Photo Diary

Photo Diary #63 – Mijn 21e verjaardag, Triangl bikini en sushi eten

10 november 2015

Het is inmiddels al weer twee weken geleden dat ik een Photo Diary voor jullie heb gemaakt, maar ik moet bekennen dat het even wennen is om weer overal foto’s van te maken na mijn relax-vakantie in Tenerife. Deze week heb ik mijn 21e verjaardag gevierd voor mijn beste vriendinnen, kreeg ik een ontzettend mooie bikini van Triangl thuisgestuurd en ben ik sushi gaan eten bij een nieuwe hotspot. Genoeg leuks om met jullie te delen dus!

Photo-diary-1Zaterdag ochtend kwam ik om 05.00 uur thuis na een urenlange taxirit vanaf Schiphol. Ondanks dat ik redelijk gaar was (en eigenlijk gewoon niet meer kon functioneren omdat ik zó moe was), wist ik nog wel wat pakketjes uit te pakken. Blijft leuk om thuis te komen en zo veel leuke cadeautjes te zien liggen, daar stel ik nog graag een half uurtje slaap voor uit.

Voordat ik op vakantie ging kreeg ik een berichtje van Triangl, of ik het leuk vond om een bikini uit te zoeken. Uh, ja?! Ik besloot na lang twijfelen eens voor een ander soort model te gaan en uiteindelijk viel het model Farrah – Hotel California op de deurmat. Ben er zo blij mee, hij is in het echt nog mooier dan online.

Photo-diary-2Omdat ik Joost een week lang gemist had en we op mijn 21e verjaardag niet samen konden zijn, nam hij me zaterdagavond meteen mee naar een leuk restaurant in de buurt. Het concept is ontzettend leuk, je mag zo veel gerechten bestellen als je wilt en er is een enorme hoeveelheid aan desserts. Waarschijnlijk begrijp je nu dat we meer dan drie uur aan tafel hebben gezeten en de tijd voorbij vloog, haha. Zo veel lekkers en leuk gezelschap!

Maandag, time to work! Ik moet bekennen dat het opstarten me na een week relaxen toch wat zwaarder viel dan ik dacht, 40 uur werken is niet niks. Gelukkig heb ik veel te doen en vliegt de tijd voorbij. Ook trakteer ik nog een lekkere taart, je wordt natuurlijk maar één keer 21 jaar en dat moet gevierd worden.

En ook dinsdag werk ik weer van 09.00 uur tot 17.00 uur op kantoor bij DutchCowboys. De weken vliegen voorbij en eerlijk is eerlijk, het lijkt me echt ontzettend raar om over zes weken (wanneer mijn stage alweer voorbij is) weer een totaal andere agenda en dagindeling te hebben. Het is fijn om nu iedere dag te weten waar ik aan toe ben en ik denk dat het echt heel erg wennen wordt om straks tijdens mijn minor (twee dagen per week naar school), de andere dagen weer helemaal zelf in te delen.

Gelukkig helpt Tony mij weer door de dip van drie uur heen, wat zou ik toch zonder hem moeten <3

Photo-diary-3‘s Avonds fiets ik bepakt en bezakt richting Joost, om vervolgens naar een verjaardag van een vriend te gaan. Ik blijf na het feestje meteen bij hem slapen, gezellig en handig omdat hij nóg dichter bij mijn stage woont dan ik. Wel vind ik het altijd vervelend om mijn enorme make-up collectie mee te sleuren. Misschien moet ik ook bij Joost thuis eens een make-up bakje in gaan delen.

Het is overigens niet de meest charmante foto geworden van het feestje, maar gezellig was het absoluut. Wijntjes, goede muziek en leuke mensen. Kan gewoon, lekker doordeweeks!

photo-diary-5Woensdag werk ik weer de hele dag op kantoor, schrijf ik artikelen voor DutchCowboys en StyleCowboys, werk ik aan mijn onderzoek en kom vervolgens uitgeput thuis. Het is wat hoor, dat fulltime werken. Door mijn stage heb ik in ieder geval tien keer zo veel respect voor mensen die fulltime werken, na meer dan twee maanden valt het me af en toe nog steeds best wel zwaar. Gelukkig komt mama met een leuk nieuwtje: ik mag een Paper Bag uitzoeken voor mijn verjaardag. ZO BLIJ! Uiteindelijk ga ik na uren zoeken voor de lange variant (want ja, daar kan een laptop in en dat is best wel handig) in het chocolade bruin. Inmiddels heb ik hem al ontvangen en hij is in het echt nog véél mooier. Ik heb echt de beste ouders ooit.

Daarna FaceTime ik nog even met Joost, blijft gewoon gezellig om elkaar te spreken wanneer we elkaar die dag niet gezien hebben. Zelfs na bijna 3,5 jaar hebben we elkaar ALTIJD wat te vertellen!

photo-diary-6Donderdag is dé dag, de Balmain-collectie van H&M komt uit en ik loop al een tijdje te azen op een shirt. Ik weet dat het waarschijnlijk een onmogelijke opgave is en wanneer ik half gillend bijna 45 minuten op stage loop te refreshen omdat de site eruit ligt, geef ik het op.

Maar…. lieve Suze zag mijn frustrerende tweet en hielp me uit de brand. Ze bestelde het shirt wat ik wilde (zij kon namelijk gewoon zonder problemen op de site, OMG!) en als het goed is komt ‘ie deze week binnen. Yes yes yes!!!!

Photo-diary-7Het is tijd voor een nieuwe profielfoto op Facebook! Lang leve de uitvinder van de zwart-wit filter, zo komen sommige foto’s gewoon nét iets beter uit…

Mama stuurt me tijdens het werken op kantoor deze foto door. Ze doet inkopen voor mijn feestje dat ik vanavond vier voor mijn beste vriendinnen, wat een lieverd. Ach, 21 word ik maar één keer en een gezellige avond met mijn vriendinnen (plus heel veel lekker eten) kan nooit kwaad.

photo-diary-8Om 16.00 uur is het weer tijd voor de wekelijkse VrijMiBo (vrijdagmiddag borrel) op kantoor, dit keer zijn we nog maar met zijn drieën over, maar dat is helemaal niet minder gezellig. Ik heb namelijk de hele fles voor mezelf. Grapje.

Mama staat ondertussen nog steeds in de keuken om allerlei lekkers te maken en stuurt me steeds foto’s door. Ik krijg er honger van!

photo diary-9En dan is het eindelijk time to party! Mijn beste vriendinnetjes zijn er bijna allemaal en het is zó ontzettend gezellig… Er zijn vooral veel niet-vertoonde-beelden gemaakt, maar deze twee kiekjes gaan er nog wel mee door, haha. Van mijn vriendinnen kreeg ik een super lief 21-boek en zoals jullie kunnen zien was ik er HEEL ERG BLIJ mee (ik heb er inmiddels al meer dan twintig keer ingekeken..). De rest van mijn cadeautjes kun je terugzien in dit artikel.

photo-diary-10Zaterdag is het tijd om bij te komen van een stiekem véél te leuk feestje (waarbij ik natuurlijk ook een klein beetje te laat in bed lag..) en vooral geschikt om eens even helemaal niets te doen. ‘s Avonds komt Daniek me ophalen om gezellig sushi te gaan eten in Breda bij een nieuw restaurant. We hebben er wel goede verhalen over gehoord, maar dat moet natuurlijk getest worden…

De sushi ziet er trouwens veel leuker uit dan bij de standaard all-you-can-eat restaurants en de kaart is ook veel gevarieerder. Het eten was lekker, maar niet geweldig zoals bijvoorbeeld de sushi in Antwerpen. Moet wel bekennen dat je daar ook gewoon een stuk meer betaalt. Al met al dus zeker een aanrader om een keer gezellig sushi te gaan eten, het ziet er leuk uit!

photo-diary-11Na de sushi kijk ik nog gezellig een film met Joost om vervolgens heerlijk op tijd mijn bed in te kruipen. Ik geloof dat ik toch nog een beetje slaap in te halen heb van de avond ervoor.. Zondagochtend staan we weer vroeg op en ik besluit om lief te zijn en eens bij Joost zijn voetbal wedstrijd te gaan kijken. Gelukkig is het lekker weer en zijn de ouders van Joost er ook, maar stiekem vind ik er toch echt vrij weinig aan.. Woops.

Daarna lig ik heel de dag films te kijken op de bank, maak ik foto’s van een overload aan producten die op me liggen te wachten en werk ik aan mijn blog. Jongens, wat houd ik toch van het weekend. Kan het niet altijd weekend zijn?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply Kelly 10 november 2015 at 06:31

  Wauw die Triangl bikini, heel erg tof <3
  Kelly plaatste onlangs…Leuke dingen uit mijn eigen blogarchiefMy Profile

 • Reply Anniek 10 november 2015 at 07:18

  Aah, gefeliciteerd girl! Superfijn dat je je verjaardag lekker met je vriendinnen hebt gevierd, klinkt heel gezellig. En wat lief van Suze dat ze het t-shirt voor je besteld hebt, gaaf joh! Ben benieuwd hoe ‘ie je staat 🙂 Fijne dag vandaag! X
  Anniek plaatste onlangs…JML #84 / Studie kiezen, cadeautjes & erwtensoepMy Profile

 • Reply raounak 10 november 2015 at 07:22

  Ik vind jouw foto’s altijd zo ontzettend mooi!
  raounak plaatste onlangs…Ongefilterd #2My Profile

 • Reply Marloes 10 november 2015 at 07:32

  Wat een leuke week heb je achter de rug zeg. Gezellige verjaardag ook gehad zo te zien en goed verwend! Tof dat je toch nog een shirt uit de Balmain collectie hebt weten te bemachtigen!
  Marloes plaatste onlangs…Clinique Deep Comfort Body OilMy Profile

 • Reply Dionne 10 november 2015 at 07:47

  Wat een fijne foto’s ! Ik vind die paper bag mooi!
  Dionne plaatste onlangs…Vlog #4 | Een bezoek aan de grootste rommelmarkt & koffievlekkenMy Profile

 • Reply Tedje 10 november 2015 at 08:45

  Nu ben ik toch wel heel benieuwd naar de sushitent in Antwerpen die je noemt… Is die zo lekker? 🙂
  Tedje plaatste onlangs…9 dingen waar ik blij van wordMy Profile

 • Reply Melissa 10 november 2015 at 09:12

  Leuk om te lezen! Pffff, en nu maar weer vast denken aan de volgende vakantie. Dat helpt je de winterse dagen toch een beetje door, hihi. Nog gefeliciteerd!

 • Reply Suze 10 november 2015 at 09:22

  Wat een leuke foto’s allemaal! Ik ben zo benieuwd naar het shirtje en wanneer hij binnenkomt <3 Wat had je trouwens een prachtig (jurkje!?) aan met je verjaardag. Staat je super mooi! X
  Suze plaatste onlangs…Mijn week in foto’s #2My Profile

 • Reply Kim 10 november 2015 at 09:26

  Heerlijk al die foto’s!
  Kim plaatste onlangs…Tip van Sint: Fairtrade sieradenMy Profile

 • Reply Suzanne 10 november 2015 at 09:28

  Leuke foto’s! Toen mijn vriend en ik nog niet samenwoonden, maar nog thuis, was ik het ook beu om steeds mijn make-up en douche collectie mee te slepen. Toen heb ik alles maar dubbel gekocht…
  Suzanne plaatste onlangs…Trouwlocatie gevonden: Rituals cadeaupakketMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 10 november 2015 at 09:38

  Ziet eruit als een superleuke verjaardag. Vind je foto’s altijd zo tof!

 • Reply sanne 10 november 2015 at 09:39

  Wat een mooie foto’s en wat een leuke dingen maak jij mee. Ik vind de paperbag echt helemaal geweldig. Ben ervoor aan het sparen, al een tijdje, haha. ook de Triangel bikini vind ik heel gaaf

 • Reply Sophie 10 november 2015 at 09:55

  Aaah superleuk je feestje! Wat zie je er mooi uit! Vast ook nog eens een mooi tintje van de zon haha, jaloers! Mijn huid verbleekt maar verder en verder onder de TL-verlichting hier haha;-)
  Sophie plaatste onlangs…Lief dagboek #18 – Update: mijn gezondheidMy Profile

 • Reply Edith Sofia 10 november 2015 at 09:59

  Wat een leuke foto’s! Prachtige bikini heb je uitgekozen! Ik heb er afgelopen week ook één mogen ontvangen, so pretty <3
  Edith Sofia plaatste onlangs…Romantic white Anna – Signature by After EdenMy Profile

 • Reply Elles [3lles] 10 november 2015 at 10:08

  Erg mooie foto’s!
  Xoxo
  Elles [3lles] plaatste onlangs…Outfit of the dayMy Profile

 • Reply Denise Joanne 10 november 2015 at 10:35

  Hoe doe jij dat toch Denise?! Jouw diary artikelen blijven gewoon boeien! <3 Ik lees elk woord met plezier 🙂
  Denise Joanne plaatste onlangs…Why it’s good to change things upMy Profile

 • Reply Tea 10 november 2015 at 11:35

  Leuke week heb je gehad en 21-boeken zijn zooo leuk! Lief ook dat je je vriend elke dag spreekt 🙂

 • Reply Lizzy 10 november 2015 at 12:18

  Wat leuk dat je verjaardag is geweest! Het boek wat je vriendinnen voor je hebben gemaakt is zo leuk! 🙂 Gaaf met allemaal herinneringen erin! En lekker joh, heel de dag films kijken op de bank! Eens in de zoveel tijd is dat gewoon nodig haha!
  Lizzy plaatste onlangs…De blogger dilemma tagMy Profile

 • Reply Jeany 10 november 2015 at 13:17

  Die bikini is echt heel mooi !
  Jeany plaatste onlangs…New hair !My Profile

 • Reply Milou 10 november 2015 at 13:19

  Super dat je zo’n leuke verjaardag hebt gehad! Ik vind je bikini echt helemaal geweldig!<3
  Milou plaatste onlangs…Update: hoe gaat het nu?My Profile

 • Reply Marushi 10 november 2015 at 13:21

  Wat een mooie foto’s allemaal zeg! En die sushi ziet er echt heerlijk uit!
  Marushi plaatste onlangs…The Boyfriend TagMy Profile

 • Reply Melissa 10 november 2015 at 13:26

  Die paper bag ziet er zo mooi uit! Ik moet dringend weer eens sushi gaan eten, want het is veel te lang geleden. Waar was je in Antwerpen sushi gaan eten? 🙂
  Melissa plaatste onlangs…Life As We Know It #26: Broodje Italiano, Doop & PizzaMy Profile

 • Reply Lisanne 10 november 2015 at 13:33

  Wat een leuke week! En een prachtige paperbag!

 • Reply Alexandra 10 november 2015 at 14:04

  Oeeh, ziet eruit als een hele fijne week, leuke dingen heb je gedaan! De bikini heb ik ontvangen, hij is zo leuk! Mijn Balmain bestelling was er zaterdag trouwens al, hihi 🙂

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…Party with the Divoom VoomboxMy Profile

 • Reply Daphne 10 november 2015 at 16:20

  Die Balmain top is tof! Fijn dat je hem toch hebt kunnen bemachtigen 🙂 Ik vind dat je een hele mooie bikini hebt uitgekozen! X

 • Reply Manon 10 november 2015 at 16:57

  Dat boek die je vriendinnen hebben gemaakt is wel erg leuk hoor!
  Manon plaatste onlangs…Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up BaseMy Profile

 • Reply Withlovefroms 10 november 2015 at 17:08

  Mooi, die paperbag! Leuk ook om alles te lezen!

 • Reply Femke 10 november 2015 at 18:27

  Mooie foto’s heb je weer.. Jaaaa, ik hou ook van de zwart-wit filter maar gebruik hem zelden! Jij hebt er wel een hele mooie, nieuwe FB profielfoto door :-)!
  Femke plaatste onlangs…Tuesday Tag Day: Travel TagMy Profile

 • Reply Daphne 10 november 2015 at 19:26

  Hihi, superleuk om iets over mijn werk te lezen. Ik ga volgende week denk ik voor het eerst maar eens ‘bij m’n werk’ eten! En waaaauw zo’n paperbag staat al zo lang op mijn wish list!
  Daphne plaatste onlangs…PARIS Part 1 – By night & MontmartreMy Profile

 • Reply Anouk 10 november 2015 at 19:46

  Aaaah lucky gurl met je Balmain shirt <3! En die Triangl bikini is toooo die for! X
  Anouk plaatste onlangs…OOTD: TURTLENECKSMy Profile

 • Reply beautifulday4makeup 11 november 2015 at 12:05

  Ik vind dat je een leuke bikini uitgekozen hebt!

 • Reply Yvette 11 november 2015 at 19:19

  Super leuk zoon boek zeg 😉
  Full time werken is ook niet altijd zoon pretje . Ik werk zelf 44 uur per week en vaak ben ik op zondag echt kapot .

 • Reply anna 11 november 2015 at 21:25

  Wat een leuke foto’s! Wel jammer dat je de bikini pas na je vakantie ontving, haha. Wat lief dat je moeder alvast boodschappen deed en allerlei lekkers maakte! Ziet er super gezellig uit <3

 • Reply Justine 13 november 2015 at 10:27

  Wat een leuke foto’s moppie! Wat bof jij weer met die bikini he, zo mooi! <3
  Justine plaatste onlangs…December wishlist 2015 #1My Profile

 • Reply Nathalie 19 november 2015 at 13:38

  Mooie foto’s! En wauw ik vind de bikini die je hebt uitgekozen echt ontzettend mooi!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten