Persoonlijk

Things that make me happy ♥ #8

25 april 2017

Het kan best eens goed zijn om af en toe stil te staan bij de kleine dingen die je gelukkig maken: tijd voor een nieuwe happy list! Het ene punt is iets groter dan het ander, maar juíst de kleine momenten kunnen ook ontzettend waardevol zijn. Het geeft mij na het maken van deze bijzondere lijst in ieder geval weer een boost om inderdaad lekker positief te blijven en me te beseffen dat ik het meeste maar goed voor elkaar heb. Drie jaar bloggen, leuke plannen voor Koningsdag en tapasavondjes met vriendinnen. Kijk je met me mee?

De laatste loodjes van mijn scriptie. Ondanks dat er nog best wat moet gebeuren en ik daar eigenlijk vrij weinig zin in heb, is het einde nu echt in zicht ♥ Bijna afgestudeerd zijn en hopelijk voor de zomer een HBO diploma in the pocket! ♥ Pasta met spinazie en kip, de maaltijd die ik eet terwijl ik dit artikel schrijf. En oja, gemaakt door mijn zusje met extra veel liefde ♥ Mijn nieuwe crossbody van DKNY, ik wist niet dat je zo blij kon zijn met een tas ♥ De eerste bezichtiging in het nieuwe appartement van mij en Joost. Zo spannend, maar zo mooi ♥ En dat betekent dat ik dus bijna ga samenwonen, tijd voor een nieuw hoofdstuk en nieuwe avonturen ♥ 3 jaar Beauty By Denies, dat is een feestje waard ♥ Alle lekkere taarten, cupcakes en cakepops die ik daarvoor opgestuurd kreeg, daar zegt natuurlijk niemand ‘nee’ tegen ♥ Tapasavondjes met vriendinnen en als afsluiter een gin tonic (of twee) ♥ Meubelwinkels afstruinen op zoek naar de allerleukste spulletjes ♥ Het feit dat ik twee prachtige setjes van MelanO heb opgestuurd gekregen, al een paar jaar mijn favoriete sieradenmerk ♥ Er niet meer mee zitten wanneer mijn trein een half uur vertraging heeft en ik doordeweeks pas om 19.00 uur thuis ben, er zijn ergere dingen in de wereld. Wachten is eigenlijk helemaal niet zo erg, even ontspannen ♥ Belangrijke beslissingen maken waar je je later heel goed over voelt. Soms moet je mooie kansen laten schieten om jezelf écht gelukkig te voelen en dat vergt best wel wat moed ♥ Mijn ouders die ik stiekem toch wel heel erg ga missen als ik straks op mezelf ga wonen. Ik denk dat ik toch wel een paar keer per week op de stoep zal staan, veel te gezellig thuis ♥ En wat dachten jullie van de kat Floris? Al 16 jaar lang mijn grote vriend. Wie gaat hem nu iedere dag massages geven? Hierdoor ben ik wel genoodzaakt om mezelf regelmatig even te laten zien ♥ De nieuwe Pure Love Lipsticks van Estée Lauder, ze zorgen voor net een beetje extra verzorging, zijn mooi én tien euro goedkoper dan andere lipsticks van Estée ♥ Leuke plannen voor Koningsdag in Amsterdam (en een extra dag vrij, yey!) ♥ De enorme hoeveelheid chocolade die ik heb weggewerkt de afgelopen weken terwijl ik chocolade eigenlijk helemaal niet zo lekker vind ♥ Nieuwe sportkleding van het merk Julz, zit MEGA comfortabel en ik laat het jullie snel zien ♥ Productief zijn op de dagen dat het moet ♥ Mijn gedachten om de 10KM te gaan rennen bij ons in de stad. Ik had überhaupt nooit gedacht dat ik hier over na zou denken, alleen die gedachte maakt me al blij (haha) ♥ Bijna 20.000 volgers op Instagram en nog steeds iedere dag de uitdaging zoeken om creatieve foto’s te plaatsen ♥ Lieve oma’s die van alles sparen voor wanneer ik uit huis ga. Van besteksets tot glazen en een hele zolder beschikbaar stellen om alle spullen in de tussentijd op te bergen ♥ Een gezonde en lekkere lunch maken voor nog geen drie euro, terwijl je er in een restaurant tien euro voor betaalt: een dikke boterham, rucola, feta, avocado, perzik, ei en tomaat ♥ Een geslaagde dag in Amsterdam met nuttige afspraken en persevents, dat kan me echt gelukkig maken ♥ De eerste dag van het jaar dat ik met blote benen de deur uit kan. Ze blijken trouwens minder wit dan ik vooraf dacht, al is het nog niet veel hoor ♥ Foto’s van mooie bloemen ♥ Fantaseren over een nieuwe reis die ik binnenkort wil maken ♥ Het feit dat deze Happy List zo lang is en ik nog wel even door kan gaan, ik ben gewoon een gelukkig mens ♥♥♥♥♥

Liefs,
Denise

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lindsey Beljaars 25 april 2017 at 09:33

  Wat een heerlijk, happy lijstje!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Expeditie Samenwonen Deel 8My Profile

 • Reply Nienke 25 april 2017 at 10:48

  Wauw, wat veel happy dingen zeg, leuk lijstje!
  Nienke plaatste onlangs…De beste tips om geld te besparen.My Profile

 • Reply janneke 25 april 2017 at 14:43

  LIEF!

 • Reply Manon 25 april 2017 at 18:54

  Wat heb je een groot lijstje met dingen die je happy maken, zo hoort het!
  Manon plaatste onlangs…NYX High Definition Blush – TaupeMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten