Photo Diary

Photo Diary #62 – XXL update over de afgelopen twee weken

26 oktober 2015

Omdat mijn Photo Diary inmiddels al twee weken niet is verschenen wegens tijdgebrek, heb ik vandaag een XXL update over de afgelopen periode voor jullie klaargezet. Ik kreeg een nieuwe zonnebril van Fendi (waar ik inmiddels helemaal verliefd op ben), ging twee keer naar de bioscoop en at wéér sushi. Verder stond ik uren in de keuken voor een lekker gerecht en genoot ik van mijn weekenden. Kijk je met me mee?


Photo-diary-1
Zaterdag was ik de hele dag aanwezig bij Autotron in Rosmalen voor mijn stage bij StyleCowboys. Omdat ik toen zes dagen werkte in de week in plaats van vijf, begint mijn maandag goed met een vrije dag. Nou ja, vrije dag… Er ligt nog een enorme to-do list op me te wachten, dit gaat alles behalve een relaxte dag worden. Ik begin met het maken van een smoothie met mango, banaan, sinaasappel en Vita Coco kokoswater. Heerlijk!

Vervolgens neem ik na weken weer een kijkje in de stad, waar ik sinds ik stageloop eigenlijk nooit meer aan toe kom (wat mijn portomonnee trouwens helemaal niet erg vindt!). Een paar weken geleden ging ik samen met Joost naar de brillenmodeshow van Eyewish in het Rijksmuseum, waar ik een héle mooie giftcard kreeg om zelf een bril uit te gaan zoeken. Here he is, mijn nieuwe Fendi!

Photo-diary-2Dinsdag vertrek ik weer veel goede moed richting stage. Het begint te wennen hoor, al mis ik mijn vrije dagen af en toe best wel. Lang leven mijn studenten-OV, ik kan nu al huilen om de dag dat ik voor het OV moet gaan betalen. Dit is zo makkelijk!

Op kantoor zet ik eindelijk de enquête voor mijn onderzoek online. Mocht je StyleCowboys of DutchCowboys wel eens lezen, dan zou je me ontzettend helpen om hem in te vullen. Kost maar een paar minuutjes van je tijd. De enquête kun je hier vinden.

photo-diary-3Al een aantal keren heb ik de trailer van de nieuwe film ‘Ja, ik wil!’ voorbij zien komen op TV, dus wanneer mama voorstelt om naar de premiere te gaan in de dichtstbijzijnde bioscoop hoef ik niet te twijfelen. Super gezellig zo’n avond trouwens, je krijgt een gratis welkomstdrankje, de film begint met een bingo en achteraf krijg je nog een leuke goodiebag mee.

Tijdens de laatste vijf minuten van de film krijg ik wel even een lichtelijke paniekaanval. Mijn iPhone reageert nergens meer op, het ziet er naar uit dat mijn touchscreen het begeven heeft. Een klein beetje chagrijnig trek ik in alle paniek het glasplaatje van mijn scherm af, wat achteraf toch ook wel aan vervanging toe was… Na een harde reset deed m’n telefoon het overigens gewoon weer. Thank god…

Photo-diary-4Meet my new best friend! Pauls Boutique benarde me twee weken geleden met de vraag of ik een tas uit wilde zoeken. Uh… JA?! Aangezien mijn Calvin Klein tas – die ik twee zomers geleden in Las Vegas kocht – veel te vaak gedragen wordt, komt dit nieuwe exemplaar als geroepen. Na een snelle blik in de webshop wist ik precies waar ik voor zou gaan: het model ‘Bethany’ in het zwart. Lekker klassiek en tijdloos.

Tegenwoordig ben ik steeds meer bezig met een eigen plekje zoeken en uit huis gaan, waardoor er steeds meer spullen bijkomen voor de uitzet. AH heeft nu een actie waarmee je bestek kan sparen en ondanks dat ik de actie belachelijk vind (kom op, wie geeft er nou 11.000 euro uit voor een heel bestek?!?!?), ben ik toch met sparen begonnen. Mocht je vaak bij AH komen en ze niet sparen, je zou mij er super blij mee maken!

Photo-diary-5Vrijdag ga ik na de wekelijkse vrijdagmiddagborrel met zelfgemaakte gin tonic met mijn collega’s van stage uiteten bij de nieuwe sushitent Lounge 8. Waarschijnlijk komt het je best bekend voor, ik ben er inderdaad twee weken geleden ook al geweest met Joost en mijn zusje. Is toeval en overigens helemaal niet erg.

Photo-diary-6Sushi is taking over my blog!!! Sorry voor de overload aan sushifoto’s op mijn blog trouwens, maar écht, mij kun je hier wakker voor maken. Wat mijn favorieten zijn? California Maki, Crispy Maki, Spicy Tuna en…. eigenlijk lust ik alles wel.

We zitten van 18.00 uur tot 23.15 uur aan tafel (gezellig!) en daarna besluit ik om nog een drankje te doen met vriendinnen die toevallig ook in de stad zijn. Cocktails!

Photo-diary-7Van het Nederlandse sieradenmerk DRKS krijg ik drie hele schattige cadeaus opgestuurd. Over de inhoud heb ik trouwens afgelopen week een artikel geschreven, mocht je benieuwd zijn dan kun je hem hier terugvinden.

Zaterdagavond staat gelijk aan vriendinnenavond en vanavond ben ik samen met mijn beste vriendinnetjes Lotte en Geertje. Samen met een fles Southern Comfort, 7-up, limoentjes en een portie gezelligheid zorgt het weer voor een hele gezellige avond.

Photo-diary-8De rest van het weekend doe ik het rustig aan en samen met mijn ouders en twee zusjes ga ik zondag een kleine wandeling door het bos maken. De herfst blijft een van de mooiste seizoenen wat betreft de natuur in Nederland, maar ondanks dat die blaadjes van de bomen er mooi uitzien heb ik toch liever het zonnetje in de zomer.

Het meisje op de foto’s is trouwens mijn jongste zusje Rosalie, maar waarschijnlijk hebben jullie haar al vaker voorbij zien komen en we horen vaak dat we op elkaar lijken, dus misschien kon je het ook wel raden…

Photo-diary-9Maandag, een nieuwe week en nieuwe kansen. Let’s kick some ass op kantoor!

Die Kinder Bueno helpt me trouwens om mijn dip van drie uur weer door te komen.

Photo-diary-10Vaak pak ik de bus van kantoor terug naar huis. Nee, het is niet heel ver van elkaar vandaan, maar mijn studenten-OV is zo verleidelijk en iedere keer wanneer ik dat verdomde kaartje zie liggen…. Je kent het vast wel. Vandaag kwam er trouwens een ongelofelijk vieze bus, ik kon niet eens naar buiten kijken.

Voor StyleCowboys mag ik de Jawbone Up testen, heel erg tof. Ik was al een tijdje benieuwd naar deze gadget en aangezien ik al weet dat mijn stappen per dag dramatisch laag zijn… Kan deze Jawbone mij mooi wat motivatie geven.

Photo-diary-11De rest van de week werk ik op stage, kijk ik een paar films met Joost en speel ik wat met mijn kat. Totaal geen boeiende week, het is wel eens anders geweest.

Vrijdagavond ga ik samen met vriendinnen Lotte, Geertje en Inge een drankje doen in de stad. Bij een drankje (martini fiero of course) horen standaard ook bitterballen en een flinke portie brood met heerlijke kruidenboter en aioli. Vanzelfsprekend belanden we daarna in een café en lig ik pas om 04.00 uur in bed.

Photo-diary-12Gelukkig heb ik afgesproken om de rest van het weekend rustig aan te doen en gezellig samen met Joost te spenderen. We slapen zaterdag tot 14.00 uur uit (ik geloof dat we het gewoon een keer nodig hadden), verplaatsen een plant van mijn naar zijn huis, eten mosselen met zijn ouders en rijden daarna naar de bioscoop in Breda.

Photo-diary-13We hebben nog twee bioscoopbonnen liggen die nodig eens ‘opgemaakt’ moeten worden, helemaal geen straf natuurlijk. Wanneer we bij Pathé aankomen beseffen we ons opeens dat het kermis is. Shit…. Totaal niet aan gedacht. Gevolg: de film waar we heen wilden is al helemaal vol en we belanden in een vip-seat bij ‘Ja, ik wil!’. We hadden geen zin om terug te rijden zonder een film gezien te hebben, dan maar twee keer dezelfde film in een week. Ach, hij is leuk en ik heb goed gezelschap.

En ook zondag liggen we heel de dag te luieren op de bank, wat overigens totaal niet goed is voor mijn stappen op de Jawbone..

Photo-diary-14Joost en ik besluiten om voor het eerst risotto met parmezaan, verse spinazie en zalm te maken, iets wat ik al heel lang een keer wil proberen. We hebben twee uur in de keuken gestaan (ja, het is veel werk!), maar het resultaat mocht er zeker zijn. Hebben we toch nog iets actiefs gedaan vandaag.

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gelezen in mijn vorige update, ben ik op dit moment in het zonnige Tenerife. Ik heb na wat moeite tóch internet op mijn laptop weten te regelen (hij is alsnog heel slecht, maar ach), waardoor er toch artikelen online zullen komen de komende dagen!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Yvette 26 oktober 2015 at 06:46

  Wat een heerlijke weken weer leuk om te lezen ;).
  Die tas is trouwens erg mooi 😀

 • Reply Sophie 26 oktober 2015 at 07:00

  Heeel veel plezier in Tenerife! Tof dat je vrij bent van stage! Ik mag nu gewoon weer heel snel uit mn bed springen om naar stage te gaan haha enjoy!
  Sophie plaatste onlangs…Lief dagboek #16 Dat iedereen wel weet dat dit zo blijft…My Profile

 • Reply Femke 26 oktober 2015 at 07:08

  Ahhh wat balen dat de film waar je heen wilde twee keer vol zat, wel grappig dat je dan in één week twee keer naar de film gaat. Leuke week heb je gehad!

 • Reply Dionne 26 oktober 2015 at 09:40

  Wat een volle photo diary vol mooie foto’s! Dat eten ziet er goed uit!
  Dionne plaatste onlangs…Outfit of the day | Hello AutumnMy Profile

 • Reply Pauline 26 oktober 2015 at 09:51

  Heerlijke diary, zoals gewoonlijk :). Je nieuwe zonnebril is zooo leuk! Ook doe je me alweer watertanden met je sushi-foto’s!
  Pauline plaatste onlangs…Meet My Lipstick StashMy Profile

 • Reply Melissa 26 oktober 2015 at 10:02

  Ondanks dat je het druk hebt met stage maak je toch heel wat fijne dingen mee! En je nieuwe handtas en zonnebril zien er supermooi uit 🙂

 • Reply Maaike 26 oktober 2015 at 10:12

  Wat leuk. zo’n extra grote diary! Ik zou het ook he-le-maal niet leuk vinden als mijn iPhone het zou begeven, gelukkig doet hij het weer! En ik vind het pakketje wat je kreeg van DRKS, zó mooi <3
  Maaike plaatste onlangs…Weekly Journal #58 – Nieuw logo, Victoria’s Secret & naar de biosMy Profile

 • Reply Suzanne 26 oktober 2015 at 10:12

  Ja, jij en je zusje lijken echt op elkaar! Wat een prachtige tas heb je uitgezocht.
  Suzanne plaatste onlangs…Favoriete drogisterijen en parfumerieënMy Profile

 • Reply Simone 26 oktober 2015 at 10:53

  Ik vind je nieuwe tas echt heel mooi! Fijn ook dat je iPhone het gewoon nog doet, altijd schrikken zoiets.

 • Reply Dianne 26 oktober 2015 at 11:56

  Wat een leuke diary en gelukkig is je telefoon niet overleden haha!
  Dianne plaatste onlangs…5 budgettips voor Rome!My Profile

 • Reply Lisa 26 oktober 2015 at 20:11

  Wat lijken jij en je zusje veel op elkaar! Mag ik vragen waar die leuke jas van je zusje van is? 🙂

 • Reply sabrina 26 oktober 2015 at 23:05

  Wow idd XXL!! je iphone, hartverzakking… Gelukkig doet ie et weer

 • Reply Marleen 30 oktober 2015 at 20:12

  Leeuke foto’s! Super balen van je telefoon maar blij dat hij het toch weer doet! x

 • Reply beautifulday4makeup 31 oktober 2015 at 01:48

  Die Jawbone zou ik ook wel kunnen gebruiken. Momenteel gebruik ik een fitbit zip

 • Reply anna 31 oktober 2015 at 14:13

  Wat veel leuke foto’s! Die zonnebril staat je fantastisch! <3 Herinnert me eraan dat ik mijn waardebon ook nog even moet inleveren, maar ik weet echt niet wat ik wil, haha. Ik wil ook nog graag naar 'Ja, ik wil,' lijkt me een super leuke film.
  anna plaatste onlangs…MLBB #43 | FEESTJE, TICKET GEBOEKT EN HERFSTFOTO’SMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten