Photo Diary

Photo Diary #68 – Surprise op stage en kerstcadeaus

14 december 2015

Het is weer maandag, het begin van een nieuwe week en tijd voor weer een heleboel nieuwe foto’s! Ik had een ontzettend gezellige surprise op kantoor bij DutchCowboys, ontving alvast wat vroege kerstcadeaus (heel lief!) en kookte twee van mijn lievelingsgerechten. Kijk je met me mee?

beauty by deniesEn weer zit ik maandag (na de eerste poging van Adele en het concert van Coldplay) met een gezonde spanning achter mijn laptop op het kantoor bij DutchCowboys. Vandaag poging 2 om kaartjes voor het concert van Adele te bemachtigen…. helaas zijn ze binnen twintig minuten al uitverkocht en is ook deze keer weer mislukt. Muh.

Ik heb mijn Jawbone Up 2 nu ongeveer twee maanden, maar ik merk dat ik hem steeds minder draag. Sinds hij me begon te wekken op de meest ongunstige tijden (achteraf was dit gewoon mijn eigen schuld, maar toch) heb ik hem afgedaan, best zonde. Het blijft namelijk best interessant hoe veel (of eigenlijk: hoe weinig) ik op een dag beweeg en stiekem is het toch een goede motivatie om meer stappen te zetten. Tijd om hem weer eens een week fulltime te dragen dus!

beauty by deniesIntussen scoor ik ook nog een aantal cadeaus voor het lootje wat ik getrokken heb tijdens de surprise op kantoor. Echt ontzettend gezellig dat we dit doen, het is altijd zo leuk om elkaar op deze manier beter te leren kennen. Ik trok overigens het lootje van een super lieve collega, ze was eerst ook een stagiaire, maar heeft nu een vaste baan gekregen(!). Deze twee mokken van Maison Et Moi gingen in ieder geval met me mee naar huis.

En nog meer (hele leuke!) cadeaus!

beauty by deniesDe kerst nadert en de nieuwe lijn van The Body Shop is alweer een tijdje uit: tijd voor een review. Ik kreeg maar liefst negen(!) producten opgestuurd, heb je het artikel al gezien?

Dit is overigens wel écht een close-up foto, haha!

beauty by deniesDinsdag werk ik thuis, ideaal om even een paar uur extra aan mijn onderzoeksverslag te werken. Op kantoor is het vaak veel te gezellig en komen er veel taken bij, waardoor het werken voor school er een beetje bij inschiet. Omdat ik nog een surprise mag gaan knutselen, duik ik nog snel even de stad in. Zwart papier is overigens moeilijker te vinden dan ik vooraf dacht…

Tada, het resultaat!

beauty by deniesMijn Jawbone motiveert me meteen om even een half uurtje intensief te sporten thuis, dus ik pak er een leuke dansworkout op YouTube bij en ga aan de slag. Een half uur later zit ik hijgend en puffend op de bank, dat was héftig! Mijn spierpijn de dagen erna hoef ik waarschijnlijk niet verder uit te leggen…

In het Douglas-filiaal bij ons in de stad werd woensdag een VIP avond gehouden, waarbij veel extra kortingen en leuke workshops gegeven werden. Ook nam een collega deze super schattige cupcakes mee met glitter, te leuk!

beauty by deniesDonderdag krijgen we een origineel pakketje op kantoor toegestuurd: een nieuw waterdicht hoesje met allerlei verschillende substanties zoals saus, zand en water. De bedoeling is dat je al deze potjes over je smartphone (met het waterdichte hoesje uiteraard!) gooit en op deze manier merkt dat ‘ie echt óveral tegenkan.

Nou, testen dus! Ik ben zelf als de dood dat mijn telefoon eraan gaat bij dit soort dingen, dus de telefoon was dan ook van iemand anders. Uiteindelijk dachten we dat ‘ie inderdaad helemaal waterdicht was, maar later bleek toch echt dat er wat water in het hoesje is gekomen. Gelukkig geen erge schade… We hebben in ieder geval wel gelachen!

beauty by deniesUiteraard neem ik de overgebleven cupcakes mee naar kantoor, ideaal om lekker op te eten tijdens de pauze. Tenminste, dat was het idee. Om 10.00 uur waren ze bij iedereen al naar binnen gewerkt. Moet trouwens zeggen dat die glitters niet écht een goed idee zijn, ik had toch een paar keer de neiging dat ik op wat zand aan het kauwen was.. Maar het ziet er wel erg leuk uit en dat is ook belangrijk.

beauty by deniesVan Marley Spoon krijg ik een mega doos thuisgestuurd met twee verschillende gerechten die ik kan gaan proberen. Je kunt hier boxen bestellen met eten die dan vervolgens thuisgestuurd worden, met echt álle ingrediënten die je nodig hebt. Handig en ook nog eens gezond! Ik koos voor een heerlijke burger en ging na het werken op kantoor meteen aan de slag.

Vijftig minuten later stond dit op tafel, heerlijk! En het lijkt best wel, toch? De gerechten zijn trouwens onwijs groot, wij hebben met vijf personen gegeten van een gerecht voor drie. Aanrader en ook helemaal niet zo prijzig!

beauty by deniesVrijdag, ein-de-lijk de surprise op kantoor! We hebben het er al maanden over en uiteindelijk blijkt dat mijn speculaties over ‘wie heeft wie?’ alles behalve kloppen. Iedereen heeft ontzettend zijn best gedaan op een goede surprise en een leuk gedicht en ook de cadeaus vallen bij iedereen goed in de smaak. Met wat hapjes en een goede fles wijn erbij helemaal geslaagd dus!

Vervolgens duiken we met z’n allen nog even de stad in waar we een hapje eten (en nog een wijntje nuttigen..). Uiteindelijk lig ik pas om 01.00 uur in bed met een fijn en moe gevoel na een onwijs gezellige avond. Tijd om uit te rusten….

beauty by denies… want de wekker staat weer om 09.00 uur. Tijd om een volle dag te werken bij Douglas! Het is de tweede keer dat ik er dit jaar kom helpen, maar eigenlijk is er vrij weinig veranderd met vorig jaar. Ik zit alweer lekker in het ritme en weet alles precies te vinden en dat is fijn. Na een redelijk drukke dag zit ik om 17.15 uur weer op de fiets terug. Mijn voeten zijn kapot en ik ben MOE. Weekend, eindelijk.

beauty by deniesNa al die drukke dagen heb ik na het werken bij Douglas pas tijd om mijn pakketjes open te maken. Alles wat er opgestuurd is deze week is onverwachts en zijn dus allemaal échte verrassingen en cadeautjes, heel leuk! Dr. Hauschka stuurde me wat van hun nieuwe producten op, deze gaan jullie zeker nog terug zien.

Het allermooiste vervroegde kerstcadeau kreeg ik van Swarovski en Mooi PR…..

beauty by deniesEen prachtige nieuwe armband uit de kerstcollectie, wauw! Het is zo bijzonder om dit opeens in mijn brievenbus aan te treffen en stiekem ook wel een beetje onwerkelijk. Dit exemplaar gaat in ieder geval de komende weken niet meer van mijn pols af.

Het tweede gerecht wat ik kook van Marley Spoon is de tagliatelle met roomsaus en boerenkool. Rare combinatie op het eerste gezicht, maar zó lekker. Echt een aanrader(!!!!)

beauty by deniesDe rest van de zaterdagavond besteed ik lekker aan mijn blog. Tijd om al mijn favorieten eens door te lezen, comments te beantwoorden en mijn mail bij te werken. Fulltime werken en bloggen is af en toe wel eens zwaar, een extra avond uit kan ik er op dit moment gewoon even niet bij gebruiken.

Zondag word ik dan ook om 10.00 uur fit wakker, eindelijk. In mijn vorige Photo Diary liet ik jullie mijn adventskalender zien van Krasloten, inmiddels heb ik mezelf niet meer kunnen bedwingen en alles open gekrast…. oeps. Geen prijs. Jammer… De rest van de dag doe ik een kleine workout, schrijf ik dit artikel en lig ik lekker voor de TV. Even niks, morgen weer voor een hele week aan de slag!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply Dionne 14 december 2015 at 08:11

  Dat armbandje is ook echt heel mooi!
  Dionne plaatste onlangs…Outfit of the day | Mijn nieuwe, grijze teddy beerMy Profile

 • Reply Sophie 14 december 2015 at 08:51

  Ah de tijd vliegt! Genoet van je laatste twee weken op kantoor als stagiare!
  Sophie plaatste onlangs…Lief dagboek #23 – Foto’s vol gelukMy Profile

 • Reply beautifulday4makeup 14 december 2015 at 09:07

  Die cupcakes: mmm, ze zien er uit om je vingers bij af te likken

 • Reply Femke 14 december 2015 at 09:36

  Die adventskalenders die je open kunt krassen heb ik een aantal keer een 5 euro prijs gehad en één keer een 20/25 euro iets.. Verder zit je bijna altijd bij een aantal vakjes tegen het einde aan, zo niet leuk haha! Fijn dat de suprise op je werk zo leuk was en dat je lekker hebt gewerkt bij Douglas :-)!
  Femke plaatste onlangs…Review: MAC Velvet Teddy (matte) + winMy Profile

 • Reply Svenja 14 december 2015 at 09:41

  Zo te zien heb je weer een leuke week achter de boek! Zo gezellig dat jullie op kantoor Sinterklaas hebben gevierd! En wat heb je er een prachtig armbandje bij, die komt vast helemaal van pas tijdens de feestdagen <3
  Svenja plaatste onlangs…Outfit Inspiration / Sunny Winter DayMy Profile

 • Reply Desiree 14 december 2015 at 12:19

  Ah! Wat ziet dit eruit als een heerlijke week! Je bent goed verwend met al die mooie pakketjes die onverwachts in de brievenbus lagen! Geniet nog even van de laatste weken stage! De tijd vliegt!
  Desiree plaatste onlangs…Winactie – Een kerstcadeauMy Profile

 • Reply Daphne 14 december 2015 at 12:48

  Aaah wauw je swarovski armbandjes zijn zo mooi! Bofkont 🙂 Ik was gisteren nog bij Douglas!
  Daphne plaatste onlangs…La vie de Daphne – Schoolfrustraties & Een hoop cadeautjes!My Profile

 • Reply Daphne 14 december 2015 at 13:29

  Wat balen dat het niet gelukt is om kaartjes voor Adelle te bemachtigen. Ik ken maar een paar mensen bij wie het wel gelukt is, erg jammer. De cupcakes zien er heelijk en mooi uit! Die armband is ook super pretty 🙂 X

 • Reply Birgit Roobol 14 december 2015 at 14:05

  Ziet er uit als een heerlijke week! Die cupcake ziet er zó lekker uit, maar die glitters lijken me inderdaad wat minder, haha. Geniet nog even van je laatste twee weken stage. Volgens mij heb je namelijk een hele leuke stageplek! 🙂
  Birgit Roobol plaatste onlangs…Life Lately #2 – Last van PleinvreesMy Profile

 • Reply Anne-Sterre 14 december 2015 at 15:13

  Balen van die kaartjes, maar een schrale troost, er zijn zoveel mensen bij wie het niet gelukt is. Fijn al die spulletjes van The Body Shop, kom maar op met die review, altijd leuk om te lezen.
  Anne-Sterre plaatste onlangs…Alternatieve kerstbomen?My Profile

 • Reply gea 14 december 2015 at 16:35

  Leuke diary, al dat eten ziet er heerlijk uit haha. Je lay out is tof <3
  gea plaatste onlangs…Foto op Aluminium – PhotogiftsMy Profile

 • Reply Tea 14 december 2015 at 16:35

  Balen van die net niet waterdichte hoesjes, gelukkig was het maar een hele kleine schade. Wat een prachtig armbandje heb je gekregen wow!

 • Reply Claudia 14 december 2015 at 17:00

  Aah, jaloers op die leuke goodies van TBS! Liefs
  Claudia plaatste onlangs…CadeautjesMy Profile

 • Reply Sarah 14 december 2015 at 17:54

  Oooh, die cupcakes en gerechten zien er lekker uit zeg! En aaah, hoesje of niet, ik had echt niet gedurfd om zoveel op mijn mobiel te gooien. Balen dat het hoesje inderdaad ook niet helemaal waterdicht was, gelukkig viel het mee. Oh, en die Swarovski armband <3 bofkont!

 • Reply Manon 14 december 2015 at 17:55

  Oehhhhh die cupcake <3
  Manon plaatste onlangs…Lush Ocean Salt Gezichts- & BodyScrubMy Profile

 • Reply Saraya 14 december 2015 at 21:23

  Prachtige foto’s, krijg honger van al dat lekkere eten 🙂
  X
  Saraya plaatste onlangs…T.Leclerc / Divine Chubby LipBalm Rose VoluptueuxMy Profile

 • Reply Tedje 14 december 2015 at 21:32

  Leuk om te lezen weer, Denise! Ik vind het echt niet leuk dat je weggaat 🙁 miiiieeh!
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: December #2My Profile

 • Reply Emily 14 december 2015 at 22:29

  Ah volgens mij heb jij echt een heel leuk leven op dit moment haha. Je doet zulke leuke dingen <3
  Lekker van genieten! X
  Emily plaatste onlangs…Happy weekend!My Profile

 • Reply Yvette 14 december 2015 at 22:54

  Wat een leuke week weer 🙂
  Mooi cadeau ook van swarovski .

 • Reply Lieke van Veen 14 december 2015 at 23:31

  Waar heb je die stickers gekocht die op dat cadeau zitten?

 • Reply Lobke 14 december 2015 at 23:36

  Wat een leuke blog heb je, echt leuke artikelen! Ik heb je net ontdekt en werd ook helemaal enthousiast toen ik zag naar welke landen je op vakantie bent geweest, vet zeg! Als ik ooit leer hoe ik moet sparen wil ik ook nog graag zo’n reis doen. Ben zelf vorig jaar naar West-Amerika geweest met mijn ouders en zusje en daar ben ik volgens mij zeker net zo enthousiast over als jou, echt een van de mooiste ervaringen uit mijn leven!

 • Reply Jennifer 15 december 2015 at 00:11

  Voor mij ook helaas geen Adele en Coldplay! Hopelijk wordt ooit dat lange wachten nog eens beloond, haha!

 • Reply Alexandra 15 december 2015 at 08:46

  Oeh, wat een fijn weekje zeg, het is te merken dat je hebt genoten, fijn! 🙂

  De bekers die je hebt gekocht zien er echt onwijs leuk uit!

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…Some new Winter buysMy Profile

 • Reply joy 15 december 2015 at 20:22

  Wow jou stage klinkt echt supergezellig! Yay, zo veel leuke dingen ook met de feestdagen <3

  -X-

 • Reply Bianca 16 december 2015 at 08:50

  Wat een leuke diary! Ook ontzettend leuk dat jullie surprises doen op kantoor. Zouden we hier ook moeten doen haha! X
  Bianca plaatste onlangs…Voordelen van een blogplanner!My Profile

 • Reply anna 16 december 2015 at 09:05

  Wat veel leuke foto’s! Ontzettend leuk en gezellig al die surprises op kantoor! Wat grappig van dat waterdichte hoesje, hahaha.
  anna plaatste onlangs…MLBB #50 | TERUGKOMDAG, KRINGLOOP EN FLYERENMy Profile

 • Reply Mariska 16 december 2015 at 21:17

  Het ziet er allemaal zo mooi en zo lekker uiuiuit! Ik kan wel alles los op gaan noemen maar het ziet er gewoon allemaal zo goed uit, haha!
  Mariska plaatste onlangs…Het regent reviews!My Profile

 • Reply Lisa 17 december 2015 at 22:51

  Hele leuk foto’s weer ;)!
  Lisa plaatste onlangs…X MAS Wishlist EspritMy Profile

 • Reply Francoise 20 december 2015 at 22:05

  Mooie foto’s!
  Francoise plaatste onlangs…EASY AND “NATURAL” EYEBROW TUTORIALMy Profile

 • Reply Withlovefroms 28 december 2015 at 22:41

  Wauw, die armband van Swarovksi is zo mooi! <3

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten