Geen categorie

Photo Diary #43 – Pasen, 1000 volgers en roomtour

6 april 2015
Wát een hectische week heb ik achter de rug! Ik at meerdere keren buiten de deur, vierde Eerste Paasdag gezellig met familie en bereikte de 1000 volgers op Bloglovin’. Ook was het tijd om ein-de-lijk weer eens mijn kamer op te ruimen en leek het me leuk om jullie een kleine roomtour te geven. Kijk je met me mee?

Ik begin de week zoals altijd met een vrije dag, kan niet beter! 🙂 Dit keer ben ik al vroeg uit de veren, kleed ik me snel aan en vertrek ik samen met mama richting de stad. De vorige keer had ik problemen met het aanvragen van m’n paspoort, vandaag nog maar een poging wagen en hopen op wat meer geluk..
In de stad zien we een stuk of twintig van deze hondjes staan. Super schattig en leuk gemaakt!

Ik vond de zomertijd altijd al fijn, maar nu ik blog is het ongelofelijk hoé fijn het is dat de zon later onder gaat en je dus meer tijd hebt om foto’s te maken. Af en toe is het gewoon echt lastig combineren met een voltijd studie, maar gelukkig heb ik vandaag de mogelijkheid om mijn favoriete make-up producten te gaan fotograferen. 
Daarna neem ik mezelf voor om echt eens aan mijn CV te gaan beginnen. Ik heb altijd een simpel A4’tje gehad, maar kwam een week geleden tot de conclusie dat dit toch niet echt professioneel staat wanneer ik ga solliciteren voor een stage. Tijd om opnieuw aan de slag te gaan en na drie uur Photoshoppen mag het resultaat er zeker wezen. Nu nog een passend stagebedrijf vinden en verzenden maar!

Van Comegetfashion krijg ik een onwijs leuk pakketje thuisgestuurd: de camel coat! Ik zag hem al bij verschillende bloggers voorbij komen en ben onwijs blij met deze tussenjas. Binnenkort verschijnt hier nog een uitgebreider artikel over!
WHUT? 1000 volgers?! Ik geloof m’n ogen niet wanneer ik woensdagavond mijn blog open. Ongelofelijk hoe snel alles wat betreft mijn blog is gegaan. Voor ik het wist kreeg ik de eerste volgers, ontving ik pakketjes en mocht ik er zelfs al af en toe een leuk zakcentje mee verdienen. Dat ik de 1000 Bloglovin’ volgers binnen een jaar heb gehaald kan ik nog niet helemaal geloven. Het is absoluut niet waarvoor ik blog, maar ik zou liegen wanneer ik zeg dat het me niets doet. Stiekem is het toch onwijs leuk dat je zo veel waardering krijgt voor de verhalen die je met liefde en plezier schrijft!

Throwback Thursday! Deze foto is inmiddels al weer een jaar geleden genomen en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik echt heel weinig veranderd ben. Oké, wat betreft mijn ambities en persoonlijkheid juist veel, maar eigenlijk zie ik er nog precies hetzelfde uit. Toch? Wat vinden jullie?
Ja, jullie zien het goed… Tijd om toch écht die vaccinaties voor mijn reis naar Zuid-Afrika te halen. Het is het meer dan waard hoor, maar toch is het wel even slikken wanneer ik richting de dokter rijd. Achteraf viel het natuurlijk weer ontzettend mee en heb ik er zelfs geen spierpijn aan over gehouden, gelukkig maar.

Joost heeft een stage adres en dat moet natúúrlijk gevierd worden met een lekkere lunch. We fietsen – ja, sportief bezig! – met windkracht 29823431 richting het restaurant en bestellen binnen een lekkere kop thee om op te warmen.
Daarna bekijken we de menukaart, zo veel lekkers aaah.. Kiezen is niet mijn sterkste vak en wanneer ik op Joost zou wachten bij een bestelling, zaten we er nu waarschijnlijk nog. Uiteindelijk ga ik voor een broodje hamburger en Joost voor een broodje met barbecuesaus en vlees. Allebei heel lekker! Daarna fietsen we die lekkere frietjes er natuurlijk weer meteen af, daar is over nagedacht 😉

Make-up of the day! Vandaag gebruik ik mijn nieuwe CC cream van L’Occitane, het kersverse MUA Spring Break palette en mijn favoriete Chanel Foundation. Ook kunnen mijn MAC bronzer en lipstick niet ontbreken, er gaat geen dag voorbij dat ik deze niet draag!
Heh, 2000 volgers op Instagram? What’s going on? Het lijkt wel de week van alle mijlpalen, ongelofelijk hoe snel het kan gaan. Af en toe heb ik echt van die weken waarin het lijkt alsof álles meezit. Ik geloof dat ik wel kan stellen dat deze week er eentje van is.. So happy en super dankjewel!

Bij Joost thuis hebben ze een nieuw opbergsysteem voor alle soorten thee. Ik werd op slag verliefd en kon het natuurlijk ook niet laten om het met jullie te delen op Instagram, waar jullie hem waarschijnlijk al voorbij hebben zien komen. Dit setje is gekocht in een restaurantje, maar ik ga nog voor jullie op zoek naar andere verkoopplaatsen. Jullie horen nog van mij!
Ken je de app Trivia Crack? Pff, sinds ik het deze week op m’n iPhone gezet heb, lig ik ‘s nachts tot een uur of één fanatiek te spelen. Bij dit spel speel je tegen vrienden en krijg je vragen in verschillende categorien, leuk en serieus ook nog eens leerzaam. Zoals jullie zien was ik het eerste potje op dreef en won ik met 6-2 van Joost. Ik moet toegeven dat het de volgende twee rondes precies andersom was en ik dik ingemaakt ben.. Zo eerlijk ben ik dan ook weer.

Maandag vroeg ik opnieuw mijn paspoort aan en donderdag kon ik hem al op komen halen, super snelle service als je het mij vraagt. Toevallig had ik mijn nieuwe pasfoto’s al meteen nodig toen ik thuis kwam van het gemeentehuis, maar ik kon ze nergens meer vinden. Toen ik vrijdag een brief met mijn foto’s en dit lieve briefje zag liggen verklaarde dat een hoop. Echt heel tof dat ze de moeite hebben genomen om ze nog naar me op te sturen!
Aaaah, van Triangl mag ik een bikini uitzoeken en na héél lang wikken en wegen ben ik voor dit exemplaar gegaan. Ik wilde niet de standaard bikini uitzoeken – ik heb er namelijk al een stuk of tien en ik wilde juist eens wat anders – en toen ik dit super leuke mintkleurtje zag werd ik verliefd. Ik hoop dat ‘ie voor mijn reis naar Egypte binnen is. Foto’s volgen natuurlijk nog!

Aanstaande dinsdag beginnen mijn tentamens en natuurlijk begint mijn opruimdrang precies wanneer ik moet gaan leren. Precies, leerontwijkendgedrag. Niets meer en niets minder. Zo vond ik onder andere studieboeken van vorig jaar, die ik voor een aardig prijsje meteen wist te verkopen. Veel beter dan stoffig in een kast laten staan, kan ik van dat geld misschien nog een mooi paar nieuwe schoenen kopen.. Ik heb in ieder geval genoeg op het oog 🙂
Daarna is de rest van mijn kamer aan de beurt. Nadat ik alles bij elkaar veeg wat op de grond sta kom ik tot de conclusie dat ik echt véél te veel spullen heb. Blogger problems, I guess.. Samen met mama ben ik maar liefst 4 uur(!!!) bezig om alles te sorteren en op te ruimen. Dat ik deze vier uur waarschijnlijk beter had kunnen gebruiken om te studeren, vergeet ik maar snel. Gelukkig mag het resultaat er nu wezen en heb ik veel weg kunnen doen.

En het eindresultaat mag er zijn! Op mijn kamer heb ik verschillende planken van Ikea hangen, die onwijs handig zijn om bijvoorbeeld beauty producten op te zetten. Zo heb ik naast mijn spiegel op de bovenste plank mijn sieraden, lichaamsverzorging en nagellakjes staan en op de onderste plank mijn everyday make-up en dagverzorging. De rest van mijn spullen heb ik allemaal netjes opgeborgen in kratten en lades, waardoor het er eindelijk een beetje overzichtelijk uit ziet.
Dat ik een parfum addict ben wisten jullie waarschijnlijk al lang, maar ik kan het niet laten om nog een keer dit fantastische hoekje van mijn kamer met jullie te delen. Ik heb hier vier plankjes van Ikea gehangen om mijn favoriete geuren op uit te stallen. Dat dit nog niet eens al mijn geuren zijn is best schrikbarend, maar toen drie weken geleden een van de vier plankjes van de muur viel – en ik nog net mijn lievelings geuren kon redden – besloot ik dat het tijd was voor een kleine vermindering. Wat is jullie favoriet?  

Zaterdagavond ga ik eindelijk weer eens de stad in. Weliswaar maar voor een kleine borrel en ook niet tot diep in de nacht, maar ik heb toch het idee dat ik weer even onder de mensen ben. Doordat de tentamens weer in zicht zijn is het af en toe best frusterend om leuke dingen af te zeggen. Maar ach, hoort er bij. Het is gelukkig maar twee weken en de rest van deze maanden kan ik wél alle leuke dingen doen.
En dan is het al weer zondag: Eerste Paasdag! Jullie natuurlijk ook allemaal nog fijne dagen gewenst en veel plezier vandaag! Ik bedank de prosecco vooraf vriendelijk, die tentamens staan vandaag helaas écht even op nummer één..

Een hele mooie grote paastafel, inclusief… chocolade paashazen! 
Samen met Joost leg ik nog de laatste han aan de verschillende hapjes en vervolgens druppelt de familie van Joost langzaam binnen. Natuurlijk kon de carpaccio niet ontbreken en heb ik ook voor het eerst in m’n leven scones op, zó lekker! Oja, laatst vroeg iemand aan me hoe het met de Bikini Body Guide ging… Too bad, op dit moment kan ik eigenlijk wel zeggen dat ik gestopt ben. Door het leren van de tentamens en mijn drukke planning ben ik het eigenlijk een beetje vergeten, maar maandag ga ik weer van start samen met duizenden andere meiden. Lekker motiverend!

En ‘s avonds besluiten we om met mijn familie nog lekker onverwachts uit eten te gaan. Kijk naar deze sushi… Aaah! Het water loopt me weer in de mond nu ik ‘s avonds deze diary maak en ik nog aan het bijkomen ben van de enorme hoeveelheid die ik weggewerkt heb.
Om nog niet te spreken over deze chocoladefontijn, waar ik mijn hele dessert mee overgoten heb. Wauw, zó lekker… en zó slecht… Volgende week ga ik weer gezond eten, vandaag mag ik nog even genieten 🙂
Aankomende week heb ik (maar) twee tentamens, maar helaas wel een pittige hoeveelheid. Gelukkig heb ik in het weekend een verjaardag van een vriendin, waar ik alle stress even kan vergeten. Verder staat er niet veel gepland, maar mij kennende eindigt mijn volgende Photo Diary weer net zo vol als iedere week 😉

Liefs,
Denise

You Might Also Like

99 Comments

 • Reply Renske 6 april 2015 at 04:45

  Wat een fijne diary!

  2000 volgers?! Wat goed! Je hebt het verdiend! 🙂 En wat tof dat je een bikini van Triangl mocht uitzoeken. Ze zijn ook zó mooi! Veel succes met de tentamens! X

  • Reply Denise 6 april 2015 at 07:10

   Ah wat lief, dankjewel! <33

 • Reply Yvette Eigenraam 6 april 2015 at 06:15

  Die chocoladefontein is zo vet 😀
  Succes met je tentamens .

 • Reply Lonneke 6 april 2015 at 07:11

  Wat een heerlijke foto's allemaal meid!
  1000 volgers op bloglovin, 2000 op instagram, you go girl!
  Liefs Lonneke

  • Reply Denise 6 april 2015 at 08:16

   Dankjewel Lonneke! <33

 • Reply Justine A 6 april 2015 at 07:16

  Woooow, wat een hoop leuke foto's! Gefeliciteerd met de twee mooie mijlpalen. Hartstikke verdiend natuurlijk <3 en hoe gaaf dat je een triangl bikini mag uitzoeken. Die zijn zo mooi!!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 08:16

   Ah dankjewel mop! Gaaf he!

 • Reply Sophie 6 april 2015 at 07:19

  Zo fijn he als alles mee zit! Ik kan daar ook echt van genieten. En juist de bezoekers zijn je drijfveer om nog meer je best te doen lijkt mij! Ik vind niet dat je zo'n waanzinnige mijlpaal moet verschuilen dus schreeuw het van de daken haha. Resultaat werkt nu eenmaal verslavend. Dus je mag er best wel supertrots op zijn!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 08:16

   Haha super lief Sophie!

 • Reply Lesley van de Langkruis 6 april 2015 at 07:34

  Gefeliciteerd met zowel je instagram als je bloglovin volgers 🙂 Je schrijft ook erg leuk! Ik vind het echt super cool wat je gedaan hebt met je CV daar krijg je zeker te weten wel een gave stage mee want het is erg uniek!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 08:16

   Dankjewel Lesley, wat een lief complimentje 🙂

 • Reply Kimsbloglife 6 april 2015 at 07:40

  Wauw zeg, zoveel volgers op nog geen jaar tijd, dat is gewoon niet te geloven! Gefeliciteerd! Haha, en dat van je kamer beginnen opruimen als je examens hebt is zoooo herkenbaar, ik krijg dan ook altijd plots een opruimdrang 😀 Ik heb gisteren ook opgeruimd en een heleboel dingen weggedaan! Die plankjes met al die producten vind ik echt ontzettend leuk!! Dat wil ik ook! Helaas heb ik daarvoor nu geen plaats meer in m'n kamer 🙁 Ik heb wel een muur met zo'n hele dunnen plankjes aan, misschien kan ik daar wel wat leuke spulletjes op zetten 🙂

  • Reply Denise 6 april 2015 at 08:17

   Ah dankjewel Kim, wat lief! <33

 • Reply Svenja 6 april 2015 at 07:43

  Gefeliciteerd met al je mooie mijlpalen <3 Je parfum stash is trouwens echt to die for <3 En wauw, wat was de Paastafel mooi gedekt! Geniet van je tweede Paasdag!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 08:17

   Hihi dankjewel Svenja, jij ook! <3

 • Reply Iris | Todayslipstick 6 april 2015 at 07:44

  Gefeliciteerd met je 1000 volgers en 2000 op Instagram! Zo onwijs goed! Succes met je tentamens.
  Liefs, Iris

  • Reply Denise 6 april 2015 at 08:17

   Dankjewel Iris! <3

 • Reply Elana 6 april 2015 at 07:56

  Heel leuk artikel, gefeliciteerd met je 1000 volgers!! Die bikini is echt heel mooi ook!
  xx

  • Reply Denise 6 april 2015 at 08:17

   Dankjewel Elana! Ben heel benieuwd hoe 'ie me zal staan!

 • Reply Daphne G 6 april 2015 at 08:04

  Wat gaaaf zo'n camel coat! Superleuk weekje zo met alleen maar mijlpalen <3

  • Reply Denise 6 april 2015 at 08:17

   Leuk is 'ie he! Ik hoop dat ik hem snel kan gaan dragen <3

 • Reply Naomi in Wonderland 6 april 2015 at 08:18

  Wat een fijne foto's allemaal! Gefeliciteerd met je 1000 followers en aahhhh die bikini is echt prachtig!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 08:19

   Dankjewel Naomi! <3

 • Reply Sophie 6 april 2015 at 08:20

  Wat een hoop mijlpalen, super goed Denise! En uiteraard ook dik verdiend hoor <3 En wow, 4 uur opruimen haha! Ik heb echt om de twee maanden zo'n opruim aanval, dus dan ben ik gelukkig na een uurtje klaar :')

  • Reply Denise 6 april 2015 at 08:23

   Dankjewel Sophie, lief van je! Haha, ik heb het geloof ik veel te veel maanden uitgesteld.. 🙂

 • Reply Anna 6 april 2015 at 08:22

  Wat een hoop leuke foto's, zo te lezen heb je een top week achter de rug! Succes nog even met je tentamens. X

  • Reply Denise 6 april 2015 at 08:23

   Dankjewel Anna! <33

 • Reply Merel 6 april 2015 at 08:27

  Gefeliciteerd met je volgers. Heb zelf ook die camel coat besteld, kan niet wachten tot ie binnenkomt!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 08:28

   Dankjewel Merel! Ah echt, wat tof! Hij is echt super pretty! <3

 • Reply I scream beauty 6 april 2015 at 08:31

  Wauw, die planken op je kamer! Ik zag de foto op Instagram en dacht dat het een winkel was, haha.

  • Reply Denise 6 april 2015 at 08:36

   Haha, dat lijkt het af en toe ook wel hoor… Zo veel spullen!

 • Reply Marloes 6 april 2015 at 08:33

  Wat ga je onwijs goed met je blog & instagram mop! Super leuk, en helemaal verdiend ook! En wauw, de Triangl bikini die je hebt uitgezocht is super mooi zeg! Hopelijk heb je hem op tijd binnen voor Egypte! Als ik klaar ben met Kayla wil ik er ook graag eentje aanschaffen! Ze zijn zo leuk!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 08:36

   Ah dankjewel Marloes! Super lief! <3

 • Reply Be Beautifully 6 april 2015 at 08:41

  Wat een heerlijk overzicht weer meis! Nogmaals gefeliciteerd met zoveel volgers overal! De bikini die je hebt gekozen is mooi!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 10:59

   Dankjewel lieverd <3

 • Reply Mariëlle M. 6 april 2015 at 09:02

  Wat een leuk verslag weer en de volgers verdien je! Wat heb je een gave plek in je kamer met al die producten!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 11:02

   Dankjewel Marielle!

 • Reply Mariëlle M. 6 april 2015 at 09:02

  Wat een leuk verslag weer en de volgers verdien je! Wat heb je een gave plek in je kamer met al die producten!

 • Reply BrownEyedCurvyGirl 6 april 2015 at 09:20

  Prachtige foto's. Wat staan je producten mooi uitgestald op die planken.

 • Reply Emily 6 april 2015 at 09:24

  Fijne foto's! Proficiat met je 1000 volgers, wauw 🙂 Trivia Crack is inderdaad een heel verslavend spel!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 11:05

   Ah dankjewel Emily!

 • Reply Larissa Bruin 6 april 2015 at 09:24

  Super mooie foto's!
  Trouwens… Samen met een groep van 10 bloggers houden we donderdagavond een closet sale in de Kalvertoren, misschien vindt je het leuk om te komen? Hier meer info:
  Bloggers Pop up Sale
  http://www.fromhatstoheels.com

  • Reply Denise 6 april 2015 at 11:05

   Dankjewel Larissa! Ik heb helaas tentamens, wel een heel leuk idee 🙂

 • Reply Fashion meets Beauty 6 april 2015 at 09:25

  Echt fantastisch dat je na een jaar al 1000 volgers hebt, goed gedaan zeg!

 • Reply Raounak 6 april 2015 at 10:08

  Super die 100 volgers!! Zoals ik zei: hard works pays off!!

 • Reply Diolifestyle 6 april 2015 at 10:19

  Wat een leuke diary! Ziet er heel leuk uit!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 11:06

   Dankjewel Dionne 🙂

 • Reply beautybloglaura 6 april 2015 at 10:28

  Super leuke diary! Wat leuk die planken vol beautyproducten ^^ xx

 • Reply beautifulday4makeup 6 april 2015 at 10:34

  Wauw, dat thee opberg systeem vind ik super!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 11:06

   Leuk ziet het er uit he!

 • Reply Kelsey 6 april 2015 at 10:56

  Een super fijne diary om te lezen. Je schrijfstijl is echt zooo aangenaam! Je verdient je 1000 volgers zonder twijfel! xoxo newyorkblossom

  • Reply Denise 6 april 2015 at 11:06

   Lieeef, dankjewel Kelsey!

 • Reply Lizzy 6 april 2015 at 11:02

  Weer een leuke diary (zoals altijd hihi)! Wat gaaf dat je 1000 volgers hebt! En wat heerlijk, onverwachts uiteten gaan! Vooral als er dan zo'n chocoladefontein is! Ik wil het haha.

  • Reply Denise 6 april 2015 at 11:06

   Haha het was heerlijk! <3

 • Reply Marloes Meeusen 6 april 2015 at 11:24

  Prachtig die twee mijlpalen van 1000 volgers en 2000 volgers! Gefeliciteerd. Heel veel succes met je tentamens. En wow je hebt echt ontzettend veel parfum!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 11:49

   Ah dankjewel! Ik zag net je mailtje, super super leuk! <3

 • Reply Femke 6 april 2015 at 11:42

  Oeh wauw, die Triangl bikini is zo mooi!! Zo goed he, meer dan 1000 volgers op je blog en 2000 op instagram! (of had ik dat al een keer gezegd?;-) Wat zul je trots zijn <3

  • Reply Denise 6 april 2015 at 11:49

   Dankjewel Femke, gaaf is 'ie he! Haha, helemaal niet erg om dat twee keer te horen hoor <3

 • Reply Jasmijn 6 april 2015 at 11:44

  Wat een leuke foto's allemaal! En wat gaaf beide mijlpalen in 1 week 🙂 Van harte!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 11:49

   Dankjewel Jasmijn! 🙂

 • Reply Céline 6 april 2015 at 12:02

  Oewh lekker sushi! Ik vind die quiz spelletjes ook altijd erg leuk om te doen.

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 6 april 2015 at 12:28

  Wauw, 1000 volgers?! Gefeliciteerd meid 😀 Je verdiend het wel hoor, je blog ziet er zo professioneel uit en we kunnen zien dat je er veel werk in stopt 😉

  • Reply Denise 6 april 2015 at 13:06

   Ah dankjewel, super super lief 🙂

 • Reply Denise Joanne 6 april 2015 at 12:40

  Proficiat met alle mijlpalen! En wat een gave jas heb je gekregen!
  Ik heb altijd weer een kwijlbakje nodig als jij foto's deelt van jouw geurtjes, wat een verzameling!
  Ik zag vorige week heel toevallig dat berichtje van Triangl staan op een van jouw Instagram foto's, dus stiekem was ik al héél benieuwd welke Triangl bikini jij zou uitkiezen!! Je hebt echt een super leuke keuze gemaakt <3

  • Reply Denise 6 april 2015 at 13:06

   Ah dankjewel Denise! Haha toevallig! <3

 • Reply Rosanne van Dieren 6 april 2015 at 12:56

  Zo te zien heb je een heerlijke week gehad <3

  • Reply Denise 6 april 2015 at 13:06

   Dankjewel Rosanne!

 • Reply Maureen | Captualize.nl 6 april 2015 at 13:01

  Yay! Gefeliciteerd met deze twee grote mijlpalen. Je verdient het! Je CV ziet er leuk uit en de Triangl bikini's zijn superpretty!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 13:06

   Dankjewel Maureen!

 • Reply Jouvence 6 april 2015 at 13:33

  erg leuke foto's ♥ en je triangl bikini is erg mooi xx

 • Reply Bianca 6 april 2015 at 14:46

  Gefeliciteerd met zoveel volgers! Erg mooi zo die beautyproducten op die plankjes 🙂

 • Reply Esther 6 april 2015 at 15:04

  Wauw, chill dat je blog zo hard gaat! Je hebt het verdiend! En wow, je kamer lijkt net op een winkeltje, haha. Je zusjes zullen wel jaloers zijn 😉

 • Reply withlovefromS 6 april 2015 at 15:25

  Weer super leuk om te lezen Denise!
  Proficiat met je 1000 volgers op Bloglovin en 2000 volgers op instagram! Heel knap!
  Die plankjes van de Ikea zien er trouwens super handig uit!

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 6 april 2015 at 15:31

  Wat leuk weer om te zien! En nogmaals gefeliciteerd met je mijlpalen! Super goed bezig! x

 • Reply Laura Boogers 6 april 2015 at 17:19

  Mooie foto's weer zeg! Ziet eruit als een leuke week. Gefeliciteerd ook met de 1000 volgers;)

  xx Laura

 • Reply Cindy 6 april 2015 at 18:01

  Wat een gezelligheid allemaal deze week. En wat een prachtige, meer dan verdiende, mijlpalen heb je bereikt! 1000 volgers, wauw! En je beautystash, goeiendag Denise, wat ontzettend veel heb je!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 19:34

   En dit is nog niet eens alles!!!

 • Reply Chahrazad 6 april 2015 at 18:02

  Opruimgedrag terwijl je moet leren. Heel herkenbaarr!!!!

 • Reply Manon Boerakker 6 april 2015 at 18:42

  Die 1000 volgers zijn dik verdient! op naar de 2000 die je nog meer verdient!!!<3

 • Reply Kim 6 april 2015 at 18:55

  Trivia crack, jaaa! Ik speel het met mijn hele klas.. haha!

 • Reply Fleur 6 april 2015 at 19:26

  Wat is dit weer een leuke dairy!
  En wat een leuke manier om je thee te bewaren, die kende ik nog niet!

  • Reply Denise 6 april 2015 at 19:35

   Ah dankjewel Fleur 🙂

 • Reply Dina 6 april 2015 at 21:45

  Echt super, wat een mijlpaal, inmiddels al veel meer dan 1000 volgers. Daar mag je trots op zijn zeg.

  • Reply Denise 7 april 2015 at 07:12

   Dankjewel Dina! <3

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten