Geen categorie

Waarom reizen zo veel dilemma’s met zich meebrengt

3 april 2015

Wist je dat reizen af en toe best wat dilemma’s met zich mee kan brengen? Lieve Emilia tagde me om deze onwijs leuke lijst met vragen in te vullen en aangezien er binnenkort twee toffe én erg tegenstrijdige vakanties op de planning staan – Zuid-Afrika en Egypte! – lijkt het me een perfecte timing. Benieuwd of mijn voorkeur uit gaat naar Afrika of toch Azië? En maak ik liever actief een roadtrip of kies ik voor een lekkere cocktail op een strandbedje? Kijk mee!Zonvakantie of wintersport

Pas een jaar geleden ging ik voor het eerst op wintersport in Frankrijk. Ondanks dat skiën, de helse kou en sneeuw me niet met de paplepel is ingegoten, wist ik toch door te zetten en er iets ontzettend tofs van te maken. Of ik dit liever doe dan een zonvakantie? Echt niet! Ik ben nou eenmaal niet gemaakt voor de kou en ondanks de fantastische apres-ski feestjes word ik toch een stuk gelukkiger van de warme zonnestralen op mijn zongebruinde huid.Europees of Aziatisch eten

Twee jaar geleden maakte ik een reis naar Thailand, waar ik drie weken lang non-stop Aziatisch gegeten heb. Ik moet zeggen dat de rijst met hete kip na een week toch wel mijn strot uit kwam en ik hopeloos verlangde naar aardappelen met boontjes en een stuk vlees. Mijn favoriete eten komt absoluut de Italiaanse keuken – pasta’s en pizza’s! – en daarom ga ik toch voor Europees. Met een hele grote uitzondering voor sushi, maar dat is gelukkig inmiddels al helemaal de Europese keuken ingeslopen 🙂

Auto of vliegtuig
VLIEGTUIG, for sure! Het idee dat je met de auto naar Amerika of Afrika moet, hell no. Sinds mijn busreis naar Barcelona ben ik een klein beetje allergisch geworden voor vakanties met de auto. Het duurt ongeveer 15 keer zo lang dan het vliegtuig en is ook nog eens veel gevaarlijker, verschrikkelijk!

Vakantie aan de kust of in het binnenland
Wanneer ik aan de zee en het strand denk, associeer ik dit automatisch met vakantie. Ondanks dat ik nog geen uur rijden van de kust woon, kom ik er zelden. Zonvakanties aan de kust zijn perfect, maar ik kan ook zó blij worden van een stedentrip in Milaan, Barcelona of Londen. Het is allebei leuk!

Actieve vakantie of luiervakantie

Beide! Over twee weken vertrek ik voor een ultieme luiervakantie richting Egypte. Perfecte timing om na de bomvolle tentamenweken en deadlines een weekje te ontstressen. Aan de andere kant maakte ik vorig jaar een onwijs gave roadtrip door het westen van Amerika. In plaats van uitgerust thuis komen was ik bekaf, maar ik heb wel écht het gevoel dat ik alles uit het land en de vakantie heb gehaald. 

Hotel of camping
Na meer dan twaalf jaar kamperen hebben we onze vouwwagen inmiddels verruild voor lekkere bedden in hotels. Ik moet eerlijk zeggen, dat kamperen had écht wel wat. Het sfeertje op een camping is nergens zo gezellig, maar toch mis ik het niet om met de wc-rol naar het dichtstbijzijnde toiletgebouw te lopen. Nu ik wat ouder word,  gaat mijn voorkeur nu eenmaal meer uit naar hotels. Alhoewel je mij vroeger dolgelukkig maakte met vakanties op de camping, ik had niet anders gewild!
Roadtrip of een vaste bestemming

Pfff.. wanneer ik niet naar het geld zou hoeven kijken was ik vast de hele wereld al rondgereisd óf woonde ik in ieder geval niet meer in Nederland. Tijdens een roadtrip leer je een land en de cultuur écht goed kennen, je kijkt gewoon net iets verder dan het dichtstbijzijnde marktje en die leuke boulevard met tachtig dezelfde tassen. (Dit kan overigens soms ook gewoon heerlijk ontspannend zijn hoor, ik maak me er nog steeds schuldig aan!) Overigens is een vaste bestemming veel relaxter, je kunt in ieder geval rustig je koffer uitpakken, de hele inboedel na een dag verplaatsen is af en toe best vermoeiend.

Alles regelen of op de bonnefooi

Absoluut alles regelen. Ik ben een echte perfectionist en kan er niet tegen als er veel onverwachte dingen gebeuren die ik zelf niet gepland heb. Laat staan dat ik een vakantie boek en daar wel bekijk waar ik slaap.. Brrr.. kan er nu al de kriebels van krijgen! Wat betreft de uitstapjes in een vakantie ben ik niet zo structureel hoor, lekker bekijken per dag.Azië of Afrika

Aaaah, hoe kan ik nou kiezen tussen deze twee fantastische continenten? Ik heb ze allebei al een keer bezocht – Thailand en Egypte -, maar aankomende zomer ga ik Afrika pas écht goed ontdekken met een uitgebreide roadtrip. Azië was in ieder geval fantastisch en ik ben onwijs benieuwd of Afrika dat kan gaan overtreffen. Ik weet wel dat dat nog héél lastig zal gaan worden..Liefs,
Denise


Wat is jouw ideale vakantie?

You Might Also Like

93 Comments

 • Reply Renske 3 april 2015 at 04:37

  Toffe tag! En leuke antwoorden ook. Ik heb mijn hele leven ook gekampeerd, totdat ik vijf jaar geleden in een hotel bivakkeerde. Dat is toch wel echt heel fijn. Geen gedoe met tentstokken, de gehele ruimte indelen, buren die je 'toelachen' omdat de hele tent instort… Nee, doe mij maar een hotel, ha!

  • Reply Denise 3 april 2015 at 06:47

   Dankjewel Renske! Haha ja, precies dit heb ik ook hoor 🙂

 • Reply Anniek 3 april 2015 at 05:33

  Wat leuk dat je weer twee reisjes op de planning hebt staan, echt iets om naar uit te kijken lijkt me! Ik zou zelf echt graag nog eens naar Amerika en Azië willen. De cultuur is daar zó anders, net al de omgeving! Zelf gaan we met ons gezin in de zomervakantie meestal kamperen, en in de kerstvakantie ergens in een jeugdherberg, allebei heel erg leuk 🙂

  • Reply Denise 3 april 2015 at 06:47

   Inderdaad ook heel tof! Ik heb er inderdaad héél veel zin in <3

 • Reply Yvette Eigenraam 3 april 2015 at 05:46

  Leuke tag 🙂 . Ik ging bijna altijd kamperen maar ik ben ook in amerika (2x)en canada geweest .
  Vliegen is wel leuker ja en sneller en je kan verder komen 😀

  • Reply Denise 3 april 2015 at 06:47

   Dankjewel Yvette! Wauw, canada lijkt me zo mooi!

 • Reply Esther 3 april 2015 at 06:28

  Wat een heerlijke tag! Mijn ideale vakantie zou ik echt niet weten. Je kunt me van de ene kant heel erg blij maken met een week New York, maar een paar dagen ultiem genieten aan het strand vind ik ook prima! Dit jaar wordt het trouwens geen van beide, we gaan namelijk lekker actief wandelen in de bergen, haha!

  • Reply Denise 3 april 2015 at 06:48

   Hihi dankjewel Esther! Dat heb ik ook een paar jaar gedaan, ook tof!

 • Reply Elisabeths Musthaves 3 april 2015 at 06:28

  Leuke tag Denise! Ik maak liever een roadtrip, alleen mijn vriend ligt liever op het strand met een cocktail(bier pull 😉 hihi)

  elisabethsmusthaves.com

  • Reply Denise 3 april 2015 at 06:48

   Dankjewel Elisabeth! Haha, dilemma's! <3

 • Reply Sophie 3 april 2015 at 06:35

  Mooie foto's heb je van je vakanties! En ik mis het europeese eten ook altijd heel snel!

  • Reply Denise 3 april 2015 at 06:48

   Ah dankjewel Sophie! <3

 • Reply Naomi 3 april 2015 at 06:40

  Mijn ideale vakantie is Bali. Daar liggen mijn roots en wat een sfeer daar. Ik mis het nog elke dag!

  • Reply Denise 3 april 2015 at 06:48

   Bali lijkt me inderdaad fantastisch! <3

 • Reply Denise Joanne 3 april 2015 at 07:05

  Heel leuk om dit te lezen! Wat heb jij al veel mooie landen mogen bezoeken zeg! <3
  Ik voel me slecht dat ik nooit verder ben gekomen dan Gran Canaria en Tenerife, terwijl ik juist mijn hele leven al droom van verre reizen!

  • Reply Denise 3 april 2015 at 07:52

   Dankjewel Denise! Dat is toch helemaal niet slecht, Gran Canaria is juist heerlijk <3

 • Reply Danielle 3 april 2015 at 07:11

  Leuke tag! Mijn ideale vakantie is een combi van dingen bezoeken en uitrusten.. dit jaar ga ik bijvoorbeeld naar alle 3 de ABC eilanden als een "rondreisje". Vorigjaar deed ik een roadtrip naar Kroatie en het jaar daarvoor deed ik een rondreis door China en stopte ik ook op een eiland voor de kust van China om ook even op het strand te kunnen liggen. Een combi van stad en strand is voor mij dan ook ideaal!

  • Reply Denise 3 april 2015 at 07:52

   Dankjewel Danielle! Wauw, wat heb jij leuke landen mogen bezoeken zeg! <3

 • Reply Lonneke 3 april 2015 at 07:25

  Ah wat is dit een leuke tag zeg!
  Ik heb zoveel zin in de vakantie, aaah <3
  En doe mij ook maar de zon hoor! Ik hou echt helemaal NIET van de kou.
  Liefs Lonneke

  • Reply Denise 3 april 2015 at 07:53

   Dankjewel Lonneke! <3

 • Reply Justine A 3 april 2015 at 07:26

  Dit is zon leuke tag! Leuk om jouw antwoorden over deze dilemma's te lezen. Ik wist ook echt niet dat je vroeger zoveel had gekampeerd. Tof! 🙂

  • Reply Denise 3 april 2015 at 07:54

   Ah dankjewel Justine! Ja zeker! <33

 • Reply beautifulday4makeup 3 april 2015 at 07:34

  Daar zitten idd enkele belangrijke dilemma's bij

 • Reply Marloes 3 april 2015 at 07:45

  Wat een leuke tag is dit! Leuk om te lezen. Wat is reizen toch heerlijk he! Ik kan niet wachten tot onze citytrip naar Rome. Ik ben ook altijd alles aan het uitzoeken haha! Mensen om me heen lachen er altijd om 😉

  • Reply Denise 3 april 2015 at 07:55

   Ah dankjewel Marloes! Haha, dat heb ik ook hoor. Heerlijk om alles op te zoeken 😀

 • Reply Alexa Op 't Land 3 april 2015 at 07:56

  Zo herkenbaar maar het maakt het ergens ook wel leuk dat je zoveel keuzes hebt en het precies kan doen zoals jij het wilt!

  • Reply Denise 3 april 2015 at 07:58

   Daar heb je helemaal gelijk in <33

 • Reply Linda 3 april 2015 at 07:58

  Jou reisblogjes zijn zo heerlijk om te lezen en jou reis enthousiasme werkt steeds weer aanstekelijk haha! Als het aan mij lag wilde ik de hele wereld ook wel een keer of drie zien <3

 • Reply Anouk 3 april 2015 at 08:17

  Leuk om te lezen! Krijg gelijk weer vakantiekriebels. Tof dat je naar Afrika gaat, ik ben net terug van twee maanden Zuid-Afrika. Zo geweldig, je gaat je ogen uitkijken!

  • Reply Denise 3 april 2015 at 08:23

   Aaah echt? Hoe gaaf! Ik ga deze zomer een paar weken naar Zuid-Afrika 😀

 • Reply Mariëlle M. 3 april 2015 at 08:31

  Super leuke tag!! Meestal zijn de dillema's op reis lang niet zo erg als in het 'normale' leven haha. Daarom houd ik zo van reizen 🙂 Ik heb vandaag toevallig ook een reisgerelateerd artikel online staan!

  • Reply Denise 3 april 2015 at 08:46

   Dankjewel! Jaaa, tof! Heb hem toevallig net gelezen 🙂

 • Reply Melissa 3 april 2015 at 09:12

  Leuk om te lezen! Heel veel dingen zijn ook herkenbaar voor mij, zoals de keuze zonvakantie/wintersport. Ik ben nog nooit op wintersport geweest (ben 1x wezen skiën in Snowworld), maar het lijkt me helemaal niks. Ik kan echt niet skiën en ik haat kou, dus geef mij ook maar lekker een zonvakantie! En mijn favoriete eten is ook Italiaans trouwens 🙂 Heerlijk!

  • Reply Denise 3 april 2015 at 13:23

   Dankjewel Melissa! Haha, ik ben ook geen pro in skiën!

 • Reply Cindy 3 april 2015 at 09:15

  Wauw, je reizen zijn prachtig! Ik hou erg van reizen, nieuwe landen ontdekken: een verrijking voor me.

 • Reply Wendy 3 april 2015 at 09:44

  Leuk deze post. Ik hou zo van reizen. 4 mei ga ik naar de USA en kan niet wachten.

  Super leuk dit! Vooral met dat licht blauwe! Ik zou hier echt geen geduld voor hebben, haha

  Ik heb een hele gave winactie online staan. Je kan een mooie krultang van Remington winnen. Zou leuk zijn als je meedoet 🙂

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

  • Reply Denise 3 april 2015 at 13:23

   Super leuk! Ik heb gister de krultang op mijn blog ook verloot, dus doe niet mee haha 😉

 • Reply Maaike 3 april 2015 at 10:08

  Wat een heerlijke tag om te lezen! En oh, zulke jaloersmakende foto's er ook bij…

 • Reply Denise 3 april 2015 at 10:37

  Aah wat een super leuke tag! Ik herken heel veel van je antwoorden, ( in hoeverre dat kan, ben helaas nog nooit buiten europa geweest). Vind het zo tof dat je naar Egypte èn Zuid-Afrika gaat!

  • Reply Denise 3 april 2015 at 13:23

   Ah dankjewel Denise!

 • Reply Lisa Walen 3 april 2015 at 11:38

  Haha, ik vind kamperen ook drie keer niks. Ik heb nog steeda nachtmerrie van de laaste en enige kampeervakantie ooit.

  • Reply Denise 3 april 2015 at 13:24

   Hahaha, dat moet vast heel erg geweest zijn!

 • Reply Céline 3 april 2015 at 11:50

  Ik ben ook echt dol op reizen, als ik meer tijd en geld had gehad was ik ook al overal en nergens heen geweest. Ik heb eigenlijk nog maar weinig road trips gemaakt. Een keer met mijn ouders door Noorwegen, maar daar hoefde ik zelf niets aan te plannen. Deze zomer ga ik dus op road trip naar Portugal. Heb je nog tips voor hoe je een geslaagde road trip plant? Want op de bonnefooi kan ik ook echt niet reizen!

  • Reply Denise 3 april 2015 at 13:24

   Super leuk dat je naar Portugal maakt, daar ben ik nog nooit geweest! Ik zal er eens over nadenken en misschien een artikel over plaatsen 😀

 • Reply Vivian 3 april 2015 at 12:14

  Leuke lijst om te lezen! Wij gaan eigenlijk altijd met onze caravan op vakantie, maar de laatste jaren ben ik daar een beetje klaar mee. Ik heb liever hotels, waar je over het algemeen meer ruimte en ook meer vrijheid hebt, en sowieso zit ik liever in een stad dan op een camping. Maar wat jij zegt over kamperen vind ik ook wel kloppen: als ik op vakantie ben in Frankrijk of Italië en daar op zo'n camping zit te lezen of te schrijven heeft dat ook wel weer iets magisch-romantisch. En 's ochtends buiten ontbijten, 's avonds barbecuen… toch best wel sfeervol. Maar als ik mag kiezen, dan toch een hotel haha.

  • Reply Denise 3 april 2015 at 13:24

   Dankjewel Vivian! Ik sluit me hier helemaal bij aan <3

 • Reply Valerie 3 april 2015 at 12:22

  Ahhh, wat een heerlijke tag om te lezen met prachtige foto's! <3

  • Reply Denise 3 april 2015 at 13:24

   Dankjewel Valerie!

 • Reply Elana 3 april 2015 at 12:23

  Wat een leuke tag!! Heel toevallig ben ik nu bijna twee jaar geleden ook naar egypte en zuid afrika geweest, wat grappig! Dit jaar ga ik naar Australie, kan niet wachten 🙂
  xx

  • Reply Denise 3 april 2015 at 13:25

   Aaah echt, wat super toevallig!

 • Reply Jasmijn 3 april 2015 at 13:08

  Wat een super leuke tag! Mijn ultieme vakantie is lekker met een backpack rondtrekken door Azië en het land echt leren kennen door alles zelf te regelen en uit te zoeken. Dit heb ik voor het eerst gedaan een aantal jaar geleden in Thailand en ik vond het echt fantastisch <3

  • Reply Denise 3 april 2015 at 13:25

   Dankjewel Jasmijn! Thailand is dan ook echt een fantastisch mooi land <3

 • Reply Annelies DP 3 april 2015 at 13:29

  Azië is nog een continent dat mij volledig onbekend is, maar daar wil ik graag zo snel mogelijk een einde aan maken. Ook de VS is nog onbekend terrein, maar hopelijk kan ik daar de komende 5 jaar eens verandering in brengen 😉 Liefs!

  • Reply Denise 3 april 2015 at 18:44

   Dat gaat vast goed komen Annelies!

 • Reply Chahrazad 3 april 2015 at 13:35

  Leuke tag! Ik ben echt benieuwd wat je van Zuid-Afrika gaat vinden.

 • Reply Anna 3 april 2015 at 14:06

  Wat een leuke tag! Vliegen heeft juist helemaal niet mijn voorkeur… Zeker niet met het nieuws van de afgelopen tijd. Bovendien vind ik autorijden super relaxt, en je ziet zoveel van het landschap! Maar voor verre vakanties is het niet ideaal. Ik zou nog wel een keer op vakantie gaan en dan wel zien hoe het uitpakt, lijkt me best tof om een keer te doen met iemand, haha. Heerlijk dat je binnenkort naar Egypte gaat! <3

 • Reply Cindy 3 april 2015 at 16:06

  Wat een leuke tag! Heb ik nog niet eerder gezien! Ik ben op heel veel punten het met je eens hoor haha! Ik ben zelf nog nooit op wintersport geweest, maar de kou lijkt me gewoon echt niks. Ik heb liever een zonvakantie met een stedentripje eraan vast haha. Super leuk dat je aankomende vakantie naar Afrika gaat. Ik wil daar ook heel graag een keertje heen gaan. Lijkt me heel mooi! 🙂 xx

  • Reply Denise 3 april 2015 at 18:45

   Ah dankjewel Cindy! 😀

 • Reply Emily 3 april 2015 at 18:00

  Geweldig om te lezen! De vragen zijn inderdaad niet de makkelijkste, ik zou zelf op vele vragen geen antwoord kunnen geven. Je hebt fijne antwoorden gegeven 🙂

  • Reply Denise 3 april 2015 at 18:46

   Dankjewel Emily! <3

 • Reply Kim 3 april 2015 at 20:01

  Wat een leuk artikel dit! Leuk ingevuld :). Ik vind reizen ook zo leuk! En ik zou trouwens niet kunnen kiezen tussen wintersport en zonvakantie.. Ik doe het allebei te graag!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 3 april 2015 at 20:16

  In een 5 sterren hotel in Turkije, All in. Perfect. Lekker aan het zwembad liggen, maar ook een dagje naar een stad in de buurt kunnen. PERFECT! Helaas mag ik hier alleen van dromen.

 • Reply Naomi in Wonderland 4 april 2015 at 06:56

  Hele leuke tag en vond het fijn om je antwoorden te lezen! Een roadtrip is zowat mijn droom vakantie. Je ziet zoveel verschillende plekken en je krijgt de kans om heel erg vrij te zijn. Zo hebben een vriendin en ik zelf vorig jaar van San Francisco naar San Diego gereden en we hebben de mooiste plaatsen op aarde gezien. Dan vonden we het zo leuk bij vrienden in LA dat we onze plannen gewijzigd hebben. Een roadtrip geeft je echt veel vrijheid! Veel plezier alvast in Afrika!

  • Reply Denise 4 april 2015 at 06:57

   Dankjewel Naomi! Precies, super leuke ervaring!

 • Reply Iris The Beauty Magazine 4 april 2015 at 07:38

  Wat een leuke Tag! Ik krijg spontaan zin om op vakantie te gaan! Afrika lijkt mij ook echt heel mooi om een keertje te zien!

  • Reply Denise 4 april 2015 at 08:59

   Dankjewel lieve Iris!

 • Reply Renate 4 april 2015 at 08:28

  Leuke tag! Ik heb al telkens zo'n zin om op vakantie te gaan en nu begint het nog meer te kriebelen! Ik hou ook absoluut meer van een zonvakantie, ik ben ook dol op de Italiaanse keuken en ik ga ook liever met het vliegtuig! Mijn ideale vakantie is dus vooral: zon, zee en strand, maar niet alleen maar luieren en ook wat van het land gaan ontdekken, heerlijk eten en ik wil altijd mooie foto's kunnen maken! Oh ik wil nu echt weer op vakantie!

  • Reply Denise 4 april 2015 at 08:59

   Ah dankjewel Renate! Haha wat veel overeenkomsten!

 • Reply youbeleza 4 april 2015 at 09:42

  Wat heb jij mooie foto's van al je leuke reizen gemaakt zeg! Ik hou zelf ook erg van reizen maar het verste waar ik tot nu gekomen ben is slechts Budapest. Deze september ga ik met mijn vriend naar Santorini. Ik kijk er echt heel hard naar uit! Fijne tag 🙂

  • Reply Denise 4 april 2015 at 11:05

   Dankjewel! Super gaaf!

 • Reply Eline R. 4 april 2015 at 09:53

  Hele leuke post Denise! En reizen kan inderdaad veel dilemma's met zich meenemen, vooral als je boekt met vrienden.. Mijn ideale vakantie is absoluut een zon/strandvakantie, maar dan vlakbij een grote stad, zodat je nieuwe steden kunt ontdekken, maar toch ook lekker kunt luieren! 🙂

  • Reply Denise 4 april 2015 at 11:05

   Ah dankjewel Eline! <33

 • Reply Eline 4 april 2015 at 10:14

  Leuke tag!

 • Reply Josanne 4 april 2015 at 10:46

  Leuk artikel! Je schrijft leuk.

  • Reply Denise 4 april 2015 at 11:05

   Wat een lief complimentje 🙂

 • Reply Femke 4 april 2015 at 11:18

  Je hebt echt leuke antwoorden gegeven! Leuke foto's heb je er ook tussen gestopt! Wat is reizen toch heerlijk he… Echt genieten!

  • Reply Denise 4 april 2015 at 11:58

   Dankjewel lieverd <3

 • Reply Madeleine 4 april 2015 at 11:52

  Wat heb je de tag leuk ingevuld! Als ik je antwoorden zo lees, krijg ik zoveel zin om ook op vakantie te gaan! Lekker een beetje luieren aan het strand of lopen door de winkelstraten van grote steden. Ben heel benieuwd naar alle mooie foto's die je gaat maken in Zuid Afrika en Egypte!

  • Reply Denise 4 april 2015 at 11:58

   Ah dankjewel Madeleine! <3

 • Reply Simovic-Vuceljic Natasa 4 april 2015 at 13:48

  Wat een leuke invulling van deze tag! Je bent zeker iemand die enorm geniet van elke vakantie 🙂 Mijn ideale vakantie was vroeger: elke zomer 2 maanden lang doorbrengen in Montenegro met familie en vrienden. En ik heb van mijn ideale vakantie mijn leven gemaakt want kijk: ik woon nu al 2,5 jaar in Montenegro 🙂 Liefs! x

  • Reply Denise 4 april 2015 at 15:39

   Ah dankjewel Simone! Wat gaaaaf <3

 • Reply Larissa Bruin 4 april 2015 at 20:07

  Zo grappig. Ik las je twijfel punten en had eigenlijk overal meteen een antwoord op haha. Maar dat is waarschijnlijk omdat ik niet heel flexibel ben wat betreft reizen. Meestal weet ik wel precies waar ik heen wil, nooit een camping en liefst lekker met het vliegtuig. Maar zoveel mogelijkheden en dat maakt het ook weer altijd anders 🙂
  xo.
  FROM HATS TO HEELS
  http://www.fromhatstoheels.com

 • Reply beautifulyoubyfleur 5 april 2015 at 18:44

  Weer een superleuke blogpost <3 Je moet maar eens naar de Zeeuwse kust komen, nergens zijn de stranddagen zo heerlijk als hier! Ik heb 3 jaar terug ook voor 't eerst geskied en hoewel ik een hekel heb aan sneeuw vond ik het super! Maar inderdaad.. Nothing can beat a summer vacation <3

 • Reply Wilmke Boersma 6 april 2015 at 15:41

  Gefeliciteerd! Je hebt echt een leuke bikinikleur gekozen 🙂 haha trivia crack, net ontdekt en inderdaad erg leuk om quizjes te spelen.
  X Wilmke
  http://Www.winwonderland.com

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten