Beauty

Vegan make-up van Au Naturale

25 april 2018

Hi guys, het is tijd voor een uitgebreide review van de vegan make-up van Au Naturale! Ik test, swatch en vertel jullie alles over zes verschillende producten en ben ontzettend tevreden. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch dat alles niet op dieren getest is en ook geen dierlijke ingrediënten bevat. Score! Kijk je met me mee?

Toen het pakketje met de producten van Au Naturale op de deurmat viel, wist ik eigenlijk niet wat ik kon verwachten. Ik kende het merk nog niet, maar de informatie die online over dit merk te vinden is belooft véél goeds. Alle make-up van Au Naturale Cosmetics wordt namelijk handgemaakt in het lab in Wisconsin (USA). De naam van het merk verklapt natuurlijk wel een beetje waar ze voor staan: schone, hoge kwaliteit en pure make-up waarbij de natuurlijkste en biologische ingrediënten gebruikt worden. De ingrediënten in de producten komen dan ook van biologische lokale boeren die door Au Naturale Cosmetics zelf getest worden. Daarnaast bevat de make-up ook geen dierlijke ingrediënten (zoals honing, melk etc.), is het niet op dieren getest en parabeen-vrij. Hierdoor beloven ze dat de make-up zo zuiver en puur is dat het geen reactie kan veroorzaken. Ideaal voor gevoelige huidjes!

Lipstick VIP – €24,99

We beginnen gewoon meteen met mijn favoriet: de lipstick van Au Naturale in de kleur VIP. Het is een feestelijke rood/roze kleur met een klein beetje glans, maar niet too much. Op de swatch hierboven vind ik hem vrij glazend overkomen, maar op mijn lippen is ‘ie bijna mat. Het pigment is erg goed, want je hoeft echt maar één laagje aan te brengen. Mocht je echt voor felrode lippen willen gaan, dan kun je dat natuurlijk wel makkelijk opbouwen. Ook ruikt de lipstick niet, wat ik persoonlijk érg fijn vind.

Doordat ze er organische oliën in hebben verwerkt voel je meteen dat de lippen zacht worden en juist niet uitdrogen wat bij veel lipsticks wel het geval is. Daarnaast zijn alle lipsticks van Au Naturale 100% natuurlijk, diervriendelijk en veganistisch. Hij is er in verschillende kleurtjes!

Concealer Ecru – €24,99

Ecru is de lichtste concealer die Au Naturale in het assortiment heeft en daardoor geschikt voor de lichte huid met neutrale tot koele ondertonen. Het is een vrij kleine stick, waardoor ik het heel fijn vind om hem overal mee naar toe te nemen. Altijd handig om af en toe even bij te werken. De verpakking is simpel, maar prima.

Zoals je goed kunt zien op de swatch dekt ‘ie HEEL goed en hoef je echt maar weinig te gebruiken. Ik ga zelf nooit de deur uit zonder een laagje concealer onder mijn ogen, dus ik ben fan 🙂 Mijn oneffenheden zoals kleine vlekjes en donkere kringen onder mijn ogen worden echt makkelijk weggewerkt, dus dat is fijn. Voor iedere huidskleur hebben ze ook weer een andere concealer die er goed bij past. Wel denk ik dat deze kleur voor mij in de zomer iets te licht gaat zijn, maar dat gaan we vanzelf zien.

Blush Gilded Sunset & Bronzer Kissed – €24,99 per stuk

Vaak gebruik ik vaste poeders, dus het is na lange tijd weer een uitdaging om aan te slag te gaan met bronzer en blushes in een losse poeder vorm. Even wennen dus! Ik ontving zowel een matte medium kleur bronzer (Kissed) en een perzik/roze kleur blush (Gilded Sunset).

Beide flesjes wegen echt niks, dus ook deze producten zijn ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op reis of in je dagelijkse tas. Op het flesje zit een soort spray waarmee je makkelijk het product op je penseel kunt aanbrengen. Wel moet je oppassen dat je niet teveel gebruikt, want je hebt maar weinig nodig voor een subtiele look. Ze zijn erg gepigmenteerd! De blush zorgt voor een mooie glans op de jukbeenderen en brengt vrij makkelijk aan. De bronzer zorgt voor een mooie zon gekleurde gloed, deze breng ik vooral aan op mijn voorhoofd en onder mijn jukbeenderen. Denk dat ik hem er vaak bij zal pakken deze zomer voor een extra bruin tintje, haha. De nano vrije deeltjes zorgen voor een natuurlijke look zonder de huid uit te laten drogen of te verstoppen, dus dat is super fijn 🙂

Kwasten reisset – €59,95

De set waar ik ongelofelijk blij mee ben is deze kwasten reisset. Ik heb nog nooit eerder zo’n mooie set ontvangen, dus mijn hart maakte echt een sprongetje toen ik ze uitpakte. De set bestaat uit zeven diervriendelijke, dier-vrije kwasten: een foundation kwast, blush kwast, oogschaduw kwast, blend oogschaduw kwast, oogschaduw liner kwast, lippenkwast, mascara borsteltje en een opbergtasje. Elke kwast is een miniatuur versie van de grote kwasten die ze ook verkopen, maar dit is inderdaad wel écht handig om mee te nemen op reis. Komt goed van pas, want ik vertrek deze week nog naar Cyprus!

De haren voelen ontzettend zacht aan en doordat de kwasten net iets kleiner zijn dan mijn hand verspil je ook weinig make-up. Ik zal je eerlijk zeggen dat ik ze er ook bij pak wanneer ik niét op reis ben, dus dat is erg positief 🙂

Alle bovenstaande make-up producten zijn verkrijgbaar op de website van Au Naturale Cosmetics. Je betaalt geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €50. Mocht je willen investeren in kwalitatief goede make-up én niets willen gebruik dat op dieren is getest, dan is dit een ontzettende aanrader.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kelly 25 april 2018 at 21:18

  Oh wauw, wat een mooi merk!
  Kelly plaatste onlangs…Another Pink DressMy Profile

 • Reply Dana 26 april 2018 at 11:57

  Mooie producten! Dat kwastensetje lijkt me echt heel handig voor het reizen 🙂
  Dana plaatste onlangs…Mijn geluksmomentjes #2My Profile

 • Reply Teddy 30 april 2018 at 12:17

  Wat een leuk merk! Ik kende het nog helemaal niet!
  Teddy plaatste onlangs…Favorieten april 2018My Profile

 • Reply alexa 6 mei 2018 at 09:45

  Oee ziet er goed uit en kende het helemaal niet!
  alexa plaatste onlangs…Bikinitops van LASCANAMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten