Beauty

s.Oliver For Her Eau de Toilette

13 oktober 2016

Ik geloof dat jullie de vier planken vol met parfum op mijn kamer wel eens voorbij hebben zien komen, maar er is uiteraard altijd plaats voor een nieuw exemplaar. Het merk s. Oliver lanceerde afgelopen maand twee geuren, één voor hem en één voor haar. Uiteraard ligt mijn interesse meer op het gebied van damesgeuren (love it!) en daarnaast ziet de flacon van de nieuwe geur er ook super cute uit. Kijk je met me mee?

Zoals jullie zien is de flacon ontzettend schattig, hij doet me een beetje denken aan de geur Chloé met precies hetzelfde strikje en dop. Het is voor mij trouwens niet de eerste keer dat ik een geur van het Duitse merk s. Oliver uitprobeer, de geur Outstanding heb ik inmiddels ook al bijna zeven maanden in bezit en behoort nog steeds tot mijn favorieten. Maar goed, vandaag ga ik het uitgebreid over de splinternieuwe geur “For Her” hebben, ik ben namelijk FAN!

Naast de super girly en mooie flacon bestaat het parfum uit een elegante en bloemige geurcompositie.  Het is heel lastig om een geur te omschrijven (hoe fijn zou het toch zijn dat we gewoon allemaal even kunnen ruiken door het beeldscherm!), maar ik ga het toch gewoon weer proberen te omschrijven. De topnoten zijn bergamot, lychee en roze peper, de hartnoten zijn pioenrozen en magnolia en last but not least zijn de basisnoten iris, musk en amber. Een hele mond vol, maar de combinatie zorgt in ieder geval voor een super vrouwelijke, zacht en fruitige geur. De geur is speciaal gemaakt om de herinnering van geluk vast te leggen, iets wat voor mij in ieder geval goed gelukt is.

Naast de nieuwe s. Oliver For Her is er uiteraard ook een variant voor mannen uitgebracht: For Him. Precies dezelfde flacon (uiteraard zonder strikje en met zwarte accenten), maar uiteraard een andere geur. Beide geuren zijn verkrijgbaar in 30 ml, 50 ml en 100 ml, voor 50 ml betaal je 30,99 euro. Het is overigens wel een eau de toilette en dit betekent dat de geur niet de hele dag sterk blijft hangen, maar desondanks kun je er prima een aantal uren de deur mee uit. s. Oliver For Her is onder andere verkrijgbaar in deze webshop. Een prima prijs voor een mooie geur in een fantastische flacon!

Heb jij al wel eens een geur van s. Oliver geprobeerd?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Yvette 13 oktober 2016 at 06:39

  Ik zag de flacon al een paar keer voorbij komen maar ik heb nog nooit een geur gehad van dit merk. Hij klinkt wel heel lekker . Deze wordt denk binnenkort ook wel aangeschaft 🙂

 • Reply Suzanne 13 oktober 2016 at 07:26

  Lijkt me heel erg lekker!
  Suzanne plaatste onlangs…Etos Dreamy Garden & Sapphire Sky ParfumMy Profile

 • Reply Puck Christine 13 oktober 2016 at 09:35

  Lijkt de geur zelf ook op die van Chloé?

 • Reply Maaike 13 oktober 2016 at 10:39

  Ik heb nog nooit een eau de toilette van s. Oliver geprobeerd, maar deze lijkt me wel lekker! En de fles doet me inderdaad ook denken aan Chlóe
  Maaike plaatste onlangs…REVIEW – L’Oreal True Match highlighterMy Profile

 • Reply Tessa 13 oktober 2016 at 13:51

  Ik heb deze ook, en vind hem zó lekker! Ga binnenkort alvast een back-up halen, voor als deze op gaat. 😉
  Tessa plaatste onlangs…Bargello parfumMy Profile

 • Reply Manon 13 oktober 2016 at 15:21

  Hele mooie flacon, de geur lijkt me lekker
  Manon plaatste onlangs…4 Yankee Candle Tarts voor dit seizoenMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 13 oktober 2016 at 15:26

  Klinkt heerlijk!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Tangle Teezer Compact Styler Limited EditionMy Profile

 • Reply Denise 13 oktober 2016 at 15:37

  Oeeh ziet er inderdaad leuk uit! Heel benieuwd hoe hij ruikt!
  Denise plaatste onlangs…De leukste artikelen van.. EspritMy Profile

 • Reply Kim 14 oktober 2016 at 12:17

  Ik ben heel benieuwd naar deze geur. De volgende keer dat ik een Douglas voorbij loop ga ik toch even naar binnen om er aan te ruiken.
  Kim plaatste onlangs…Mijn herfst aanradersMy Profile

 • Reply Gina 14 oktober 2016 at 17:44

  Klinkt heerlijk! Binnenkort maar eens gaan ruiken 😛
  Gina plaatste onlangs…The top 10 wardrobe essentials for autumn ♥My Profile

 • Reply Evelien 15 oktober 2016 at 21:11

  Oh deze lijkt me zó lekker!

 • Reply Florentine 17 oktober 2016 at 16:55

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Het klinkt als een heerlijke geur:-)
  Florentine plaatste onlangs…How to style overknees ★ By EspritMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten