Photo Diary

Photo Diary #56 – SAIL Amsterdam, vloggen en vriendinnendag

25 augustus 2015
De laatste week van mijn vakantie is omgevlogen, aankomende week gaat namelijk mijn stage van start bij DutchCowboys. Omdat ik vond dat ik écht nog even optimaal moest genieten voordat ik fulltime ga werken, heb ik iedere dag ontzettend veel leuks gedaan. Van een gezellige vriendinnendag tot uit eten met Joost, een bezoek aan SAIL Amsterdam en een gezellige barbecue. Kijk je met me mee?

Maandag begint niet heel goed. Het is druilerig weer, eigenlijk regent het gewoon ontzettend hard, en ik wil écht nog wat dingen kopen die nodig aan vervanging toe zijn. Zo is mijn poeder al zeker 6 keer(!) gevallen, waardoor ik al een week met een enorm glimhoofd rondloop. Ach, first world problems zijn het niet, maar deze regen is geen excuus om vandaag thuis te blijven.
Gelukkig gaat Joost gezellig met me mee. Ik scoor mijn poeder en ga nog wat winkels langs, maar koop verder niets. Joost daarentegen weet nog een paar schoenen, een jas en een polo te scoren. Toch niet héél erg dat ‘ie een klein beetje gedwongen werd om mee te gaan. Na het shoppen hebben we zo veel zin in sushi, dat we er zelfs een hele stadstour voor over hebben. Overal is het uitverkocht, behalve bij de Albert Heijn. En echt, deze sushi is verschrikkelijk, maar je kunt er maar zin in hebben.
Joost en ik zijn vandaag ook nog eens 35 maanden samen (bijna drie jaar!), waardoor we spontaan besluiten om na die verschrikkelijke portie kant-en-klare sushi nog aan te schuiven in ons favoriete restaurant. Of course, carpaccio vooraf, een zalm als hoofdgerecht en aardbeien met ijs als dessert. Er gaat niets boven deze combinatie. Joost gaat voor een vispannetje, mosselen en een koffie met likeurtjes.
Dinsdag is de enige dag deze week dat ik vrij weinig gepland heb, stiekem ook best wel fijn om een dag zo min mogelijk te doen. We laten samen de hond uit (in de meest comfy outfit ever), komen gelukkig niemand tegen en vertrekken daarna weer naar de bank, waar een film op ons wacht.
Aan het einde van de middag fiets ik richting huis, waar een héél leuk pakketje van Sacha op me wacht. Ik heb al een paar weken mijn zinnen gezet op deze grijze enkellaarsjes en nu zijn ze ein-de-lijk van mij. In het echt zijn ze nog mooier. Kun je verliefd worden op schoenen…?
‘s Avonds rijd ik nog even snel richting een vriendinnetje, waar ik gezellig Pitch Perfect 2 kijk met een grote zak chips, dipsaus en mandarijnen. Wanneer ik om 23:30 uur thuis kom, plof ik meteen in bed. Ik ben zoooo moe en eigenlijk heb ik helemaal niets gedaan vandaag.
Ik probeer nog snel het einde van mijn Photo Diary te maken, maar lang leven de storing van Ziggo werkt mijn internet niet en ga ik hopeloos op zoek naar een andere oplossing. Niet dat ik nu zo regelmatig post (baal ik nog steeds heel erg van…), maar wanneer er eenmaal in mijn hoofd zit dat er een artikel online moet, dan moet het ook gewoon gebeuren. Gelukkig blijkt dat ik iets in de DNS-code moet veranderen, waardoor ik om 02:00 uur mijn ogen alsnog tevreden kan sluiten.

 

Woensdag staat op de planning als blogdag, er moet namelijk nog héél veel gebeuren. En héél veel is eigenlijk nog zacht uitgedrukt, mijn to-do list loopt namelijk over van artikelen die zich opstapelen. Er is zo veel leuks wat ik jullie wil laten zien, maar met zo weinig tijd en een enorm druk sociaal leven de afgelopen tijd kom ik weinig aan bloggen toe. Gelukkig begint mijn stage al bijna, wat betekent dat er weer ritme in mijn leven komt en ik weer tijd vrij kan maken voor datgeen wat ik het liefste doe: bloggen!
Mijn to-do list voor deze week, inclusief washi-tape. Blijft leuk.

 

 

Op Instagram plaatste ik ook een post over mijn nieuwe YouTube-kanaal, waar ik al ontzettend veel leuke reacties op heb gekregen. De vlogs worden ontzettend goed ontvangen, iets waar ik zo opgelucht en dankbaar voor ben. Binnen een paar dagen zal de derde vlog online komen, stay tuned!

 

Het is tijd om mijn MacBook weer eens een upgrade te geven. Ik heb de sticker die er nu op zit al weer bijna een jaar, maar het is weer tijd voor iets nieuws. Het spookt al maanden in mijn hoofd, maar ik heb eindelijk de knoop doorgehakt en een marmeren sticker besteld, voor zowel mijn MacBook als mijn iPhone 6. Foto’s volgen uiteraard!
Outfit of the day met mijn nieuwe suede tasje van Brandy Melville.

 

Woensdagavond word ik samen met drie andere vriendinnetjes uitgenodigd om de allerlekkerste zelfgemaakte lasagne te eten bij Doortje. En ja, ze heeft gelijk, dit is by far de lekkerste die ik OOIT gegeten heb. Het feit dat er een paar mozzarella bolletjes overheen gegooid zijn kan hier ook aan meewerken 🙂

 

En dan… de dag waar al 2,5 maand over gesproken wordt. Donderdag, vriendinnendag. En nee, niet zomaar vriendinnendag, maar met alle dertien vriendinnen bij elkaar. Vroeger nooit een probleem, maar de afgelopen jaren eigenlijk vrijwel nooit voorgekomen, simpelweg omdat we allemaal ouder worden, in een andere stad gaan wonen, studeren, werken en een vriend hebben. Gelukkig zijn we ondanks dat we elkaar niet iedere week zien nog steeds vriendinnen, wat volgens mij ook nog heel wat jaren zo zal blijven.

 

We kletsen gezellig in het park met heel veel lekker eten, het zonnetje en natuurlijk kan een wijntje ook niet ontbreken.
Aan het eind van de middag voelen we een paar druppels naar beneden komen, waardoor we besluiten om het centrum in te gaan en een terrasje te zoeken. Blijkt nog best een opgave met dertien gillende meiden…

 

Om zeven uur hebben we gereserveerd bij Vila Nova, midden in het centrum van Breda. Je kunt wel zien dat we goede vriendinnen van elkaar zijn, bijna iedereen neemt namelijk het menu met een overheerlijke carpaccio, een bavette steak (absoluut de lekkerste die ik ooit gegeten heb) en een veel te lekker chocoladetaartje na. Het is zo’n gezellige avond geweest dat ik om half een mijn ogen met een tevreden gevoel sluit. Dit moeten we véél vaker doen.

 

De reden dat ik de stad niet onveilig maakte gisteravond is omdat er vrijdagochtend een ritje naar Amsterdam op de planning staat. Samen met Joost neem ik een kijkje bij SAIL Amsterdam, iedereen heeft het er over en ik ben stiekem ook best wel benieuwd geworden. Het is heerlijk weer, ongelofelijk druk en eigenlijk gewoon heel gezellig. We lopen maar liefst 25 km(!) en vertrekken daarna met pijnlijke voetjes weer naar huis. Tijd om op de bank te gaan liggen en er vooral NIET meer vanaf te komen voor morgenochtend.
Zondag wordt ik natuurlijk wakker met enorme spierpijn van de 25 km van de dag ervoor, hoe kon het ook anders. Ik ben absoluut niet lui, maar mijn spieren zijn het de laatste maanden niet echt gewend om nog te werken, geloof ik. Gelukkig ga ik ‘s avonds gezellig barbecuen. Misschien wel de laatste barbecue van het jaar!
Na de barbecue vertrek ik nog heel even naar het terras om samen met drie vriendinnen nog (even) een drankje te doen. Even tussen haakjes, omdat dat de bedoeling was. Uiteindelijk lag ik om 04:30 uur in bed, omdat het natuurlijk weer véél te gezellig werd in de stad en ik tot in de late uurtjes mee heb gezongen met de allerslechtste liedjes.
Ben je benieuwd wat ik nog meer doe in een week? Op Snapchat plaats ik bijna iedere dag wel een paar updates, die je eigenlijk niet op andere social media kanalen terug vindt. Ik zou het leuk vinden als je me volgt, mijn naam is Denise_cx. En ja, waar die c vandaan komt weet ik eigenlijk ook niet, maar het blijkt onmogelijk om dit te veranderen. De volgende keer toch wat beter opletten met een gebruikersnaam kiezen.. Oepsie.
Liefs,
Denise

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply Sophie 25 augustus 2015 at 04:40

  Ziet er inderdaad uit als een goede laatste vakantie week! Ik ben ook echt toe aan ritme! Hopelijk gaat stage daarvoor zorgen. Ik begin over een weekje!

  • Reply Denise 25 augustus 2015 at 06:05

   Alvast heel veel succes!

 • Reply Renske | Montévie 25 augustus 2015 at 05:55

  Supertof dat jullie een vriendinnendag hebben georganiseerd. Het ziet er enorm gezellig uit! Net als de rest van de week. Al die foodfoto's, yummy! Ik heb afgelopen weekend ook gebarbecued. Precies wat je zegt: misschien wel de laatste keer van dit jaar! 😉

  • Reply Denise 25 augustus 2015 at 06:05

   Ik hoop stiekem dat we nog een keer mogen genieten van die gezelligheid! 🙂

 • Reply Kim Buining 25 augustus 2015 at 06:28

  Leuk zeg zo'n grote groep vriendinnen ?. Ik ga je opzoeken op smapchat. Ik hert daar kim.alleenpuur xx

 • Reply Fairygodmotherr 25 augustus 2015 at 06:45

  wat een leuke dingen heb je gedaan :)! Wow, 25 km stappen lijkt me erg veel haha. Je vlogs zijn erg leuk trouwens!

  • Reply Denise 25 augustus 2015 at 16:40

   Haha het was inderdaad best pittig, maar erg gezellig! Dankjewel 🙂

 • Reply Raounak 25 augustus 2015 at 06:59

  Leuke dingen weer!! Heel vele succes met je stage!

  • Reply Denise 25 augustus 2015 at 16:40

   Ah dankjewel Raounak!

 • Reply beautifulday4makeup 25 augustus 2015 at 07:04

  Die lasagne ziet er heerlijk uit!

  • Reply Denise 25 augustus 2015 at 16:41

   Haha dat ga ik doorgeven 😀

 • Reply Alexandra • ILUMUOTI 25 augustus 2015 at 07:12

  Ziet eruit als een fijne week 🙂

  xx

  • Reply Denise 25 augustus 2015 at 16:41

   Dankjewel Alexandra!

 • Reply Anna 25 augustus 2015 at 08:01

  Wat veel leuke foto's! Super gezellig zo'n vriendinnen dag <3 Morgen begin ik ook aan mijn stage, de tijd gaat zo snel. Ik ben zo benieuwd. En wat goed dat je zoveel hebt gelopen, dan zou ik ook spierpijn hebben, haha. Succes met stage!

  • Reply Denise 25 augustus 2015 at 16:41

   Ah heel veel succes, bij mij is het ontzettend leuk!

 • Reply Daphne G 25 augustus 2015 at 08:08

  Superleuke en gezellige week! Was Villa Nova een beetje goed te doen? Misschien dat ik er binnenkort wel heen wil!

  • Reply Denise 25 augustus 2015 at 16:41

   Ja was echt heel erg gezellig, ik heb er al een keer eerder gegeten!

 • Reply Anne-Sterre 25 augustus 2015 at 09:41

  Ik vind het ook altijd zo fijn om veel tijd met mijn vriend en vrienden/vriendinnen door te brengen. Ziet er gezellig uit!

  • Reply Denise 25 augustus 2015 at 16:41

   Dankjewel 🙂

 • Reply Yvette Eigenraam 25 augustus 2015 at 10:14

  Ik hou er ook van om veel tijd te spenderen met mijn vrienden 🙂

  • Reply Denise 25 augustus 2015 at 16:41

   Dat is ook gewoon heeeel gezellig <3

 • Reply Nina Koch 25 augustus 2015 at 12:10

  Die Sacha boots <3 LOVE. Ja, je kan inderdaad verliefd worden op schoenen hihi.

  • Reply Denise 25 augustus 2015 at 16:41

   Ze zijn pretty he? Oeh!

 • Reply Dionne Knooren 25 augustus 2015 at 18:10

  Wat een leuke diary! Leuke week. En stiekem zijn onverwachte avondjes de beste!

  • Reply Denise 25 augustus 2015 at 18:14

   Dankjewel Dionne!

 • Reply Valerie 25 augustus 2015 at 18:25

  Ah, wat een fijne week! En leuk dat je weer eens met al je vriendinnen samen was! 🙂

 • Reply Cindy 25 augustus 2015 at 19:17

  Wat een heerlijke foto's weer zeg. Breda is en blijft een toffe stad!

 • Reply Jouvence 26 augustus 2015 at 13:47

  erg leuke foto's ♥ ik neem ook altijd een carpaccio als voorgerecht xx

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten