Persoonlijk

Plogmas 22/12 – Op bezoek bij Serious Request

24 december 2016

Tijd voor de plog van 22 december! Ik werkte de hele dag bij Douglas en ging vervolgens een kijkje nemen bij het glazen huis in Breda. Wat ik er van vond? Dat zie je vandaag!

Een hele goede morgen! Vandaag kan ik gelukkig een klein beetje uitslapen, om 11.30 uur word ik pas verwacht bij Douglas. Krijg tegenwoordig steeds vaker berichtjes dat mijn blog niet bereikbaar is, heel vreemd. Na een paar minuten doet ‘ie het dan weer. Ook heb ik van mijn host een bericht gekregen dat mijn blog opeens veel meer bezocht wordt, ik denk echt dat het door Plogmas komt en het frequent posten. LEUK!

Nog even een tip voor jullie trouwens, deze mascara van L’oreal heb ik nieuw en vind ik héél fijn. Zorgt er echt voor dat je wimpers goed gelift worden en goed zichtbaar zijn, zonder het creëren van spinnenpootjes.

En op naar Parfumerie Douglas, er moet weer geld verdiend worden vandaag. Deze week worden er de meeste pakjes verkocht, dus het gaat weer héél druk worden.

Altijd een lastige keuze, ga ik voor de schaal met koekjes of voor de gezonde mandarijnen? Uiteindelijk ga ik gewoon voor allebei, dat kan natuurlijk ook. Bij Douglas is altijd veel te veel lekkers.

En om 17.00 uur mag ik op de fiets weer terug naar huis. Mijn voeten zijn echt gesloopt van al die dagen werken, betekent namelijk dat ik de hele dag moet staan en dat zijn ze niet gewend.. Ugh. Sorry voor de lelijke foto’s ook, maar er zit nog wel een verhaal achter dit moment. Ik geef namelijk mijn tas aan mama (zij is met de auto, dus handiger) en ik ga zelf op de fiets terug naar huis. Blijkt dat in mijn tas dus de huissleutel zat en ik nu 20 minuten(!) voor de deur kan wachten. ZO GEEN ZIN IN. Helemaal niet na een dag hard werken, ik heb hier toch zo’n hekel aan.

Kijk hoe tof deze trui is van FLMG! Ik kreeg dit pakketje opgestuurd van Laura, inclusief de trui met de tekst Happy Holla Days. Love it, ideaal om lekker in te chillen tijdens de vakantie 🙂

Jippie, de sterretjes voor oudejaarsdag zijn al gekocht, nu kan het feest écht beginnen. Heb er zin in!

Joost en ik hadden het idee om toch echt dit jaar nog eens bij het glazen huis in Breda te gaan kijken, dus vanavond reden we nog even op en neer. Ondanks dat ik vrij weinig zin had (een hele dag werken doet me geen goed, ik stel me aan, ik weet het), zijn we toch gegaan. Niet erbij nagedacht dat donderdagavond natuurlijk de stap avond voor studenten is en het mede daardoor ONGELOFELIJK druk was. Echt ongekend. Na een uur vonden we het dus wel weer goed geweest, tijd om naar huis te gaan.

‘s Avonds kijk ik nog de finale van Expeditie Robinson terug, het allerleukste programma ooit. Ik ga wederom geen spoilers verklappen, maar het is echt een toffe finale geweest. Heel spannend!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten