit me bij mijn voorgangers aan: Prachtig jurkje!
  En ik wil HEEL snel naar V&D nu, om al die mooie Sleek producten te bekijken.
  Leuk overzicht!

 • Reply Laura 30 september 2014 at 08:26

  Leuke foto's weer! Dat jurkje van de Primark is erg mooi. Ik wil ook nog graag iets van Sleek kopen. Het schap ziet er in elk geval goed uit!

 • Reply esther geertsma 30 september 2014 at 08:27

  Wat heb je veel leuke dingen gedaan! Ik vind je jurkje echt super leuk! En wat fijn dat je weer een contract bij Douglas hebt! En ik moet ook echt snel naar de V&D voor de sleek producten

 • Reply Annelies DP 30 september 2014 at 09:00

  Ik wacht nog steeds op de dag dat Sleek ook in Belgie verkocht wordt :-). En ik zit elke dag een uur op de bus naar de universiteit en een uur terug… Ik moet het elke dag overleven jammer genoeg. Liefs

 • Reply Linda 30 september 2014 at 09:04

  Heerlijk Fluffy 🙂 fijn ook dat ze bij jou V&D Sleek verkopen, ik kon mij ook al niet inhouden hihi 🙂 maar heb het ook beschaafd gehouden 😉

 • Reply Annelie 30 september 2014 at 10:14

  De B&J ijsjes zijn zo heerlijk!! Volgens mij heb je een leuke week gehad! 🙂

 • Reply withlovefroms 30 september 2014 at 11:07

  Wat een leuke week heb je achter de rug! Dat feestje van de opa van Joost ziet er gezellig uit!
  Het kleedje van de Primark is erg mooi! Ik zou het ook willen komen, maar ik twijfel nog omdat ie precies vrij kort komt? Zou je het aanraden om ermee naar het werk te gaan?
  Proficiat met je 600 volgers!
  Liefs, <3

  • Reply Denise van Kalmthout 30 september 2014 at 11:23

   Het was inderdaad een heel gezellig feestje! Die jas zit ontzettend fijn, ik zou hem je zeker aanraden! Dankjewel! <3

  • Reply withlovefroms 30 september 2014 at 13:01

   Ik bedoel het kleedje 😀

  • Reply Denise van Kalmthout 30 september 2014 at 17:08

   Oh hihi misverstandje! Hij is redelijk lang, komt net niet op de knie maar ik zou hem zeker aanraden!

  • Reply withlovefroms 1 oktober 2014 at 11:08

   Oké, bedankt! ^^

 • Reply Kelly 30 september 2014 at 11:41

  Wat een boel leuke foto's! 🙂

 • Reply Tessa 30 september 2014 at 13:07

  Leuk om te lezen! En leuke foto's allemaal 😀

 • Reply Anouk 30 september 2014 at 13:08

  Wat een leuk verslagje! Ziet er weer uit als een super gezellige week!

 • Reply Mayara Esther 30 september 2014 at 14:49

  Aah ik heb zo'n rekel als OV dat doet, ik kan dan heel boos en chagrijnig worden. – Ik vind die detail met die riempje erg mooi.

  • Reply Denise van Kalmthout 30 september 2014 at 17:09

   Inderdaad ontzettend vervelend.. helaas niets aan te doen! Dankjewel! <3

 • Reply Beautyjuf 30 september 2014 at 14:51

  Wat een toffe week heb jij achter de rug! Joh, een dagje later iets niet erg 🙂

 • Reply Manon Boerakker 30 september 2014 at 15:33

  Die jas is echt super leuk en wat een super leuke week heb je achter de rug!

 • Reply jongblgn 30 september 2014 at 16:02

  Leuke week! Die jas is super leuk en fijn met die (aankomende) koude dagen!

 • Reply Lizzy 30 september 2014 at 16:37

  Oh wat gaaf 600 volgers, gefeliciteerd! 🙂 Yeey, de Sims 3 is zo leuk! En wat een leuke foto met je vriend! En oh je herfstjas is zo gaaf haha!

 • Reply Sara - lovelowbudget 30 september 2014 at 17:30

  Je jas, <3 wat een donzig schattig ding. Je week klinkt als een leuke en volle week (op het OV na). Ook deze week klinkt als een volle week. Heel veel plezier, mijn week zit vol met leerwerk. Ik ga NU weer aan de slag. 🙁

 • Reply Nadia 30 september 2014 at 17:51

  Dat jurkje van Primark staat erg leuk!

 • Reply Nadia 30 september 2014 at 17:53

  Het Primark jurkje staat je erg leuk! Was je vandaag ook in Arnhem?

  • Reply Denise van Kalmthout 30 september 2014 at 20:34

   Dankjewel haha, helaas niet! Ik was wel uitgenodigd maar ik moest helaas naar school!

 • Reply Runway World 30 september 2014 at 18:53

  Je fluffy herfstjas vind ik helemaal geweldig! Zelf zoek ik er ook eentje maar eerder in de zwarte kleur.

 • Reply Chahrazad 30 september 2014 at 18:57

  Wat een leuke foto's!

 • Reply melissa 30 september 2014 at 20:19

  Wat een fijne week heb je gehad! Ik kijk stiekem al uit naar je diary van deze week 🙂

 • Reply Saraya Callewaert 30 september 2014 at 20:27

  Leuke foto's!
  Je hebt een leuke week gehad 🙂
  X

 • Reply Nicky 1 oktober 2014 at 15:39

  Mooi kleedje!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten