Persoonlijk

Plogmas 10/12 – Het is feest!

11 december 2016

Vandaag een plog van gisteren én eergisteren, gewoon omdat ik simpelweg niet zo veel gedaan heb en me weer een stuk beter voel. Ik werkte een volle dag bij Douglas, ging op bezoek bij mijn oma die alweer 80 jaar(!) werd en testte voor het eerst een pizarette. Kijk je met me mee?

Allereerst ben ik jullie nog een kleine vier (en vrij nietszeggende) foto’s van 9 december verschuldigd. Om 07.30 uur ging mijn wekker, ik voelde me beroerd en wilde niets anders dan in bed blijven liggen. Op deze foto lig ik trouwens onder de dekens, niet van plan om er vandaag nog onderuit te komen.

Maar goed, ik moest wel met al die deadlines in het zicht. Gelukkig kon ik thuis aan de opdrachten werken en dat ging onder omstandigheden vrij goed, tussendoor nog wel even een schaaltje yoghurt met cruesli eten.

Wel een pluspuntje van vandaag: ik heb goed gezelschap. Altijd leuk <3

Na het verplicht maken van de opdrachten voor het verslag kruip ik weer terug in bed en kijk ik Gilmore Girls, ik word echt met de aflevering meer verslaafd. Zo’n leuke serie, aanradertje! Maar goed, dit is dus ook de reden dat ik van deze vier foto’s geen hele plog kon maken. Daarom gaan we nu gewoon door met zaterdag, 10 december. Let’s go!

Allereerst is het tijd voor een douche. Ik moet vandaag om 09.45 uur beginnen bij Parfumerie Douglas, dus ik moet helaas redelijk vroeg uit bed. Wisten jullie trouwens dat ik eigenlijk iedere dag begin met een douche? Anders ben ik dus echt niet wakker.

En daar zijn we dan, het is inmiddels 09.30 uur, ik ben op de fiets(!!!) naar Douglas gereden en het is tijd om vandaag tot 5 uur te knallen. Ik krijg wel eens vragen over wat ik nou precies doe bij Douglas, maar heel spannend is het niet hoor. Eigenlijk sta ik gewoon achter het kassa eiland om af te rekenen en de pakketjes in te pakken, af en toe help ik een klant daarbuiten ook. Ik voel me vandaag alleen nog niet helemaal goed, bah.

Gelukkig heb ik om 12.30 uur lunchpauze en kan ik even langs Bakker Bart. Mijn favoriet daar is eigenlijk de panini, maar dat duurt altijd zo lang dat mijn 30 minuten pauze al voorbij zijn voordat ik überhaupt het broodje heb. Dan maar een broodje gezond met kaas, ham, ei, tomaat en sla. Ging er ook goed in 🙂

Deze toffe foto heb ik trouwens gemaakt voor het Instagram-account van Gossip (klik!), ben er achteraf ook erg blij mee. Ik wil ook voor mijn eigen account weer eens wat dagen uit gaan trekken om foto’s te maken, maar in deze drukke periode komt het er niet echt van. Zo jammer…

Gelukkig kan ik om 15.30 uur al weg bij Douglas, mijn oma wordt vandaag namelijk 80 jaar(!). Feest! Natuurlijk kan ik weer niet kiezen tussen de twee verschillende soorten taart, dus ik neem gewoon van allebei een klein stukje. Mijn favoriet is toch de bovenste, schuimtaart met karamel. LEKKER.

En nog meer lekkers én gezelligheid!

Vervolgens fiets ik vanuit mijn oma meteen door (nog in mijn Douglas-kleding) naar twee vrienden, waar ik samen met Joost de pizarette uit ga testen. Had er ook nog nooit van gehoord, maar het blijkt dus een soort gourmet te zijn, maar dan voor pizza’s. Te lekker. Op de markt kom ik nog deze enorme schaatsbaan tegen. Staat er ieder jaar, maar eigenlijk maak ik er nooit gebruik van. Misschien toch maar eens doen dit jaar, het ziet er weer gezellig uit!

Ze hebben het hartstikke goed verzorgd zoals je ziet, veel lekkers om op de pizza’s te doen zoals tonijn, worstjes, kaas, courgette, champignons, mozzarella… Mmm.

Hoe het werkt? Eigenlijk heel simpel. Je rolt het deeg uit, legt deze vervolgens op een soort ijzeren plankje en dan kun je je eigen pizza gaan beleggen. Uiteraard is mijn pizza belegd met véél kaas, een pizza is in mijn ogen geen pizza zonder kaas. Deze hang je zes minuutjes in de pizzarette et voilà!

Dit is het resultaat, héél lekker. Het vult niet echt, dus je moet wel een stuk of vijf pizza’tjes wegwerken (duurt wel even), maar gezellig is het wel. Uiteindelijk zitten we om 22.30 uur nog steeds aan tafel en zijn de pizza’s veranderd in alleen nog maar pizzabodems met nutella. Te lekker ook!

Maar we kunnen niet te lang blijven hangen, we gaan namelijk met zijn allen nog even langs een verjaardag van een andere vriendin. Eerst even thuis omkleden, want van die pizarette gaan je kleren best wel stinken. Vind dat altijd zo goor, bah.

Tussendoor kijken we het gevecht tussen Hari en Verhoeven, niet dat ik dit ooit uit mezelf zou opzetten maar oké. Was voor mij het eerste gevecht dat ik ooit gezien had en eerlijk gezegd vond ik het ook niet voor herhaling vatbaar, een beetje raar allemaal. Uiteindelijk gaan Joost en ik om 01.00 uur naar huis, we zijn hartstikke moe en morgen is weer een drukke dag. To be continued…

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply anna 11 december 2016 at 12:59

  Aaah zo vervelend dat je ziek was! Alsnog is het een leuke plog geworden. Haha, die pizarette ziet er zo leuk uit! Nu heb ik zin in pizza 🙂
  anna plaatste onlangs…REVIEW | KIKO BRIGHT DUO EYESHADOW NR. 15My Profile

 • Reply Yvette 11 december 2016 at 14:33

  De pizzarette ziet er erg leuk uit 🙂

 • Reply Arielledannique 11 december 2016 at 18:45

  Ohh heerlijk dit, super leuk om te lezen! Wat een gaaf ding voor pizza’s!

  Liefs XX ArielleDannique
  Arielledannique plaatste onlangs…Room Styling, Room TourMy Profile

 • Reply Laura 12 december 2016 at 10:29

  Leuke week heb je gehad! Dit is echt super toevallig, ik ben nu precies die aflevering van Gilmore Girls aan het kijken:)
  Laura plaatste onlangs…Winterdip bestrijden 2.0My Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:53

   Haha dat is inderdaad toevallig met al die honderden afleveringen! Maar ik ben echt verslaafd, zo leuk!

 • Reply Larissa 12 december 2016 at 12:43

  Mooie foto heb je gemaakt voor Gossip!

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:52

   Ah thank you <3

 • Reply Rachel 12 december 2016 at 15:50

  die pizzatjes zien er super uit zeg! leuke foto’s heb je weer gedeeld!

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:52

   Dankjewel Rachel! <3

 • Reply Suzanne 12 december 2016 at 17:45

  Leuk om te zien meid
  Suzanne plaatste onlangs…3 leuke outfits voor de feestdagenMy Profile

 • Reply Tedje 13 december 2016 at 09:15

  Oeh, ik wil ook nog wel eens een keer pizarette doen! Ziet er altijd zo gezellig uit 🙂
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: december #2My Profile

 • Reply Justine 13 december 2016 at 21:48

  Ik zou ook een keer zon pizzarette willen doen, maar wat k me afvraag he.. waar haal je die pizzabodems dan? Ik heb ze in e supermarkt nog nooit zien liggen.. (of komt dat doordat ik er gewoon niet naar zoek?)
  Justine plaatste onlangs…Sans Soucis – Green Symphony & Rosy HarmonyMy Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:50

   Het is gewoon deeg dat je zelf uit moet rollen!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten