Persoonlijk

PLOG 01/10 – Kantoor en Dr. Hauschka Beauty Event

21 oktober 2015

Het is inmiddels al weer een hele tijd geleden dat ik een dag geplogt heb voor jullie, iets waar ik tijdens de eerste dag in oktober wél weer aan heb gedacht en door middel van foto’s mijn hele dag heb bijgehouden. Op de planning staat vandaag een dag op kantoor en vervolgens het beauty event van Dr. Hauschka in Antwerpen!

Plog1Zoals iedere dag gaat de wekker om 07:15 uur. Ik weet dat ik niet mag klagen (er zijn natuurlijk mensen die iedere dag véél eerder opstaan), maar ik ben een uitslaper en absoluut geen ochtendmens. Net zoals bijna iedere dag lukt het vandaag dan ook niet om mijn bed uit te komen…

Toch weet ik iedere ochtend nog een paar minuten tijd te maken om mijn eigen blog te checken en mijn favorieten te lezen. Blijft heerlijk ontspannen om op deze manier een klein beetje wakker te worden en de dag te beginnen.

Plog2Mijn dagelijkse make-up ritueel waar ik toch iedere ochtend weer een kleine twintig minuten mee zoet ben… Van deze twintig minuten ben ik trouwens minimaal tien minuten bezig met mascara, wat een ver-schrik-ke-lijk werk vind ik dat. Laat me serieus nadenken over wimperextensions, die gedachten maken me dolgelukkig (en het scheelt minstens tien minuten ‘s ochtends!).

Voor het eerst haal ik mijn nieuwe Daniel Wellington horloge uit zijn doosje en hang ik hem om mijn pols. Blijft een magisch momentje, ik weet op dit moment al dat ik hem nog héél vaak zo uit zijn doosje ga halen.

Plog3Om 08:15 uur pak ik de bus richting kantoor, waar ik inmiddels al weer dik zes weken stage loop. Het onderzoek voor school gaat moeizaam vandaag, ik heb duidelijk mijn concentratie thuis laten liggen. Dan maar artikelen schrijven voor StyleCowboys en DutchCowboys, alles op social media inplannen en de statistieken bijhouden. Met cijfers kan ik me gerust een hele dag bezighouden, ik vind het zo indrukwekkend en interessant om te zien hoe je meer bezoekers naar een site kunt trekken (en daar heb ik voor mijn eigen blog natuurlijk ook nog wat aan!)

Sinds ik mijn MacBook Pro Retina aan heb geschaft anderhalf jaar geleden heb ik me bijna iedere dag geïrriteerd aan het feit dat ik geen Word op mijn computer had staan. Zin om te betalen had ik niet, maar na een klein onderzoekje van tien minuten blijkt dat ik ‘m dus al die tijd gewoon gratis kon downloaden vanaf de schoolsite. Ok. Heb ik daar al die maanden zo veel stress om gehad?

Plog4Na de gebruikelijke acht uur op kantoor vertrek ik samen met Tedje richting het station, er staat namelijk een event in Antwerpen op het programma. Voordat we de trein in gaan schieten we nog een paar outfitfoto’s, waar inmiddels al een artikel over is verschenen die je hier terug kunt zien.

Het is gelukkig maar een klein half uurtje met de trein, waardoor ik meteen besef dat ik véél vaker uitjes richting onze zuiderburen moet gaan plannen. Er zijn zo veel gezellige eettentjes, toffe winkels waar je sowieso heel erg gaat slagen én het feit dat mijn mobiele internet niet werkt is af en toe ook gewoon heel erg ontspannend.

Plog5Het prachtige station in Antwerpen is in ieder geval een fotootje waard.

We zouden de bus of tram kunnen pakken, maar omdat we geen zin hebben in gedoe met betalen (onze OV-kaart werkt hier natuurlijk niet) besluiten we na een paar minuten twijfelen om toch lopend richting de locatie van het event te gaan. Blijkt toch iets verder dan gedacht…. Na een dikke twintig minuten lopen komen we eindelijk aan op de locatie, maar al snel blijkt dat dat al die kilometers lopen helemaal waard was.

Plog6Het event vindt plaats in de Red Fish Factory in hartje Antwerpen, een oud en industrieel gebouw. Op de bovenverdieping was een enorme ruimte met verschillende staantafels en een schattig keukentje, waar we een paar heerlijke gerechtjes kregen voorgeschoteld.

Plog7En het zag er ook nog eens super leuk én lekker uit!

Natuurlijk zeiden we ook geen nee tegen een glas champagne 🙂

Plog8En nog een lepeltje met tartaar… Hier kan ik wel aan wennen.

Tedje en ik hebben overigens nog ontzettend gelachen om het feit dat er op haar naamkaartje de naam van mijn blog stond. Ik had haar meegenomen naar het event, maar normaal ben ik haar stagiaire bij StyleCowboys en is het dus eigenlijk andersom. Funny.

Plog9Na de lekkere hapjes (waar wij er eigenlijk nog wel veel meer van lustten na een lange dag op kantoor) nemen we plaats in een ruimte met een podium en een make-up tafel. De internationale make-up artist van Dr. Hauschka, Karim Sattar, legt ons in een klein half uur uit hoe je de perfecte feest make-up creëert met de super mooie nieuwe producten van Dr. Hauschka. So pretty!

Na de uitleg drinken we nog gezellig een drankje, om vervolgens weer richting het station te lopen(!). Ik besef me ineens dat ik wel wat stappen mag zetten nu ik vijf dagen in de week acht uur lang op kantoor zit, kan geen kwaad…

Plog10We krijgen nog een goodiebag mee naar huis, waardoor ik jullie over een paar dagen een review kan laten zien van een paar producten uit de nieuwe feest make-up. Ik ben nu al super benieuwd wat jullie er van gaan vinden, stay tuned…

En voordat we weer richting Nederland vertrekken maak ik nog even een selfie met de lieve dames Tedje en Marloes. Events zijn meestal zo gezellig door de aanwezigheid van gezellige meiden!

Om 23:15 uur stap ik mijn huis binnen en kom ik tot de conclusie dat die kleine (en lekkere!) hapjes op het event eigenlijk niet genoeg waren om mijn honger te stillen. Snel maak ik nog een klein bord met spaghetti warm die ik gisteren bewaard had. Doe ik eigenlijk nooit, maar ik geloof dat het al iets met een voorgevoel was. Na mijn veel te late diner kruip ik snel mijn bed in, morgen weer een nieuwe dag op kantoor.. Good night!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Femke 21 oktober 2015 at 06:35

  Klinkt als een heel leuk event, leuke dag :-)! Antwerpen is inderdaad leuk en ook ik kom hier veel te weinig terwijl het zo ontzettend dichtbij is!
  Femke plaatste onlangs…Review: Easyliners van JordanaMy Profile

 • Reply Anniek 21 oktober 2015 at 07:09

  Wat ziet het event er gaaf uit Denise! Tof dat het in Antwerpen was, dat is toch ZO’N mooie stad. En oh, die tartaarballetjes… Ik wil! 😀
  Anniek plaatste onlangs…MEGA MEGA winactie t.w.v. 165 euries!My Profile

 • Reply Bianca 21 oktober 2015 at 08:06

  Wat een leuke foto’s! Ik merk ook dat ik, sinds ik op kantoor werk wel wat meer kan gaan wandelen haha X
  Bianca plaatste onlangs…Top 5 meest gelezen artikelen!My Profile

 • Reply Sophie 21 oktober 2015 at 08:38

  Wat leuk inderdaad zo richting Antwerpen! Haha, balen he als je merkt dat je niet meer gratis kunt reizen!
  Sophie plaatste onlangs…Outfit – Happy dark blue!My Profile

 • Reply Maaike 21 oktober 2015 at 08:58

  Wat ziet dat event er leuk uit zeg! En om 7:15 is echt een luxe vind ik, haha. Ik moet er om 6:45 al uit! 🙁 En die hapjes en champagne looks good… hopelijk heb je er echt van genoten! <3

 • Reply Simone 21 oktober 2015 at 08:59

  Hele leuke en uitgebreide plog! Ik vond de outfitfoto’s heel erg geslaagd.

 • Reply Svenja 21 oktober 2015 at 09:09

  Leuk om weer eens een plog van jou te zien! Het event zag er onwijs mooi en verzorgd uit, daar is Dr. Hauschka goed in! <3
  Svenja plaatste onlangs…Outfit Inspiration / Classy FallMy Profile

 • Reply lonneke 21 oktober 2015 at 10:27

  Oh wat ontzettend leuk! Ook tof zo in Antwerpen zeg!
  Liefs Lonneke
  lonneke plaatste onlangs…Mijn online dagboekje #34My Profile

 • Reply Sophie 21 oktober 2015 at 10:38

  Ik vind plogs altijd zo leuk om te lezen! Wat is Antwerpen een fijne stad he! Ik ben er ook in een halfuurtje, echt een van mijn favoriete steden.

 • Reply Annelies 21 oktober 2015 at 11:04

  Wat een uitgebreide plog! Maar wel héél leuk om te zien. Wat een gezelligheid zeg.
  Annelies plaatste onlangs…Outfit + webshop review van een webshopaholicMy Profile

 • Reply Lizzy 21 oktober 2015 at 11:45

  Wat een lange dag stage! Ik weet hoe het is haha! Wel leuk, daarna een event! 🙂 Ik ben wel heel nieuwsgierig geworden naar de inhoud van de goodiebag!
  Lizzy plaatste onlangs…Anna Nooshin – On TopMy Profile

 • Reply irene 21 oktober 2015 at 12:01

  Ziet er leuk uit,
  leuk zn event!!
  Liefs Irene

 • Reply Mariëlle 21 oktober 2015 at 13:03

  Ik moet ook maar eens naar Antwerpen gaan, lijkt me een super leuk event!
  Mariëlle plaatste onlangs…Ik ben wel een typische beautyblogger…My Profile

 • Reply Manon 21 oktober 2015 at 14:16

  Gaaf dat jullie naar Dr hauschka event zijn geweest

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 21 oktober 2015 at 15:49

  Het station in Antwerpen is inderdaad prachtig. 1 van de mooiste stations denk ik! Tof dat je naar het Dr. Hauschka event mocht!
  Eilish (artisticstateofmind) plaatste onlangs…Beauty ♥ MAC | Up the AmpMy Profile

 • Reply anna 21 oktober 2015 at 21:43

  Wat een leuke plog! Ik ben erg benieuwd naar de goodiebag ^^

 • Reply Marleen 21 oktober 2015 at 23:06

  Het event ziet er leuk uit en wat is je Macbook hoes prachtig zeg! Ik ben dol op die print 🙂 x

 • Reply Carlijn 22 oktober 2015 at 07:21

  Het event van Dr. Hauschka ziet er goed uit zeg. Geen straf om dat na een lange werkdag nog mee te mogen maken. Ben wel benieuwd naar hun feestlook, ken de make-up van Dr. Hauschka niet zo heel goed, heb alleen een poeder en concealer van ze.
  Carlijn plaatste onlangs…Koud buiten? Vervang je crème door olieMy Profile

 • Reply Kim 22 oktober 2015 at 20:29

  Gezellig zeg!
  Kim plaatste onlangs…Review MAC HeauxMy Profile

 • Reply beautifulday4makeup 23 oktober 2015 at 16:59

  Leuk dat je hier naar toe kon en mocht

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten