Photo Diary

Photo Diary #61 – Dr. Hauschka event, Daniel Wellington horloge en 21 diner

7 oktober 2015

Photo Diary #61 staat voor jullie klaar! Een week waarin ik maar liefst drie keer(!) uit eten ging, ik mijn nieuwe Daniel Wellington horloge ontving en naar Antwerpen vertrok voor een event van Dr. Hauschka. Bereid je voor op heel veel foto’s (en heel veel lekker eten!). Kijk je met me mee?

Photo-diary1Maandag beginnen we de dag meteen goed op stage. Mijn collega Teun is jarig geweest en dat moet gevierd worden met deze heerlijke lekkerij uit Bergen op Zoom. Na lang twijfelen neem ik toch een halve, mijn goede voornemen om gezond te eten kan ik niet maandag meteen verbreken.

Vorige week zondag ging ik over op WordPress (inclusief compleet nieuwe lay-out, maar dat is jullie vast al opgevallen), maar helaas kwamen mijn artikelen ‘s ochtends niet meer online. Gelukkig wist Lisanne, mijn held op dit soort momenten, meteen een oplossing te verzinnen waardoor alles nu weer prima werkt. Toch blijven dit soort momenten redelijk stressvol, ik heb namelijk zelf GEEN idee wat ik moet doen om dit te verhelpen…

Photo-diary2Stage lopen bij DutchCowboys staat gelijk aan taart, social media, artikelen schrijven én thee. Heel veel liters thee. Ik heb zelf altijd een beetje een probleem met drinken (ik heb gewoon bijna nooit dorst), maar op kantoor wordt er ieder half uur aan me gevraagd of ik nog wat te drinken wil. Gevolg: heel veel liters vocht iedere dag. Goed bezig! Pickwick heeft trouwens hele grappige vragen aan haar theezakjes hangen op dit moment.

Ik eet een boterham met kaas, ham, avocado, rucola en tomaatjes als lunch. Hier kan ik wel aan wennen!

Photo-diary3Ook dinsdag zit ik weer van 08.30 uur tot 16.30 uur op kantoor bij DutchCowboys. Het begint langzaam te wennen hoor, het ritme zit er goed in en ik ben ook steeds minder moe wanneer ik thuis kom. Week zeven is van start gegaan, het gaat zo snel! Al bijna op de helft…

‘s Avonds ga ik samen met vriendinnetje Inge aan de slag voor het 21 boek van Geertje, een goede vriendin die dit weekend 21 jaar wordt. Het lijkt ons leuk om voor alle vriendinnen uit onze ‘groep’ die 21 jaar worden een boek te maken met heel veel leuke foto’s, momenten, verhaaltjes en quotes uit al die jaren. Veel werk, maar zo leuk om te doen!

Photo-diary4Nationale koffiedag moet natuurlijk gevierd worden met een bakkie cappuccino. Terwijl ik geniet van mijn dagelijkse bak koffie maak ik een enquête voor mijn stageopdracht en verslag. Binnenkort komt ‘ie online te staan op de website van StyleCowboys. Wanneer het zo ver is geef ik een gil, ik zou het heel tof vinden als jullie hem ook voor me in willen vullen.

Mijn vriendinnetje Doortje stuurt me deze foto door…. WOAH! Ik zie vaak de mooiste taarten voorbij komen op Facebook, maar deze rainbowcake heeft ze gewoon helemaal zelf gemaakt. Zo knap. Zo lekker. Dit mag ze ook een keer voor mij doen. Wauw.

Photo-diary5Wanneer ik van stage kom ligt er een heel leuk pakketje op me te wachten. Stiekem wist ik het al, maar mijn nieuwe Daniel Wellington horloge is ein-de-lijk thuis afgeleverd. Dit montuur is trouwens een horloge uit de nieuwe Dapper collectie voor mannen. Yes, mannen, maar ik vond ‘m voor mezelf zo leuk dat ik het niet kon laten. What do you think? Met de code ‘beautydenies’ krijg je trouwens 15% korting(!) op alle horloges van Daniel Wellington. Ze zijn zo fijn!

Photo-diary6Donderdag maak ik gezellig samen met Tedje outfit foto’s voordat we in de trein stappen richting Antwerpen. Het is al weer héél lang geleden dat ik voor de camera stond in plaats van er achter, maar na een paar foto’s ‘proberen’ lukt het toch steeds beter. Het resultaat van de shoot hebben jullie al kunnen zien!

Er staat een event van Dr. Hauschka op de planning in het hartje van België, ideaal aangezien ik er maar dertig minuten vandaan woon. Het station in Antwerpen is zó mooi, ik besef me meteen dat ik er veel vaker heen moet (ze hebben namelijk ook echt heel veel leuke winkels!)

Photo-diary7Vanaf het station is het zo’n 10 minuten lopen naar de locatie van het event. Naja, dat dachten we. Achteraf was het niet echt een goed idee om met hakken van 10 cm dit enorme eind te lopen (ja, het was behoorlijk ver!) en aangezien ik ook nog terug moest lag ik ‘s avonds met flinke blaren onder mijn voeten in bed.

Op het event werden we ontvangen met een glas champagne (die gaat er altijd wel in, you know me) en een paar lekkere hapjes. Eigenlijk hadden we een uitgebreid diner verwacht, waardoor we ‘s avonds nog wel een klein beetje honger hadden. Had ik weer meteen een goede reden om die heerlijke pasta van gister nog even op te warmen… Normaal mag ik van mezelf echt geen maaltijd meer eten na 22.00 uur, maar voor nu maak ik een uitzondering.

Photo-diary8Vrijdag, almost weekend! Ik begin de dag met een ontzettend grote to-do lijst op kantoor. Even zie ik het niet meer zitten. Het onderzoek kost zo veel tijd, maar het meewerken vraagt ook meer tijd van me dan ik dacht. Gelukkig kan ik er even tussenuit om samen met een collega heel de stad door te rijden, de auto van de zaak door de wasstraat te rijden en even bij te kletsen.

En om 16.00 uur is het weer tijd voor een heerlijke borrel. Aan die vrijdagen op kantoor kan ik wel wennen: snacks, wijn en gezelligheid.

Photo-diary9Van een collega hoor ik dat ze sushi gaat eten bij een nieuwe zaak in de buurt. Oké, shit. Voor ik het weet heb ik Joost een appje gestuurd of hij zin heeft in sushi en NATUURLIJK stemt hij toe. Het volgende moment heb ik een reservering geplaatst om 18.30 uur en voor ik het weet heb ik een enorme bestelling geplaatst en stop ik de sushi in mijn mond. En zo gaat het dus iedere week. Dit moet stoppen, maar het is zó lekker en verleidelijk….

SUSHI! Het was er ontzettend donker binnen, vandaar dat het niet de beste foto is geworden. Overigens wel echt een aanrader om gezellig te dineren. Super leuke sfeer, mooie locatie en originele gerechtjes. Voor de sushi alleen zou ik toch naar een echte sushi tent gaan!

Photo-diary10Ik blijf voor het eerst sinds maanden thuis op vrijdagavond en besluit om lekker vroeg mijn bed in te kruipen. Ook wel eens fijn, zeker nu ik zo moe ben van de hele week werken op kantoor. Zaterdagochtend gaat om 07:00 uur de wekker, op de planning staat een dagje Autotron in Rosmalen. Samen met mijn collega Frederique en stagebegeleider vertrek ik richting de beurs. En guess what, ik mag er naar toe rijden in die super gave rode Alpha Spider. ZO tof 🙂

Photo-diary11Om precies 17.00 uur rijden we weer van het terrein af (eigenlijk wilden we veel eerder al gaan, het was helaas niet zo druk) en haast ik me richting huis. Omkleden, een kleine touch-up, high heels aan en gaan. Mijn allereerste 21 diner staat op de planning. Ik heb er zin in!

We krijgen een driegangenmenu voorgeschoteld. Het voorgerecht bestaat uit carpaccio met parmezaansekaas, truffelmayonaise, pijnboompitten en rucola. Als hoofdgerecht krijgen we een heerlijke ravioli met kaas, basilicum en tomaatjes voorgeschoteld en als kers op de taart óók nog een scroppino als nagerecht. Heel gezellig én lekker om met alle meiden zo deze avond door te brengen!

Photo-diary12Na het eten komen er ook nog twee enorme schalen op tafel met veel lekkers. Ik begin me helaas steeds meer moe te voelen en mijn lichaam begeeft het een beetje. Gelukkig word ik weer helemaal wakker wanneer we ein-de-lijk het 21 boek kunnen geven. Er zit ongelofelijk veel werk in, maar ze is er onwijs blij mee. Heel lief en leuk om te zien.

Uiteindelijk laat ik me toch weer overhalen om een kijkje in de stad te nemen. Ik weet niet wat het is, maar het is de laatste tijd zo moeilijk om in het weekend gewoon op tijd mijn bed in te kruipen.

Photo-diary13Zondag voel ik me alles behalve oké. Ik ben moe, heb hoofdpijn en voel me totaal niet fit. Toch ‘moet’ ik ‘s avonds mijn bed verlaten voor een gezellig diner met familie. Mijn tante wordt 50 jaar en dat kan en wil ik natuurlijk niet missen. Samen met mijn zussen koop ik dit mooie boeket voor haar, I love it!

Gelukkig voel ik me al snel beter wanneer we het restaurant inlopen. Er is zo veel lekkers, wauw. Dit is echt een walhalla voor liefhebbers van sushi, vis en vlees (zoals ik dus…). Ik ben spontaan vergeten dat ik al twee dagen uit eten ben geweest en schep weer achterlijk veel op mijn bord. Maar hé, ik ben er nu en dan kan ik maar beter optimaal genieten.

Photo-diary14Je kunt vast wel raden waar ik een paar keer van heb opgeschept…..

Ook stonden er twee chocoladefonteinen in het restaurant, heel erg tof en lekker. Poffertjes, aardbeien, brownie, ijs en lange vingers. Hier kan ik echt zo gelukkig van worden. Op deze foto zie je trouwens maar één bord van mijn dessert, hierna volgden er nog twee. Woops.

Na het eten ben ik meteen mijn bed ingedoken en ben ik als een blok in slaap gevallen. Gelukkig was ik maandag vrij, waardoor ik nog even lekker van een extra dag vrij kon genieten. De rest van de week heb ik weer een redelijk volle agenda… Ik ben nu al benieuwd hoe de Photo Diary van volgende week er uit komt te zien.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

53 Comments

 • Reply Sophie 7 oktober 2015 at 06:55

  Oh wauw, zoveeeel uitjes! Begrijpelijk dat je moe bent haha! Ik vind het al veel terwijl ik alleen maar op kamers zit! Knap hoor!
  Sophie plaatste onlangs…Vakantie Mallorca – De bergen in!My Profile

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:28

   Haha thanks Sophie! Iedere keer wanneer ik m’n diary maak neem ik me voor om het de week erna rustiger aan te doen.. Lukt niet echt!

 • Reply Simone 7 oktober 2015 at 08:20

  Wat een hoop leuke dingen heb je gedaan en doe je zeg! Begrijpelijk dat je moe bent, maar het is het vast waard 🙂

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:28

   Daar heb je gelijk in! 🙂

 • Reply Moniek 7 oktober 2015 at 08:33

  Wat een drukke week zeg! Ik snap wel dat je aan het einde van de week kapot was! Oh en al die sushi ziet er zo lekker uit!
  Moniek plaatste onlangs…Dingen die ik echt niet snapMy Profile

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:29

   Het was ook ZO lekker (en stiekem heb ik er nu weer zin in)!

 • Reply Lonneke 7 oktober 2015 at 08:49

  Wat gaaf het horloge van DW en ik vind je layout echt heel mooi geworden!
  Lonneke plaatste onlangs…Winactie 500 volgers BloglovinMy Profile

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:29

   Dankjewel Lonneke!

 • Reply Lisa 7 oktober 2015 at 09:01

  Jemig wat een druk weekje zo! Heel gaaf trouwens dat je een boek hebt gemaakt voor je vriendin, 21 is toch een bijzondere leeftijd! Gelukkig wennen de dagen op kantoor! Liefs
  Lisa plaatste onlangs…Update || Visitekaartjes Revive-Style + WINACTIE!My Profile

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:29

   Ah dankjewel Lisa!

 • Reply Lonneke 7 oktober 2015 at 09:07

  Wauw meid,wat een drukke week zeg!
  Maar gelukkig ondanks het harde werken op je stage ook nog heel veel andere leuke dingen!
  En al dat eten ziet er zo lekker uit.
  Liefs Lonneke

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:29

   Daar heb je gelijk in! Ik heb heerlijk genoten van al dat lekkers in ieder geval, haha! <3

 • Reply Svenja 7 oktober 2015 at 09:08

  Oehlala, dat was een week genieten zo te zien <3 En wat leuk dat je een event van Dr. Hauschka in Antwerpen had. Wat heerlijk dat je maar 30 minuten van die stad vandaan woont, Antwerpen is echt prachtig!
  Svenja plaatste onlangs…New In / Deauty Box SeptemberMy Profile

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:30

   Dichtbij he! Ik moet er echt veel vaker heen!

 • Reply Oud collegaatje janneke 7 oktober 2015 at 09:57

  Hiii meis! How ar y? Leuke foto dairy! Is de korting voor t horloge op de gewone, originele, DW website? Liefs, janneke

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:30

   Yes, de originele website! Ik heb je even een berichtje op Facebook gestuurd! XX

 • Reply Dionne 7 oktober 2015 at 09:59

  Wat een fijn overzicht! Ziet er uit als een toffe week!
  Dionne plaatste onlangs…Vlog #1 | Aangekomen in BarcelonaMy Profile

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:31

   Dankjewel Dionne!

 • Reply Alexandra 7 oktober 2015 at 10:02

  Ziet eruit als een heel fijn weekje! 🙂

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…Outfit | Insert Your Burger HereMy Profile

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:31

   Dankjewel Alexandra! 🙂

 • Reply beautifulday4makeup 7 oktober 2015 at 10:13

  Ik ben verliefd op het station van Antwerpen. Hij is zo mooi

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:31

   Super pretty inderdaad!

 • Reply sabrina 7 oktober 2015 at 10:28

  Ik had het nog helemaal niet gezegd maar ik vind je layout erg mooi geworden <3 En sushi kan altijd toch!!!
  sabrina plaatste onlangs…EEN LEVEN ZONDER MOBIELE TELEFOONMy Profile

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:32

   Super lief, dankjewel Sabrina! <3

 • Reply Suzanne 7 oktober 2015 at 10:37

  Oeh, ik vind sushi ook zo verslavend! Gelukkig ben ik al een tijdje niet meer in de verleiding gekomen hihi. Leuke foto’s weer!
  Suzanne plaatste onlangs…Glazen potje RiverdaleMy Profile

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:32

   Haha, daar kan ik een voorbeeld aan nemen! ‘Helaas’ staat er vrijdag weer een sushidate op de planning… woops!

 • Reply Liset - Beautdagboek 7 oktober 2015 at 11:02

  Wat een drukke week zeg! Gelukkig wel veel leuke dingen, maar ik kan me voorstellen dat je ook wel een beetje naar rust snakt :). Stage is een vermoeiende periode, maar wel heel leerzaam! Succes komende week!

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:32

   Dankjewel Liset, gaat vast goedkomen! 🙂

 • Reply Daphne 7 oktober 2015 at 11:34

  Ohhh carpaccio, ik heb er gisteren weer van genoten ook! En dat horloge is inderdaad prachtig; who cares dat ‘ie eigenlijk voor mannen is 😛
  Daphne plaatste onlangs…L’Oréal Color Riche Riviera LavenderMy Profile

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:33

   Ah wat lekker! Ja toch, ik zie het er niet aan hoor. Ben er nog steeds ZO blij mee!

 • Reply Daphne 7 oktober 2015 at 11:39

  Wat een fijne diary weer! Heerlijk eten ook 🙂 De horloges van Daniel Wellington zijn zo mooi, heb er net een voor m’n verjaardag gekregen! X

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:33

   Dankjewel Daphne! Oh wauw, wat een mooi cadeau!

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 7 oktober 2015 at 11:43

  Ah heerlijk joh al dat lekkere eten! Zo’n chocoladefontein kan ik ook niet overslaan hoor 😛
  Marloes/GLAMOURMOES plaatste onlangs…Shoplog National Glamour DayMy Profile

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:33

   Haha nee toch! Lekker genieten als je er toch bent 🙂

 • Reply Ingeborg 7 oktober 2015 at 12:20

  Wauwie, een drukke maar heerlijke week zo te zien! Ik had vanochtend al zin in sushi en nu alleen nog maar meer.. Helaas is mijn vriend niet zo gek op sushi dus denk niet dat hij vanavond met mij mee wilt 🙁

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:33

   Haha woops, sorry voor het aansteken van mijn sushi verslaving!

 • Reply Naomi 7 oktober 2015 at 13:04

  Wat een héél erg druk maar fijne week. Jammer dat ik het Dr. Hauschka event heb moeten missen, maar er komt nog een andere keer denk ik dan!
  Naomi plaatste onlangs…Top 3 most memorable moments of my life!My Profile

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:34

   Ah jammer, dat komt er vast en zeker!

 • Reply Desiree 7 oktober 2015 at 14:03

  Oh jeetje wat een drukke week moet dit zijn geweest! Niet zo gek dat je zondags dan gesloopt bent..
  Desiree plaatste onlangs…Maybelline The Nudes PaletteMy Profile

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:34

   Daar heb je wel een beetje gelijk in, haha. Er is alleen zo veel leuks!

 • Reply Jess 7 oktober 2015 at 14:03

  Je kortingscode doet het niet op de website :O
  Jess plaatste onlangs…ChangesMy Profile

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 14:14

   Wow, sorry! De code moet zijn ‘beautydenies’ in plaats van ‘beautybydenies’. Ik heb het meteen veranderd! Ga je een horloge bestellen? 🙂

   • Reply Jess 8 oktober 2015 at 10:33

    Thanks! Misschien wel ja! 🙂

 • Reply manon 7 oktober 2015 at 14:31

  Oh heb net gelunched en krijg nu al honger hahahahaha !
  manon plaatste onlangs…Een aantal dingen die ik nog echt nodig heb! Nou, echt nodig?My Profile

 • Reply Sarah 7 oktober 2015 at 19:05

  Holy moly Denise, wat een hoop lekkers! I want it all haha! Volgens mij heb jij een hele leuke stage plek, zo fijn voor je!

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 7 oktober 2015 at 21:08

  Ik drink de laatste tijd ook veel thee. Ik hang mijn theezakje altijd in koud water nu (ja, dat werkt!). Op de uni is koffie en thee namelijk gruwelijk duur, je betaalt al €1,50 voor een grote kop heet water. Gelukkig zijn de theezakjes wel gratis, dus drink ik nu heel de dag “ijsthee” haha
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Our Life in Pictures: Pampus en strandMy Profile

 • Reply Yvette 7 oktober 2015 at 21:17

  Hihi lekker veel eten 🙂 . Ziet er wel goed uit allemaal .

 • Reply Inge 7 oktober 2015 at 21:51

  Wauw, wat een hoop leuke dingen heb je gedaan zeg! Mooi horologe heb je ontvangen. Fijn dat je stage nog zo goed bevalt, hij klinkt ook erg leuk!
  Inge plaatste onlangs…100 volgers + winactieMy Profile

 • Reply Saraya 7 oktober 2015 at 22:36

  Leuke foto’s, je lay-out is erg mooi!
  Oo ik was daar ook op de Dr.hauschka event en ik heb je daar niet gezien 🙂
  X
  Saraya plaatste onlangs…Kruidvat Bodymilk Spray Aloë Vera!My Profile

 • Reply Kim | Kimsbloglife 8 oktober 2015 at 10:26

  Een heel goed gevulde diary zeg, wauw! Kan me voorstellen dat je je regelmatig eens moe voelt! Stage is altijd zo vermoeiend omdat je elke dag zoveel nieuwe indrukken opdoet en bijleert, en dan nog al die events en etentjes erbuiten! Wel heel leuk natuurlijk!
  Kim | Kimsbloglife plaatste onlangs…Mijn juwelenstashMy Profile

 • Reply Justine 12 oktober 2015 at 16:46

  wooooooow dat eten. In welk restaurant was je? daar moeten we een keer samen heen haha! <3
  Justine plaatste onlangs…Happy Monday: Walibi, Blend TV & Taylor SwiftMy Profile

 • Reply anna 18 oktober 2015 at 14:28

  Leuk om te zien! Heerlijk al dat eten. De weekenden gaan zo snel als je fulltime werkt he! Ik ga ook bijna nooit vroeg naar bed, heb het gevoel dat ik alles uit het weekend moet halen en veel leuke dingen moet doen, haha 😀

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten