Persoonlijk

Plogmas 11/12 – Veel leuke cadeaus met Sinterkerst

12 december 2016

Een tikkeltje later dan normaal, maar hierbij alsnog de plog van gisteren! Een hele gezellige (en drukke!) dag, waarbij Joost en ik langs ons appartement fietsten en thuis Sinterkerst vierden. Kijk je met me mee?

Goedemorgen! Je ziet de tijd net niet op mijn beeldscherm, maar wanneer ik mijn ogen open doe is het inmiddels al 12.00 uur. Na drie weken kan ik éindelijk weer eens uitslapen, ik heb dit zo gemist. Wel begin ik meteen met het schrijven van de plog voor Plogmas. Moet zeggen dat het in het weekend altijd nog een uitdaging is om dezelfde avond de plog al te schrijven, daarom kwam ‘ie gisteren (en vandaag dus) iets later dan gepland. Vanaf vandaag staan de artikelen gewoon weer om 06.00 uur online!

YES, mijn dagcrème van Sans Soucis is na een half jaar eindelijk leeg (ook al was ‘ie super fijn), maar ik vind het altijd zo leuk om weer een nieuwe pot open te maken. Dit keer gebruik ik voor het eerst een hydraterende crème van Chanel, heb hem nu twee keer gebruikt en hij ruikt in ieder geval hartstikke goed! Review volgt 🙂

Joost en ik maken onszelf vervolgens meteen klaar om even naar de stad te fietsen, daar hebben we namelijk een afspraak bij een nieuw restaurantje bij ons in de stad. Ziet er trouwens super tof uit, echt een mooie locatie. Ik ga Joost hier op de foto zetten voor een magazine, erg leuk. Mocht ‘ie uitkomen, dan zal ik de foto misschien wel laten zien in mijn Photo Diary!

Daarna lekker last minute nog een aantal cadeaus inslaan voor vanavond en snel even “lunchen” om 16.00 uur met een boterham carpaccio en een smoothie met aardbeien en banaan. Te lekker, wij hebben er honger van gekregen!

Op weg naar huis rijden we meteen even langs ons toekomstige appartement, zo spannend! Het staat nog in de steigers en ik ben zo benieuwd hoe het er straks uit komt te zien… Ik heb er nu in ieder geval al ontzettend veel zin in om alles daar een plekje te geven!

Véél cadeautjes! Wij vieren thuis namelijk Sinterkerst, een soort combinatie tussen Kerst en sinterklaas. We hebben weer allemaal een lootje gekocht en voor een bepaald bedrag cadeaus gekocht, altijd leuk (en een uitdaging) om weer cadeaus te verzinnen en te kopen.

Maar voordat we alles gaan uitpakken, eerst even een lekkere pastasalade met stokbrood eten. Mijn favoriet <3

Ik heb trouwens echt ontzettend leuke cadeaus gekregen vanavond, dit is nog maar een gedeelte van de buit. Een bucket list kalender voor 2017, een gepersonaliseerde mok (zo leuk!), agenda van 2017, oorbelletjes en een tof armbandje. Zo lief en leuk allemaal.

‘s Avonds besef ik me dat de dienstregeling van NS is veranderd, shit. Kan voor mij eigenlijk alleen maar nadelig zijn, alles loopt nu namelijk zo goed in elkaar over. En ja, helaas, mijn voorgevoel klopt. Ik moet maar liefst een kwartier op de bus wachten in Tilburg voordat ik bij mijn afspraak ben, ontzettend balen. Gaat in het nieuwe jaar nog even flink puzzelen worden…

En daarna met Joost gezellig nog even een filmpje kijken op zijn iPhone, dit was een leuke en gezellige dag! <3

Liefs,
Denise

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Larissa 13 december 2016 at 08:50

  Gezellig dagje! Die carpaccio ziet er mega lekker uit!
  Larissa plaatste onlangs…Maastricht dag één | Toerist in eigen landMy Profile

 • Reply Tedje 13 december 2016 at 09:16

  Oeh, nu heb ik zin in die carpaccio, haha! Maar ja, wanneer heb ik daar geen zin in? xD
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: december #2My Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:51

   Hahaha, ik ook altijd hoor Ted!

 • Reply Lindsey Beljaars 13 december 2016 at 11:55

  Een gezellig dagje zo te zien!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Solligne Instant Colour For Brows and LashesMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten