Geen categorie

PLOG 20/05 – Sushi date met bloggers

21 mei 2015
Gisteren werkte ik een dagje thuis aan school en mijn blog, ontving ik een héél leuk pakketje en at ik de lekkerste sushi ever met heel veel lieve blogvriendinnen. Ook nam ik nog een kijkje bij Primark, waar ik weer ontzettend veel leuke dingen mee naar huis nam. Kijk je met me mee?

Morningggg! Het is 08:00 uur wanneer mijn wekker gaat, ik ben er namelijk nog niet zeker van of ik vandaag naar school ga of niet. Uiteindelijk besluit ik dus maar gewoon het zekere voor het onzekere te nemen, lekker vroeg die wekker, een goed excuus om mijn hele Bloglovin’-lijst weer eens door te spitten. 
Anderhalf uur, zo’n zestig blogs en drie YouTube filmpjes later begin ik aan mijn to-do list. Vandaag wordt een thuiswerkdag, gelukkig is mijn projectgroep flexibel en is het geen ramp wanneer er af en toe een dag gemist wordt. Ik heb nog ontzettend veel te doen voor school – deadlines are coming…. – en voor mijn blog moet ook nog het een en ander gebeuren.
Ik werk een uurtje aan school, begin aan een verslag en beantwoordt mijn mail, om vervolgens onder de douche te springen en een make-upje aan te brengen. Vandaag ga ik voor de heerlijke roze MAC Chatterbox, mijn favoriete Yves Saint Laurent mascara en het Spring Break Palette van MUA. 
Oké, wijziging in de plannen. Mijn zusje roept ineens enthousiast dat ze eigenlijk wel héél veel zin heeft om de Primark in Rotterdam nog eens van binnen te bekijken. Hm, ik geef haar geen ongelijk… het is inmiddels al weer veel te lang geleden dat ik daar een stap binnen zette en ik kan wel wat nieuwe zomerkleding gebruiken. Ik laat mijn to-do list dus even voor wat het is en kleed me snel aan. Vandaag draag ik een witte blouse en skinny jeans van Primark, een leren jasje en mijn Woden sneakers (niet op de foto). 
Maar eerst… Pakketjestijd! De postbode komt langs met een enorm grote doos van Nelson, waar ik allereerst deze ontzettend mooie – en hoge! – sleehakken uit tover. Ze zijn beige met gouden details en echt ontzettend mooi.
En ook bestelde ik deze super schattige gouden espadrilles. Ik weet niet wat het is, maar tegenwoordig vind ik alles met goud- en kopertinten leuk. Kleding, accessoires en nu dus ook schoenen.. Jullie zullen deze beauty’s snel terugvinden in een uitgebreid artikel!
Inmiddels zit ik al weer een tijdje in de trein richting Rotterdam Alexandrium. Het is niet heel ver van mijn huis vandaan, maar toch kost het altijd meer tijd dan ik denk. 
Oké, met het richtingsgevoel van mij, mijn moeder en mijn zusje kom je gewoon niet ver. Je kunt ons alle drie ergens droppen, de weg terug zullen we echt nooit meer vinden. We zijn al meerdere keren naar de Primark in Rotterdam geweest, maar vandaag weten we het gelukkig gewoon weer te flikken om verkeerd te lopen. Gelukkig zijn we om 14:30 uur in de winkel aangekomen – en we zijn niet de enige… -, tijd om die schappen eens leeg te roven!
En dit is wat er uiteindelijk mee naar huis gaat. Ik heb deze handige karretjes trouwens nog nooit gezien bij Primark, maar vandaag hebben ze me een nekhernia bespaard. Die mandjes zijn altijd véél te groot en in de smalle gangpaden – met minimaal zes anderen – ook nog eens erg onhandig. Wat er precies gekocht is ga ik jullie uiteraard snel laten zien in een shoplog! 🙂
Eigenlijk was het de bedoeling dat ik na het bezoekje aan de Primark eerst weer naar huis zou gaan, maar omdat we er zeker twee uur hebben doorgebracht én een klein bezoekje aan McDonalds niet kon ontbreken, besloot ik maar meteen richting Den Bosch te vertrekken. Er staat namelijk een héle leuke afspraak op de planning vandaag…
Samen met mijn liefste blogvriendinnen heb ik namelijk afgesproken om gezellig sushi te gaan eten en héél veel bij te kletsen. De date van vandaag is eigenlijk al maanden geleden afgesproken, maar omdat we met redelijk veel zijn én we ook nog eens bloggers zijn (druk!!!), bleek een afspraak plannen lastiger dan gedacht. Gelukkig konden Femke, Anne, Dagmar, Ingeborg, Justine en ik er bij zijn vandaag. SUSHI!!!
Welkom bij Shintori! Ik heb er eerlijk gezegd zelf nog nooit van gehoord, maar Femke verzekert ons dat dit de beste sushi-tent van heel Den Bosch is. Uiteraard geloven we haar meteen, een flinke portie goede sushi is altijd welkom in mijn maag.
Selfie!
Shintori zit eigenlijk op een ideale locatie, vlakbij het station. Natuurlijk ideaal om met meiden uit het hele land samen te gaan eten. Het blijft nog steeds een gek idee dat ik ook echt daadwerkelijk vriendinnen ben geworden door mijn blog, hoe bijzonder is dat!
Natuurlijk vliegt iedereen als een magneet met zijn telefoon richting de sushi wanneer de eerste porties verschijnen. We spreken af dat de eerste ronde de ‘fotoronde’ wordt, verder leggen we de telefoons weg en wordt er vooral véél bijgepraat. En dat mag ook wel na heel veel weken zonder elkaar!
Sushi met kip en kaas, bleef toch een beetje een vreemde combi.
En yeey, nog even snel een fotootje van de meest fotogenieke sushi die ik tot nu toe gegeten heb. Jullie weten waarschijnlijk wel dat ik meer dan eens in de maand te vinden ben bij Sumo, maar ik moet toegeven dat ik nog nooit zo lekker gegeten heb dan vanavond. Heerlijk vers, super lekkere en originele gerechten en ook nog eens op een ideale locatie. En, betaalbaar!
Met een volle buik lopen we weer richting het station.
Doeeeei Dagmar, see you soon! <3
Jep, ik zit vandaag heel wat uurtjes in de trein maar het is het meer dan waard geweest. Het was absoluut een ontzettend gezellige avond met hele bijzondere en lieve meiden. Ik heb heerlijk gegeten – stiekem best een beetje misselijk – en besef me dat we dit soort avonden veel vaker moeten doen.
Na een klein uurtje in de trein ben ik weer terug in mijn hometown, waar mijn lieftallige vervoersmiddel me al op staat te wachten. Twee dagen geleden ging ik vol goede moed met de fiets naar het station, maar op de terugweg wist de bus het toch van ‘m te winnen. Gelukkig komt ‘ie nu goed van pas, het is inmiddels al 22:10 uur en er zijn geen bussen meer te zien.
Na een fikse sprint richting huis – die sushi’s moeten er natuurlijk ook weer af – en een half uurtje tv-kijken, plof ik heerlijk neer in bed. Note to self: mijn wekker staat nog steeds op wintertijd. Een typisch gevalletje van ‘ik heb geen zin om mijn wekker te verzetten’. Mijn to-do list ligt nog akelig stil en leeg op mijn nachtkastje… Ik geloof dat er morgen echt geen ontkomen meer aan is, er moet gewerkt worden.
Liefs,
Denise

You Might Also Like

51 Comments

 • Reply Fashion meets Beauty 21 mei 2015 at 02:53

  Oeh die sleehakken zijn echt heel tof! Gezellig Zo'n sushi date. Ik ga ook maandelijks naar de Japanner 🙂

 • Reply Fashion meets Beauty 21 mei 2015 at 02:53

  Oeh die sleehakken zijn echt heel tof! Gezellig Zo'n sushi date. Ik ga ook maandelijks naar de Japanner 🙂

 • Reply Sophie 21 mei 2015 at 04:22

  Wat ontzettend gezellig zeg! Jup het is inderdaad een heeerlijk sushirestaurant haha. Dat kan ik als student uit Den Bosch beamen 🙂

 • Reply Daphne G 21 mei 2015 at 05:26

  Ziet er supergezellig uit! Ik vind die sleehakken overigens prachtig <3

 • Reply Iris | Todayslipstick 21 mei 2015 at 05:36

  Wat een heerlijke dag! Ik krijg gelijk zin in sushi!
  Liefs, Iris

 • Reply Svenja 21 mei 2015 at 06:01

  Aaaah zo gezellig <3 Hele mooie foto's van jullie ook. En hmmm, de sushi ziet er ZO ontzettend lekker uit! Nu heb ik er ook zin in, zo op de vroege ochtend!

 • Reply Denise Joanne 21 mei 2015 at 06:53

  Wat ziet dat er gezellig en vooral heerlijk uit!
  Die sleehakken en espadrilles zijn to die for, wauw!!

 • Reply Léonie Anouk 21 mei 2015 at 07:06

  Wauw, ik vind je sleehakken zo mooi! Heel leuk dat jullie dit soort dingen met elkaar doen. De sushi zit er echt heerlijk uit. <3

 • Reply Diolifestyle 21 mei 2015 at 07:10

  Wat een super leuke plog! Ziet er uit als een heel gezellig dagje! Ik vind je schoenen mooi!

 • Reply Justine A 21 mei 2015 at 07:11

  Leuke plog heb je in elkaar geflanst! Ik ben heel benieuwd naar je aankoopjes. Shoplog??? Was heel gezellig en we moeten dit zeker snel nog eens doen. Alleen dan iets minder eten, anders passen we straks niet meer in onze (triangl) bikini hahaha! Grapje <3

  • Reply Denise 21 mei 2015 at 17:56

   Hahaha, die jij zeer binnenkort gaat bemachtigen <3

 • Reply Kelly BelessaNL 21 mei 2015 at 07:13

  Wat een super leuke plog! 😀 Het ziet er uit als een heel gezellig dagje! Leuk zo'n sushidate én ben verliefd op je espadrilles!

 • Reply Lonneke 21 mei 2015 at 07:16

  Oh dat ziet er echt uit als een heeeeele gezellige dag!
  Ik hoop ook heel snel met een leuk groepje (zoals jullie) af te spreken.
  En je sleehakken zijn echt tof zeg!
  Liefs Lonneke

 • Reply Mariëlle M. 21 mei 2015 at 07:20

  Heel leuk om te zien dat jullie zo' n goede band hebben, wat bloggen allemaal wel niet oplevert he! 😉

 • Reply Laura - It's Laux 21 mei 2015 at 07:21

  Ahhh wat een heerlijk en gezellig dagje heb je gehad!<3

 • Reply Danielle 21 mei 2015 at 07:29

  Oh dat ziet er heel gezellig en lekker uit! Leuk dat je door het bloggen echt een nieuwe groep meiden hebt leren kennen, erg leuk 🙂

 • Reply Kim van Kampen 21 mei 2015 at 07:32

  Wat een ontzettend leuke plog! Ik vind die karretjes bij Primark echt ontzettend handig!

  Liefs,
  Kim

 • Reply Raounak 21 mei 2015 at 07:32

  Wat leuk dat jullie afspreken samen! Altijd goed iemand van hetzelfde vak!!

 • Reply Tedje 21 mei 2015 at 07:34

  Dat ziet eruit als een super leuke dag! Yummiee sushi! Daar heb ik zoveel zin in en guess what… Dat ga ik vanavond eten, haha!

  • Reply Denise 21 mei 2015 at 17:55

   Heerlijk, geniet er van! <3

 • Reply Kimsbloglife 21 mei 2015 at 07:41

  Superleuke schoenen heb je besteld! Haha, zo herkenbaar zo'n dag dat je veel te doen hebt maar er veel andere verleidingen in de weg komen 🙂 Lijkt me een heerlijke dag, shoppen in de Primark en gezellig gaan eten met blogvriendinnen! 🙂

 • Reply Beauty Unboxing 21 mei 2015 at 07:51

  <3 love the shoes!

 • Reply Mieke van der Sande 21 mei 2015 at 08:37

  Leuk dagje! De sleehakken zijn echt tof, mooi! Den Bosch is zo'n leuke stad, ben echt blij dat ik er nu dichtbij woon. Heerlijke sushi inderdaad.

 • Reply Maaike 21 mei 2015 at 08:44

  Ah leuk, weer een plog! Het is wel een heel raar tijdstip ervoor, maar nu heb ik zin in sushi haha. En die sleehakken zijn zó mooi, wauw <3

 • Reply cmpourfemme 21 mei 2015 at 09:10

  je schoenen zijn allebei geweldig!

 • Reply Daniëlle Springer 21 mei 2015 at 09:15

  Wat een leuke plog weer! Handig dat ze nu die mandjes hebben bij de Primark. Lijkt me veel fijner! En het eten van gisteren ziet er gezellig uit met al die meiden!

 • Reply Ingeborg 21 mei 2015 at 09:16

  Ik was stiekem ook wel een beetje misselijk! Haha, het was wel echt super leuk <3

 • Reply Melissa van der Heijden 21 mei 2015 at 09:23

  Yeeey happyvibes door dit artikel! Heel erg leuk om te lezen en te zien. Oh, wat is sushi toch heerlijk he?! We doen gewoon alsof het gezond is.

 • Reply Loïs 21 mei 2015 at 09:30

  Ik vind jou plogs altijd zo leuk! Heerlijk om te lezen. Keep going!

 • Reply Beauty& gezondheid 21 mei 2015 at 09:35

  Weer een hele leuke plog en krijg gelijk zin in sushi!

 • Reply Anouk 21 mei 2015 at 10:16

  Oeh ik ben benieuwd naar je Primark aankoopjes. En super gezellig dat jullie een blogger sushi date hadden <3

 • Reply Lizzy 21 mei 2015 at 10:46

  Wat een heerlijk dagje! En wat gezellig, sushi eten met bloggers! 🙂 Zo kun je gezellig praten over het bloggen! Succes vandaag met je to do list!

 • Reply Yvette Eigenraam 21 mei 2015 at 11:03

  Ik ga ook altijd naar de primark in rotterdam en kan eindelijk de weg vinden xD

 • Reply Manon Boerakker 21 mei 2015 at 13:20

  Leuke plog, die sleehakken staat je super goed!

 • Reply The Beauty Magazine 21 mei 2015 at 14:54

  Wat een gezellig dagje heb je ervan gemaakt!

 • Reply Anna 21 mei 2015 at 17:18

  Oeh wauw, die hakken! <3 Benieuwd naar je artikelen over de schoenen. Wat een leuk en gezellig dagje zo! Ik heb ook zo'n mega to do list, haha, er moet nog een hoop gebeuren.

  • Reply Denise 21 mei 2015 at 17:55

   Dat artikel komt eind deze week online! Dankjewel! <3

 • Reply Femke 21 mei 2015 at 17:45

  Aah, wat zag die sushi date er gezellig uit!! Fijn dat jullie zo genoten hebben meiden <3

 • Reply Laura 21 mei 2015 at 18:01

  Wat een leuke plog! En wat ziet die sushi er mega lekker uit zeg! En hele vette nieuwe schoenen. Vooral die hakken vind ik heel mooi

 • Reply Alexa Op 't Land 21 mei 2015 at 18:11

  Heel erg leuk deze plog, wat leuk dat jullie dit hebben gedaan!

 • Reply Sabrina Drenth 21 mei 2015 at 18:12

  Jaaaaa je plogs zijn er weer en zo te zien was het super leuk. Haha echt grappig dat je wekker nog steeds op wintertijd staat. Ik zou me al duizend keer hebben verslapen..oeps

  • Reply Denise 21 mei 2015 at 18:59

   Haha, ik gebruik die wekker eigenlijk alleen maar voor de tijd.. Mijn telefoon gebruik ik écht als wekker!

 • Reply Juliët 21 mei 2015 at 18:43

  Onwijs leuke plog, heb meteen zin om sushi te gaan eten en te gaan shoppen bij de primark hihi. Liefs

 • Reply Linda 21 mei 2015 at 19:47

  Oeh wat een heerlijke pakketjes <3 Hele pretty heels! En jeetje wat kan jij in een korte tijd veel blogjes bezoeken, ik sta versteld 🙂 hahaha! Ik at mijn lekkerste sushi ook in Den Bosch, maar dan in een ander restaurant, je hebt me nu helemaal benieuwd gemaakt naar deze! En wat een leuk gezelschap, het lijkt mij een heerlijke avond <3

 • Reply Melissa 21 mei 2015 at 20:52

  Leuke foto's en wat een gave schoenen! Je blogger date ziet er ook gezellig uit 🙂

 • Reply Rachel Kromdijk 21 mei 2015 at 21:18

  ziet er onwijs leuk uit en wat een leuk groepje zo bij elkaar zeg

 • Reply melissa 21 mei 2015 at 22:46

  Wat een heerlijke dag heb je gehad en die sushi ziet er zo lekker uit! Nog veel succes met het afwerken van je to do lijst x

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 21 mei 2015 at 23:18

  Die sleehakken zien er echt prachtig uit zeg. En die sushi date ook. Zag de foto al op instagram. Daar krijg je spontaan een lach op je gezicht van. Ik vind jullie allemaal geweldig leuke bloggers! Fijn dat jullie het zo goed met elkaar kunnen vinden!

 • Reply Cindy 22 mei 2015 at 09:22

  Wat een heerlijke dag zo! <3

 • Reply Simovic-Vuceljic Natasa 27 mei 2015 at 21:25

  Leuke plog! En die sleehaken zien er prachtig uit 🙂 Liefs! x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten