Geen categorie

Recept – Mexicaanse Burritos met kip

5 juni 2014

Een recept op Beauty By Denies? Ja, je ziet het goed! De afgelopen week heb ik – zoals jullie misschien wel gelezen hebben in mijn artikel van gister – veel gekookt en het leek me leuk om een heerlijk recept met jullie te delen. Mexicaanse burrito’s à la Denies. Natuurlijk kun je ook andere producten toevoegen om het vegetarisch of wat pittiger te maken. Kijk – en kook – je met me mee?

Benodigdheden:

Om het mezelf makkelijk te maken heb ik twee pakken Mexicaanse Burritos gekocht van Knorr. In deze verpakking zitten 6 mini tortilla’s, een zakje kruidenmix en een zakje met saus. Een verpakking is voor 2 tot 3 personen maar ik maakte het gerecht voor 5 personen en daarom heb ik gekozen om twee pakjes te gebruiken.

Wat moet je zelf nog toevoegen (voor 2 à 3 personen)?

♡ 300 gram kipfilet
♡ 1 rode/gele paprika
♡ 125 gram crème fraîche
♡ 100 gram geraspte kaas

Bereidingswijze:

Snij de paprika en kip in stukjes!

En bak de kip daarna goud bruin! 🙂

Voeg de paprika toe, hussel het door elkaar en laat het nog eventjes bakken. Na een paar minuten voeg je de saus toe met 100ml water. Dit laat je nog 2 minuten koken.
Ik had trouwens hulp vandaag, Joost – mijn personal assistant!
Ondertussen maak je met de kruidenmix een heerlijk – knoflook – sausje. Voeg de crème fraice en 2 eetlepels water er aan toe, even roeren en klaar is kees! Het hoeft gelukkig niet altijd moeilijk te zijn!
Laat de tortilla’s een beetje warm worden en leg ze 30 seconden in de magnetron. Voeg daarna de kip, saus en kaas toe en leg ze naast elkaar in een ingevette schaal. Handig is het om ze op de plaats te houden met wat satéprikkers.

Het ziet er nu al heerlijk uit! Nog 8 minuten de oven in op 220 graden en ready to eat!

Het resultaat! Op de foto ziet het er bij lange na niet zo lekker uit als dat het in werkelijkheid was maar toch ben ik zeer tevreden over mijn eerste blogrecept. Natuurlijk kun je dit nu ook zonder het pak van Knorr doen. Ook nog een stukkie goedkoper! Voel je vrij om het te maken, het is heerlijk.
Wat vinden jullie van dit recept?

You Might Also Like

24 Comments

 • Avatar
  Reply Marloes 5 juni 2014 at 06:25

  Ah ziet er heerlijk uit. Dit is ook zeker een van mijn favoriete foodies<3

 • Avatar
  Reply Alexa Op 't Land 5 juni 2014 at 06:32

  Dit is echt yummie alleen lastig met eten omdat het er wel eens uitvalt hah!

 • Avatar
  Reply fanta Toure 5 juni 2014 at 06:32

  Lijkt me echt lekker, ik zal het een keer proberen !

  Mylifeasfanta.blogspot.nl

 • Avatar
  Reply Oum Feerozah 5 juni 2014 at 06:44

  Hmmm lekker!

 • Avatar
  Reply Donna Luisa Huijzendveld 5 juni 2014 at 07:43

  Oeeh super lekker, ik heb dit ook weleens gegeten! Heerlijk! 🙂

 • Avatar
  Reply Elma 5 juni 2014 at 08:24

  Jaaaa, deze maak ik ook vaak is echt lekker!

 • Avatar
  Reply Priscilla Dijkman 5 juni 2014 at 08:32

  oeh lekker, ik zelf heb een vet kleine oven haha dus moet het 3 keer doen! Lekker handig voor jou dat alles er in past 🙂

 • Avatar
  Reply Kim 5 juni 2014 at 08:35

  Lijkt me lekker, al sla ik over.. want ik eet geen vlees haha 🙂

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 5 juni 2014 at 08:36

   Natuurlijk kun je er ook een vegetarische burrito van maken met veel groenten!

 • Avatar
  Reply Pinkit puntnl 5 juni 2014 at 09:08

  Oehhh dat ziet er wel heel erg lekker uit 😀 x

 • Avatar
  Reply Loïs 5 juni 2014 at 10:42

  Heerlijk! Leuk vest heb je ook aan 🙂

 • Avatar
  Reply JulieStarr 5 juni 2014 at 11:24

  Oh God, dit ziet er heerlijk uit! 😀

 • Avatar
  Reply Manon Boerakker 5 juni 2014 at 11:37

  Ziet er echt goddelijk uit

 • Avatar
  Reply Mariëlle M. 5 juni 2014 at 14:36

  Dat ziet er heerlijk uit! Ik heb het geloof ik ook al eens op, smaakt prima 🙂

 • Avatar
  Reply GLAMOURMOES 5 juni 2014 at 14:36

  Ik ben gek op Burito's! Heerlijk!

 • Avatar
  Reply Edith 5 juni 2014 at 18:35

  Oee, dit lijkt me heerlijk!

 • Avatar
  Reply iThinkPink 5 juni 2014 at 18:55

  Lijkt me heel lekker!

 • Avatar
  Reply Rachel Kromdijk 5 juni 2014 at 18:56

  ziet er goed uit! xx

 • Avatar
  Reply Jouvence 5 juni 2014 at 19:12

  hmm, ziet er erg lekker uit.! ♥

 • Avatar
  Reply Emmely 6 juni 2014 at 10:16

  Dat ziet er lekker uit! Ik moet het ook maar binnenkort eens gaan maken :). mooie foto's ook

 • Avatar
  Reply Joyce 6 juni 2014 at 14:04

  Dit maak ik ook wel eens, heerlijk!

 • Avatar
  Reply A van der Padt 10 juni 2014 at 14:39

  mmmm…. I love burrito's… Alleen dan zonder kip, vegetariër 🙂
  Leuke blog heb je!!!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten