Persoonlijk

Things that make me happy ♥ #1

12 februari 2016

Omdat het goed is om af en toe eens stil te staan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, is het vandaag weer tijd voor een grote lijst met allemaal gebeurtenissen en dingen waar ik ontzettend blij van word. De één wat groter dan de ander, maar juíst van de kleine momenten kun je ook erg genieten. Het geeft mij na het maken van deze HAPPY list weer een boost om inderdaad lekker positief te blijven en me te beseffen dat ik het meeste maar goed voor elkaar heb. Kijk je met me mee?

Het feit dat ik mijn stage met een dikke 7 heb afgerond na bloed, zweet en tranen♥ En ze op de redactie van DutchCowboys zo enthousiast over me waren dat ik er nu parttime werk… bijzonder ♥ Wintersport ♥ Heel veel kilometers maken op de latten door de verse sneeuw ♥ Après-ski in de Pano Bar in Les 2 Alpes, Frankrijk ♥ Mijn lieve vriendin Inge die me haar skispullen leende ♥ 21-boeken maken voor mijn allerbeste vriendinnen, blijft ontzettend leuk om te maken én vooral om te geven ♥ De eerste dagen tijdens mijn minor fotografie in Rotterdam ♥ Nu al merken dat mijn camera skills héél erg verbeterd gaan worden ♥ Nieuwe mensen ontmoeten ♥ Het persevent van Benefit in de Aloha Bar, de decoratie was echt ongelofelijk bijzonder ♥ Mijn nieuwe blogplanning (nu moet ik me er uiteraard nog aan houden!) ♥ Steeds minder last hebben met vroeg uit bed komen (hou dit vast, hou dit vast!!) ♥ Mijn trip naar Rome samen met Joost ♥ Het Colosseum bezoeken en fietsen door deze geweldige stad ♥ Vliegen naar een andere bestemming, ik kan hier geen genoeg van krijgen ♥ Heel vaak uiteten gaan ♥ SUSHI SUSHI SUSHI ♥ 40 maanden samen met Joost ♥ Carnaval en alle bijbehorende gezelligheid (en helaas ook de verkoudheid, maar dat terzijde) ♥ Mijn superwoman pak die ik volgend jaar hoogstwaarschijnlijk weer met veel plezier uit de carnavalsdoos trek ♥ De lay-out van mijn blog, waar ik nog steeds iedere dag ongelofelijk HAPPY mee ben ♥ De cadeaus die ik in december allemaal heb mogen ontvangen, zó belachelijk veel en zó belachelijk mooi ♥ Het feit dat mijn omgeving me zo steunt met het bloggen en nog enthousiaster is dan mij wanneer er weer een nieuw artikel online staat ♥ Het behalen van mijn assessment en alle bijbehorende stress die de komende maanden verdwenen zal zijn ♥ Mijn liefde voor make-up (ik weet zeker dat ik hier ALTIJD blij van zal worden) ♥ Een vakantie winnen op de Vakantiebeurs in Utrecht ♥ Appartementjes zoeken met Joost, spannend! ♥ Wegzwijmelen bij de Chanel tas die OOIT van mij zal zijn, ooit… ♥ Een fantastische jaarwisseling met hele gezellige mensen ♥ De liefste ouders die er zijn hebben ♥ Winkelen ♥ Na alle uren stage eindelijk vrije tijd, ik heb er ontzettend van genoten ♥ Mijn kat Floris die al minstens dertien jaar een van mijn beste maatjes is en dit ook nog héél lang blijft (want dat wil ik) ♥ Mijn nieuwe bril, ik besef me dat ik het toch een stuk beter zie met dit ding (bedankt) ♥ Daniel Wellington horloges ♥ En het feit dat eigenlijk alles op dit moment heel erg mee zit ♥♥♥♥♥

En waar word jij blij van op dit moment?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Femke 12 februari 2016 at 06:44

  Wat een heerlijke happy list, die van mij stond toevallig gisteren online haha! Ik word op dit moment héél blij van een nieuwe scooter die ik heb besteld, dat ik kaartjes voor Beyoncé heb weten te scoren, dat ik een nieuwe baan heb per 1 april, mijn nieuwe 50 mm. lens (love it!) en mijn Urban Decay x Gwen Stefani blush palette! Lekker materialistisch he.. haha, ik vind het ook leuk als de zon schijnt ;-)!
  Femke plaatste onlangs…Review: Urban Decay x Gwen Stefani blush paletteMy Profile

  • Reply Denise 15 februari 2016 at 23:18

   ZO jaloers op je kaartjes voor Beyoncé!

 • Reply Svenja 12 februari 2016 at 09:02

  Wat een fijn lijstje Denise <3 Altijd zo inspirerend om te lezen waar andere happy van woorden. Vooral reizen en het ontdekken van nieuwe bestemmingen maakt mij ook heel erg gelukkig!
  Svenja plaatste onlangs…Healthy Recipe / Gezonde havermoutkoekjes voor ValentijnsdagMy Profile

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 12 februari 2016 at 09:35

  Katten maken me ook altijd erg blij 😀 Hoewel die van ons soms net monsters zijn, zijn ze echt wel mijn kindjes 🙂
  En je stage afronden met een 7!! Super goed van je 😀
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Make-up challenge | Finish 5 by Spring (Update #1)My Profile

  • Reply Denise 15 februari 2016 at 23:18

   Ah ik ben ook GEK op katten! Zo leuk zijn ze 🙂

 • Reply melissa 12 februari 2016 at 10:00

  Fijn om al deze geluksmomentjes te lezen! Geweldig dat het zo goed verloopt op schoolvlak. En wat spannend dat jij en Joost naar appartementjes aan het kijken zijn. En ik vind je lay-out nog altijd fijn om te zien en is zeer aangenaam om te lezen x
  melissa plaatste onlangs…Lush Friday – Rosey CheeksMy Profile

  • Reply Denise 15 februari 2016 at 23:18

   Super fijn om te horen!

 • Reply Léonie 12 februari 2016 at 11:54

  Spannend dat jullie appartementjes aan het zoeken zijn! Wat staan er toch fijne dingen tussen. Ik snap helemaal dat je hier happy van wordt! Je minor lijkt mij trouwens echt heel interessant. Ik ben benieuwd naar je nieuwe skills, haha.

 • Reply Monica 12 februari 2016 at 12:01

  Goed om af en toe stil te staan bij dit soort dingen. Ik ga misschien ook maar een keer een lijstje maken. X

 • Reply Nina Simplynspecial 12 februari 2016 at 12:33

  Dat zijn een hele hoop mooie dingen om blij van te worden. Wat leuk, kijken voor appartementjes. Spannend! Ik ben blij omdat ik weekend heb en lekker met mijn vriend een weekend weg ga, heerlijk. Fijn weekend meis.
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Wishlist | Fashion wishlist spring 2016My Profile

 • Reply Kaylee Joosten 12 februari 2016 at 12:34

  Op dit moment word ik zelf erg blij wanneer vriendinnen even een bezoekje brengen omdat ik wegens mijn operatie al 3 weken de deur niet uit kan. Dit gaat ook nog wel een tijdje duren, dus dat maakt me erg blij. Net als leuke kaartjes ontvangen! =)

  Erg leuk artikel meid.
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…TAG: 100 vragenMy Profile

 • Reply Lisa 12 februari 2016 at 12:48

  Heel leuk geschreven! Ik word echt blij van de zon op het moment. Het sombere weer heeft nu wel weer lang genoeg geduurd :(. Verder word ik blij van de geur van vers gewassen, nieuwe kleding en mijn franse bulldog Milow <3
  Lisa plaatste onlangs…How to dress Valentine’s DayMy Profile

 • Reply Maaike 12 februari 2016 at 13:02

  Ik word hier héél erg blij van! Wat heb je de afgelopen tijd gave dingen mee mogen maken zeg! Wintersport, carnaval, lekker bloggen… volhouden dit hè 😀
  Maaike plaatste onlangs…Happy Things – dit maakte mij de afgelopen tijd blijMy Profile

 • Reply Mariska 12 februari 2016 at 13:12

  Wauw zo veel, je bent een heel blij mens 😀 Dat benefit event zag er ook ZO geweldig uit. Die Chanel tas komt nog wel!
  Mariska plaatste onlangs…Achter het scherm | Q&AMy Profile

 • Reply Denise 12 februari 2016 at 13:27

  Ik heb net ook heerlijk zo’n lijstje gemaakt! Vooral de dagjes/avondjes uit en de steun van familie en vrienden doen me goed! Wat knap trouwens dat het vroeg op staan je steeds beter afgaat, ik zal er nooit aan wennen ben ik bang haha. Hou het vast inderdaad! Fijn lijstje om te lezen <3
  Denise plaatste onlangs…Kind zijn, hart nodig!My Profile

 • Reply Denise 12 februari 2016 at 13:27

  Ik heb net ook heerlijk zo’n lijstje gemaakt! Vooral de dagjes/avondjes uit en de steun van familie en vrienden doen me goed! Wat knap trouwens dat het vroeg op staan je steeds beter afgaat, ik zal er nooit aan wennen ben ik bang haha. Hou het vast inderdaad! Fijn lijstje om te lezen <3
  Denise plaatste onlangs…Kind zijn, hart nodig!My Profile

 • Reply Larissa 12 februari 2016 at 14:47

  Wat fijn om te lezen dat alles momenteel zo mee zit! Ik word ook altijd heel erg vrolijk van het lezen (en maken!) van dit soort blije lijstjes. Have a nice day! X
  Larissa plaatste onlangs…Three favourites #1My Profile

 • Reply Cindy 12 februari 2016 at 21:25

  Oh wat een fijn lijstje! Gefeliciteerd met je baan bij Dutch Cowboys, super zeg! Ik word vrolijk van zulke lijstjes, verder word ik heel vrolijk van ons weekendje weg wat op de planning staat. Fijn weekend!
  Cindy plaatste onlangs…Wat te doen op Valentijnsdag?My Profile

 • Reply Yvette 12 februari 2016 at 22:10

  Leuk zoon lijstje 🙂

 • Reply Linda 13 februari 2016 at 00:25

  Wat een mega lijst! En de meeste zijn niet eens kleine dingen. Fijn hoor! En apartementjes zoeken? SPANNEND 🙂
  Linda plaatste onlangs…BrisbaneMy Profile

 • Reply Marloes 13 februari 2016 at 00:59

  Wat een fijne en positieve happy list 🙂 Leuk!
  Marloes plaatste onlangs…Recept: Valentine Frozen Yoghurt bitesMy Profile

 • Reply alexa 13 februari 2016 at 13:23

  Wat fin dat je een part time contract hebt gekregen bij The Dutch Comboys nu je klaar bent met je stage, wat fijn! Jeetje en al 40 maanden samen met joost ook, zo lief jullie twee!
  alexa plaatste onlangs…Mijn blogdoelen voor 2016My Profile

 • Reply Mariska 13 februari 2016 at 15:55

  Wat een leuke lijst en fijn dat je een part time contract hebt gekregen 🙂 Gefeliciteerd!
  Mariska plaatste onlangs…Chocolade pump van chocoladechef.nlMy Profile

 • Reply Justine 13 februari 2016 at 23:00

  Ahhh hier word ik zelfs helemaal vrolijk van. Ben blij dat het je allemaal mee zit muppie <3

 • Reply Kelly 14 februari 2016 at 17:03

  Wat een heerlijke post! Ik word hier heel erg blij van en ik vind het zo heerlijk dat alles je zo mee zit de laatste tijd! <3
  Kelly plaatste onlangs…Blogtalk #4 Is een vaste niche nou zo belangrijk?My Profile

 • Reply gina 22 februari 2016 at 22:17

  Goed om af en toe stil te staan bij dit soort dingen.
  gina plaatste onlangs…Women’s Denim Dress 2016My Profile

 • Reply Sophie 28 februari 2016 at 00:19

  Heeele late reactie maar ik loop wat achter. Hopelijk zit je nog steeds goed in je vel!
  Sophie plaatste onlangs…Omdat ik het stiekem niet kan latenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten