Geen categorie

Photo Diary #28 – Après ski, afscheidsfeest en eigen bedrijfje

1 december 2014
Éindelijk kan ik het jullie nu ook echt officieel vertellen: mijn eigen bedrijfje is een feit! Afgelopen week was erg druk en hectisch – vandaar ook wat minder blogjes, woops! – maar ik heb me ontzettend vermaakt. Ik ging langs bij de Kamer van Koophandel, bezocht een leuk après-ski feestje en nam afscheid van een lieve vriendin die voor een half jaar naar Curacao vertrekt. Kijk je mee naar mijn week?

Early morning! Ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn geknipte haren. Het is nu ongeveer drie weken geleden dat ik bij de kapper ben geweest, maar eigenlijk vind ik het nu pas echt op de perfecte lengte. Het lijkt op deze foto best wel een stukje lichter als normaal, mijn haar verschilt namelijk iedere dag zó veel van kleur. Super gek!
Ik sloot mijn maandag af met de lekkerste pasta ever, gewoon omdat ik vond dat ik mezelf echt wel weer eens op wat lekkers mocht trakteren. Colleges tot half 5 zijn nu eenmaal killing, om dan nog 1,5 uur terug te reizen op een lege maag zie ik meestal niet écht zitten.. Oké, ik heb heus wel door dat ik allemaal excuses verzin zodat ik wéér geld mag uitgeven op het station. Sorry!

Afgelopen week kreeg ik een super leuk pakketje binnen: twee heerlijke JewelCandles! Het leuke aan deze handgemaakte kaarsen is dat er in iedere kaars nog een cadeautje zit ter waarde van 10 tot 250 euro. Ik koos voor deze kerst variant, die heerlijk fris naar bos en zoete snoepjes ruikt. Binnenkort komt hier nog een uitgebreid artikel over op m’n blog!
En na tien keer tevergeefs met een pincet in mijn kaars gepord te hebben kwam daar éindelijk – gewoon netjes na 15 branduren, ik ben niet zo goed in wachten.. – mijn ‘cadeautje’ tevoorschijn. Een mooie zilveren hanger! 

Ook ontwierp ik de case voor mijn MacBook Pro. Na héél wat verschillende opties geprobeerd te hebben – m’n creativiteit wilde deze week gewoon niet echt op gang komen -, werd dit schattige hartjespatroon mijn definitieve keuze. I know, het is érg girly maar ik kon het printje niet weerstaan. Als het goed is valt hij komende week op deurmat, het resultaat in real life volgt snel!
Dinsdagavond stond er een feestje bij de tennis op het programma. De eerste Ladies Night werd georganiseerd, met verschillende standjes van alle sponsoren. Zo was er een kapper aanwezig bij wie je je haren kon krullen, een schoonheidsspecialiste, tenniskleding, een bloemenzaak met leuke accessoires, een reisbureau en een leuke kledingwinkel. Ik kreeg van mama een onwijs mooie beige omslagdoek, die perfect matcht bij m’n bruine Shabbies.

Joost stuurde me deze foto van een lichtgevend zeehondje, look how cute! Veel leuker dan een badeend als je het mij vraagt en misschien ook best een leuk cadeautje om op je surprise lijstje te schrijven, haha! Het zeehondje geeft licht wanneer het in contact komt met water en blijft ook nog eens drijven. Ik vind ‘m leuk!
Plotseling stond de buurvrouw voor de deur met deze énorme doos vol met groentesapjes van Uzuma. Binnenkort staat er namelijk een Detox programma op me te wachten, ik ben heel benieuwd hoe het gaat bevallen. Stiekem ben ik helemaal geen held als het op groente aankomt, maar ik heb al veel positive berichten gelezen over deze sapjes. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van dit groente avontuur, soon more!

Ik had zin om mijn zonnebril weer lekker diva-achtig op te zetten terwijl ik op weg ging richting Goirle. Mijn tweede en laatste deel van het 24-uurs project stond op de planning en ik moest er dus echt aan geloven om weer van 9 tot 5 te gaan brainstormen in een kerk. In mijn vorige Diary vertelde ik er wat meer over!
Omdat er geen pauze in het dagprogramma verwerkt was besloten om we om 11:30 uur noodgedwongen op zoek te gaan naar voedsel in het bruisende Goirle. Gelukkig vonden we een Albert Heijn en een verse bakker, waar ik meteen deze eierkoeken scoorde. Deze zijn zó lekker, ik denk dat ik hier iedere dag wel een pak van op zou kunnen. Natuurlijk zijn ze niet te betalen, het kan natuurlijk ook niet altijd feest zijn.

De laatste stappen van het concept moesten vandaag uitgevoerd worden. Zo maakten we een prototype van ons idee en brainstormden we er weer flink op los.
En natuurlijk kochten we onze twee beoordelaars om met kersverse chocolade muffins ínclusief kaarsje! Aan het eind van de dag kregen we de uitslag en wat bleek: WE WON! Wauw, van alle 16 groepen hadden we de beste punten gescoord en was ons concept dus het best uitgewerkt. Stiekem ben ik best wel trots. Wat er verder met de ideeën gebeurd is me eigenlijk niet helemaal duidelijk, wel hebben we het gepresenteerd voor de wethouder van Goirle dus wie weet..

Een prachtige exclusieve geur van Dolce & Gabanna uit mijn parfum stash. Te mooi om te gebruiken!
Joost stuurde me deze foto, súper schattig natuurlijk maar stiekem wacht ik nog steeds op het moment dat mijn bed er gewoon zo uitziet. Hoe leuk zou het zijn dat je bed gewoon helemaal bestrooid is met snoep en chocolade. Hint, hint, hint. 

FINALLY. Ik kan het jullie nu officieel vertellen: ik ben mijn eigen onderneming gestart! Vrijdagmiddag stond er een afspraak gepland bij de Kamer van Koophandel om het een en ander te overleggen. Met een gezonde spanning stond ik precies om 13:50 uur op de stoep met m’n plannen en een vader die gelukkig overal nét een beetje meer verstand van heeft dan ik. 
Ondanks dat we aan de late kant waren moesten we nog even wachten. Ik stond best verbaasd van de wijze waarop ze in het kantoor werken. Alle gesprekken met ‘klanten’ waren letterlijk te volgen en ik wist dus precies hoe het financiële plaatje er voor stond toen ze weer achter het schotje vandaan kwamen. Ik had het idee dat het toch wel iets meer privé kon..

Het gesprek verliep alleen niet helemaal zoals ik had vooraf had gepland.. Ze vertelde me dat mijn plannen en verwachtingen nog iets te onduidelijk waren en ik daarom veel beter gewoon alleen bij de belasting mijn bedrijf in kon schrijven. 
Zo gezegd, zo gedaan. Ik vulde de papieren in en bracht ze meteen naar het belastingkantoor. Mijn bedrijf is nu eindelijk een feit. Ik ben super benieuwd wat dit me allemaal gaat brengen in de toekomst en ik kan niet wachten om er écht serieus voor te gaan. Alle mooie kansen ga ik zeker met beide handen aangrijpen!

Vrijdagavond stond natuurlijk de beruchte après-ski party op de planning. Een goede bodem leggen is dan natuurlijk essentieel, dus Joost ging er op uit om voor ons allebei een pizza te kopen. Ik vind het verschrikkelijk om dikke bodems te eten, hebben jullie dat ook? Geef mij maar een dunne met véél kaas. Deze Pizza Prosciutto – ik had er zelf ook nog nooit van gehoord – smaakte best goed!
De muziek die er gedraaid werd niet helemaal mijn ding, maar ik begrijp wel dat er mensen zijn die dit helemaal geweldig vinden. Het is gewoon echt een feestje waarbij iedereen helemaal uit z’n dak gaat en waar het eigenlijk helemaal niet uitmaakt hoe je er uit ziet. Mooi om eens mee gemaakt te hebben, het was erg gezellig!

Na het feest doken we nog een café in en poseerde ik samen met Jeroen nog even voor de camera. Daarna besloten we om nog even een lekker broodje kipcorn te gaan eten bij de friettent en om 02:00 uur lagen we allemaal weer lekker in ons bed. Dood moe van een geslaagde en gezellige avond!
The day after maak ik altijd wanneer ik wakker word mijn clutch leeg. Even checken of ik alles nog heb én wat voor dingen ik nog meer tegenkom. Deze keer was het een Flügel, die op zeer mysterieuze wijze in mijn tasje is gekomen. Ik vraag me nog steeds af hoé, ik heb namelijk geen Flügel aangeraakt op de avond zelf.

Ik zou bijna vergeten dat er ook nog een selfiestick ligt te verstoffen op m’n kamer. Gelukkig besloot Joost om het programma waarmee je de foto’s maakt op zijn iPhone te installeren en was het tijd voor een korte fotoshoot samen. Na een reeks van ongeveer 75 foto’s – nee, ik overdrijf niet! – waren er gelukkig best wat leuke exemplaren uitgekomen.

Daarna gingen we snel op pad om boodschappen te doen én er moest ook weer getankt worden. Ongelofelijk hoe veel benzine er eigenlijk in lege tank gaat. Gelukkig is het niet mijn auto – en hoef ik de kosten dus ook niet zelf te betalen -, maar de moed zou me echt iedere keer in de schoenen zakken wanneer ik weer moest tanken. Wat is dat duur!
Nadat de boodschappen opgeruimd waren, viel mijn blik op het fotoalbum van Amerika. Een van m’n favoriete foto’s van onze road trip blijft toch echt deze foto waarbij we over Venice Beach cruisen. LA heeft mijn hartje absoluut gestolen en ik zo nu al weer zó graag terug willen.

Zaterdagavond stond er eigenlijk wel iets héél speciaals op het programma. Mijn vriendinnetje Eva gaf haar afscheidsfeestje, ze vertrekt namelijk voor 5 dikke maanden naar Curacao om daar stage te gaan lopen. Onwijs tof voor haar, maar ik ga haar ontzettend missen. Het stomme is dat we alle feestdagen met elkaar net mislopen: kerst, oud en nieuw en natuurlijk carnaval. Gelukkig bestaat er zoiets als Skype en hebben we nog een gezellige avond met alle vriendinnen samen gehad!
En ja, ik nam m’n selfiestick mee. Woehoe smileee!
Intussen hebben we ook een locatie voor Oudjaarsavond vastgelegd. Vorig jaar zijn we naar een onwijs groot feest in Eindhoven geweest en dit jaar wilden we het toch wel iets kleinschaliger aanpakken. We hebben gekozen om naar de Erasmusbrug in Rotterdam te gaan en daarna gewoon wat cafeetjes in te duiken. Nog 31 dagen en dan is het al weer 2015!
En mijn zondagavond bestond uit héél veel leuke en favoriete tijdschriften doorspitten! Er lag nog een hele stapel op me te wachten, de afgelopen tijd heb ik simpelweg geen tijd gehad om te lezen. Daardoor heb ik nu éxtra veel plezier!
Op dit moment is het 22:00 uur en schrijf ik deze Diary. Aankomende week staan er weer een paar colleges op de planning, een leuke training van Smashbox en mijn eerste werkdag bij Douglas! Ook het weekend gaat erg druk worden. Vrijdagavond vieren we sinterklaas bij Joost en zaterdag ga ik met m’n zusjes en alle boyfriends naar de winter Efteling. Gezellig!

You Might Also Like

98 Comments

 • Reply Inge | blogboutique 1 december 2014 at 05:29

  Ziet eruit als een hele gezellige week. Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje, hopelijk brengt het veel in de toekomst!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 06:37

   Super super bedankt Inge! <3

 • Reply lilliessecretdiary 1 december 2014 at 07:16

  Proficiat met je eigen bedrijfje! Heel veel succes! Wat zijn je foto's met je vriendje mooi geworden!

 • Reply Marloes Meeusen 1 december 2014 at 07:31

  Wat tof dat je je eigen bedrijfje hebt opgestart! Succes! En die foto van jou en Joost is prachtig!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:54

   Ah dankjewel Marloes, ik vond je reactie op Facebook ook al zo lief! <3

 • Reply Beautydagboek 1 december 2014 at 07:32

  Leuke foto's en gefeliciteerd met je eigen bedrijfje! En dan ook nog eens winnen met je projectgroep, vet!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:54

   Dankjewel, super lief van je!

 • Reply Esther 1 december 2014 at 08:03

  Leuke foto's! Wat super dat je je eigen bedrijfje hebt, denk niet dat veel 20'ers dat kunnen zeggen 🙂

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:54

   Haha ah, dankjewel Esther!

 • Reply Kim Buining 1 december 2014 at 08:14

  Wat veel leuks allemaal! Nu ben ik stiekem benieuwd wat voor bedrijf je hebt. Je blog of Iers anders?

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:54

   Dankje Kim! Hihi snap ik, het is inderdaad een bedrijfje waar mijn blog onder valt, maar ook nog andere activiteiten!

 • Reply Justine A 1 december 2014 at 08:20

  Wat een leuke diary! Gefeliciteerd met je bedrijf, super goed! You go girl!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:54

   Dankjewel Justine <33

 • Reply 4.Balou 1 december 2014 at 08:30

  Zo te lezen heb je een leuke week gehad. Je sjaal is tof =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

 • Reply Marloes | Budgetproof.nl 1 december 2014 at 08:42

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje 😀

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:54

   Ah super bedankt Marloes! <3

 • Reply Alexa Op 't Land 1 december 2014 at 09:02

  Wat tof van je eigen bedrijf jammer dat het gesprek alleen een beetje tegen viel. Hopelijk gaat Joost de foto van dat bed nog bij jou doen! Zou super leuk en lekker zijn! Haha. Leuke diary weer!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:55

   Dankjewel Alexa! Haha, ik hoop het ook!

 • Reply Marloes 1 december 2014 at 09:05

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje Denise! Super leuk!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:55

   Dankjewel Marloes! <3

 • Reply Anouk 1 december 2014 at 09:09

  Heel erg leuk! Ben erg benieuwd naar je detox kuur. En wat een heerlijke foto zeg van LA, zo'n fijne sfeer!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:55

   Dankjewel Anouk! 🙂

 • Reply itslaux 1 december 2014 at 09:31

  Wauw, mooie zonnebril heb je! Succes met je eigen bedrijf!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:55

   Ah dankjewel, wat lief 🙂

 • Reply beautifulday4makeup 1 december 2014 at 09:31

  Ik ben wel benieuwd naar je ervaringen met UZUMA. Ben al tijden op zoek naar een leuk detox programma

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:55

   Ik ga er zeker een artikel over schrijven!

 • Reply Anna 1 december 2014 at 09:41

  Wat een hoop leuke foto's! En natuurlijk gefeliciteerd met je eigen bedrijf, echt heel tof. Ben benieuwd naar die groentesapjes. X

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:55

   Dankjewel Anna! <3

 • Reply Alexandra [ILUMUOTI] 1 december 2014 at 09:50

  Wat een fijne week zeg! 🙂

  xx Alex

 • Reply wellnewss 1 december 2014 at 09:59

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijf! Leuke en drukke week weer achter de rug zo te zien. Ik wens je een fijne week toe. xx Laura

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:56

   Dankjewel Laura!!

 • Reply Vanessa 1 december 2014 at 10:34

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijf. Ik wens je veel succes! Ben wel benieuwd naar de groentensapjes.

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:56

   Dankjewel Vanessa!

 • Reply Cindy 1 december 2014 at 10:46

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijf! 75 foto's met je selfiestick, wow! Ik ben vandaag begonnen aan mijn Uzuma sapjes, de eerste smaakte echt superlekker!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:56

   Dankjewel Cindy! Ahh echt, ik ben heel benieuwd!

 • Reply Melanie Jong Tjien Fa 1 december 2014 at 10:54

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijf! <3

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:56

   Dankjewel Melanie! <3

 • Reply Maaike 1 december 2014 at 11:06

  Heel erg tof dat je eigen bedrijf nu een feit is geworden! Je weekend ziet er weer erg gezellig uit 🙂

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:56

   Dankjewel Maaike!

 • Reply Dianne Overbeeke 1 december 2014 at 11:54

  Ahh wat onwijs leuk dat jullie met z'n allen naar de Efteling gaan :)! Dat is echt het allerleukste park ever haha! En natuurlijk gefeliciteerd met je eigen bedrijfje :)!!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:56

   Haha, gezellig he! Dankjewel Dianne!

 • Reply Diolifestyle 1 december 2014 at 12:51

  Wat super leuk dat je je eigen bedrijf bent begonnen. Of eigenlijk dat je je hebt ingeschreven bij de KVK. Gefeliciteerd!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 13:46

   Dankjewel Dionne!

 • Reply Nathalie 1 december 2014 at 12:58

  Wat een leuke foto's allemaal! En van harte met het opstarten van je bedrijfje, superleuk! 🙂

  • Reply Denise 1 december 2014 at 13:46

   Dankjewel Nathalie!

 • Reply Denise 1 december 2014 at 13:08

  Gefeliciteerd met je bedrijfje! Leuke foto's van jou en Joost! Jammer dat je je vriendin zo lang moet missen, maar voor je het weet zijn die 5 maanden voorbij. Skype is ècht een uitvinding! Fijne week! (:

  • Reply Denise 1 december 2014 at 13:46

   Dankjewel Denise! <3

 • Reply Lovely Lonnie 1 december 2014 at 14:05

  Meis gefeliciteerd met je eigen bedrijfje!!!! Verder super leuke foto's. Liefs

 • Reply Anne Solveig 1 december 2014 at 14:16

  Wat een leuke foto's allemaal <3

 • Reply Anouk 1 december 2014 at 14:18

  Ik ben benieuwd hoe de detoxkuur je gaat bevallen. En gefeliciteerd met je bedrijfje <3!!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 16:10

   Ik ben ook heel benieuwd! <3

 • Reply Sophie Hol 1 december 2014 at 14:31

  Gefeliciteerd met je bedrijfje, wat stoer! Ik ben heel benieuwd naar de detox, ik weet niet of ik het zou kunnen.

  • Reply Denise 1 december 2014 at 16:10

   Dankjewel Sophie!

 • Reply Raounak 1 december 2014 at 14:39

  Wat stoer, een eigen bedrijfje!! Gefeliciteerd!!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 16:10

   Hihi dankjewel! 🙂

 • Reply Lieke 1 december 2014 at 14:43

  Omg, dat lichtgevende zeehondje <3 Zooo schattig! En een eigen bedrijfje- gaaf! Gefeliciteerd 😀

  • Reply Denise 1 december 2014 at 16:11

   Haha te schattig he!

 • Reply Nortfhlix NL 1 december 2014 at 15:41

  Wat een leuke, uitgebreide PLOG… Gefeliciteerd met je eigen bedrijf!

 • Reply Manon Boerakker 1 december 2014 at 15:45

  Suepr super super veel succes met je eigen bedrijfje en wat is je macbook case moooi!!!!!!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 16:11

   Dankjewel Manon!!!

 • Reply StyleByBo 1 december 2014 at 15:49

  Heel veel succes meid, met je bedrijfje!

 • Reply withlovefromS 1 december 2014 at 16:04

  Proficiat met je eigen bedrijf! You go girl! <3

  • Reply Denise 1 december 2014 at 16:11

   Wat lief! Dankjewel!

 • Reply Mariëlle M. 1 december 2014 at 16:16

  Wat een heerlijk verslag zeg! 🙂 En zo gaaf dat je nu je eigen onderneming hebt, daar mag je trots op zijn meid. Ik wil het ook serieus aanpakken, dat doe ik eigenlijk al haha, maar ik wil er ook echt verder mee!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 17:38

   Dankjewel Marielle! <3

 • Reply Krizia 1 december 2014 at 16:26

  Die Uzuma challenge heb ik ook gedaan, best pittig, hoor!
  Sommige sapjes zijn echt niet te drinken in het begin, maar na een paar keer gaat het steeds beter.

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

  • Reply Denise 1 december 2014 at 17:38

   Ik ben heeeel benieuwd!

 • Reply Blog & Beauty 1 december 2014 at 17:32

  Wat een fijne week. En GEFELICITEERD met je eigen bedrijfje. En inderdaad die gesprekken zijn alles behalve privé. Dat stond ik ook van te kijken. Succes en vooral veel plezier.

  • Reply Denise 1 december 2014 at 17:38

   Super bedankt! <33

 • Reply Nicky 1 december 2014 at 18:06

  Leuke foto's! Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje, ga ervoor!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 23:09

   Dankjewel Nicky! <3

 • Reply Yvette Eigenraam 1 december 2014 at 19:02

  Super dat je je eigen bedrijf hebt 😀
  Op de erasmusbrug is altijd gezellig met oud en nieuw . Ik doe het ook elk jaar 🙂

  • Reply Denise 1 december 2014 at 23:09

   Ah, misschien tot dan 😀

 • Reply Kim 1 december 2014 at 20:02

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje meid! Je verdient het onwijs <3. Leuke diary!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 23:10

   Dankjewel Kim! <3

 • Reply melissa 1 december 2014 at 20:23

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijf! Je bent goed bezig 🙂 x

  • Reply Denise 1 december 2014 at 23:10

   Ah dankjewel Melissa!

 • Reply Linda 1 december 2014 at 20:31

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijf, hoe tof is dit! Heel veel succes meid!

 • Reply Saraya Callewaert 1 december 2014 at 20:49

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijf!
  Je hebt een leuke week gehad & leuke foto's om naar te kijken :)!
  Succes!
  X

  • Reply Denise 1 december 2014 at 23:10

   Dankjewel Saraya! 🙂

 • Reply DramaQueen 1 december 2014 at 21:13

  Dat zeehondje voor in bad is echt super cute! X

  • Reply Denise 1 december 2014 at 23:10

   Haha, lief is 'ie he!

 • Reply Isabel Cristina 1 december 2014 at 21:27

  Wat leuk, je eigen bedrijfje! Veel plezier en succes ermee!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 23:10

   Dankjewel Isabel!

 • Reply Aurélie - lovelifelovefashion 2 december 2014 at 08:10

  Drukke tijden! 😀 Wel spannend van je eigen bedrijfje. En jep, lijkt me ook wel alsof het iets meer privé mocht. En de selfiestick heeft inderdaad leuke foto's opgeleverd 😉

  x Aurélie

  • Reply Denise 2 december 2014 at 15:57

   Haha dankjewel Aurelie!

 • Reply Céline 2 december 2014 at 21:42

  Wat bijzonder dat je nu je eigen bedrijfje hebt! Ik zou zo graag eens iemand helemaal het hemd van het lijf willen vragen over de wat meer "proffessionele" kant van het bloggen. Zou zo graag willen weten hoe dat allemaal bij een andere blogger loopt enzo.

  • Reply Denise 3 december 2014 at 08:12

   Ask me anything!

 • Reply Evelien 3 december 2014 at 12:27

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje, super leuk!

  • Reply Denise 3 december 2014 at 12:33

   Dankjewel Evelien!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten