Photo Diary

Photo Diary #93 – Sample Sale Calvin Klein en borrelen

24 oktober 2016

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht! Afgelopen dagen stonden in het teken van veel gezelligheid. Zo ging ik met een vriendin naar de sample sale van Calvin Klein, borrelde ik met mijn klasgenootjes en deed ik veel make-up weg. Kijk je met me mee?

photo-diary-1Afgelopen maandag was ik voor het eerst in maanden niet vrij, er moest namelijk gewoon op school gewerkt worden. Best even wennen om na de zondag meteen vroeg op te staan, maar ik heb natuurlijk ook niets te klagen. Nieuwe winterjas aan en gaan!

Ik zit nu dus in het vierde jaar van de opleiding communicatie en ga dus BIJNA afstuderen. Voordat we daar in januari officieel mee gaan beginnen, hebben we nu twee grote projecten (met een projectgroep, niet individueel) als een soort generale repetitie. Best pittig, dus er moet zeker gewerkt worden. Als troost voor het werken op maandag trakteer ik mezelf op een broodje met mozzarella, tomaat, pesto en rucola. LEKKER!

photo-diary-2Ook dinsdag vertrek ik weer richting Tilburg om met m’n projectgroep aan de slag te gaan. Na een goede feedback sessie komen we gelukkig weer wat verder en rond 13.00 uur houden we het weer voor gezien. Ik heb namelijk met mijn oud-klasgenootjes afgesproken om gezellig te gaan borrelen in Eindhoven, meteen een goede reden om het appartement van haar te bekijken. Zo veel lekkers <3

‘s Avonds komen er nog meer meiden richting Eindhoven (gezellig!) en bestellen we pizza, moet kunnen zo af en toe. Uiteindelijk lig ik pas om 23.00 uur in bed, maar dit soort dagen zijn wel echt goud waard.

photo-diary-3Ook schrijf ik eindelijk een artikel over pilates. Ik kreeg nog wat vragen over welke tutorials ik dan precies op YouTube volg, ik denk dat ik daar nog even een apart artikel over schrijf. Zijn er meerdere, maar ik heb natuurlijk ook mijn favorieten. Mocht je het artikel over mijn workouts + sport schema gemist hebben, dan kun je hem hier teruglezen.

photo-diary-4Ook heb ik een spannend gesprek gehad afgelopen week. Ik heb er geen foto’s van, maar ik moet er wel opeens aan denken bij deze foto van de afgeprijsde pannen. Joost en ik hebben namelijk weer een gesprek gehad over het appartement waar ik jullie eerder over vertelde. Het is nog steeds niet 100 procent zeker dat we het hebben, maar ergens heb ik er wel een goed gevoel over. Dit keer kregen we veel informatie over de bouw van het appartement en hoe de keuken er precies uit gaat zien etc. Over een maand horen we echt officieel of we erin mogen… Super spannend 🙂

Gezellig thee drinken en een appeltje eten bij oma <3

photo-diary-5Vrijdagochtend sta ik om 09.00 uur weer voor de deur bij Gossip, het is weer tijd om die social media kanalen te gaan vullen met mooie foto’s.

Tussendoor snuffel ik nog een beetje tussen de sieraden en de nieuwe collecties, er is weer zo veel moois. Vooral de minimalistische armbandjes van het merk ZAG en LLOT zijn zo ontzettend mooi, maar helaas best wel prijzig. Ik maak wel een aantal foto’s van de armbandjes die ik leuk vind en kom er later achter dat ik volgende week jarig ben… Heb ik meteen weer een paar toffe cadeautjes die ik kan vragen.

photo-diary-6Na het fotograferen bij Gossip fiets ik naar het station en ga ik samen met Veerle op pad richting Amsterdam. Ze neemt me mee naar een speciale sample sale van het merk Calvin Klein, waarbij je alle items met enorme kortingen kunt kopen. Super fijn natuurlijk, hier moet ik heen!!!

We zoeken heel de loods af en proberen écht iets te scoren, maar uiteindelijk geven we er gewoon aan toe… Het is niks. Allebei gaan we weer met lege handen naar huis en voor diegene die ons kennen, dat is NIKS voor ons!!! Veerle is hier al vaker geweest en toen was de kleding echt ontzettend leuk, maar dit keer hebben we dus gewoon pech gehad. Ach, een gezellige dag was het wel.

photo-diary-7Wist je dat je maar liefst 3 Belgische chocoladerepen(!) van Hands Off My Chocolate kunt winnen op mijn Instagram-account? Dinsdag (morgen dus) maak ik de winnaar bekend, dus mocht je nog kans willen maken… Het kan!

Vrijdagavond ga ik weer gezellig wat drinken met een aantal vriendinnen om vervolgens toch nog even een kijkje in de stad te nemen. Uiteindelijk lig ik voor 03:00 uur weer in bed, best netjes toch.

photo-diary-9En ik kreeg heel veel leuke pakketjes binnen deze week, onder andere een magic gel van het merk Rodial, veel chocolade (oeps!) en een nieuwe Tangle Teezer. Deze heb je al terug kunnen zien in het artikel van gisteren, waar ik jullie een kijkje geef in mijn handtas. Zonder borstel ga ik namelijk echt niet de deur uit!

En uiteraard is er ook deze week weer gesport. Ik vind de tutorials van Blogilates echt heel fijn, ze legt de oefeningen goed uit en ze zijn redelijk pittig. Hier doe ik de plie squat challenge en geloof me, dit is echt een uitdaging… Ik probeer dus minimaal vijf keer per week dit soort tutorials te doen en meestal doe ik er dan drie achter elkaar. Heel fijn om thuis mee te sporten!

photo-diary-10Toetjes <3

Zondag is het echt de hoogste tijd om mijn make-up eens uit te mesten. Ik heb ENORM veel (dit is nog steeds zacht uitgedrukt) en ik gebruik misschien 1/30e, super zonde om alles dus maar in de kast te laten verstoffen. Een aantal dingen heb ik gewoon weggegooid omdat ik zeker weet dat ik daar niemand meer blij mee maak en de rest ga ik weggeven aan familie en vriendinnen. Voelt best goed om weer wat ruimte in mijn lades te maken.

photo-diary-11‘s Avonds ga ik gezellig een hapje eten met vier vrienden bij Toms Diner, lekker wat burgertjes wegwerken (haha). Ik ga voor een cheeseburger met frietjes en een salade en krijg uiteraard niet alles op, echt bizarre hoeveelheden daar.

Na het eten kijken we samen nog even naar Miljoenenjacht en naar de Formule 1 met Max Verstappen terwijl ik mezelf even te buiten ga op het roeiapparaat. Best chill dat ze die gewoon voor de televisie hebben gezet, in plaats van de op bank liggen en tv kijken kun je hier dus gewoon sporten en tv kijken. Goede oplossing om die burgers meteen weer weg te werken (grapje natuurlijk) 🙂

Aankomende week heb ik officieel herfstvakantie, maar er moet veel gaan gebeuren. Er is een 21-boek dat afgewerkt moet worden (ja, weer al!), ik ga veel sollicitaties de deur uit sturen voor mijn afstuderen en gezellig een dagje naar Amsterdam met een klasgenoot. Verder staat er dit weekend weer een leuk feestje gepland EN ben ik zondag jarig. Leuk, leuk, leuk!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Marloes 24 oktober 2016 at 11:28

  Wat een leuke foto’s allemaal Denise. Leuk weekje heb je achter de rug. De armbandjes zijn heel mooi!
  Marloes plaatste onlangs…In the Picture #122My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 24 oktober 2016 at 13:37

  Oeh! Je hebt een leuk weekje achter de rug, zo te zien!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/FlowerchildMy Profile

 • Reply Maaike 24 oktober 2016 at 13:43

  Wat ben je al goed bezig met sollicitaties de deur uit gooien voor een afstudeerplek! Daar ga ik me de komende tijd ook maar eens op focussen 🙂
  Maaike plaatste onlangs…Weekly Journal #86 – Huis onder water & mobiel kapotMy Profile

 • Reply Tedje 24 oktober 2016 at 14:12

  Ah chill dat je vakantie hebt! En leuke dingen heb je afgelopen week gedaan. Tot volgende weeeeek!
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: Oktober #4My Profile

 • Reply Tedje 24 oktober 2016 at 14:12

  Ah chill dat je vakantie hebt! En leuke dingen heb je afgelopen week gedaan. Tot volgende weeeeek!
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: Oktober #4My Profile

 • Reply Rachel 24 oktober 2016 at 16:40

  oh die tapas heb je echt leuk gedaan op deze manier, ik hou daar echt van haha! liefs X

 • Reply Manon 24 oktober 2016 at 17:23

  Je hebt die Tapas echt leuk gedaan! Ziet er goed uit.
  Manon plaatste onlangs…Primark | Lip BalmMy Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 24 oktober 2016 at 20:02

  Leuke foto’s! Vooral lekkere food foto’s yummy. Rodial producten zien er goed uit! Heel benieuwd naar
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Photodiary nr 94My Profile

 • Reply Yvette 24 oktober 2016 at 21:09

  Wat een fijne week . Vriendin van me was ook bij de sale van calvin klein 😉

 • Reply Suzanne 25 oktober 2016 at 09:25

  Wat een leuke week! Erg leuk om te lezen
  Suzanne plaatste onlangs…Trend It Up UV Powergell Nail Polish & Top CoatMy Profile

 • Reply Loïs 26 oktober 2016 at 16:05

  Leuk om te lezen! Al dat eten maakt me hongerig rond dit tijdstip, hihi 🙂
  Loïs plaatste onlangs…Inspiration / De metallic trendMy Profile

 • Reply anna 27 oktober 2016 at 11:59

  Wat een leuke foto’s allemaal! Toffe producten heb je binnen gekregen, vind ik altijd leuk om te zien 🙂
  anna plaatste onlangs…NEW IN | OVERKNEE BOOTSMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten