Geen categorie

PLOG 10/10 – Starbucks Tasting

14 oktober 2014

Hell yeah, ik was één van de vijf lucky bastards die vrijdag een super gezellige tasting bij Starbucks mocht bijwonen. Samen met topblogster Annemerel en haar familie proefde ik verschillende soorten koffie, ondervond ik enorme smaakexplosies in m’n mond en werd ik verliefd op de Pumpkin Spice Latte. Kijk je mee naar de PLOG van 10 oktober?

Al vroeg besloot ik om niet voor één les richting Tilburg te reizen. Al met al ben ik toch 3 uur reistijd kwijt en dat was het niet waard, ik kon m’n tijd beter thuis besteden. Dat deed ik dan ook, samen met de liefste kat Floris kroelde ik lekker op de bank.
Verder deed ik niet veel, ik las wat blogs en maakte een leerschema waar ik me de komende dagen echt aan moet gaan houden. Om 15:00 uur werd ik verwacht bij de nieuwe Starbucks in Den Haag dus vertrok ik rond 13:15 uur richting de bus. Floris zwaaide me nog uit terwijl hij een dutje deed op de auto. Lekker nonchi.

Yes, bepakt en bezakt on my way! Ik nam m’n spiegelreflex camera mee zodat ik altijd nog wat professionelere foto’s kon maken voor le blog. Helaas is het hier niet meer van gekomen, doordat ik de hele middag druk bezig was werd het lastig om steeds de camera er bij te pakken. Gelukkig ging het met m’n iPhone een stukkie makkelijker en heb ik alsnog een PLOG voor jullie kunnen samenstellen.
Na een uurtje stond ik op Den Haag HS – Holland Spoor -, waar ik had afgesproken met Soesja. Ook zij was een van de winnaressen van de winactie op Annemerel haar blog. Het is eigenlijk zo raar en onwerkelijk dat ik zo veel meiden uit de rest van het land ontmoet door m’n blog, terwijl ik ze anders nooit gekend zou hebben!

De nieuwe Starbucks in Den Haag is ontzettend groot – twee verdiepingen! – en je kunt er heerlijk chillen in de loungebanken. Studeren en kletsen is natuurlijk ook een optie, wij kozen voor het laatste. We namen met de groep plaats aan een mooie gedekte tafel en zagen drie posters met verschillende landen inclusief koffie en kleine hapjes.

Ook kregen we nog wat water in een klassieke Starbucks beker van Bob om de sterke koffiesmaak mee weg te spoelen. De Starbucks bekers blijven gewoon té leuk, ik wilde ‘m eigenlijk wel stiekem mee naar huis nemen om her te gebruiken, haha! Bob werkt al een lange tijd bij Starbucks en vertelde ons alle ins en outs over koffie en het merk Starbucks. Super interessant!

Van ieder werelddeel proefden we verschillende soorten koffie. We begonnen met Ethiopië, vervolgens dronken we koffie uit Guatemala en last but not least was Sumatra aan de beurt. Bob wilde ons laten proeven dat de koffie volledig anders smaakt wanneer je bijvoorbeeld eerst een stukje brie of chocolade at. Op deze manier ‘glijdt’ het als het ware je keel in en is het veel minder sterk. Grappig!

Daarna was het tijd voor een kleine barista training! Helaas was het erg druk – we konden helaas niet de hele tent dichtgooien – en kon alleen Annemerel achter de bar plaatsnemen. We keken natuurlijk goed hoe ze het deed en mochten daarna ook een heerlijk drankje uitkiezen, op kosten van Starbucks.
Natuuurlijk nam ik de Pumpkin Spice Latte. Ik had hem nog nooit eerder geprobeerd en dit was m’n unieke kans. Wie Annemerel kent weet dat het haar favoriete drankje ever is, dus het ideale moment om deze herfstkoffie ook eens te proberen. JUM, hij is zó lekker!
Selfie met de girls!

Natuurlijk moest ik ook nog even gek doen met Annemerel. Ze is absoluut een top blogster en in ‘real life’ ook nog eens ontzettend spontaan en minstens net zo leuk als op haar blog. Nadat we wat gekletst hadden, bood ze me ook nog een stageplaats aan bij Dutch Cowboys. Volgend jaar ga ik haar hier dus absoluut nog eens over contacten, would be nice!
Na afloop kreeg iedereen nog een leuke goodiebag mee met een zakje koffiebonen en dé wereldberoemde Starbucks mok. Hoe leuk!

Na anderhalf uur kwam ik gelukkig heelhuids thuis aan. Helaas is m’n telefoon al ontzettend lang kapot en gaat de batterij niet langer mee dan drie uur. Ik zat dan ook contactloos in de trein, het feit dat ik dit heel gek vond baarde me wel een beetje zorgen.. 
Ik at lekker een ijsje van de ijscoman – yes, die komt nog stééds langs! – met wat gezellige herfstdecoratie naast me. Al met al was het een ontzettend gezellige en leerzame middag. Het is zo onwerkelijk en super dat ik dit door m’n blog allemaal mee kan maken. Ook al zeg ik het vaak: ik wil jullie nogmaals bedanken voor al jullie leuke berichtjes en het feit dat jullie de moeite nemen om m’n artikelen te lezen!
Wat is jouw favoriete drankje van Starbucks?

You Might Also Like

115 Comments

 • Reply Evelien 14 oktober 2014 at 04:36

  Wat een onwijs leuke blog! En wat leuk dat je allemaal verschillende koffie's mocht proberen, niet verkeerd! 🙂

  Liefs, Evelien

 • Reply Lovely Lonnie 14 oktober 2014 at 04:38

  Leuke vlog. Ik hou van koffie maar geloof het of niet ik heb nog nooit Starbucks koffie gedronken. Gaaf dat jij was uitgenodigd hiervoor. liefs

 • Reply Laura Steenks 14 oktober 2014 at 04:43

  Leuk om te zien! Lijkt me heerlijk om verschillende dingen te proeven van Starbucks. 🙂

 • Reply Esther 14 oktober 2014 at 05:20

  Leuke plog! Ik vind bij starbucks de koffie met mokka smaak erg lekker! Als ik de volgende keer kom, ga ik zekerweten de pumpkin spike latte proberen!

 • Reply Marloes Mol 14 oktober 2014 at 05:20

  Ah wat een super leuke plog! Ziet eruit als een geslaagde dag. En wat leuk dat je erbij mocht zijn! Gaaf ook dat je een stageplaats aangeboden hebt gekregen zeg!

 • Reply Dagmar Valerie 14 oktober 2014 at 05:24

  Waauw wat te gek je plog! Heel erg leuk om te zien, wat een geslaagde dag 😀 En een stageplaats, heerlijk om alvast iets eerder zekerheid te hebben, wie weet is het echt een fijne plek voor je. Niet geschoten is altijd mis. Geweldige selfie met Annemerel!

  • Reply Denise van Kalmthout 14 oktober 2014 at 08:55

   Ah dankjewel Dagmar! Hihi, het is nog niet zeker hoor, volgend jaar ga ik zeker langs!

 • Reply Iris The Beauty Magazine 14 oktober 2014 at 06:04

  Wauw, wat leuk dat je dat mocht doen! Het lijk me heel erg leuk! En ik ben ook benieuwd wat voor lekkers er allemaal in de goodiebag zit!

  • Reply Denise van Kalmthout 14 oktober 2014 at 08:56

   Haha, in de goodiebag zat een leuke Starbucks mok en wat lekkere koffie!

 • Reply Daphne G 14 oktober 2014 at 06:22

  Superleuk om te zien!

 • Reply kim 14 oktober 2014 at 06:53

  Super leuk dat je erbij was! Ik wil de Pumpkin Spice Latte echt nog eens proberen! Had hem vanochtend bijna gehaald.. haha!

 • Reply Tessa 14 oktober 2014 at 06:55

  Waah wat tof dat je hierbij was! Echt tof!
  Liefs, Tessa

 • Reply Sophie 14 oktober 2014 at 07:02

  Wat een te gek leuke plog! Ik ben echt dol op de blog van Annemerel, het ziet er echt super gezellig uit!

 • Reply Maaike 14 oktober 2014 at 07:15

  Ziet er heel erg leuk uit! Wat fijn ook dat je een stageplek aangeboden kreeg! Zo gaaf 🙂

 • Reply Justine A 14 oktober 2014 at 07:20

  Leuke plog Denise! Wat gaaf dat ze je ook een stageplek aanbood!

 • Reply Dionne Knooren 14 oktober 2014 at 07:57

  Aaah! Ziet er echt heel tof uit!

 • Reply wellnewss 14 oktober 2014 at 08:24

  Leuke plog en leuke ervaring lijkt mij. Ik hou niet zo van koffie en neem dan altijd een warme chocolademelk met hazelnoot. Hmm krijg er spontaan zin in! Xx Laura

  • Reply Denise van Kalmthout 14 oktober 2014 at 08:57

   Ah dankjewel Laura! Die chocolademelk is natuurlijk ook ontzettend lekker!

 • Reply Milou S 14 oktober 2014 at 08:25

  Klinkt als een super leuke dag. Leuk dat je zoveel mee mag maken door je blog Denise. En die stageplaats bij Dutch Cowboys, wauw dat zou vet zijn!

 • Reply Mirne 14 oktober 2014 at 08:27

  Supertof dit!! En wat gaaf die stage!

 • Reply Kimsbloglife 14 oktober 2014 at 08:29

  Ziet er een gezellige dag uit! 🙂 Ik hou niet van koffie, maar vind de witte chocolademelk van Starbucks heel lekker!

 • Reply Anouk 14 oktober 2014 at 08:55

  Haha grappig dat de Starbucks dit deed, de tastend zijn altijd tof!

 • Reply nailsbyfml 14 oktober 2014 at 09:16

  Super leuk dat je dat deed! Ik wil ook die starbucks proberen!

 • Reply Mariëlle M. 14 oktober 2014 at 09:17

  Ik lust geen koffie, maar ik vind het wel een leuke 'winkel'! Het ziet er uit alsof je het erg naar je zin had, fijn 🙂

 • Reply Kelly 14 oktober 2014 at 09:55

  Wat leuk zeg!

 • Reply lovelyleisure 14 oktober 2014 at 10:28

  Wat onwijs leuk dat je dat mocht doen! Ik wil ook nog steeds de pumpkin spice latte proberen!

 • Reply Anita 14 oktober 2014 at 10:35

  Wat cool zeg! Love the Starbucks. Mijn favoriete drankje is een vanilla latte en pak bijna altijd de grande.

 • Reply Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 14 oktober 2014 at 10:43

  Wat een leuke foto's! Heel interessant om meer te leren over verschillende koffiebonen.
  Ik moet nog aan de Pumpkin, heel benieuwd.

 • Reply Svenja 14 oktober 2014 at 10:44

  Wauw, ontzettend tof zeg <3

 • Reply Evelien 14 oktober 2014 at 11:16

  Leuke plog <3. Wat ontzettend leuk dat je er bij was. Lijkt me een super leuke middag!

 • Reply Manon Boerakker 14 oktober 2014 at 11:42

  Wat een leuke plog! wat een lieve kat ook.

 • Reply Elise Mooijman 14 oktober 2014 at 11:47

  Wat leuk dat je mee mocht naar die Starbucks tasting zeg! Ik woon vlak bij Den Haag, maar ik ben nog nooit naar die vestiging geweest!

 • Reply Bianca | Glamorous Lifestyle 14 oktober 2014 at 11:49

  Waauw wat ziet dat er onwijs leuk uit! Echt heel tof!

 • Reply Marloes Meeusen 14 oktober 2014 at 12:40

  Super leuk dat je er bij mocht zijn! Ik ben zelf geen koffiedrinker, maar vind het concept van Starbucks erg leuk. De warme chocolademelk is ook heel lekker <3

 • Reply Judith 14 oktober 2014 at 14:10

  Wat tof dat je erbij mocht zijn! XO

 • Reply Alexa Op 't Land 14 oktober 2014 at 14:15

  wat een leuke plog en wat tof dat je erbij mocht zijn en wat leuk dat ze je ook nog een baan aanbood!

 • Reply Globe Love 14 oktober 2014 at 14:54

  Ooh wat gaaf! Super dat je erbij was!

 • Reply Femke 14 oktober 2014 at 16:32

  Wauw hey, wat leuk! Het ziet er echt uit als een ontzettend gezellige workshop. Stiekem had ik ook een klein deel al gezien bij Annemerel.. 😉 Ze is inderdaad een hele leuke blogster!!

 • Reply Anna 14 oktober 2014 at 16:57

  Ah wat een super leuke workshop, tof om te zien! Ik houd van starbucks, maar ik vind het altijd zo belachelijk duur.

 • Reply Minke Maria 14 oktober 2014 at 17:05

  Wat een gezellige plog, zo'n dag bij Starbucks lijkt me wel echt heel leuk!

 • Reply thebudgetshopper.nl 14 oktober 2014 at 17:22

  Leuke blog!

 • Reply Manon 14 oktober 2014 at 17:34

  Super leuk dat je dat gewonnen had zeg, lijkt me enorm leuk om mee te maken 😀

 • Reply Nortfhlix NL 14 oktober 2014 at 17:51

  Wat super leuk! Ik heb dus nog steeds geen PSL geprobeerd.
  Helaas ook geen Starbucks in mijn provincie…

  • Reply Denise van Kalmthout 14 oktober 2014 at 18:25

   Wow, echt niet? Ik dacht dat Starbucks minstens twee vestigingen in iedere straat had, haha!

  • Reply Eilish (artisticstateofmind) 14 oktober 2014 at 19:40

   Hier ook niet (Zeeland). Dichtsbijzijnde Starbucks is Rotterdam (1 uur 40 min met de trein)

 • Reply Anouk 14 oktober 2014 at 18:00

  Ziet er echt uit als en geslaagde dag! Erg gaaf <3

 • Reply Saskia 14 oktober 2014 at 18:19

  Wat ziet het er ontzettend leuk en gezellig uit, heel erg leuk!!

 • Reply Saraya Callewaert 14 oktober 2014 at 18:46

  Wat leuk!
  Mooie foto's 🙂
  X

 • Reply Mayara Esther 14 oktober 2014 at 18:53

  Super leuk ervaring! En leuke dat je een plog van hebt gemaakt zodat we toch nog een beetje met je mee konden. Ik ben wel benieuwd naar welke koffie je het lekkerste vond (die van verschillende landen)?

  • Reply Denise van Kalmthout 14 oktober 2014 at 20:11

   Ik denk dat ik Guatemala het lekkerste vond, kan natuurlijk ook liggen aan dat we hier chocolade bij kregen!

 • Reply Window On My Wardrobe 14 oktober 2014 at 18:57

  Wauw, zo gezellig allemaal! Leuke foto's!

  X Sara

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 14 oktober 2014 at 19:40

  Frappechino caramel! Ik moet zeggen dat ik het eng vind om nieuwe dingen te proberen, want ik lust geen koffie… Eigenlijk alleen ijskoffie haha!

 • Reply Marlayne Vermeulen 14 oktober 2014 at 19:49

  Leuke plog! 🙂

 • Reply Runway World 14 oktober 2014 at 19:58

  Lijkt een heel gezellig dagje!

 • Reply Sara - lovelowbudget 14 oktober 2014 at 22:06

  Hoewel ik zelf absoluut geen fan ben van koffie kan ik me voorstellen dat dit een geweldige dag is voor koffieliefhebsters. Ziet er super gezellig uit!

 • Reply Bo 15 oktober 2014 at 08:56

  Echt superleuk dat je erbij was! Leuke en gezellige foto's X

 • Reply Sarah 15 oktober 2014 at 13:36

  Wat leuk dat je een van de winaressen was! Klinkt echt als een leuke middag!

 • Reply Cindy 15 oktober 2014 at 14:49

  Wat ziet dat er ontzettend gezellig uit! Lief dat ze een stageplaats aan heeft geboden, kan je lekker op de fiets naar toe, ideaal!

 • Reply Renee Raadsheer 15 oktober 2014 at 18:57

  Wat een mega leuke ervaring, Pumpkin spice latte, mijn liefde!

 • Reply Lieselot Vandemeulebroucke 15 oktober 2014 at 21:29

  Oh, superleuke foto's :)! Het zag er een erg gezellige namiddag uit :)!

 • Reply beautylisz.com 16 oktober 2014 at 13:04

  Leuke post! ik wist niet eens dat dit een PLOG heette! Weer wat geleerd, haha!

 • Reply Sas 18 oktober 2014 at 15:26

  Wat een super leuke foto's! 🙂

 • Reply Kelsey 31 oktober 2014 at 19:14

  Wow moet geweldig zijn om bij te wonen! Ik ben helemaal gek van 'Moccha Frappucino' mmh met lekker veel slagroom. xoxo

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten