Persoonlijk

Plogmas 15/11 – Meedoen aan de SpinAwards

16 december 2016

Welkom bij plog #15 van Plogmas 2016! Vandaag deed ik samen met mijn projectgroep mee aan de SpinAwards, een wedstrijd waarbij iedereen zijn creatieve ideeën kan pitchen. Hoe het afliep? Dat zie je vandaag! Kijk je met me mee?

Goedemorgen! Het is vandaag donderdag, 10.00 uur en ik heb er eigenlijk gewoon helemaal geen zin in vandaag. Is misschien ook wel van mijn gezicht af te lezen… Ik draag mijn creepers van Tangoshoes en jas van Geisha.

Op naar Tilburg, want vandaag doe ik samen met mijn projectgroep mee met de SpinAwards. We hebben hier de afgelopen maanden een concept voor verzonnen, dus we zijn heel benieuwd wat de officiële jury er van vindt. Ik kan jullie het hele idee eigenlijk niet verklappen, maar het heeft in ieder geval te maken met spoilers van series en programma’s… Die wil natuurlijk helemaal niemand tegenkomen op social media voordat de aflevering is bekeken 🙂

Kijk eens hoe gezond ik vandaag bezig ben? Flesje water, appeltje, mandarijntje en boterhammen. Daaronder zie je trouwens mijn witte AllStars liggen, haha. Een meisje uit mijn projectgroep gaat vandaag presenteren en is haar witte schoenen vergeten, neem ik ze gewoon mee. Zo doen we dat.

We zijn er bijna…. Spannend.

En daar gaan we dan! Heel veel foto’s heb ik hier niet van gemaakt, maar ik kan wel even kort uitleggen hoe het precies werkt. Iedere groep heeft vijf minuten de tijd om het concept te pitchen en vervolgens stelt de officiële jury nog een aantal vragen. Op de foto rechts zie je twee leden uit mijn projectgroep staan pitchen, super trots op hun!!! De feedback die we kregen was terecht, met daarbij veel lovende complimenten over de presentatie. Good job 🙂

Uiteindelijk werd de winnaar aan het einde van de dag ook nog bekend gemaakt en ondanks dat wij het niet waren, ben ik toch nog steeds trots op ons idee. Bleek wat betreft het kostenplaatje toch nog niet helemaal waterdicht te zijn, misschien moeten we daar nog eens over nadenken dus…

En hup, weer naar huis! Onderweg werk ik meteen aan een deadline voor morgen, dat kan maar gedaan zijn. In de trein zit ik toch, ik vind het zo fijn om die tijd ook gewoon nuttig te spenderen.

Op het station zie ik ook nog een vriendinnetje in de bus zitten, zo schattig haha. Koekoek!

Van een PR-bureau en Kruidvat ontvang ik vandaag ook nog een pakketje met een super mooie sjaal (die zie je onder het papier liggen) en de nieuwe Solait Ski van Kruidvat. Het wintersport seizoen is natuurlijk weer begonnen en ik weet hoe snel je op de piste kunt verbranden… Kruidvat heeft dus speciaal een super combi van een 2-in-1 Face & Lip sun protector met factor 30 of 50 gelanceerd, ideaal. Nu nog een reisje naar de sneeuw boeken 😉

Uiteraard is mijn dag ook niet compleet zonder alle Vlogmas video’s bekeken te hebben en lekker blogs te lezen. Heerlijk!

Tsja, verder is het niet echt een boeiende dag. ‘s Avonds kijk ik samen met Floris naar Expeditie Robinson. ZO SPANNEND. Omdat ik dus fel tegen spoilers ben zul je die hier zeker niet verwachten, maar mocht je hem nog niet gezien hebben: kijken!!!

Morgen zal m’n dag er weer iets spannender uitzien, mijn excuses voor deze korte plog! Maar goed, dit is het leven en af en toe zitten er ook gewoon wat minder boeiende dagen tussen, dat blijkt 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Larissa 17 december 2016 at 12:04

  Wat tof dat jullie meededen aan de SpinAwards! Je outfit ziet er tof uit, trouwens!
  Larissa plaatste onlangs…16 redenen waarom kerst wél leuk isMy Profile

 • Reply Linda 18 december 2016 at 18:05

  Wat heerlijk zo’n creatief dagje! (:

 • Reply Rachel 20 december 2016 at 13:28

  Robinson whoehoe! en jij hebt een gezonde inhoud (tas) haha liefs

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten