Geen categorie

Photo Diary #21 – Propedeuse, Starbucks Tasting en cocktails

13 oktober 2014
Van mijn rustige dagen een aantal weken geleden is niets meer over: wát heb ik het druk. Ik maak de laatste tijd zo ontzettend veel leuke dingen mee dat het moeilijk allemaal in één diary te verwerken is, maar ik ga m’n best doen! Mijn propedeuse is eindelijk in the pocket, ik deed een ontzettend gezellige tasting bij Starbucks met Annemerel en dronk cocktails in Breda. Kijk je met me mee naar deze bomvolle Photo Diary?

Ok, let’s get started! Maandag ochtend was het meteen tijd voor een kick-off van onze nieuwe opdrachtgever. Een medewerker van Staatsloterij kwam vertellen over het probleem wat ze op dit moment ondervinden en de bedoeling is dat wij er over acht weken een compleet nieuw marketingcommunicatie plan voor geschreven hebben. Spannend!

Omdat onze hoorcolleges in de bioscoop gegeven worden – lekkere zachte en grote rode stoelen! – krijg ik altijd de neiging om wat te eten mee te nemen en lekker achterover in m’n stoel te zakken. Vandaag geen appel of yoghurt maar een mega pretzel. Stiekem moest ik best een beetje lachen.

Een heerlijke ‘From where I stand’ foto in de regen. Afgelopen week heb ik heel wat keren mijn paraplu mee moeten nemen wanneer ik de deur uit ging. Jammer, maar het hoort helaas bij de herfst.

Toen ik om 18:00 uur eenmaal op het station in Tilburg aankwam had ik ongelofelijk veel honger en het idee dat ik pas over een uur thuis zou zijn liet me langzaam steeds chagrijniger worden. Oké, voor deze ene keer mocht ik dan nog m’n favoriete pastasalade halen. Voor deze ene keer.

Donderdag had ik eindelijk m’n propedeuse uitreiking. Super fijn dat Joost vrij kon krijgen van zijn stage, samen met papa en mama vertrokken we dus weer richting Tilburg. Cheeeese!

Ook deze uitreiking werd gehouden in de bioscoop, best gek dat ik zo er zo vaak kom zonder een film te kijken! De uitreiking zelf werd ontzettend leuk gehouden, iedere student werd omgeroepen – ongeveer honderd – en daar werd kort iets leuks over gezegd. Natuurlijk kwam mijn blog aan bod, haha!

Ook kreeg iedere student een roos, samen met de propedeuse natuurlijk. Joost hield ‘m hier even voor me vast zodat ik nog eens extra goed naar dat mooie papiertje kon kijken. Yeey, I’m proud!

Even een kiekje met twee lieve schoolvriendinnen! Van iedere klas werden na afloop door een professionele fotograaf nog wat foto’s gemaakt. Mama kon een plaatsje naast de fotograaf bemachtigen, vandaar dat deze foto al een heel eind in de goede richting komt. Wanneer ik de professionele foto’s heb zal ik kijken of het de moeite is om ze weer met jullie te delen.

Na de uitreiking besloten we spontaan om nog een hapje te gaan eten. En ja, natuurlijk kon een wijntje niet ontbreken om deze gebeurtenis gewoon even te vieren. Zoals je ziet was de carpaccio ontzettend in trek en nam mama een paprikasoep.

Als hoofdgerecht nam ik zelf een scholfilet maar deze zag er niet echt fotogeniek uit waardoor ik papa’s bord maar gewoon gefotografeerd heb. Nu ik deze foto zie krijg ik weer honger, het ziet er zó lekker uit!

Vrijdag besloot ik om niet voor één les richting Tilburg te gaan maar even thuis m’n rust te pakken. Om 15:00 uur werd ik namelijk verwacht bij de nieuwe Starbucks in Den Haag voor een tasting en barista training samen met Annemerel!

Hier komt zeer binnenkort nog een hele leuke PLOG over online dus ik verklap nog niet te veel. Ik ben in ieder geval helemaal verliefd geworden op de Pumpkin Spice Latte!

Ik kreeg samen met nog vier geluksvogels een uitgebreide tasting en ben nu op de hoogte van alle fijne weetjes over koffie én Starbucks. Ook was het ontzettend leuk om Annemerel eens in het echt te ontmoeten, ze is minstens even leuk en stiekem misschien nog wel leuker dan op haar blog!

Wiehoe, even een selfie met de dames!

Ook droeg ik deze week mijn Barong Barong armbandjes weer met veel plezier. In dit artikeltje vertel ik jullie er meer over!

Mijn zusje Nikki maakte snel nog wat outfit foto’s van mijn nieuwe girly poncho. Het is best even wennen om zo voor de camera te staan dus begon ik spontaan te lachen, wat best een leuk resultaat opleverde! Big smile!

Vrijdagavond vierden we de verjaardag van een goede vriendin. Meestal leggen we met verschillende meiden wat geld bij elkaar zodat we een mooi cadeau kunnen kopen en ook nu kochten we deze leuke MelanO ring en een Chanel lipstick.

Het feestje was ontzettend gezellig en ze had heel veel lekkere hapjes gemaakt, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Eigenlijk zijn alle avondjes met m’n vriendinnen leuk, na al die jaren zijn we nog steeds geen seconde uitgepraat.

Na een fikse stapavond – ik lag weer om 04:30 uur in bed.. – ben ik het vriendje van mijn zusje nog gaan aanmoedigen op het hockeyveld. Ze speelden een belangrijke wedstrijd en konden promoveren maar helaas speelden ze 1-1, net niet genoeg voor een goed feestje! Alhoewel..

Af en toe moet je gewoon eens iets nieuws proberen zeggen ze toch wel eens? Deze Chocolate Fudge Brownie had ik nog nooit geprobeerd maar wow.. ondanks dat dit een helse calorieënbom is, is ‘ie zó lekker. En héél slecht.

Zaterdagavond girls night! Bij Proost in Breda – zeker een aanrader om lekker te borrelen! – namen we verschillende soorten cocktails. Van een Sex On The Beach naar een mierzoete aardbeien cocktail, het was heerlijk! Daarna waagden we ons de stad in – ik weet het: WEER! – en lag ik om 05:00 uur eindelijk in mijn bedje. Mijn ogen vallen nu ik deze Photo Diary typ dan ook bijna dicht, wát een weekend. Ik geloof dat ik het echt een beetje rustiger aan moet doen voortaan.
Aankomende week wordt ontzettend leuk maar héél zwaar en druk. Mijn strenge studeerschema moet nu echt uitgevoerd gaan worden en ik kan geen les missen omdat het de laatste zijn voor de tentamenweek. Vrijdag ben ik uitgenodigd om als VIP naar het concert van Afrojack te komen – wow!!! – en daarna plakken Joost en ik er meteen een weekendje Scheveningen achteraan. Ik heb er zo veel zin in! 

Hoe was jullie week?

You Might Also Like

88 Comments

 • Reply Michaela J. 13 oktober 2014 at 04:15

  Wat een leuke week heb je achter de rug 🙂 De ene foto van je is trouwens prachtig!

 • Reply Esther 13 oktober 2014 at 06:33

  De starbucks tasting lijkt me ontzettend leuk en interessant! En hmmm, de ben en jerry's chocolate fudge brownie lijkt me heeeeerijk (:

  • Reply Denise van Kalmthout 13 oktober 2014 at 06:56

   Ah het was inderdaad echt een unieke ervaring, ik zal jullie meer vertellen in de plog die er aan zit te komen!

 • Reply Yudeska 13 oktober 2014 at 06:52

  Wat een heerlijke week!

 • Reply Lovely Lonnie 13 oktober 2014 at 06:55

  Leuk overzicht van je weekje! Wat fijn op nu je propedeuse op zak te hebben! Erg leuke foto's. Liefs

  • Reply Denise van Kalmthout 13 oktober 2014 at 06:57

   Ah dankjewel, lief van je! Heerlijk om hem nu inderdaad op zak te hebben!

 • Reply Fleurtje 13 oktober 2014 at 06:58

  Drukke maar hele leuke week zo te horen! Leuke laarsjes heb je!

 • Reply Sarah 13 oktober 2014 at 07:05

  Leuke week heb je gehad Denise! Die foto van jou met je poncho vind ik zo leuk, lekker vrolijk! En wat ga je weer een leuke week tegemoet. Veel plezier alvast!! <3

 • Reply Renee Raadsheer 13 oktober 2014 at 07:13

  Wat een super leuke dingen, lekker druk maar super leuk en starbucks ahh i loove it!

 • Reply Tessa 13 oktober 2014 at 07:13

  Gefeliciteerd met je P! Daar mag je zeker trots op zijn!
  Liefs, Tessa

 • Reply Marloes 13 oktober 2014 at 07:20

  Wat een leuke, drukke week heb je achter de rug. Gezellig dat je bij Proost bent geweest! Altijd leuk daar!

 • Reply Svenja 13 oktober 2014 at 07:27

  Super dat jij je Propedeuse nu daadwerkelijk in je bezit hebt. En hmm wat leuk & lekker zo een barista training, was vast genieten!

 • Reply Anoniem 13 oktober 2014 at 07:31

  hele mooie foto's en vooral diegen waar je zo lachend op staat!

 • Reply Iris The Beauty Magazine 13 oktober 2014 at 07:49

  Leuke foto's! Vooral die met je pocho! En echt tof dat je je P gehaald hebt!

 • Reply Dagmar Valerie 13 oktober 2014 at 07:54

  Wauw wat een intensieve en heerlijke week vol hoogtepunten! Maar natuurlijk ook van harte met je welverdiende P, wat mag je trots zijn op jezelf! Veel succes deze week topper <3

 • Reply Sophie 13 oktober 2014 at 07:56

  Wat een hoop leuke foto's! Gefeliciteerd nog met je P! En wat leuk dat je bij de Baristatraining was, ik ben heel erg benieuwd naar je plog! En ik zie je bij Afrojack, leuk!

 • Reply Kimsbloglife 13 oktober 2014 at 08:04

  Wat een leuke, drukke week heb je gehad! Zo vreemd dat je les hebt in de bioscoop, dat heb ik nog nooit gehoord haha! Proficiat met je propedeuse!

 • Reply Dionne Knooren 13 oktober 2014 at 08:11

  Wat een leuke foto's!

 • Reply Jasmijn 13 oktober 2014 at 08:22

  Wat een heerlijke week heb je gehad, super leuke foto's ook! 🙂

 • Reply Anouk 13 oktober 2014 at 08:24

  Wat een leuke week heb je gehad! Die barista training lijkt me erg gaaf!

 • Reply wellnewss 13 oktober 2014 at 08:35

  Wat een heerlijke week om te lezen. Ik raak door jou toch wel heel nieuwsgierig naar die pastasalade. Veel plezier deze week, maar dat komt vast goed:) Xx Laura

 • Reply Justine A 13 oktober 2014 at 08:42

  Wat een onwijs leuke week heb je gehad zeg! Nog een keer gefeliciteerd met je P, die heb je vast binnen. Wat een opluchting he? 🙂 Die pastasalade ziet er trouwens ook yummie uit. Die moet ik eens proberen als ik geen zin heb m te koken.

 • Reply Melissa 13 oktober 2014 at 08:46

  Leuke foto's! En gefeliciteerd met je propedeuse 🙂 Ik wacht nog steeds op m'n uitreiking, duurt vet lang!

 • Reply Mirne 13 oktober 2014 at 08:51

  Gefeliciteerd met je P! En lijkt me enorm tof bij de Starbucks. 😀

 • Reply Milou S 13 oktober 2014 at 09:04

  Wat een fijne week heb je weer gehad. Echt tof dat je een tasting had bij de Starbucks en Annemerel ontmoette!!

 • Reply Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 13 oktober 2014 at 09:10

  Wat een gave week heb jij gehad. Annemerel is inderdaad erg leuk heb haar laatst ook ontmoet.

  Je hebt ook een super leuk vooruitzicht!

 • Reply Rebecca 13 oktober 2014 at 09:27

  Wauw college in een bioscoop! Dat wist ik helemaal niet 😀 hoe tof!
  Ook echt super van die tasting, ben benieuwd naar de plog.

 • Reply Desiree 13 oktober 2014 at 10:08

  Wauw wat een mooie foto's! 🙂 Je hebt een leuke blog!

 • Reply Nortfhlix NL 13 oktober 2014 at 12:23

  Wat weer een prachtige foto's van een (volgens mij) hele toffe week!
  Ik geloof dat ik zo langzamerhand echt de enige ben die nog nooit een Pumpkin Spiced Latte heeft gedronken!

 • Reply Manon Boerakker 13 oktober 2014 at 13:09

  Super dat je je P hebt gehaald, gefeliciteerd en wat heb je trouwens lekker gegeten!

 • Reply Evelien 13 oktober 2014 at 13:16

  Wat een fijne week heb je gehad. Leuk dat je Annemerel hebt ontmoet. Ik moet ook hoognodig een Pumpkin Spice Latte proberen, lijkt me ontzettend lekker. Wat gaaf dat je naar Afrojack mag, ik ben jaloers! Geniet er maar van, maar voor nu eerst succes met al je schooldingen deze week <3.

  • Reply Denise van Kalmthout 13 oktober 2014 at 15:51

   Het was inderdaad ontzettend leuk om haar eens te ontmoeten! Dankjewel Evelien!

 • Reply Marlayne Vermeulen 13 oktober 2014 at 14:02

  Leuke foto's!

 • Reply Dianne Overbeeke 13 oktober 2014 at 15:32

  Gefeliciteerd met je P en wat een opluchting is dat! Gaaf dat je naar Afrojack mag en alvast heel veel plezier 🙂

 • Reply Kim 13 oktober 2014 at 17:14

  Leuke foto's! En lekker.. die Ben & Jerry's ^^

 • Reply Loïs 13 oktober 2014 at 17:21

  Van harte met je P, wat is dat lekker! Leuke daagjes heb je weer gehad!

  Liefs,

 • Reply misssflower 13 oktober 2014 at 17:47

  Leuk, dat idee voor een cadeautje voor een vriendin ! 🙂
  Heeft ze ook nog eens wat aan 🙂

 • Reply Marloes Meeusen 13 oktober 2014 at 18:06

  Die zwart wit foto van jou is echt geweldig! Wat heb je weer een leuke week gehad! <3

 • Reply Rowan - RebelliousyetRomantic 13 oktober 2014 at 18:18

  Wat leuk! Gefeliciteerd met je P, echt grappig dat ze iets over je blog zeiden. College krijgen in een bioscoop lijkt me trouwens geweldig. 🙂 Liefs

 • Reply Sisters and Sisters 13 oktober 2014 at 18:54

  wat een leuke drukke week heb je gehad, leuk om het allemaal te zien x http://www.sistersandsisters.com

 • Reply Anna 13 oktober 2014 at 19:17

  Wat een leuke foto's met een hoop mooie en fijne momenten! Succes met je tentamens straks X

 • Reply Lisanne 13 oktober 2014 at 22:06

  Leuk! Wat grappig zeg dat je college hebt in een bioscoop

 • Reply Raounak 13 oktober 2014 at 22:23

  Leuke week!! En wat leuk die tasting!!

 • Reply Raounak 13 oktober 2014 at 22:23

  Oh en helemaal vergeten: gefeliciteeeeerd met je P!

 • Reply Alexa Op 't Land 14 oktober 2014 at 14:10

  Ziet er super goed uit en nog gefeliciteerd met je P en stappen zo leuk! Daar heb k zin in maar mijn tentamens komen eraan dus zal nog 2 weken moeten wachten.. 🙁 Heel veel plezier bij afrojack deze week , geniet er lekker van! XX

 • Reply Cindy 15 oktober 2014 at 14:42

  Wat een heerlijke week! Waar heb je in Tilburg gegeten? Ziet er goed uit!

 • Reply Lieselot Vandemeulebroucke 15 oktober 2014 at 21:23

  Leuke foto's :)! Tegen die cocktails zou ik ook geen nee zeggen :D!

 • Reply beautylisz.com 16 oktober 2014 at 13:03

  Ziet eruit als een hele leuke week!

 • Reply Estelle Alessandra 16 oktober 2014 at 13:53

  Leuk! Die armbandjes van barong barong zijn ook echt cute

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten