Persoonlijk

Things that make me happy ♥ #3

15 september 2016

Het kan best eens goed zijn om af en toe stil te staan bij de kleine dingen die je gelukkig maken: tijd voor een nieuwe happy list! Het ene punt is iets groter dan het ander, maar juíst de kleine momenten kunnen ook ontzettend waardevol zijn. Het geeft mij na het maken van deze bijzondere lijst in ieder geval weer een boost om inderdaad lekker positief te blijven en me te beseffen dat ik het meeste maar goed voor elkaar heb. Een fantastische reis door Vietnam, het behalen van mijn minor en de laatste warme dagen in Nederland. Kijk je met me mee?

Mijn roadtrip van 25 dagen door heel Vietnam, waarbij ik weer veel te veel moois heb mogen zien ♥  En ik vervolgens dus niet weet hoe ik in hemelsnaam moet beginnen met het schrijven van posts over deze reis, inclusief het uitzoeken van alle 2342374 foto’s… ♥ Het feit dat ik na 25 dagen en 24/7 op elkaars lip nog steeds geen genoeg heb van mijn ouders, zusjes en Joost. Dat moet wel echte liefde zijn ♥ 15 uur vliegen en vervolgens veilig weer met beide benen op de grond staan ♥ De nazomer in Nederland ♥ Mijn nieuwe projectgroep, het blijkt achteraf toch allemaal best wel mee te vallen ♥ Minimaal drie keer in de week een uur pilates ♥ Het idee dat ik over een aantal maanden gewoon AFGESTUDEERD ben (als het goed is dan, niet te hard roepen I know..!) ♥ Een rondje over de kermis lopen in mijn eigen stadje ♥ Bruine benen in een korte broek ♥ Een speciale groepsapp met vriendinnen om elkaar te motiveren om nét even wat gezonder te leven ♥ Slippertjes in de sale scoren voor maar tien euro in plaats van honderd, dat noem ik nou écht korting ♥ Gesprekken met ondernemers waar ik nog heel veel van kan leren ♥ Mijn spiegelreflexcamera, ik geloof dat ik nooit meer zonder dat ding kan ♥ Veel water drinken (het lukt me eindelijk!!!) ♥ Vriendinnen na bijna zes weken weer zien, bizar hoe veel we bij te praten hebben ♥ En tegelijkertijd bizar hoe snel je weer aan elkaar ‘gewend’ bent, af en toe lijkt het net of ik ze gister nog heb gezien ♥ Sushi dates ♥ Vier jaar samen zijn met Joost ♥ Een nieuwe hotspot in mijn kleine stadje, super tof om te zien dat we nu ook in de buurt vegan kunnen eten ♥ 15 uur vliegen en vervolgens veilig weer met beide benen op de grond staan ♥ Veel leuke samenwerkingen op de planning voor BeautyByDenies ♥ Mijn Instagram-account (KLIK!), waar komen al die volgers toch vandaan? ZO LEUK! ♥ Binnen een dag al meerdere bedrijven vinden voor een bedrijfsproject (uiteraard wel met een klein beetje moeite) ♥ Volgers die je aanspreken op straat en een foto met je willen ♥ Churros ♥ Genieten van de laatste zonnestralen van deze zomer op het terras, van mij mag het altijd dit weer zijn. Hier ben ik voor gemaakt ♥ Into The Woods ♥ Mijn nieuwe tas van Patrizia Pepe, er gaat tegenwoordig geen dag voorbij dat ik ‘m niet gebruik. Hij is zelfs met me mee geweest naar Vietnam, top ding! ♥ Het winnen van een paar slippers van Supertrash ♥ Zelfs met 40 graden nog steeds op mijn beige creepers van Tango Shoes lopen ♥ Dat moment wanneer je onder een schoon dekbed kruipt, onbeschrijfelijk ♥ Een opgeruimde kamer ♥ Het feit dat ik mijn structuur in het dagelijks leven weer terug gevonden heb na de vakantie en vanaf deze week dus weer veel (en hopelijk leuke!) artikelen voor jullie zal maken ♥♥♥♥♥♥

En wie of wat heeft jou de afgelopen tijd blij gemaakt? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Femk 15 september 2016 at 07:11

  Wat een heerlijke blije lijst. Mij hebben heel veel dingen blij gemaakt afgelopen tijd, waaronder dingen plannen voor mijn bruiloft volgend jaar, de nazomer, een dagje Thermen Bussloo en het nieuws dat mijn tweelingbroer een kindje krijgt.
  Femk plaatste onlangs…In the spotlight #13My Profile

 • Reply joske 15 september 2016 at 08:28

  GENIET! en blijven genieten…

 • Reply Mariëlle 15 september 2016 at 08:43

  Wat een heerlijk lijstje hihi! Ik kijk nu vooral uit naar Sri Lanka en hoop dat dat ook een happy item wordt hihi!
  Mariëlle plaatste onlangs…Eco by Sonya foaming body washMy Profile

 • Reply Bettie 15 september 2016 at 09:17

  Dat zijn een heleboel leuke en mooie momentjes. Het is echt fijn om bij zulke momentjes even echt stil te staan.

 • Reply Forever38.com (Vera) 15 september 2016 at 10:02

  Wat een heerlijk lijstje !! Maar serieus : slippers met wel 90% korting vinden – lucky you 🙂

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 15 september 2016 at 11:33

  Zo’n mooi lijstje! Wat fijn dat je ook zo kan genieten van kleine dingen! Ik heb genoten van eindelijk weer voetbal in het Philips Stadion, mijn hond die hardlopen helemaal leuk vind en shoppen bij de DM in Duitsland.

 • Reply Yvette 16 september 2016 at 06:52

  Wat een leuke lijst 🙂 . Onder een schoon dekbed kruipen is altijd zo lekker 😀

 • Reply Valerie 16 september 2016 at 10:15

  Wat een heerlijk lijstje! 🙂

 • Reply Sarah 16 september 2016 at 13:07

  Wauw! Wat een leuke, lange lijst met plezante dingen! Onder fris gewassen dekens kunnen kruipen geeft inderdaad een super zalig gevoel. En om daarna dan nog eens naar een toffe serie te kunnen kijken… Fantastisch 🙂
  Sarah plaatste onlangs…Day Zero Project – Bekijk alle afleveringen van F.R.I.E.N.D.S.My Profile

 • Reply Kaylee Joosten 16 september 2016 at 19:36

  Wat een lijstje! Ik kan mezelf goed voorstellen dat jij hier happy van wordt. Zelfs ik word happy door het lezen.
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Happy list #4My Profile

 • Reply Justine 19 september 2016 at 00:15

  SO MUCH HAPPINESS WOEHOE <3

  En moest je nou echt 'churros' zeggen. Nu heb ik nachtelijke trek..
  Justine plaatste onlangs…Loving lately #42 – witte sneakers, detox & een heleboel filmsMy Profile

 • Reply Sherry 19 september 2016 at 10:52

  Blijf genieten van de fijne dingen in het leven.

 • Reply marleen@burgertrutjes 19 september 2016 at 11:17

  Mooi lijstje!!! 🙂 word er helemaal blij van! <3

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten