Photo Diary

Photo Diary #85 – Beauty Day en vakantie geboekt

6 juni 2016

Oké guys, I’m back! En het is meteen tijd voor een Photo Diary, gewoon weer op maandag zoals jullie van me gewend zijn. De afgelopen weken zijn er een beetje bij ingeschoten door het feit dat de laatste loodjes op school érg zwaar wegen… Vandaar ook dat deze Photo Diary een kleine mengelmoes is van de afgelopen twee weken. Ik bezocht de UPR Beauty Day, deed ondanks school toch nog veel gezellige dingen met vriendinnen én ik boekte de zomervakantie naar Vietnam. Kijk je met me mee?

Photo-diary-1Oké, we springen heel even naar twee weken geleden. Ein-de-lijk had ik weer eens tijd om naar Amsterdam af te reizen en een persevent te bezoeken, dit keer de Beauty Day van UPR. Verschillende merken hadden er een stand staan en zo kon je de nieuwe producten zelf ontdekken, heel interessant.

Één van de merken die er stonden was MAC, ik geloof toch nog steeds mijn favoriete make-up merk. Op mijn hand had ik trouwens twee nieuwe kleuren lipstick geswatcht, ik geloof dat ik nooit genoeg roze exemplaren zal hebben…. Zo mooi.

Photo-diary-2Verder waren ook de merken Weleda, Moroccanoil, Otentic Perfumes en Bite Away aanwezig, allemaal merken waar ik eigenlijk nog niet eerder over geschreven heb. Een super interessante dag met mooie merken en een groepje héle gezellige bloggers dus.

Catch of the day! Weer een heleboel mooie spullen om uitgebreid te testen, hier komen zeker nog wat reviews van voorbij. Ik ben nu in ieder geval uitgebreid een nieuwe mascara van MAC aan het testen…… to be continued.

Photo-diary-3Een Photo Diary is niet compleet zonder een aantal foto’s van sushi… Vorige week donderdag ging ik gezellig met vier vriendinnen bij Geisha Lounge in Breda eten. Echt, hier hebben ze de ALLERBESTE sushi, sowieso in heel Nederland (en ik ben best op veel plaatsen geweest!). Uiteindelijk lag ik pas om 00.30 uur in bed en viel heel mijn planning in duigen (ik moest nog artikelen schrijven, aan school werken…), maar het was in ieder geval weer een ontzettend gezellige avond. En nu ik dit artikel schrijf en naar deze foto kijk heb ik gewoon wéér zo veel zin in sushi. Zou dit ooit ophouden?

Photo-diary-4Mijn dagen doordeweeks kunnen bijna niet drukker, maar gelukkig heb ik in het weekend altijd een beetje tijd om gezellig wat te drinken met vriendinnen. Het Nederlandse weer houdt ons tegenwoordig ook niet meer in de steek, tijd om terrasjes te pakken dus. Met Aperol Spritz. Héérlijk!

Photo-diary-5Klein irritatiepuntje: mijn eigen fiets heeft het wéér begeven. Iedere keer wordt de achterband goed geplakt, maar omdat bijna heel de binnenband bestaat uit geplakte delen, klapt de band steeds wanneer ‘ie opgepompt wordt. Zo. Vervelend…. Ten eerste kan ik zelf geen banden plakken en moet ik dus steeds hulp inschakelen en ten tweede sta ik dus steeds ergens op een fietspad en kan ik het hele eind naar huis lopen. Ik mag nu gelukkig een fiets van Joost lenen (tijdelijk!!!) en ga mijn eigen fiets nu echt naar een goede fietsenmaker brengen om maar gewoon een hele nieuwe binnenband erop te laten zetten. Klein nadeel dat het dus de achterband is… Moet heel het wiel eraf. Maar goed, laten we het maar positief bekijken: binnenkort kan ik weer met een goede fiets door het leven. Zonder lekkages.

Mijn ouders spelen allebei nog competitie en het is toch wel leuk om minimaal één keer in het seizoen eens een middag te gaan kijken. Gelukkig had ik goed gezelschap van mijn zusje en kwam mijn tante gezellig langs met een heerlijke Calippo. Dit zijn die goede zaterdagen (en stiekem ook vooral heel veel uitstelgedrag voor school).

Photo-diary-6Work work work! En tussendoor tijd voor mijn favoriete masker van Dr. van der Hoog: Magical Mud. Ik heb trouwens een uitgebreide review geschreven over de vijf populairste maskers van dit merk, dus mocht je nog op zoek zijn naar fijne en betaalbare maskers… Lezen!

I C E C R E A M <3

Photo-diary-7Afgelopen vrijdag had ik na een lange en deprimerende dag school helemaal NERGENS zin meer in. De fotografie opdrachten die ik gedaan heb blijken na drie keer(!) nog steeds niet helemaal goed te zijn en ik zie gewoon even door de bomen het bos niet meer. Over twee weken heb ik al de laatste les om feedback te vragen.. HOE ga ik dit in godsnaam doen. Ik weet dat het waarschijnlijk allemaal goed komt (dat komt het toch altijd?!), maar het is gewoon zo’n groot contrast met de vorige periode op de Fotovakschool. Gelukkig hadden een paar vriendinnen zin om dansjes te gaan doen in de stad en ben ik gelukkig niet alleen thuis gebleven. Het bleek juist een ontzettend gezellige avond te zijn, waarbij ik pas om 04.30(!) uur in bed lag samen met Joost en we nog een portie sushi naar binnen werkten. Kijk, dit zijn gewoon echt de leukste avonden, meestal zijn ze echt heel erg onverwachts.

JAAAA, we boekten eindelijk onze zomervakantie. Dit jaar gaan we naar Vietnam, we reizen daar helemaal van het noorden naar het zuiden en gaan echt ongelofelijk veel mooie dingen zien. Ik schreef al een uitgebreid artikel over Vietnam en een klein beetje van de planning, mocht je benieuwd zijn dan kun je deze hier lezen. Tips en tricks zijn trouwens meer dan welkom!!!

Photo-diary-8Zaterdag deed ik niet veel meer dan een beetje bijslapen van een vrij hectische nacht (haha, oeps!) en een aantal dingen voor school, maar gelukkig had ik aan het eind van de middag wel iets heel erg leuks op de planning staan. Een van m’n beste vriendinnetjes heeft sinds kort een huisje in Bruinisse, vlak bij het strand. Super leuk natuurlijk en ik kon niet wachten om dit dan ook in het echt te gaan zien. Het was helaas erg mistig in Zeeland, maar alsnog was het heerlijk om er gewoon even tussenuit te zijn.

Photo-diary-9Groepsfoto! Mocht je mij zoeken, ik sta daar achteraan erg gefascineerd te kijken naar de enorme hoeveelheid krabben in de zee.

We eten gezellig samen en spelen daarna super ouderwets nog een aantal gezelschapsspelletjes, #omas. ‘s Avonds reden we weer terug richting Brabant en uiteindelijk kroop ik nog redelijk vroeg onder de wol, zin om nog een drankje te doen had ik eigenlijk niet meer. Lekker bijslapen!

Photo-diary-10Inmiddels wordt mijn verzameling tassen, producten en perspakketjes weer enorm groot en vooral niet te overzien. Omdat ik bijna al mijn vrije tijd in school steek is het heel lastig om óók tijd te maken voor m’n blog en deze producten, vooral omdat ik hierbij OOK moet fotograferen en daar kan ik tegenwoordig even helemaal niet meer aan denken. Het is gewoon even te veel van ‘t goede denk ik. Ik heb gelukkig afgelopen weekend wel zes nieuwe lipsticks van Yves Rocher op de foto gezet dus deze review komt sowieso deze week online, hope you like it.

En de week sluit ik af samen met twee vriendinnen op het terras, inclusief gin tonic. Aankomende week gaat weer erg druk worden, er staan twee leuke events gepland (héle héle leuke!) en er moet echt héél veel gefotografeerd worden en afgerond worden voor school. Dit weekend heb ik ook nog drie verjaardagen, even kijken hoe ik het allemaal ga combineren dus. Fijne week!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

33 Comments

 • Reply Rachel Kromdijk 6 juni 2016 at 14:30

  Zag er goed uit!! en sushi ik wil het echt nog een keer gaan proberen.
  Wat heb je trouwens een mooi figuurtje.
  Rachel Kromdijk plaatste onlangs…ART DECO HELLO SUNSHINE COLLECTIEMy Profile

  • Reply Denise 7 juni 2016 at 19:46

   Ah wat lief van je, dankjewel! <3

 • Reply Linda 6 juni 2016 at 14:54

  Zo enorm gaaf dat je gewoon naar Vietnam gaat. I love Azië <3
  Linda plaatste onlangs…4711 Eau de cologne | Lemon & GingerMy Profile

  • Reply Denise 7 juni 2016 at 19:46

   Me tooo aaaah!!! Can’t wait!

 • Reply Leonie van Mil 6 juni 2016 at 17:27

  Jarloers!! Lekker naar Vietnam. Geniet ervan!
  Leonie van Mil plaatste onlangs…6 tips om meer te lezenMy Profile

  • Reply Denise 7 juni 2016 at 19:47

   Dat gaat zeker goed komen, dankjewel Leonie! <3

 • Reply Manon 6 juni 2016 at 17:28

  Dat jurkje staat je heel erg mooi!
  Manon plaatste onlangs…WISHLIST | High-end productenMy Profile

  • Reply Denise 7 juni 2016 at 19:47

   Hihi lief, dankjewel! <3

 • Reply Valerie 6 juni 2016 at 18:11

  Jouw photo diary’s zijn altijd zo leuk! Die sushi.. Omg. Ik moet ook gauw eens naar Geisha Lounge 🙂
  Valerie plaatste onlangs…WEEKLY DOSE OF PICTURES 69My Profile

 • Reply Anouk 6 juni 2016 at 18:24

  YAM! Die sushi! En super tof dat je naar Vietnam gaat!
  Anouk plaatste onlangs…OUTFIT OF THE DAY: OFF SHOULDER PLAYSUITMy Profile

 • Reply Maaike 6 juni 2016 at 19:16

  Oh wat vervelend dat het even niet wil lukken met school… hopelijk kom je er alsnog uit en kun je daarna weer lekker gaan fotograferen voor je blog! En die roze lipsticks van MAC zien er trouwens wel erg goed uit 🙂
  Maaike plaatste onlangs…Weekly Journal #76 – Gin tonics & mijn verjaardag vierenMy Profile

  • Reply Denise 7 juni 2016 at 19:48

   Ik hoop ook dat het goed komt, we duimen er maar voor!

 • Reply Yvette 6 juni 2016 at 19:25

  Daar is de sushi weer hoor xD
  Leuke foto’s weer .

 • Reply Marloes 6 juni 2016 at 20:24

  Leuke foto’s allemaal, en zo leuk dat je naar Vietnam gaat.
  Marloes plaatste onlangs…In the Picture #107My Profile

  • Reply Denise 7 juni 2016 at 19:49

   Dankjewel Marloes! <3

 • Reply Daphne 7 juni 2016 at 10:36

  Leuke diary weer! Heerlijk al die drankjes! Heb nog nooit Aperol Spritz gedronken, maar ik denk dat ik het binnenkort toch eens moet proberen, haha 🙂
  Daphne plaatste onlangs…DIT IS DÉ INSTANT HIT OP INSTAGRAM #PEONIESMy Profile

  • Reply Denise 7 juni 2016 at 19:49

   Jaaaa, doen! Misschien vind je het wel heel erg lekker!

 • Reply Lisanne 7 juni 2016 at 10:45

  Ziet er weer erg leuk uit!
  Lisanne plaatste onlangs…Shoplog: ActionMy Profile

 • Reply alexa 7 juni 2016 at 11:54

  ziet eruit als een prima week en ga nu je ding over vietnam lezen want ben heel benieuwd hoelang en waar jullie heen gaan!

 • Reply Justine 7 juni 2016 at 14:52

  Ahhh al die foto’s met eten en drinken en mohhh, ik krijg er gelijk zin in. Dat je na al je school geen zin meer hebt om fotos te maken voor je blog snap ik trouwens helemaal. Ik heb dat juist met al dat schrijven. Dan zoek ik het aan het eind van de dag echt niet meer om nog te typen haha!
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – juni 2016 #1My Profile

  • Reply Denise 7 juni 2016 at 19:50

   Pfff begrijp ik, maar ik las op Twitter dat je je scriptie vandaag ingeleverd hebt? OMG! Jeej!

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 7 juni 2016 at 17:14

  Succes met de laatste loodjes voor school. Ik snap best dat je dan even geen tijd kan vrijmaken voor je blog. Je hebt gelukkig wel leuke dingen kunnen doen de afgelopen twee weken.
  Marloes – GLAMOURMOES plaatste onlangs…Festival outfit + tipsMy Profile

  • Reply Denise 7 juni 2016 at 19:50

   Dankjewel Marloes!!!

 • Reply Lisa 7 juni 2016 at 18:46

  Super leuk dat je naar Vietnam gaat <3 Sushi <3 ik ga vrijdag weer sushi eten.. Zo lekker!
  Lisa plaatste onlangs…OOTD: Kimono & PompomsMy Profile

 • Reply anna 8 juni 2016 at 10:16

  Veel leuke foto’s, wat een gezellige week! Spontane avonden uit zijn inderdaad vaak het leukst. En wat herkenbaar met al die producten. Soms weet ik ook niet waar ik moet beginnen met fotograferen en reviewen. Het kost zoveel tijd en ik wil het allemaal doen haha!
  anna plaatste onlangs…EENVOUDIG JE EIGEN MARBLE WALLPAPER CUSTOMIZEN!!!My Profile

 • Reply Sophie 8 juni 2016 at 12:48

  Ah je weet nog goed jezelf te vermaken. Ik ga dan vaak de deur niet meer uit als ik eigenlijk iets zou moeten doen haha! Oeps, dan is dit nog beter, dan heb je in ieder geval van de tijd genoten!
  Sophie plaatste onlangs…PLOG | Een week met een traan, een lach en heel veel liefde (én veeeel water)!My Profile

 • Reply Charlotte 8 juni 2016 at 13:36

  Leuke foto’s! Hmm Aperol Spritz, lekker! Succes met je laatste dingen voor school 🙂
  Charlotte plaatste onlangs…beauty |nieuwkomers van de lidlMy Profile

 • Reply Kaylee Joosten 8 juni 2016 at 15:55

  Wat een super leuke foto’s! Dat witte jurkje met zwarte opdruk, waar heb je die gekocht? :$ Vind hem namelijk super leuk, haha. Succes met foto’s maken voor school en een hele fijne week toegewenst!
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Music is Life #14My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten