Video

VIDEO – Mijn rondreis door Vietnam

3 oktober 2016

Aaaah guys, ik heb ein-de-lijk weer een nieuwe video voor jullie! Mijn laatste weekvlog is inmiddels ook alweer vier maanden(!) geleden online gekomen, maar ik vond dat ik jullie sowieso bewegende beelden van mijn trip naar Vietnam moest laten zien. Ik heb er ontzettend m’n best op gedaan en ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. Kijk je met me mee?

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Goed, mijn reis door Vietnam. Ik heb jullie voor mijn gevoel al duizenden foto’s laten zien, veel tips gegeven en ook veel verhalen verteld. Maar goed, niets doet het zo goed als bewegende beelden (vind ik dan). Ik heb maar liefst 25 dagen in een video van negen minuten gepropt, mijn excuses als het geheel een klein beetje rommelig overkomt. Wilde er geen ellenlange video van maken en toch álle hoogtepunten aan jullie laten zien. Uiteindelijk ben ik trouwens echt heel blij met het resultaat, ook mijn ouders en zusjes vinden ‘m GAAF en het laat precies zien hoe wij onze rondreis samen hebben beleefd. Vergeet je trouwens niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal (klik!), het begint toch weer steeds meer te kriebelen om meer video’s te maken… En een duimpje omhoog vind ik ook héél leuk 🙂

Ik schrijf inderdaad eigenlijk iedere maandag een nieuwe Photo Diary, maar omdat ik zo excited ben dat mijn video uit Vietnam ein-de-lijk af is kon ik echt niet wachten met hem ook aan jullie te laten zien. Morgen staat dus gewoon de Photo Diary van afgelopen week online!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply joske 3 oktober 2016 at 14:40

  Superleuke film, heel mooi aandenken aan deze mooie reis!

 • Reply Sabine 3 oktober 2016 at 21:57

  Wat leuk om te zien!! Vietnam lijkt me echt een super mooi land!
  Sabine plaatste onlangs…Four photos that I took of MichelleMy Profile

 • Reply Floor 3 oktober 2016 at 22:19

  Echt top om dit te zien!! Ben deze zomer ook naar Vietnam geweest dus vind dit extra leuk om te zien.

 • Reply Mariëlle 4 oktober 2016 at 08:50

  Wat een super mooie video!! Heerlijk muziekje eronder, prachtige beelden en leuk bewerkt 🙂 Ik schrik wel van hoe ze daar met dieren omgaan, een beest achterop een scooter en die kip zo op tafel, niets voor mij haha!
  Mariëlle plaatste onlangs…Hoe houd je een no buy vol? Hand op de knip!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten