Geen categorie

Photo Diary #48 – Deadlines, L’oréal event en bloggen

2 juni 2015
Wát een week.. Helaas zijn er afgelopen tijd leukere geweest, maar toch heb ik er ondanks de verschrikkelijke deadlines nog wat van weten te maken. Het was een week wat helemaal in het teken stond van mijn studie, tussendoor maakte ik wat tijd vrij om een blog event in Amsterdam mee te pikken én verder werkte ik lekker aan mijn blog en geef ik jullie een klein kijkje achter de schermen. Kijk je met me mee?

Morning you all! Het is maandag, Tweede Pinksterdag en ik blijf véél te lang in bed liggen. Het is inmiddels al 11:30 uur wanneer ik een ontbijtje maak en weer terug op bed kruip. Ach, moet kunnen. Ik weet dat dit één van de laatste keren is dat ik de komende tijd ontspannen wakker kan worden. De deadlines komen nu wel heel dichtbij, op dit moment wil ik er gewoon nog even NIET aan denken..
Oké, mijn nieuwe guilty pleasure bestaat uit veel te veel mousse van melk- én witte chocolade. ZO lekker… En ook veel te ongezond 🙂
‘s Avonds begeef ik me richting het huis van Joost, waar we als twee die-hards heel wat uurtjes doortikken achter onze laptops. Joost studeert deze week af en het is voor mij een klein gebaar om af en toe even mee te denken of te helpen.
Daar staat natuurlijk wel tegenover dat ik warme zelfgebakken wafels – inclusief héél veel poedersuiker, waar ik gewoon iedere keer nog steeds een verschrikkelijke hoestbui van krijg – voorgeschoteld krijg.
De rest van de week is een beetje meh. Het weer laat ons absoluut niet van de zomer genieten, mijn studie vraagt véél te veel tijd en omdat ik altijd een beetje eigenwijs ben ga ik juist op deze momenten aan de slag met make-up looks. Of mijn kamer opruimen. Of nagels lakken. Eigenlijk alles wat niet met school te maken heeft.
Maar ik heb het deze week wel geflikt om bij ieder college aanwezig te zijn. Oké, bijna ieder college, maar voor het skippen van vrijdag had ik een zeer goede reden (die ik jullie zo vertel). Ik zie dat mijn moeder deze noten gekocht heeft, dus ik neem een zakje mee voor in de trein. Het is te doen, maar ik moet bekennen dat ik er toch achteraf geen fan van ben. Het is dat het gezonder is dan een lekkere wafel met poedersuiker, maar anders.. 
Yes, woensdag. Eindelijk tijd om ‘s middags wat tijd vrij te maken voor m’n blog. Gelukkig ben ik redelijk op tijd klaar en is het mogelijk om nog  even naar Amsterdam af te reizen om het L’oréal event te bezoeken. Oké, die ‘even’ duurt maar liefst 1,5 uur heen én 2,5 uur terug, maar af en toe is het ook wel lekker om er eventjes tussenuit te gaan.
Over het event bij L’oréal hebben jullie afgelopen week al een verslag kunnen lezen. We worden verwelkomd met heerlijke smoothies en krijgen daarna meteen informatie over de lancering van een compleet nieuw merk wat net als Essie en Maybelline ook onder L’oréal zal gaan vallen. Één ding kan ik er al van verklappen: it’s all about hair!
Op het event staan deze ontzettend leuke watertaps, waar ik op slag verliefd op word. Ik heb inmiddels al een paar goede tips gekregen en ga – zodra mijn studie het toelaat en mijn to-do list he-le-maal is afgestreept – de stad in om er zelf ook een aan te schaffen.
Tijdens het event is er de mogelijkheid om een lipstick van L’oréal uit te zoeken en daar je naam in te laten graveren. Super tof, ik zou dit absoluut aan AL mijn lipsticks willen toevoegen zodat het meteen duidelijk is dat het ook echt van mij is (sorry zusjes). Na de terugreis van 2,5 uur ben ik terug in Brabant, helemaal gesloopt en val ik vrijwel meteen in slaap. 
Natuurlijk kan ik het niet laten om nu al mijn nieuwe zomerse kleding van Costes aan te trekken, ondanks dat de zomer nog absoluut niet te vinden is in Nederland. Het is nieuw én kan echt niet onaangebroken weken in de tasjes blijven zitten natuurlijk.. 
En tsja, in de goodiebag van het L’oréal event vind ik deze heerlijke macarons terug. Waarschijnlijk heb je ze ook al voorbij zien komen in mijn Current Favourites, ik kon het natuurlijk niet laten om ze nog een dag langer in de verpakking te laten zitten. Máár… ik heb me beheerst en zelfs nu nog twee stuks over!
Vrijdag is een spannende dag, ik skip een dag op school en vertrek naar Rotterdam voor een belangrijk gesprek. Veel kan en wil ik er op dit moment nog niet over zeggen, maar het gesprek ging voor mijn gevoel prima.
Na het gesprek besluit ik om maar weer meteen terug naar huis te gaan.. Ik ben in hartje Rotterdam, heb ongelofelijk veel winkels tot mijn beschikking, maar ik doe het niet… Knap. Wel beloon ik mezelf met een pasta pesto van Julia’s – favoriet!!! -, ondanks dat de klok nog geen 12:00 uur heeft geslagen. Ach, vroege lunch moet kunnen 😉
De rest van de middag werk ik dan ook verder aan wat projecten voor de studie én maak ik tijd vrij voor mijn blog. Het is namelijk al veel te lang geleden dat ik filmpjes keek, de producten stapelen zich op en het wordt tijd om weer eens wat toppers te fotograferen.
Ook deze nieuwe outfit werd op de foto gezet. Dat het buiten verschrikkelijk hard regende en het heel de dag eigenlijk gewoon ongelofelijk koud was vergeten we maar. Het wordt vást nog wel zomer, ooit..
Een gedeelte van de producten die ik fotografeerde en je dus binnenkort terug kunt vinden op de blog! 
Vooral het nude palette van Maybelline en L’oréal zijn toppertjes. Ik heb het gemist om weer eens te spelen met ooglooks en wil dat vanaf nu ook echt weer op gaan pakken. Oké, na het inleveren van die zeven verslagen, vijf presentaties en twee tentamens dan..
Zaterdag kreeg ik een ontzettend grappig pakketje in de bus. In november ging ik samen met Joost, mijn zusjes en vader naar een voetbalwedstrijd van het Nederlands Elftal, waar op dat moment ook het wereldrecord ‘waven’ gehouden werd. Werd er nu dus een half jaar later een compleet oorkonde – inclusief lijst en schroefjes om het boven je bed op te hangen – bezorgd. Funny. 
De rest van de dag spendeer ik natuurlijk aan school, verslagen maken en blogs typen. Het voelt fijn om te kunnen zeggen dat het bloggen weer wat constanter lukt, al mist er af en toe nog wel eens een artikel. Ik kan het toch niet laten en ga meteen aan de slag met het Nudes palette van Maybelline, waar ik een mooie avondlook mee maak.
Het is namelijk tijd om er weer eens gezellig op uit te gaan met Joost, met z’n tweeën. We doen veel leuke dingen, maar vaak met vrienden of familie, waardoor zo’n avond samen extra leuk is. Of course, gin tonics én een lekker ambachtelijk brood met kruidenboter. Als je het doet, doe het dan ook goed.
Drie toppers uit de zomercollectie van Essie. Ik vind alle drie de kleuren ontzettend leuk!
Zondagochtend bevind ik me onverwachts op de squashbaan. Nee, niet om zelf sportief bezig te zijn, maar om Joost en zijn vrienden aan te moedigen. Ik zou eigenlijk naar huis moeten om het één en ander af te maken voor school – twee deadlines morgen, aaah! -, maar besluit dat dat uurtje ‘vast ook niet meer uitmaakt’. Herkenbaar?
Uiteindelijk besteed ik mijn zondag alsnog voor 75% aan het werken voor school en eet ik ook nog een taartje op de verjaardag van Joost zijn vader. Één van de deadlines voor morgen is onze zelfgemaakte wijn. Wij hebben een compleet concept bedacht voor wijn met superfoods, een gezonde wijn. Inmiddels is het dikke verslag ingeleverd, de presentatie gedaan en het prototype gedemonstreerd. En ik en mijn projectgroep zijn gelukkig zeer tevreden! 
Liefs,
Denise

You Might Also Like

69 Comments

 • Reply Renske | Montévie 2 juni 2015 at 04:49

  Ooo, die wafel! <3 Net als de pasta pesto van Julia's. Dat is ook zeker mijn favoriet! 🙂 Net als pollo, yummy! Ik moest trouwens lachen om die oorkonde, haha. Gefeliciteerd met het wereldrecord. 😉 Wel leuk dat ze zoiets opsturen!

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 06:24

   Heerlijk he! <3 Dankjewel Renske!

 • Reply Dionne Knooren 2 juni 2015 at 05:53

  Wat een heerlijke diary! Die wafel ziet er onwijs lekker uit! De lakjes van Essie zijn ontzettend mooi en ik ben verliefd op je sleehakken!

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 06:24

   Ah dankjewel Dionne! <3

 • Reply Iris | Todayslipstick 2 juni 2015 at 05:55

  Wat een drukke week, maar wel met een onwijs leuk event!
  Liefs, Iris

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 06:24

   Dat was inderdaad ontzettend leuk!

 • Reply Justine A 2 juni 2015 at 06:13

  Ondanks de vele uurtjes school heb je alsnog een heleboel leuks gedaan. Ben zo benieuwd naar al je reviews <3

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 06:23

   They're on their way! <3

 • Reply Sophie 2 juni 2015 at 06:52

  Ah je hebt ondanks school nog superveel leuke dingen kunnen doen. Ik duim voor je mee voor een stageplek! Ik ben ook bij als ik een stage heb geregeld en ik alleen nog maar hoef te leren voor tentamens… deadlines zijn soms nog stressvoller dan tentamens zeg haha.

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 09:00

   Ah succes met een stage zoeken, blijft lastig!

 • Reply Danielle 2 juni 2015 at 07:15

  Ik zie allemaal lekker eten voorbij komen! JUMM! Ben benieuwd waar je gesprek in Rotterdam voor was.. ik wacht geduldig af 😉

 • Reply Daniëlle Springer 2 juni 2015 at 07:17

  Haha wat grappig van dat wereldrecord! Ben benieuwd naar al je reviews.

 • Reply Melanie Jong Tjien Fa 2 juni 2015 at 07:44

  Mmm die macarons zien er heerlijk it! Leuke diary 🙂

 • Reply beautifulday4makeup 2 juni 2015 at 08:33

  Wat een leuk accent dat er ook macarons in de goodiebag zaten.

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 09:01

   En ook nog eens heel lekker <3

 • Reply Maaike 2 juni 2015 at 08:51

  Ik vind die outfit die je aan hebt met dat rokje zó leuk. Precies mijn stijl! En die zelfgemaakte wijn ziet er tof uit zeg, ik wou dat ik zulke leuke projecten had haha

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 09:01

   Ah dankjewel Maaike!

 • Reply Daphne G 2 juni 2015 at 08:59

  Gaaf zeg, zo'n concept voor zelfbedachte wijn!

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 09:01

   Was heel leuk om te doen!

 • Reply Annelies DP 2 juni 2015 at 09:12

  Drukke dagen heb je gehad! In je photo diary zijn altijd zoveel mooie foto's te zien 🙂 Het l'orealevent zag er super leuk uit! Liefs

 • Reply Gea W 2 juni 2015 at 09:12

  Leuke foto's 🙂

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 2 juni 2015 at 09:18

  Haha toch leuk zo'n oorkonde!

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 12:34

   Haha lekker origineel 🙂

 • Reply Lonneke 2 juni 2015 at 09:35

  Dat klinkt als een drukke maar toch wel leuke week!
  Knap dat je zoveel aan school hebt gedaan zeg.
  En ik moest wel lachen om die oorkonde hahaha!
  Liefs Lonneke

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 12:34

   Ik heb helaas geen keuze, jaar drie wacht op mij! 😀

 • Reply Yvette Eigenraam 2 juni 2015 at 11:15

  Je bent echt toegewijd aan school zeg , goed bezig 🙂

 • Reply Rosanne van Dieren 2 juni 2015 at 11:30

  Jij maakt altijd zulke mooie en leuke foto's meis! liefs

 • Reply Denise Joanne 2 juni 2015 at 11:52

  Haha, die wijn klinkt goed! 😉

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 12:35

   Haha yeah, hij was alleen niet zo lekker als 'ie klinkt..

 • Reply Denise 2 juni 2015 at 12:17

  Oeeh wat een mooie foto's weer! Succes met de deadlines! <3

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 12:35

   Dankjewel Denise! <3

 • Reply Manon Boerakker 2 juni 2015 at 13:05

  Oh my denies die wafel ziet er zo lekker uit, ik krijg ineens zin in iets lekkers! Succes met de deadlines !

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 16:39

   Ah hij is ook érg lekker <33

 • Reply Liset - Beautydagboek 2 juni 2015 at 13:09

  Wat leuk zo'n eigen lipstick! Heel speciaal :). En wat is je top van Costes mooi, zoiets zoek ik ook nog!

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 16:39

   Dankjewel Liset! Ze hebben er nu erg veel leuke dingen!

 • Reply Marjolein Evelien Klok 2 juni 2015 at 13:18

  Hey wat een leuke blogpost, dit! Ik moest echt even 10 keer kijken. Die kat lijkt sprekend op de mijne! Haha 🙂

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 16:40

   Ah dankjewel! Haha hoé toevallig <3

 • Reply Melissa van der Heijden 2 juni 2015 at 14:22

  Wat een leuke foto's weer. En wat een modellen-beentjes heb jij zeg, hihi! Je outfits zijn ook super leuk. Ik heb meteen trek in macarons…

 • Reply Iep 2 juni 2015 at 15:32

  Fijne foto's weer! En die wafel ziet er zo Jummy uit!
  Liefs Iep

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 16:40

   Hij was ook heerlijk <3

 • Reply FAB le Frique (Frederique) 2 juni 2015 at 16:14

  Hej girl! Heb je een nieuw logo? Ik hou ervan!
  x Frederique – http://fablefrique.com

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 16:40

   Nee lieverd, heb ik toch al wel een tijdje hoor! <3

 • Reply Moniek 2 juni 2015 at 16:30

  Ooh die wafel! Goed bezig geweest met school deze week!

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 16:40

   Yeah, nog een paar weken te gaan <3

 • Reply Nina Koch 2 juni 2015 at 17:04

  Oh heerlijk! Doe mij zo'n wafel 🙂 Zo'n gin-tonic moet ik ook eens proberen, is het een beetje zoet of…?

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 17:23

   Gin tonic is een beetje bitter, gin met ginger ale een stuk zoeter!

 • Reply Dina 2 juni 2015 at 17:21

  Mmmmh, die zelfgebakken wafels! <3

 • Reply Anna 2 juni 2015 at 17:38

  Wat weer leuke foto's! Ik zou nu ook weer naar stages moeten zoeken, maar ik zit lekker blogs te lezen, haha, Herkenbaar dus… Succes nog even met school, je kan het 😀 Ik ben trouwens erg benieuwd naar alle producten die je hebt gefotografeerd.

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 18:25

   Dankjewel Anna! Haha, helaas ook veel te herkenbaar bij mij 🙁

 • Reply Cindy 2 juni 2015 at 17:54

  Ma-ca-rons!! Succes met school!

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 18:25

   Dankjewel Cindy! <3

 • Reply Veerle 2 juni 2015 at 20:07

  Pfoe, wat een drukke week! Ik krijg me ook een honger van die macarons en wafels, haha. Ben ongelofelijk benieuwd naar de reviews.

  • Reply Denise 2 juni 2015 at 20:11

   Die komen snel online!

 • Reply Chahrazad 2 juni 2015 at 20:32

  Wat een leuke foto's zeg. En goed van je dat je genoeg tijd besteed aan school. Ik heb zo'n geen motivatie, maar de deadlines komen wel heel erg dichtbij.

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 07:22

   Balen he.. Nog even knallen!

 • Reply Femke 3 juni 2015 at 08:16

  Aaaah, die macarons zien er TE lekker uit <333 En die wafels ook trouwens, wat doe je me aan? 😉 Zet 'm op met de laatste loodjes!!

 • Reply Valerie 3 juni 2015 at 21:47

  Pff, vreselijk hè? Die deadlines.. Ik ben blij als de vakantie eindelijk begint! En heerlijk die warme temperaturen dit weekend 🙂 ik ben trouwens benieuwd naar de veranderingen op je blog!

  • Reply Denise 8 juni 2015 at 16:28

   Het lijkt maar niet te stoppen.. verschrikkelijk!

 • Reply Simovic-Vuceljic Natasa 13 juni 2015 at 17:46

  Wauw, dat project met gezonde wijn ziet er superleuk uit! 🙂 Liefs! x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten