Travel, Video

VIDEO – Een lang weekend in Praag!

22 februari 2017

Wisten jullie dat ik de afgelopen vier dagen in Praag weer gefilmd heb? Ik had het stiekem al een klein beetje beloofd natuurlijk, maar tot dat ik het vliegtuig instapte had ik er eigenlijk niet heel serieus meer over nagedacht. Gelukkig heb ik vanaf dat moment gewoon m’n camera erbij gepakt én weer een leuke (tenminste, dat hoop ik!) compilatie video van onze stedentrip in Praag gemaakt. Uiteraard met alle bezienswaardigheden, activiteiten en heel veel lekker eten! Kijk je met me mee?

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Ik denk niet dat ik heel veel lezers nog hoef te vertellen dat ik afgelopen week samen met Joost naar de Tsjechische hoofdstad ben geweest, mijn blog en social media kanalen staan er tegenwoordig vol mee. Één ding mist er echter nog wel: bewegende beelden! Ik vind het zelf altijd heel fijn om korte video’s te kijken van citytrips en andere rondreizen en naast de vlogs uit Zuid-Afrika en Mallorca en de sfeervideo uit Vietnam (klik HIER om deze video terug te kijken!) is hier dus een andere sfeervideo van onze reis naar Praag.

De video is vrij kort, vier minuutjes, en dus prima om even tussendoor te bekijken. Kleine waarschuwing: grote kans wanneer je deze beelden ziet dat je écht naar Praag wilt. Ik wist vooraf eigenlijk helemaal niet dat deze stad ZO mooi zou zijn, maar het heeft echt alle verwachtingen overtroffen. Prachtige historische gebouwen, een sprookjesachtige sfeer, veel leuke hotspots, goedkoop (!), een gezellige fiets- en wandeltour én een lekker zonnetje! Ik hoop in ieder geval dat jullie ook deze video weer leuk vinden om te zien, voor mij was het filmen en monteren van de video in ieder geval weer een feestje. Daarnaast is het ook gewoon héél leuk om dit over een paar maanden weer terug te kijken, voor altijd een leuke herinnering :-). De hotspots en bezienswaardigheden die we bezocht hebben komen deze week nog met naam én adres in een apart artikel, dus mocht je binnenkort een trip naar Praag gepland staan dan kan ik je misschien wel verder helpen met een aantal aanraders.

Welke stad zou jij graag willen bezoeken? En ben je wel eens in Praag geweest?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Lindsey Beljaars 22 februari 2017 at 09:49

  Wat een super leuke video! Praag is prachtig!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Expeditie Samenwonen Deel 4My Profile

 • Reply chucky1012 22 februari 2017 at 13:55

  Zo leuk en het is daar prachtig!

 • Reply kimmetjekims 22 februari 2017 at 13:56

  Aah echt een leuke video! Leuk zo om samen met je vriend naar toe te gaan. Wat is Praag mooi zeg, daar zou ik ook nog wel eens naar toe willen.

 • Reply Sarah 22 februari 2017 at 15:36

  Waaauw, wat is Praag mooi zeg! Die gaat op de wishlist 😉 xoxo

 • Reply Irma 22 februari 2017 at 21:18

  Yep. Ik wil NU naar Praag.
  Irma plaatste onlangs…Ik viel 25 kilo af: wat bracht het mij?My Profile

 • Reply Suzanne 23 februari 2017 at 07:41

  Wat gaaf! Ik kan niet wachten tot ik Praag onveilig kan maken.
  Suzanne plaatste onlangs…Josh Bra Gold ArmbandMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten