Fashion

Primark shoplog mei 2016

19 mei 2016

Gisteren bracht ik een bezoekje aan de mega grote Primark in Dordrecht, waarbij ik uiteraard niet met lege handen naar huis ging. Met maar liefst twee volle tassen uit de nieuwe zomercollectie ging ik weer op weg naar huis, tijd voor een shoplog! Shirtjes, twee mooie hoeden voor EEN EURO(!), jurkjes, een bikini, sieraden… Kijk mee!

Primark-shoplogWitte wollen croptop – 8 euro

Aangezien het warme weer en de zon niet lang meer op zich zullen laten wachten, kunnen die croptops weer uit de kast getrokken worden. Deze variant is van wol en heeft een leuke v-hals, ideaal om te combineren met bijvoorbeeld een high waisted jeans of een hogere rok. Dit exemplaar is overigens van mijn zusje, zij zal ‘m dan ook vooral dragen tijdens een feestje of het stappen. Volgens mij zijn er ook nog andere kleuren te koop, maar helemaal zeker weet ik dat niet. Acht euro is in ieder geval een prima prijs voor deze luchtige zomertop! Er zijn overigens veel meer croptops te vinden in de zomercollectie van Primark.

Primark-shoplogOversized sjaal met print – 5 euro

Woeoeoe, ik heb een nieuwe sjaal in the pocket! Geen wollen variant voor de winter, maar gewoon een luchtig exemplaar met een leuk patroon. Ik denk dat ik hem vooral zal dragen bij mijn leren jasjes (zwart, blauw en beige), zodat mijn outfit gewoon nét een beetje extra opgefleurd wordt. Verder kan ‘ie natuurlijk ook prima tijdens een alledaagse outfit, zelfs in de winter. Primark heeft nu trouwens een ONGELOFELIJK grote collectie aan sjaals, echt héél veel. Ik wist niet waar ik moest kijken en ook niet wat ik moest kiezen, het is maar goed dat ik mijn moeder bij me had voor het doorslaggevende advies ;-). Zoek je dus nog een nieuwe betaalbare sjaal (ze zijn best wel lang, vind ik fijn!), dan moet je hier binnenkort zeker even een kijkje nemen.

Primark-shoplogZwart shirtje met kanten details – 14 euro

Een zwarte basic top is áltijd goed, zo ook dit shirtje met kanten details aan de mouwen. Ik draag tijdens het stappen vaak rokjes met een druk patroon, ideaal om daar dus zo’n basic top bij te combineren. Verder is ‘ie ook gewoon heel leuk op een spijkerbroek of zwarte jeans, dit shirtje ga ik in ieder geval vaak dragen!

Primark-shoplogMintgroene luchtige top – 5 euro

Op zoek naar luchtige topjes? Dan zit je op dit moment bij Primark helemaal goed. Ik geloof dat deze variant er zo ongeveer in alle kleuren van de regenboog hangt en daarnaast is zo’n topje ook gewoon met ALLE outfits goed te combineren. Deze mintgroene top kost overigens ook maar vijf euro, zonde om te laten hangen! 🙂

Primark-shoplogJurkje met print – 13 euro

YES, eindelijk heb ik mijn collectie jurkjes weer aan kunnen vullen met deze leukerd. Vorig jaar kocht ik een jurkje bij Primark met exact dezelfde stof (wel een ander patroon) en ik geloof dat het sinds dag één mijn lievelingsjurk is geworden. Maar goed, toen ik dit jurkje met rode en blauwe print zag wist ik het dan ook meteen: deze gaat met mij mee naar huis. De stof stretcht goed mee, je voelt het jurkje eigenlijk helemaal niet zitten en het is super luchtig ondanks de driekwart mouwtjes. En echt, 13 euro is spot goedkoop. Een hele grote aanrader en overigens nu ook nog verkrijgbaar in drie andere patroontjes!

Primark-shoplogGrijze sweater met rits op de achterkant – 12 euro

Ondanks dat de zomer in aantocht is zijn er nog genoeg sweaters en truien te vinden in de collectie, zo ook deze grijze variant. Het leuke aan deze basic trui is dat ‘ie een zilveren rits op de achterkant heeft dat net even zorgt voor een leuke afwerking. En oja, bijna alle sweaters zijn op dit moment afgeprijsd voor 5 euro. Inslaan!!!

Primark-shoplogBikini – 9 euro

Jongens, voor betaalbare bikini’s moet je dit seizoen dus echt bij Primark zijn. Er hangen geloof ik 50(!) verschillende setjes, voor een top betaal je vijf euro en voor een broekje vier euro. Negen euro voor een bikini, OMG?! Mijn zusje kocht deze roze variant en hij doet mij stiekem een beetje lijken op de Triangl bikini’s, maar dan dus bijna tien keer zo goedkoop. Ze passen mooi, de kwaliteit zal wellicht iets minder zijn dan een duur exemplaar, maar goed. Mocht je dus vaak met bikini’s willen afwisselen dan kun je hier zeker wat leuke inslaan.

Primark-shoplog Primark-shoplogRingen – 3 euro per setje

Het komt zelden voor dat ik zonder sieraden (en vooral zonder ringen) de deur uit ga. Mijn MelanO-ringen zijn favoriet, maar ondanks dat ik deze bijna iedere dag draag is er nog steeds plaats voor nieuwe. Bovenstaande setjes kosten allebei drie euro en bevatten acht verschillende ringetjes, zowel in het zilver als in het goud. Wel even opletten, want je hebt er dus ook ringetjes bijzitten die je boven je knokkel moet dragen, typisch gevalletje van you hate it or you love it. Ik heb de gok nog maar eens gewaagd (al mijn andere kleine ringetjes verdwijnen altijd na een dag), voor drie euro kon ik deze in ieder geval niet laten liggen. Tip: doe een laagje doorzichtige nagellak aan de binnenkant van de ringen, dan gaan ze niet roesten en blijven ze langer mooi!

Primark-shoplogZwarte festivalhoed – 10 euro

Hoeden in overvloed hoor, zoals deze leuke zwarte hoed, ideaal voor een festivalletje deze zomer. Weet je wat nu helemaal leuk is? Bijna alle hoeden zijn op dit moment afgeprijsd naar 1 euro. EEN EURO!!! Dat is dus eigenlijk bijna gratis, bij het zien van dat prijskaartje gaan waarschijnlijk meteen al je twijfels overboord. En heel eerlijk: hij staat ook echt hartstikke leuk.

Primark-shoplogWollen beige hoed – 10 euro

En ook deze wollen beige hoed… Afgeprijsd naar 1 euro. EEN EURO(!!!!!). Deze variant is iets warmer omdat ‘ie van wol is, maar daardoor juist ook in de winter leuk om te combineren. Ik ben in ieder geval heel erg blij met deze twee hoeden en ondanks dat ik er eigenlijk nooit een draag, kan ik niet wachten om er een keer de deur mee uit te gaan. Helemaal voor twee euro… 😉

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Heb jij laatst nog een kijkje genomen bij Primark?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply Femke 19 mei 2016 at 06:30

  Oké, wat heb jij ontzettend leuke items geshopt zeg. Ik wil ze ook, allemaal :-). Als ik de Primark binnen kom, dan zie ik echt vrijwel nooit wat leuks..
  Femke plaatste onlangs…Mijn blog bestaat 1 jaar + MAC winactie!My Profile

 • Reply Yvette 19 mei 2016 at 06:43

  Die hoedjes zijn echt leuk . Ik was van de week ook bij de primark alleen ze hadden alle leuke items niet in mijn maat . Beetje jammer maar gelukkig ben jij wel goed geslaagd zo te zien 🙂

 • Reply Marloes 19 mei 2016 at 07:31

  Wat een leuke aankoopjes heb je gedaan. De hoeden zijn heel leuk! Ik ga zaterdag even met een vriendin naar Primark, dus ben benieuwd!
  Marloes plaatste onlangs…Tips bij de aankoop van een SpiegelreflexcameraMy Profile

 • Reply Dionne 19 mei 2016 at 07:49

  Wat een leuke aankopen! De hoeden zijn prachtig!
  Dionne plaatste onlangs…Hotspots in New York | Food, bezienswaardigheden, verblijf & vervoerMy Profile

 • Reply joske 19 mei 2016 at 08:07

  Je hebt echt supermooie kleren gekocht en wat staan die hoedjes leuk.

 • Reply Jaimy en Laura 19 mei 2016 at 08:15

  Leuke dingen heb je geshopt! Zo’n mintgroene top zoek ik precies!! Gauw even langs de Primark dus!

 • Reply Mandy 19 mei 2016 at 08:24

  Wat een gave aankopen!! De hoed voor 1 euro, wat een top vondst. Had het ook meegenomen als ik jou was. He nu heb ik zin om weer te shoppen hihi.
  Mandy plaatste onlangs…♥ Opening Primark GroningenMy Profile

 • Reply Jamey 19 mei 2016 at 08:25

  leuke items! Ik heb die beige trui ook gescoord.. bij mij was hij maar 5 euro!

 • Reply Natascha 19 mei 2016 at 08:38

  Wat een leuke items heb je gescoord zeg! Je beige hoed vind ik super tof, en helemaal voor maar 1 euro!
  Natascha plaatste onlangs…Fashion | Je kledingkast opruimen: zo gepiept!My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 19 mei 2016 at 08:41

  Leuke items heb je gescoord!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Andrélon Kokos BoostMy Profile

 • Reply Janey 19 mei 2016 at 09:11

  Dordrecht is voor mij maar een klein halfuurtje met de trein dus ik denk zomaar dat ik die Primark eens een bezoekje moet gaan brengen!

 • Reply irene 19 mei 2016 at 09:32

  Je hoed is echt leuk!! Leuke items!! X
  irene plaatste onlangs…Quotes #31My Profile

 • Reply Mariëlle 19 mei 2016 at 09:44

  Jeeeetje wat een koopjes! Ik heb ook zo’n zin om weer te shoppen bij Primark!
  Mariëlle plaatste onlangs…Alverde AugencremeMy Profile

 • Reply Maaike 19 mei 2016 at 10:15

  Oeh, wat heb je gave dingetjes gescoord bij de Primark! Vooral die bikini en die setjes met ringen vind ik heel erg tof <3
  Maaike plaatste onlangs…‘Hoe gaat het nu écht met je?’My Profile

 • Reply Justine 19 mei 2016 at 11:28

  Wat een leuke items allemaal! Nu wil ik ook shoppen haha. gauw een keer langs de Primark gaan. Het is ook maar echt 1 minuut lopen van mijn werk en stage, dus eigenlijk best knap dat ik er al zo lang niet ben geweest haha!
  Justine plaatste onlangs…Loving lately #40 – gezond eten, zacht huidje & eindelijk een kamer?My Profile

 • Reply anna 19 mei 2016 at 11:35

  Oeh die cropped top is heel leuk! Ik ga zeker nog even bij Primark kijken voor bikini’s.
  anna plaatste onlangs…BG PARTY SHOPLOG | REVLON, BOOZYSHOP EN CITY COLORMy Profile

 • Reply Sophie 19 mei 2016 at 12:46

  Aah dat jurkje is fantastisch mooi! Ik kan dus echt nooit iets vinden als ik in de primark ben. Er is zoveel, en vooral zooooveel rommelige schappen dat ik gewoon echt niet weet waar ik kijken moet. Zo jammer 🙁
  Sophie plaatste onlangs…VLOG | De marktstrat game in ValenciaMy Profile

 • Reply Lisa 19 mei 2016 at 13:06

  Hele leuke items heb je geshopt <3 ik ga maandag 😉
  Lisa plaatste onlangs…OOTD: Oversized Wit overhemdMy Profile

 • Reply sabrina 19 mei 2016 at 17:09

  Lekker geshopt 🙂 Ik vind het printje van de jurk super leuk! Maar eens snel gaan kijken

 • Reply Sarah 19 mei 2016 at 18:07

  Wat een koopje… die beige hoed voor maar 1 euro. Ik moet zo dringend ook nog eens naar de Primark gaan!!!
  Sarah plaatste onlangs…Essence Soft Touch Mousse Make-Up: #01 Matt SandMy Profile

 • Reply Andréa 19 mei 2016 at 21:18

  Wauw, ik vind vooral de laatste hoed echt geweldig!! Mooi koopje heb je gescoord 😉
  x
  Andréa plaatste onlangs…FOTD + First Impressions: Rose GoldMy Profile

 • Reply Eilish 19 mei 2016 at 23:09

  Ik ga maandag! Eindelijk weer eens.. laatste x was voor de kerst!

 • Reply Linda 20 mei 2016 at 11:54

  Heee je was gezellig in Dordt! Je bent ook erg goed geslaagd zo te zien, helemaal Summer ready!
  Linda plaatste onlangs…Sponge me | Natuurlijke Konjac reinigingsspongeMy Profile

 • Reply Anouk 20 mei 2016 at 23:17

  Ah die crop top is leuk!

 • Reply beautifulday4makeup 21 mei 2016 at 11:22

  Wauw, 1 euro voor een hoed?!? Over een koopje gesproken!
  beautifulday4makeup plaatste onlangs…Yves Rocher Lippotloden in Rouge Flamboyant en Rose SompteuxMy Profile

 • Reply Kaylee Joosten 21 mei 2016 at 19:18

  Waaat! Dat zijn nog wel een aantal super leuke dingen, toch maar snel een kijkje gaan nemen bij Primark..
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Mijn dagboekje #1My Profile

 • Reply Lotje 21 mei 2016 at 21:01

  Ah wat heb je mooie dingen gekocht! De hoeden staan je echt heel mooi! <3

 • Reply Tedje 22 mei 2016 at 20:39

  Hele leuke spulletjes heb je gekocht! Ik moet binnenkort ook maar weer eens naar Primark gaan!
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: Mei #4My Profile

 • Reply Daphne 24 mei 2016 at 18:57

  Leuke items, vooral de hoeden! Wat een koopjes 🙂 Ik vind de zomercollectie erg leuk op dit moment. X

 • Reply Daphne 25 mei 2016 at 09:10

  Mij lukt het dus echt nooit om iets leuks te vinden bij Primark; maar aan deze items te zien hangt er juist wel veel leuks!
  Daphne plaatste onlangs…Happiness Boutique: The Pastel Colors Statement NecklaceMy Profile

 • Reply Carola 25 mei 2016 at 20:39

  De beige hoed ziet er leuk uit!

 • Reply Esmée 25 mei 2016 at 22:23

  Wat een leuke aankopen! Ik ben helemaal fan van die jurk met print, en die ringen, wauw. <3
  Esmée plaatste onlangs…TEXEL VLOG: ONS HUISJE & ECOMAREMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten