Beauty

Reinigen met de Silk’n Pure gezichtsborstel

14 juli 2017

Je gezicht iedere dag goed schoonmaken is één van de belangrijkste dingen op het gebied van verzorging. De Silk’n Pure gezichtsborstel belooft zes keer(!) meer make-up resten weg te halen en is ook nog eens hartstikke betaalbaar. Vandaag staat er een uitgebreide review voor jullie klaar! Kijk je met me mee?

Eigenlijk heb ik nog nooit eerder een gezichtsborstel gebruikt om mijn gezicht te reinigen, terwijl er inmiddels al tientallen merken een variant op de markt hebben gebracht. Waarom ik er nog nooit een geprobeerd heb weet ik eigenlijk niet, ik geloof dat ik het wel makkelijk genoeg vond om met een wattenschijfje en een beetje lotion schoon te maken. Totdat ik drie weken geleden dus de Silk’n Pure ontving en mijn avontuur met een gezichtsborstel van start ging. Vergelijkingsmateriaal met andere reinigingsborstels heb ik niet, maar ik ben in ieder geval SUPER enthousiast over deze borstel.

Allereerst kun je de Silk’n Pure instellen op twee verschillende waarden waarmee je je huid kunt reinigen. Silk’n Pure beschikt over een vibrerende en pulserende functie. De vibrerende functie brengt de borstel in een trillende beweging, maakt onzuiverheden en make-upresten  los en reinigt je huid diepgaand. De vibratie zorgt er dus voor dat vuildeeltjes uit de poriën worden getrild en kunnen worden afgevoerd. Alle functies kunnen zowel snel of langzaam trillen. Naast het reinigen masseert het apparaat ook meteen de huid, waardoor de bloedcirculatie verbetert wordt. Na gebruik heb ik daardoor dus wel wat rode wangetjes, maar dat is dus vrij logisch na zo’n massage.

De Silk’n Pure wordt geleverd met twee verschillende borstels (regular en soft) en een borstelhouder. De Regular brush is geschikt voor de normale huid en de Soft brush ideaal voor de gevoelige huid. Beide borstels reinigen de poriën zonder de huid te irriteren, waardoor grove poriën worden geminimaliseerd. Ik heb de borstel zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruikt en dat gaat prima, wel moet je erop letten dat je niet langer dan een minuut per keer reinigt. Hierdoor kan het gezicht wat gaan irriteren, maar het is fijn dat de borstel vanzelf stopt na een minuut. De Silk’n Pure heeft namelijk over een slimme timer ingebouwd die automatisch na 1 minuut stopt en dus aangeeft wanneer je klaar bent. Een ander voordeel van de Silk’n Pure is het feit dat ‘ie helemaal waterproof is. Veel gezichtsborstels kunnen alleen onder de douche gebruikt worden, maar deze variant is dus helemaal waterproof en kan geen water doorlaten. Kan dus ook prima in bad gebruikt worden!

Hoe werkt het? Maak de borstel van Silk’n Pure nat met lauwwarm water, breng een kleine hoeveelheid gezichtsreinigingslotion aan op de borstel, kies een van de functies en beweeg de borstel over je gezicht. Spoel je gezicht hierna af met water, dep het droog met een handdoek en breng je favoriete gezichtscrème aan. Super easy! Wanneer je de borstel één keer volledig oplaadt, kun je hem trouwens ongeveer 50 keer gebruiken, dus hier heb je vrijwel nooit omkijken naar.

Conclusie? Ik ben eigenlijk super tevreden! Het valt me op dat mijn huid inderdaad een stuk beter wordt gereinigd in vergelijking met het handreiniging dat ik altijd deed. Hierdoor blijven er minder make-up resten op mijn gezicht zitten, waardoor mijn huid er meteen een stuk egaler uitziet. Daarnaast is de borstel hartstikke betaalbaar, de Silk’n Pure is namelijk al verkrijgbaar vanaf 39 euro. De borstels zijn daarnaast ook apart verkrijgbaar voor 6,95 euro, na een paar maanden is het de bedoeling dat je deze een keer vervangt vanwege de hygiëne.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Larissa 14 juli 2017 at 12:44

  Wat een handige borstel! Ik twijfel al heel lang of ik er zo een zou kopen, maar ik ben heel bang dat ik het na een tijdje in de hoek laat liggen en het gewoon vergeet. Toch leuk om dan te lezen dat je er zo enthousiast over bent! Wie weet dat ik er alsnog een koop in de toekomst! 🙂
  Larissa plaatste onlangs…Resultaten van de fotoshootMy Profile

 • Reply anna 14 juli 2017 at 13:08

  Deze lijkt me heel erg fijn! En de prijs valt inderdaad ook erg mee. Het is niet een product wat ik snel zou kopen, omdat ik het ook wel kan missen, maar mocht ik binnenkort zin (en geld) hebben om mezelf te trakteren…
  anna plaatste onlangs…IK GA OP VAKANTIE NAAR…My Profile

 • Reply Natascha 14 juli 2017 at 13:34

  Deze is zeker goed betaalbaar zeg! Mijn Mia was een stuk duurder en deze lijkt me eigenlijk net zo fijn 🙂

 • Reply Yvette 14 juli 2017 at 16:27

  Fijn product. Ik gebruik zelf die van olaz 🙂

 • Reply Justine 15 juli 2017 at 06:46

  Ik heb zelf een visapure en hoewel ik ‘m al lang niet meer gebruikt heb, was ik daar ook echt tevreden over. Enige nadeel.. de prijs. Dat is wel echt een voordeel van deze hee, zeker als ie alsnog zo goed is! Toffe review 🙂
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – juli 2017 #2My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 15 juli 2017 at 09:48

  Klinkt top! Ik heb nu een brush van Babor en die werkt ook echt heel erg fijn
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 LightMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten