Persoonlijk

Plogmas 5/12 – Work, work, work!

6 december 2016

Ik weet dat ik vaak de speciale en leuke momenten laat zien in mijn Photo Diary’s, maar er moet uiteraard ook gewoon gewerkt worden. Vandaag was ik dan ook de hele dag druk in de weer en het wordt tijd dat ik ook dit soort dagen eens uitgebreid aan jullie laat zien in de vijfde dag van Plogmas op een rij. Kijk je met me mee naar de plog van 5 december?

plog-1Om 08.45 uur gaat de wekker voor de tweede keer, maar zoals gewoonlijk ben ik heel Instagram al aan het afstruinen en herinnert de wekker me er alleen maar aan dat ik nu écht uit bed moet gaan.

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje… Wanneer ik ‘s ochtends beneden kom zie ik meteen drie paar schoenen naast elkaar staan, inclusief een heerlijke chocolade sinterklaas. Lief van mama, het is natuurlijk 5 december en volgens mij zijn we alle drie (mijn twee zusjes en ik) erg lief geweest dit jaar. Volgende week vieren we trouwens pas officieel sinterklaas en Kerst, maar dat zien jullie vanzelf in de plogs voorbij komen.

plog-2 Samen met Roos, m’n zusje, wandel ik richting de bushalte. Even serieus, het is ZO koud vandaag buiten. Niet normaal. Ik weet dat ik niet mag klagen, het kan namelijk nog veel erger in Nederland met regen, hagel en sneeuw, maar van deze kou word ik gewoon niet blij. Ik mis de zon.

Waar ik naartoe ga? Kledingwinkel Gossip! Ik ben hier afgelopen vrijdag inderdaad ook al geweest om foto’s te maken voor de social media, maar omdat ik aanstaande vrijdag een belangrijk project op school heb haal ik deze dag vandaag in. Druk aan de slag vandaag dus om voor 1,5 week foto’s te schieten! 🙂

plog-3 Eerst even wat accessoires kopen voor op de foto zoals de nieuwe Vogue van december. Vind deze foto trouwens ontzettend tof geworden, snel te zien op de Instagram van @gossipfashionstore!

En nog meer foto’s maken van onder andere de collectie van Mi Moneda. Klein nadeel van zo veel leuke producten fotograferen is dat ik iedere week verliefd wordt op verschillende items. Er komt iedere week zo veel nieuws binnen dat er iedere keer wel iets super leuks bij zit. Vind mijn portemonnee alleen niet zo leuk.

plog-4 Om 12.00 uur komt Veerle mij vergezellen en tegelijkertijd mijn model spelen. Ik zet vaak verkoopsters op de foto, maar dit is niet altijd mogelijk in de drukke decembermaand. Mijn partner in spe voelt zich gelukkig vaak geroepen om even bij te springen. Wat zou ik toch zonder jou moeten.

Ik poseer ook nog even op een mooi trapje tijdens het fotograferen buiten. Ik denk dat ik hier binnenkort nog even terug naartoe ga met een leukere outfit, ik had namelijk vanochtend zomaar iets uit de kast getrokken. Niet echt Instagram-waardig.

plog-5 15.30 uur, IT’S A WRAP! De foto’s voor de komende anderhalve week zijn geschoten, ik ben weer meer dan tevreden. Blijft altijd een leuke uitdaging om steeds iets nieuws te proberen en nieuwe locaties te vinden.

Super lief trouwens dat er zo veel mensen met mij meedenken de laatste tijd. Van mijn tante kreeg ik nog een paar foto’s doorgestuurd met producten die ik wellicht binnenkort kan gaan gebruiken (voor een leuk prijsje). Vind ik altijd heel erg lief en alle tips zijn uiteraard meer dan welkom!!!

plog-6 Mijn lunch is er door het intensieve fotograferen helemaal bij ingeschoten, daarom trakteren Veerle en ik onszelf nog even op een panini met kip en pesto bij Bakker Bart. Te lekker die dingen. En goed eten is ook belangrijk na zo’n intensieve dag.

plog-7 On my way, eindelijk weer lekker naar huis! Om 16.00 uur staat er een Skype-meeting gepland met een vriendinnetje uit mijn projectgroep, ik moet dus nog redelijk haasten om op tijd achter mijn laptop te kruipen. En nog even terugkomend op deze foto, wat zou ik toch zonder mijn studenten-OV moeten. Door de kou naar huis fietsen dus. Hoeft nu nog lekker niet, ik geniet nog een half jaar INTENS van deze kaart.

De meeting via Skype is gelukkig zonder problemen verlopen en het einde van ons onderzoeksplan is ein-de-lijk in zicht! Ik maak meteen mijn officiële plan van aanpak voor mijn afstudeerstage en dien hem meteen in. Hoop dat ik voor de kerstvakantie nog op gesprek mag met de afstudeercommissie en dat mijn stage dan officieel goedgekeurd is. Kan ik jullie eindelijk meer vertellen 🙂

plog-8Foto’s van het avondeten ben ik helemaal vergeten, sorry. De gehaktballetjes met aardappelen en boontjes waren in ieder geval erg lekker. Maar goed, even terug naar deze wazige en vrij onduidelijke foto. Het is inmiddels 19.00 uur en ik ben onderweg naar een les pilates, met de auto. Kan er niks aan doen, maar zodra het vriespunt bereikt is pak ik echt nergens de fiets meer voor. Veel te koud, ook al is het maar 3 minuten(!) fietsen.

Na de pilates kruip ik lekker op de bank en besteed ik een uurtje aan mijn Instagram-account. Ik doe dit meestal één keer in de week, gewoon alles even analyseren en bekijken wat nou het beste werkt. Ook neem ik altijd de tijd om nieuwe accounts te ontdekken en om mijn eigen account weer een boost te geven. Vind ik zo leuk om te doen, ik kan hier serieus uren mee zoet zijn. Volg jij me al op Instagram? Doen! 🙂

Morgen hoef ik voor de verandering niet naar school in Tilburg, maar moet er wel thuis ontzettend veel voor de projecten gedaan worden. Tussendoor ga ik nog even lunchen met een vriendinnetje en verder moet er gewoon HARD gewerkt worden om die hele to-do list af te krijgen. We gaan het zien..

Liefs,
Denise

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Femk 6 december 2016 at 06:25

  Wat een heerlijke plog weer. Dagje werken hoort er inderdaad bij. Lief en leuk als er mensen met je meedenken :-)!
  Femk plaatste onlangs…Best gelezen artikelen novemberMy Profile

 • Reply Tineke 6 december 2016 at 09:33

  Tof, zelfs op werkdagen zijn jouw Plog erg leuk!

  Liefs

 • Reply Léonie 6 december 2016 at 09:51

  Jouw werk lijkt me echt zo onwijs leuk! Leuke plog weer! <3

 • Reply Merel 6 december 2016 at 10:37

  Wat een drukke dag! Niet vergeten te eten, hè! Gelukkig ziet dat broodje van Bakker Bart er erg lekker uit.

 • Reply Danielle 6 december 2016 at 10:59

  Leuk, ik kwam via via op je blog terecht en heb al je plogs net even bekeken! En dat Bakker Bart broodje ziet er jummm uit.

  • Reply Denise 6 december 2016 at 11:19

   Super leuk dat je mijn blog ontdekt hebt en de plogs hebt gelezen, wat vind je ervan? <3

   • Reply Danielle 6 december 2016 at 11:32

    Heel leuk om te lezen, heb je al even gevolgd op Bloglovin’. Dan kan ik op de hoogte blijven.

 • Reply Larissa 6 december 2016 at 14:31

  Niet zo Instagram-waardig, die outfit bij dat trappetje? Ik vind het een mega leuke outfit, hoor! Ondanks dat je veel moest werken vind ik het er alsnog gezellig uit zien, bij de winkel Gossip.
  Larissa plaatste onlangs…De verlanglijst van HEMA van deze feestmaandMy Profile

 • Reply Carmen 6 december 2016 at 14:48

  Productieve dag! Snap wel dat als het koud is je ineens de auto overal voor gebruikt, hihi. Anyways: leuke PLOG! ?

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:58

   Thank you girl! <3

 • Reply anna 6 december 2016 at 16:29

  Wat ziet je werk er toch super leuk uit, zo kun je lekker creatief bezig zijn <3 Love it. En wat heerlijk dat je overal heen kan met de bus en de auto, bofkont!
  anna plaatste onlangs…HELLO DECEMBER | KERSTMARKT, SCRIPTIE EN WELLNESS!My Profile

 • Reply Vera 6 december 2016 at 20:25

  Weet jij of de Mi moneda kettingen al te koop zijn? Ik zie ze de laatste tijd vaker voorbij komen en vind ze echt ontzettend gaaf! Wat hebben ze er gave verschillende staafjes van! <3
  Vera plaatste onlangs…Weekly Diary #53My Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:57

   Die zijn volgens mij al te koop!

 • Reply Dionne 6 december 2016 at 21:48

  Het lijkt mij echt super leuk werk wat je doet voor Gossip! Gaaf instagram account ook!
  Dionne plaatste onlangs…Happy Moments | Toffe afspraken, Sinterklaas & interview in het ADMy Profile

 • Reply Justine 6 december 2016 at 22:00

  Ohhhh ik vind jouw plogmas nu al fantastisch. Dat ik dat niet zelf bedacht heb hahaha!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten