Photo Diary

Photo Diary #65 – Eerste werkdag, polaroid foto’s en vakantie naar Rome

24 november 2015

Ongelofelijk dat de weken zo snel gaan, nog maar 4,5 week en dan zit mijn stage bij DutchCowboys er alweer op. Afgelopen week knapte ik gelukkig goed op van mijn buikgriep en wist ik weer veel leuke dingen te doen. Zo boekte ik een vakantie naar Rome, ging ik weer voor de eerste keer naar Douglas (waar ik in december weer ga werken!) en ontving ik super toffe polaroid foto’s. Als kers op de taart had ik dit weekend ook nog een héél gezellig feestje.

Photo-diary-beautybydenies-1Maandag, tijd om weer een dagje te werken voor DutchCowboys en StyleCowboys. Omdat ik me nog alles behalve lekker voel besluit ik om vandaag thuis te werken, vanuit bed. Het is niks om met een flinke buikgriep op kantoor te zitten en gelukkig is het met het werk dat ik doe ook gewoon mogelijk om thuis aan de slag te gaan. Mijn lieve kat Floris houdt me gelukkig wel gezelschap, ben ik toch niet helemaal alleen.

Dinsdag voel ik me nog steeds niet optimaal, maar ik besluit na lang wikken en wegen toch gewoon op kantoor te gaan werken vandaag. Ik vind het maar niets dat ik zoveel mis, uiteindelijk ben ik dan ook blij dat ik even de deur uit ben. Zo lang binnen zitten is helemaal niks.

Photo-diary-beautybydenies-2Samen met Tedje duik ik na de lunch nog even de HEMA in. Ik zag dat ze leuke iPhone-hoesjes hebben in samenwerking met FAB voor maar zes euro, ideaal voor op mijn kerstlijstje. Ik heb in totaal vier(!) surprises in december, dus behalve cadeautjes kopen moet er ook inspiratie opgedaan worden om straks cadeautjes te vragen. Deze hoesjes gaan in ieder geval al op de lijst! Mochten jullie nog tips hebben, let me know!

Photo-diary-beautybydenies-3Dinsdagavond voel ik me nog steeds niet fit, maar mijn eerste ‘werkavond’ bij Douglas staat op de planning en dat kan ik niet missen. De afgelopen jaren heb ik ieder weekend in de winkel gestaan als bijbaantje, maar sinds een jaar werk ik alleen nog in de drukke maanden. Dit jaar heb ik ervoor gekozen om alleen in december te werken, omdat 40 uur stage lopen én een blog als eigen bedrijf hebben al genoeg werk is. Toch leuk om iedereen weer te zien en een handje te helpen straks!

Deze geur van Guerlain is overigens echt HEERLIJK. Op de wishlist!

Photo-diary-beautybydenies-4Van een webshop mocht ik maar liefst 100(!) verschillende polaroidfoto’s laten afdrukken. Zo leuk, ze zijn ontzettend mooi geworden. Ik heb uiteindelijk heel veel foto’s van mijn Instagram-account gebruikt, zodat ik deze straks in mijn kamer kan ophangen en ze goed bij elkaar passen (lang leve dezelfde filter gebruiken!). Daarnaast heb ik nog wat oudere foto’s laten afdrukken met speciale herinneringen. Soon more!

Photo-diary-beautybydenies-5Bij mij zijn woensdagen nooit echt helemaal zonder problemen. Op de een of andere manier kan ik nooit uit bed (kan er natuurlijk ook aan liggen dat het midden in de week is en ik gewoon moe ben..) en mis ik vaak de bus. En ja, ook deze week. Gelukkig had mama tijd om me te brengen en was ik alsnog voor 09.00 uur op kantoor.

‘s Avonds staat er wél iets heel leuks op de planning: na lang twijfelen of het Barcelona of Rome zou gaan worden, hebben Joost en ik een paar dagen vakantie in Rome geboekt. In Barcelona ben ik al een aantal keren geweest, maar Rome staat nog heel hoog op de bucketlist en omdat ik in januari geen stage loop en dus veel vrije tijd heb, is dit het ideale moment. Er is zo veel moois te zien en in januari is het al zover! Mocht er iemand tips hebben, die zijn natuurlijk meer dan welkom.

Photo-diary-beautybydenies-6Donderdagavond staat er een gezellige sushidate op de planning met mijn vriendinnetje Kim. Na een drukke dag op stage vertrek ik meteen uit kantoor richting het restaurant, ideaal. Ik wacht nog even in de lounge op Kim en daarna schuiven we aan tafel om vervolgens héél veel sushi naar binnen te schuiven. Zo lekker. Ik geloof dat het ook nooit zal gaan vervelen. Mocht je me trouwens nog niet volgen op Snapchat: dat kan via de naam: Denise_cx

Photo-diary-beautybydenies-7Sinds deze week gebruik ik mijn nieuwe Paper Bag pas echt. Ik heb hem een aantal keren ingespoten met speciale spray waardoor er geen vlekken opkomen, dus nu is ‘ie pas echt helemaal beschermd en klaar voor gebruik. De kleur die ik gekregen heb voor mijn verjaardag is trouwens chocolade bruin en ik ben er nog steeds ZO blij mee. Echt het beste cadeau ooit.

Een lieve polaroidfoto van mijn en Joost deze zomer tijdens Buiten Westen Festival. Zo gezellig!

Photo-diary-beautybydenies-8Vrijdag werk ik nog even op kantoor bij DutchCowboys, waar we heerlijke warme chocolademelk drinken in plaats van wijn en voor mandarijntjes gaan in plaats van Tony’s Chocolony. Goed bezig! Daarna eet ik snel wat thuis en vervolgens vertrek ik richting een gezellig feestje, een vriend van Joost heeft zijn eigen bedrijf gelanceerd en dat moet gevierd worden.

Groepsfoto!

Photo-diary-beautybydenies-9Uiteindelijk lig ik vrijdagnacht weer heerlijk laat in bed, waardoor Joost en ik zaterdagmiddag pas om 13.00 uur onze ogen open doen. Ach, moet kunnen. Van een hele week werken op kantoor word je moe en dan kan een (veel te) gezellig feestje er wel eens voor zorgen dat er niets lekkerder is dan een hele dag in bed doorbrengen. ‘s Avonds ga ik nog gezellig een wijntje drinken met een vriendin, om daarna vervolgens weer lekker met Joost voor de openhaard te kruipen. Deze foto is overigens van een paar jaar geleden, maar ik vond ‘m zo schattig haha.

En ja, terwijl ik zondag naar buiten kijk zie ik alleen maar regen, wind en donkere wolken. Een ideale dag om richting Ikea te gaan met mama, even gezellig rondneuzen. Ik kan er echt uren doorbrengen om alleen maar te kijken, er is zo veel leuks.

Photo-diary-beautybydenies-10Uiteindelijk koop ik deze drie schattige cactusjes voor Joost en nog wat andere kleine spullen. Hoe lief zijn ze, voor maar vijf euro kon ik ze niet laten liggen!

Na de middag in Ikea haal ik eten af bij de Griek, waarna ik op de bank plof met een heerlijke aflevering van Miljoenenjacht en een grote bak popcorn. Floris ligt er zoals gewoonlijk weer gezellig (en erg netjes!) bij. Lief beestje.

Aankomende week staat er eigenlijk alleen nog maar werken op kantoor in m’n agenda. Het weekend wordt uiteindelijk vaak nog volgepland met gezellige tijd met vriendinnen, dus daar maak ik me ook deze week weer helemaal geen zorgen om. Waarschijnlijk gaat ook de volgende Photo Diary weer hartstikke vol worden…

Liefs,
Denise

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Femke 24 november 2015 at 06:49

  Heerlijk, uitslapen tot 13.00 uur. Dat is me in geen jaren meer gelukt. Toen ik laatst om 6.00 uur in bed lag na een feestje wilde ik persé vroeg mijn bed uit om nog wat aan mijn weekend te hebbben. 10.00 uur stond ik dan alweer naast mijn bed, anders had ik de 13.00 uur vast ook wel weer een keer gehaald haha! Leuke foto’s, fijne dingen heb je gedaan. Balen van de griep maar gelukkig ben je daar snel van opgeknapt.
  Femke plaatste onlangs…Tuesday Tag Day: Me Time TagMy Profile

 • Reply Simone 24 november 2015 at 07:16

  Ah, die foto voor de open haard is echt heel erg lief. Bij het zien van zulke dingen mis ik een vriendje hebben toch wel hoor. Hele leuke diary verder. Fijn dat je weer een beetje bent opgeknapt en heel leuk dat je weer even bij Douglas aan de slag gaat, lijkt me een heerlijk sfeertje daar in december! En wauw, weer een vakantie haha! Ben een tikkeltje jaloers.

 • Reply Marloes 24 november 2015 at 07:26

  Wat balen dat je zo ziek was! Fijn dat je ook thuis aan de slag kon met werken. Leuke foto’s! En die polaroids zijn tof zeg!
  Marloes plaatste onlangs…Outfit: Ontbijten in MontmartreMy Profile

 • Reply beautifulday4makeup 24 november 2015 at 08:56

  Ik vind die cactussen van de Ikea zo schattig

 • Reply Dionne 24 november 2015 at 09:03

  Vervelend dat je ziekjes was. Was ik ook! Niet fijn! Leuk die cactussen!
  Dionne plaatste onlangs…Happy Moments | 3e Sollicitatie gesprek, muizenjacht, blog sale & meer!My Profile

 • Reply Jennifer 24 november 2015 at 09:07

  Wat een leuke foto service, en ze zien er goed uit! Ik ben benieuwd waar ze van zijn! 🙂
  Jennifer plaatste onlangs…Een Sinterklaascadeautje van … (+ WIN!)My Profile

 • Reply Svenja 24 november 2015 at 09:13

  Oeh wat een berg polaroidfoto’s, heel tof om mooie foto’s nu ook fysiek te hebben! En wat heerlijk dat jullie naar Rome gaan, lijkt mij een prachtige stad!
  Svenja plaatste onlangs…Outfit Inspiration / Baby It’s Cold OutsideMy Profile

 • Reply lonneke 24 november 2015 at 09:33

  Wat een leuke foto’s weer allemaal!
  Balen dat je je niet helemaal lekker voelde in het begin van de week.
  Ik vind je nieuwe tas nog steeds ZO mooi!
  Liefs Lonneke
  lonneke plaatste onlangs…Mijn online dagboekje #38My Profile

 • Reply Suzanne 24 november 2015 at 09:49

  Wij zijn afgelopen weekend ook weer even naar Ikea gegaan. Die cactussen heb ik niet gezien! Reden om terug te gaan 😉 En die laatste foto van Floris is inderdaad keurig hihi.
  Suzanne plaatste onlangs…Tip tegen eiwitaanslag op je lenzen: Clens-100 Lens DropsMy Profile

 • Reply Kim | Kimsbloglife 24 november 2015 at 10:28

  Leuk om te zien wat je allemaal gedaan hebt! Die cactusjes en hoesjes van Fab bij Hema zijn leuk! Jammer dat ze de hoesjes niet voor de 6 Plus hebben 🙁 En zo fijn dat jullie samen naar Rome gaan 🙂 Die polaroidfoto’s vind ik ook echt heel leuk, mooi om ze samen ergens op te hangen aan een touwtje of zo!
  Kim | Kimsbloglife plaatste onlangs…Opgebiecht: ik hou niet zo van grote groepen en drukteMy Profile

 • Reply Tea 24 november 2015 at 14:10

  Balen dat je aan het begin van de week zo ziekje was 🙁
  Ik ben zo jaloers op je paperbag! En wat een schattige foto van jou en joost!
  Tea plaatste onlangs…Last week #17 – Ziekenhuisbezoekjes, LEGO’en tijdens college en klusweekendMy Profile

 • Reply Charlotte 24 november 2015 at 14:23

  Wat een onwijs leuke foto’s! Balen dat je je zo rot voelde 🙁
  Die hoesjes zien er trouwens heel leuk uit!
  Charlotte plaatste onlangs…Primark kerst collectie 2015☆My Profile

 • Reply Jeany 24 november 2015 at 15:19

  Hele leuke foto’s ! Heerlijk om uit te slapen, wat spannend een eerste werkdag !
  Jeany plaatste onlangs…Celebrate the week !My Profile

 • Reply Manon 24 november 2015 at 15:44

  Balen dat je ziekjes was, het is weer tijd om ziek te zijn , want veel zijn er ziek haha
  Manon plaatste onlangs…Oriflame Giordani Gold Essenza Parfum & Perfumed Body CreamMy Profile

 • Reply Lisanne 24 november 2015 at 17:25

  Wat een leuke diary. Gelukkig ben je weer opgeknapt! En wat leuk dat jullie naar Rome gaan, daar wil ik ook nog zo graag naartoe!

 • Reply Melissa 24 november 2015 at 18:46

  Die gsm hoesjes zien er zo leuk uit! Hmm nu heb ik zin in sushi 🙂
  Melissa plaatste onlangs…Life As We Know It #28: Lush & Veel SeriesMy Profile

 • Reply Milou 24 november 2015 at 19:21

  Ahh, die geur is zooooo lekker!

 • Reply Yvette 24 november 2015 at 20:03

  Rome ben ik nog nooit geweest maar staat zeker op mijn lijstje 🙂

 • Reply Saraya 24 november 2015 at 20:33

  Leuke foto’s, de cactusjes van de Ikea vind ik er ook erg leuk en schattig uitzien 🙂
  X
  Saraya plaatste onlangs…Happy Birthday To My Blog + Winactie!My Profile

 • Reply Saskia | SASHIONBLOG 24 november 2015 at 22:23

  Ah wat een leuke telefoonhoesjes!! En woensdagen gaan bij mij ook altijd mis. Ik herken je verhaal precies, haha!! Zal inderdaad wel komen doordat het het midden van de week is.. Oh well, we komen er wel weer overheen, toch? 😉

  – Saskia
  Saskia | SASHIONBLOG plaatste onlangs…Homewear 2.0: feel pretty with the Cool Crib CollectionMy Profile

 • Reply Sax and the Pretty 24 november 2015 at 22:44

  Mooi taske, past er een laptop in? X
  Sax and the Pretty plaatste onlangs…Grimas van de dagMy Profile

 • Reply Laura 25 november 2015 at 20:44

  Aah wat leuk die polaroids!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten